Ziua Logo
  06:51, sambata, 23 ianuarie 2021
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2010-01-06

Comentarii: 15, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

doinasalceanu
2010-01-06 11:12:37

tataie

tataia asta chiar are moaca de arab , mai bine si-ar cauta radacinile lui , sa vada cu cine l-a facut masa !

D ANTON II
2010-01-06 11:29:40

Ilogic acest cardinal taliban

Pai daca "musulmanii sint indreptati catre perfectiune " inseamna ca religia islamica ar fi religia corecta iar crstinismul ar trebui dezavuat...sau tocmai asta face cardinalul ? A trecut la islamism si ataca religia crestina din interior ? Oricum, in cel mult 50 de ani musulmanii vor deveni dominanti in lume, pt ca au un spor demografic pozitiv superior tarilor crestine .
P.S. Ar fi corect daca oamenii ar avea dreptul sa-si aleaga drumul credintei NUMAI LA MATURITATE . Credinta nu trebuie impusa fortat{sau prin alte metode mai subtile} de preoti si de parinti inca din copilarie. Pericolul religiei nu este determinat de dogma respectiva ci de dogma, in general , adica si crestinismul si toate religiile din lume sint la fel de nefaste pt OMENIRE.

BULA-NESCU
2010-01-06 12:36:30

Doua Comentarii absolut "Idioate"

Mai "copilashi nestiutori", preferati sa ignorati esenta declaratiilor acestiu cardinal si va legati in mod superficial fie de figura lui, fie de ce ce nu puteti intelege.
"Perfectiunea spirituala" a islamicilor la care acest cardinal se refera sta in credinta lor puternica in Dumnezeu (Alah si Dumnezeu sint acelasi lucru). Nu face absolut nici o diferenta daca religia lor este cea corecta s-au incorecta.
Comparind cu mentalitatea vestica recent adoptata si de europenii din est, islamicii isi pastreaza credinta in Dumnezeu in timp ce restul si-au mutat credinta de la Dumnezeu la lipsa de principii tolerata in exclusivitate de materialismul vulgar, excesiv si lacom.
Islamul va deveni eventual majoritar in Europa pentru ca lacomia si lipsa de principii vestica iau adus ca sa le faca muncile de jos si prost platite. Acum insa s-au imultit si contiua sa se inmulteasca in timp ce in democratia desantata de tip vest european, numarul crestinilor contiua sa scada. Acesta este mesajul acestui cardinal.

doinasalceanu
2010-01-06 12:57:16

bulanescule

lasa omule ca am inteles noi mesajul popii , ca nu suntem asa de dusi , nu te mai pierde in explicatiuni . sa se strofoace taica parinte cu crestinii sa-i aduce iar la biserica . cat despre comentariile noastre idioate , ce sa zic , iarta-ne doamne de cei care nu ii lasa si pe altii sa aiba o parere .

Evreu-rus
2010-01-06 18:21:35

Islamul este mult mai mult decat doar o religie.

Este un sistem politico-social bazat pe religie, care insumeaza orice aspect uman, de la viata si activitatile personale la cadrul colectiv, in totalitatea lui. Islamislamul cere obedienta totala si neconditionata. Sub regula islamica, nu numai ca nu poti discuta sau pune la indoiala diverse aspecte ale comentariilor pe baza Q'aranului, emise de un imam, dar este interzis cu desavarsire si sa te gandesti la asa ceva. In anumite tari, o simpla discutie te poate transforma in apostat. Exact asa cum crestinismul nu a fost si nu o sa fie niciodata. Crestinismul a fost incapabil sa supravietuiasca ca religie, din moment ce nu s-a impus, inca de la bun inceput. Tocmai de aceea, este inghitit de ateismul aflat in crestere sau tot felul de secte religioase, pe de o parte, si islamism, pe de alta parte. La ora actuala, in Europa, se estimeaza ca sunt peste 30 de milioane de musulmani, dar trebuie sa intelegem ca aceste cifre se bazeaza in principal pe surse oficiale. Cifrele '"la negru" sunt mult mai mari ptr emigrantii clandestini decat ptr cei inregistrati.
Comunitatile musulmane s-au format in zonele economice cele mai favorabile, in cautarea unei vieti mai bune.Faptul ca centrele economice sunt totodata si centre politice este semnificativ. Astfel, manati de foamea si lipsurile din tarile proprii, musulmanii s-au stabilit, intr-un timp relativ scurt, in mai toate tarile batranului continent. Si-au facut familii, multi autohtoni s-au convertit la islamism, in aceste conditii crestinismului fiindu-i din ce in ce mai greu sa supravietuiasca.

carol zwilling1
2010-01-06 21:48:37

Re: Islamul este mult mai mult decat doar o religie..................>

La 2010-01-06 18:21:35, Evreu-rus a scris:

Este un cacat exact cum esti si tu .......

contraevreu-rus
2010-01-07 01:30:00

Re: Islamul este mult mai mult decat doar o religie.

Este o mentalitate criminala la fel ca cei care o propaga,este un cult criminal introdus de nespalati ,inculti si analfabeti care invata o carte in care pedofili ,criminali si nespalati incearca sa cucereasca o lume civilizata cu ajutorul uterului femenin.La 2010-01-06 18:21:35, Evreu-rus a scris:

> Este un sistem politico-social bazat pe religie, care insumeaza orice
> aspect uman, de la viata si activitatile personale la cadrul
> colectiv, in totalitatea lui. Islamislamul cere obedienta totala si
> neconditionata. Sub regula islamica, nu numai ca nu poti discuta sau
> pune la indoiala diverse aspecte ale comentariilor pe baza
> Q'aranului, emise de un imam, dar este interzis cu desavarsire si sa
> te gandesti la asa ceva. In anumite tari, o simpla discutie te poate
> transforma in apostat. Exact asa cum crestinismul nu a fost si nu o
> sa fie niciodata. Crestinismul a fost incapabil sa supravietuiasca ca
> religie, din moment ce nu s-a impus, inca de la bun inceput. Tocmai de
> aceea, este inghitit de ateismul aflat in crestere sau tot felul de
> secte religioase, pe de o parte, si islamism, pe de alta parte. La
> ora actuala, in Europa, se estimeaza ca sunt peste 30 de milioane de
> musulmani, dar trebuie sa intelegem ca aceste cifre se bazeaza in
> principal pe surse oficiale. Cifrele '"la negru" sunt mult mai mari
> ptr emigrantii clandestini decat ptr cei inregistrati.
> Comunitatile musulmane s-au format in zonele economice cele mai
> favorabile, in cautarea unei vieti mai bune.Faptul ca centrele
> economice sunt totodata si centre politice este semnificativ. Astfel,
> manati de foamea si lipsurile din tarile proprii, musulmanii s-au
> stabilit, intr-un timp relativ scurt, in mai toate tarile batranului
> continent. Si-au facut familii, multi autohtoni s-au convertit la
> islamism, in aceste conditii crestinismului fiindu-i din ce in ce mai
> greu sa supravietuiasca.
>

realistul
2010-01-07 03:15:21

ce bine se traieste in tzariile musulmane,

unde femaile sunt sclave decand se nasc pan'la moarte. Batute,ucise cu pietre,neavand voie sa protesteze cand barbatul ei o divorteaza numai zicandu-i de trei ori de fatza cu un martor masculin care trebuie sa aibe o etate de cel putzin de 12 ani,"Te lepad.te lepad,te lepad" si daca barbatul are "mila" de ea, atunci poate sa ramana in casa ca servitoare la celelalte trei neveste ale lui.La ei,numai sefii religiosi si seicii ,regii pot fura cat vrea fara frica,dar nu si cetateanul comun,chiar daca ar fura o paine, caci ii se va amputa o mana or capul. Depinde de umorul sefilori.Dar adevarul e ca Marii Crestini ca Vaticanul Mitropoliileiau adus in Europa,America de sud si de nort,Australia ca sa-i salveze de zionisti a.k.a antisemitism renovat iar acum isi mananca degetele. Pe viitor,uitati crucea,caci semiluna cu steaua va domnii peste tot.

Morphius
2010-01-07 12:00:21

Dupa iudaizare

vine islamizare Europa sare din lac in put mare diferenta nu e "same shit different smell"

BULA-NESCU
2010-01-07 12:42:03

Re: bulanescule

La 2010-01-06 12:57:16, doinasalceanu a scris:

> lasa omule ca am inteles noi mesajul popii , ca nu suntem asa de dusi
> , nu te mai pierde in explicatiuni . sa se strofoace taica parinte cu
> crestinii sa-i aduce iar la biserica . cat despre comentariile noastre
> idioate , ce sa zic , iarta-ne doamne de cei care nu ii lasa si pe
> altii sa aiba o parere .
>

Atunci iti dau un sfat Doinitzo. Comenteaza pe esenta subiectului in loc sa batzi cimpii.

D ANTON II
2010-01-07 13:59:54

@ BULA-NESCU

Observ ca tu esti idiot, iar aerele de superioritate pe care le etalezi scot in evidenta tocmai lisa ta de inteligenta, caci popa iezuit reclama tocmai faptul ca religia crestina va fi sufocata de islamism din cauza ca ar fi prea toleranta cu celelalte religi...iar daca tu consideri "perfectiunea " islamica invocata de iezuit ar fi ...credinta in d-zeu a musulmanilor, inseamna ca n-ai neuroni. "Perfectiunea " musulmana invocata de iezuit inseamna supunerea oarba a
turmei fata de "reprezentantul lui d-zeu pe Pamint", preotul criminal si hot.
Dementizarea religioasa in lumea musulmana a atins cote alarmante, tot mai multi fanatici relgiosi musumani punindu-si capat vietii prin sinucideri criminale soldate cu multe victime nevinovate...Iata ce ar vrea popa asta criminal; fanatizarea crestinilor, care ar trebui sa-si dea viata pt ca poponarii preoti iezuiti sa huzureasca. Sictir, idiotule, TU NU INTELEGI CA FENOMENUL RELIGIOS A SCAPAT DE SUB CONTROLUL RATIUNII !

Ion Ionescu de la Brad
2010-01-07 15:38:17

Are dreptate, doar ca nu e luat in seama, preocupati doar de BANI , SEX si traditii absurde

mare dreptate are cardianalul , doar ca nu arata cat pierde si Biserica Catolica prin celibatul preotilor...,problema rezolvata cu brio de Islam..!!!

Rollo
2010-01-07 16:20:38

Interesant religia asta

Si e cam ciudat cum lupta ei pentru mantuirea sufletului, ucigand, evident din mila, sulfete nevinovate ca deh, asa i-au "mantuit" si s-au "mantuit" pe ei insasi. E un sistem filozofico religios cel putin interesant.

Evident la inaltele scoli filozofice,recte madrasa , se slefuiesc numai "talentele" filozofice si literare. Si toate aste in buna traditie a hoardei si iataganului da doar frica azeste bostanaria.
IN acelasi timp inertia spirituala a Europei isi are consecintele ei directe si impactul asupra societatii se vede su "ochiul liber"

Totusi si islamul da semne de "osboseala" am citit suficiente articole de fete si femei musulmane, traint in Europa care si-au cam bagat piciorul in supunerea oarba fata de tata si sot si au gasit prorpile cai de evedare, mai mult vor militata si pentru liberatea altor femei.
Europa ar trebui sa o ia mai usurel cu drepturile minoritatiilor si mai ales cu ajutoarele financiare pentru familiile noilor emigranti, sa-i trimita la munca ai o sa vezi ca le cam trece cheful de puit si o la-sa pe week end ca trebuie sa mearga la munca a doua zi. Un fapt e clar majoritatea sunt nsite lenesi fara respect pentru tariile si societatiile care-i hranesc. Care sa fie sursa ..petrolul..Europa mai bine s-a gandii la niste resurse alternative de energie si sa vezi tarile arabe cum se pun cu botul pe labe si nu-si mai trimit eisarii ..aiurea.

Evreu-rus
2010-01-07 18:31:26

Re: Islamul este mult mai mult decat doar o religie.

La 2010-01-07 01:30:00, contraevreu-rus a scris:

> Este o mentalitate criminala la fel ca cei care o propaga,este un cult
> criminal introdus de nespalati ,inculti si analfabeti care invata o
> carte in care pedofili ,criminali si nespalati incearca sa cucereasca
> o lume civilizata cu ajutorul uterului femenin.

Nu-mi vorbi mie despre "pericolul" islamist cat timp politica rasiala si coloniala a Israelului se inspira intr-o proportie tot mai mare din idei extrase din ideologia iudaica. Principalul pericol reprezentat de Israel ptr vecinii sai consta in ambitia sa, justificata ideologic (a se citi de iudaism), de extindere teritoriala in virtutea drepturilor biblice de acum 2000 asupra pamanturilor. Nu mai povestesc de cerintele exprese ale iudaismului in ceea ce priveste indatoriile evreilor fata de goymi.

carol zwilling1
2010-01-07 20:06:27

Re: Islamul este mult mai mult decat doar o religie.

La 2010-01-07 18:31:26, Evreu-rus a scris:

Hai mai dute in PIZDA MATII,asta asa ca final de editie zis ZIUA.....


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2021 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00572 sec.