Ziua Logo
  03:15, luni, 19 aprilie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Sanatate

2008-11-15

Comentarii: 4, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Eufrosin
2008-11-16 19:43:54

Cine crede asa ceva?

Imbecilitati deghizate ca stiinta, pe care daca le credeti, veti suferi.
Precum vaccinul HPV, Gardasil sau Silgard, cum este promovat la noi, provoaca cancer, sterilitate si multe alte afectiuni, tot astfel vaccinul "impotriva" cancerului de piele , va cauza boala insasi.

Vaccinul nu este altceva decat Gardasil cu usoare modificari de continut si re-impachetat. Va introduce in corpul Dv., virusul HPV, care in cele mai multe cazuri, in mod natural, nu provoaca cancer al pielii, ci doar negi, tratabili prin cauterizare, acid acetilsalicilic, sau simplu, banda adeziva aplicata pe ei, pana se usca si cad.

Forma cea mai grava de cancer de piele, este melanoma, iar impotriva ei, vaccinul HPV nu are absolut nici un efect, eventual de a o promova mai tarziu.

Statul la soare fara arderea pielii, departe de a promova melanoma, ajuta pacientii suferinzi de cancer, sa se recupereze rapid. Dupa cum se stie, corpul omenesc, nu poate produce vitamina D in alt fel, decat prin bronzarea pielii. Vitamina D are un puternic efect anti-carginogen si la copii, previne rahitismul.

Este demn de notat, ca virusul HPV se elimina din aparatul reproductiv, in peste 90% din cazuri, natural, la nasterea unui copil. De pe piele, un sistem imunitar sanatos, il va elimina asijderea.,

In ritmul in care merge, medicina alopata va pretinde curand ca are un vaccin impotriva cretinismului, a carui aplicare, va face cretini nerecuperabili din naivii ce se inghesuie sa-l ia.

http://nuvaccinurilor.blogspot.com/

Baietel vioi
2008-11-17 03:32:11

TE asigura-si pe viata,nu exista leac pt. cretinism,

De unde le sugi,tampitule.ESTI monumentul autohton al primitivismului,dar recunosc,e bine ca existi,in unicitate.IN rest ,linisteste-te,nu exista leac pt.tine.

aussie
2008-11-17 11:16:15

eufrosin asta e

un criminal , raspunzator pentru moartea tuturor care asculta la imbecilitatile lui si nu se vaccineaza

Eufrosin
2008-11-17 11:49:41

Soarele si melanoma

Tot ce sustin, pot sa si argumentez, lucru evident strain criticilor mei:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2005/02/19/sun-skin.aspx

Dupa calitatea raspunsurilor primite la I-ul meu comentariu, judecati singuri daca pro-vaccinatorii au si altceva decat insulte si amenintari, in lipsa argumentelor stiintifice.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00560 sec.