Ziua Logo
  00:23, duminica, 18 aprilie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Fapt divers

2010-01-05
Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 188.25.167...)
2010-01-06 02:11
Romania, tara tuturor posibilitatilor !!!

Sa comentam mai intai textul articolului ca prea incepe hazliu:

"Politistii din Alba Iulia au ramas muti de uimire ..."

Nu ii cunosc pe politistii din Alba Iulia dar dupa cum ii stiu eu in general pe politistii romani, nu cred ca uimirea a fost prima lor reactie !!!

Apoi sa luam pe rand "faptele" ca prea E aiurea:

1) Calin ascunde banii intr-o cisma de dama in loc sa-i ascunda intr-un bocanc barbatesc ... Ar fi interesant de stiut cu ce se ocupa Calin si de ce nu are incredere in banci !

2) Ce a facut sotia lui (ar fi fost interesant sa-i stim macar varsta !) este fara indoiala o prostie ... De regula cand arunci ceva verifici, dar probabil fiind cismele ei nu s-a mai straduit sa le verifice ! Si copiii pot ascunde diverse lucruri in locuri din cele mai nastrusnice !!!

3) Containerul nu a fost dus imediat la groapa de gunoi putand fi "verificat" de acea batrana ! Daca treaba asta s-o fi intamplat in Ajun atunci chiar ca a fost ca un dar divin !!!

4) Oricum ar fi ce notar o fi facut act de vanzare pe 25 decembrie ?! Sau luandu-ne dupa "ocupatia" celei care a gasit banii si presupunand "pregatirea" aluia de i-a vandut casa atunci nu s-o fi facut decat o chitanta de mana sau nici macar aceea ?!!!

5) Politistii (sau mai bine spus "pagubitii") au avut noroc ca amarata care a gasit banii a recunoscut totul (s-o fi si laudat ca a gasit suma aceea atat de mare de bani !) si ca nu stie cum sta treaba cu articolul la care au "bagat-o" politistii ... Mai degraba ar fi putut "bagata" la articolul cu venituri pentru care nu a platit impozit !!!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00587 sec.