Ziua Logo
  03:51, luni, 19 aprilie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2008-10-15

Comentarii: 7, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Eufrosin
2008-10-15 13:54:24

Problema si falsele solutii

Dupa ce 'alde Soros a facut tot ce-i statea in putinta pentru a determina Romanii sa plece inafara la munca creandu-se astfel un gol de oferta, nu-i de mirare ca straini din lumea a III-a ne invadeaza ocupand locurile de munca pe care Romanii ar trebui sa le aiba in mod normal.

Acu' tot el si altii ca el, vin cu plangeri ca bietii straini ar fi vezi Doamne, discriminati !
Urmatoarea grija a otrepelor astora, este sa creeze conditiile favorizante asaltului etnic, cu puhoiae de emigranti, de care Romania nu va mai scapa niciodata.

Chestia cu salariile insuficiente pt. Romani a fost fireste premeditata, telul suprem fiind creerea de grupuri etnice care apoi invrajbite sa poate fi controlate usor si mongrelizarea neamului nostru.

Stiu bine scarbele astea globaliste cat e de greu de manevrat un popor unit prin credinta, rasa si traditii, lucruri pe care ei le vor distruse cu orice pret.

Ma intreb , daca iesim printr-o minune de sub influenta nefasta a farului democratiei, vor mai avea Gyuri Soros si altii ca el, ceva de spus in tara noastra?

silviana
2008-10-15 14:09:36

sindicatele spun,dar sa mai ceara ele mult 50-60% mariri de salarii si vor vedea ce inseamna

sa respingi oferte rezonabile si sa devii cu propriile forte/capete sindicale,somer in romania,ca pe urma aceleasi capete sindicale neo/comuniste cu 2 fete sa aiba tupeul sa sa'si arate si fata rasista antiimigratie.facind din masele de someri,extremisti rasisti ca strategia e pe termene si batuta in cuie neodoctrinare nu e la mintea oricarui cap retrograd care vede dusmani imaginari filfiind prin aer.

T.T.
2008-10-15 16:39:13

Ce mari mizerii umane suntem noi, romanii

Am vrea sa fim respectati si bine primiti in lumea larga, desi prea multi dintre noi ajung acolo la furat, cersit, curvasarit, dar la randul nostru ne purtam ca animalele cu niste amarati veniti sa lucreze greu pentru un ban amar care sa le sustina familiile sarace. Sa ne fie rusine. Si ne mai auto-numim si crestini...

haiduc
2008-10-16 01:59:29

Re: Ce mari mizerii umane suntem noi, evreii

Asculta mai marlane, tu nu esti roman, esti evreu. Chiar daca vorbesti limba romana asta nu inseamna ca esti roman. Asa ca vorbeste in numele natiei tale de hoti si mincinosi. Uita-te mai sus unde explica foarte bine Eufrosin cum stau lucrurile cu imigrantii. Noi romanii am fost fortati sa ne parasim tara si sa emigram asa cum si acei straini care vin la noi sunt fortati sa-si paraseasca tara pentru un trai mai bun. Exact cum ii invrajbiti pe unguri acum impotriva noastra o sa faceti si cu celelalte natii cand o sa fie mai numeroase. Sper ca un Ion Antonescu sau Corneliu Codreanu sa ajunga la putere cat mai repede.
La 2008-10-15 16:39:13, T.T. a scris:

> Am vrea sa fim respectati si bine primiti in lumea larga, desi prea
> multi dintre noi ajung acolo la furat, cersit, curvasarit, dar la
> randul nostru ne purtam ca animalele cu niste amarati veniti sa
> lucreze greu pentru un ban amar care sa le sustina familiile sarace.
> Sa ne fie rusine. Si ne mai auto-numim si crestini...
>

berti
2008-10-16 03:11:13

65.0000 !!!!!!!!!!!!!!!

65.000 de imigranti din tarile lumii a 3-a ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este ENORM ! De ce le acorda statul roman dreptul , sa vina in asa mare numar ? Mai ales chinezii si negrii care fac cite 5-6 copii , in curind citi vor fi in Romania noastra ? 1 sau 2 milioane ? Atentie marita !

ARP
2008-10-16 11:50:31

Sa stea fiecare acasa la el

Inclusiv derbedeul asta de soros. Sa-si vada de tara lui.

Acum 10 ani toti racneau ca suntem prea multi si ca nu au ce sa faca cu noi. Acum 5 ani bestia de nastase se lauda ca a "creat" 2 mil de locuri de munca in strainatate.

Astazi e nevoie de muncitori straini. Cum Vine asta? Nu e o minciuna nemernica?

Nu este NEVOIE DE MUNCITORI STRAINI NICAIERI IN LUME. FIECARE POPOR SA RAMANA IN TARA LUI SI SA FACA TOT CE POATE SA-I MEARGA BINE ACOLO.

Cand vom avea o minoritate chineza puternica in Romania atunci cand va apare o criza economica puternica ce se va intampla? Vor trebui temenele in fata imparatului de la Beijing iar noi vom ceda teritorii.

Bestiile care ne conduc au ajuns sa se joace cu viitorul natiunii si sa ne vanda pamantul de sub talpi si aerul din plamani. Maine vor vinde cimitirele in care sunt ingropati parintii si bunicii.

Blestemati sa fie cei ce aduc straini in tara. Sa li se usuce mainile cu care semneaza actele de rezidenta pentru straini. Praful sa se leaga de tradatori.

ARP
2008-10-16 12:08:58

Re: Ce mare mizerie e acest TT

Nu TT,l tu vrei sa fii bine primit in lumea larga. Nu romanii sunt mizerabili ci mizerabila e persoana ta.

Noi vrem sa traim in tara noastra fara sa cedam NIMIC pentru ca unul ca tine are chef de plimbare. Fiecare sa traiasca in tara lui. Tu vezi-ti de viata ta si lasa-ne pe noi in pacea noastra. Si eventul ramai dracului unde esti si nu mai da lectii tampite.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00628 sec.