Ziua Logo
  11:49, miercuri, 27 ianuarie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2010-01-06
Rollo din SUA (...@hotmail.com, IP: 64.100.144...)
2010-01-07 16:20
Interesant religia asta

Si e cam ciudat cum lupta ei pentru mantuirea sufletului, ucigand, evident din mila, sulfete nevinovate ca deh, asa i-au "mantuit" si s-au "mantuit" pe ei insasi. E un sistem filozofico religios cel putin interesant.

Evident la inaltele scoli filozofice,recte madrasa , se slefuiesc numai "talentele" filozofice si literare. Si toate aste in buna traditie a hoardei si iataganului da doar frica azeste bostanaria.
IN acelasi timp inertia spirituala a Europei isi are consecintele ei directe si impactul asupra societatii se vede su "ochiul liber"

Totusi si islamul da semne de "osboseala" am citit suficiente articole de fete si femei musulmane, traint in Europa care si-au cam bagat piciorul in supunerea oarba fata de tata si sot si au gasit prorpile cai de evedare, mai mult vor militata si pentru liberatea altor femei.
Europa ar trebui sa o ia mai usurel cu drepturile minoritatiilor si mai ales cu ajutoarele financiare pentru familiile noilor emigranti, sa-i trimita la munca ai o sa vezi ca le cam trece cheful de puit si o la-sa pe week end ca trebuie sa mearga la munca a doua zi. Un fapt e clar majoritatea sunt nsite lenesi fara respect pentru tariile si societatiile care-i hranesc. Care sa fie sursa ..petrolul..Europa mai bine s-a gandii la niste resurse alternative de energie si sa vezi tarile arabe cum se pun cu botul pe labe si nu-si mai trimit eisarii ..aiurea.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00618 sec.