Ziua Logo
  12:05, sambata, 31 octombrie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-11-22
toth din ro (...@yahoo.com, IP: 85.120.93...)
2008-11-22 19:31
Alo, domnul Iuscenko..

Regimul totalitar comunist a lasat mostenire actualei Ucraine teritorii romanesti.
23 august 1939 Pactului de neagresiune intre Germania si URSS.(pactul Ribentropp-Molotov) putina istorie ce dracu. Asta de ce nu denunta Ucrainienii?

ionion din Iganga-Uganda (...@hotmail.com, IP: 88.103.57...)
2008-11-22 19:52
pt toth : fii pe faza "tovarashe" - aici se lupta impotriva bolsevicului si bolsevicul vine cu

pilule nationaliste.
Intotdeauna ati aburit creierul poporului Romaniei cand a fost de lupta anticomunista hop si eu cu nationalismul, adica hop si voi cu nationalismul.
Ai impresia ca mai esti in dec 1989 tovarase Ion Iliescu ?

knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 86.107.229...)
2008-11-23 03:56
Re: Alo, domnul Iuscenko..RE: dece nu denunta ucrainieinii, intreaba pe Ilici

La 2008-11-22 19:31:03, toth a scris:

> Regimul totalitar comunist a lasat mostenire actualei Ucraine
> teritorii romanesti.
> 23 august 1939 Pactului de neagresiune intre Germania si URSS.(pactul
> Ribentropp-Molotov) putina istorie ce dracu. Asta de ce nu denunta
> Ucrainienii?

Ilici-colabora cu Moscova, fir secret, dupa' 90..Ce teritorii romanesti, lupta diplomatica pentru ele sub Ilici care a manipulat bine si Romania si dizidentii ceausesti si partidele istorice aparute din morti---a reusit Ilici doar cu arma rosie-FDSR , doar dupa razboi de FRONTURI puneau rusi la romani sa duca cu maia pe romani (Frontul Plugarilor, contra Chiaburilor de ex, pregatid taranul roman de colectiva, dupa nationalizarea chiaburului intii).
Ilici- punindu-si si de pensie(onar) luminos profitind tot de comunism, e comunist intii si dupa aia roman. Ilici-coleg cu Gorbaceov, la Univ. Lomonosov din Moscova, in tineretile lui Ilici. De aceea, pus cap de tara romana, cind Rusia a decis- o da pe neocomunism, comunism nu mai putea vinde, "nu mai era.. constiinte.. cu lipici la rosu..trebuia curcubeu".

Si curcubeu avem inca-rosu cu portocaliu sint culor apropiate-spectral. Doar ca portocaliul n-are culoar, vrea sa-l fure pe cel de dreapta, doar asa poate rezista politic, cind s-ar bate cu fratele geaman rosu-fsn iliesc, alternindu-se la stors Romania stindu-i fiecare in cap dar pe rind.

Ehe, smecheria acestor comunisti, ca Basescu, Geoana, Ilici, nu o ginesti decit daca ai crescut odata cu comunismul, ca generatia razboiului. Astia sint mari tartori, au experienta lunga de 63 ani acasa si scoala-lunga de un secol la rusi. Sint la fel de snapani-politic precum mafiotii imobiliari sau tranzactionerii cu droguri. Ei tranzactioneaza politica.

Priviti la ghiveciul politic ,,, care este Basecu. Cce spune 1 minut in urma, contrazice peste alt minut! Asa si-au pus ei toti de comunism. Poti contrazice pe unul care n-are fir drept la spuse? Necum sa-l poti lichida din politica! Sint precum cameleonul, isi schimba pielea ca sarpele, sa scape teafar si o ia dela capat, cu acelasi venin rosu-portocaliu.

Deci conducatorilor Romaniai, adresata intrebarea, nu lui Iuscewnko intii.
Ei nici acum nu deschid pliscul despre problema. Priveste la Basescu... face doar ca Ceausescu.. acum e la fabrici, sosit de pe ogoare, dupa vot pentru al sau pdl, stie-fara pdl mare cade la anul (dar va cadea si cu pdl mare, pun apriu, va cadea ca republicanii peste ocean, acelasi fel de rau facut tarii-rau la extrema).

Insula serpilor aparata doar deun avovat...sub guvern liberal, atit.
Basarabia ignorata de Basescu. Bucovina, data de rusi ucrainienilor, la fel. Primii vinovati--conducatorii romani cautati !


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00666 sec.