Ziua Logo
  16:55, duminica, 5 iulie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-10-03

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 209.6.150...)
2009-10-05 05:25
PASTORII AMERICANI VORBEAU SI DE PERICOLUL UNUI ATAC ELECTOMAGNETIC

Dupa cum scrie parintele Gustavo Morelos, venit de Mexic in 1964, pt a studia evenimentele, a primit mai intai informatii negative din parte Comisiei de Santander – dioceza de care apartine parohia din Garabandal. Insa dupa discutia cu vizionarele si martorii oculari, plus fotografiile facute in timpul aparitiilor, s-a convins de originea supranaturala a miracolelor petrecute acolo, a scris carti si a mers in numeroase tari de pe continentul american pt a vorbi oamenilor despre asta.
Curios ca la Santader s-au perindat sase episcopi numai in primii 11 ani de la inceputul aparitiilor din 1961, dintre care doi au murit in accidente, altii si-au dat demisia sau au fost mutati. Se pare ca intre timp s-au mai convins si ei, de autenticitatea acestor aparitii.

Cele doua mesaje din 19 si 23 iunie 1962 au fost acompaniate de viziuni infricosatoare ale Pedepsei. Mari Loli le descrie astfel:
“Desi am continuat s-o vedem pe Binecuvantata Fecioara am vazut o mare multime de oameni care sufereau grozav si tipau in chinuri. Fecioara ne-a explicat cum aceasta Mare Pedeapsa va veni, asa cum se sfarsea or disparea ( as if it were finished or disappearing). Biserica va suferi o mare incercare! Noi am intrebat-o pe Fecioara cum va fi chemata aceasta MARE PEDEAPSA si Ea a zis ca se cheama COMUNISM.
De-asemeni, ea a facut sa vedem cum va veni aceasta mare pedeapsa pt intreaga umanitate si cum va veni direct de la Dumnezeu. La un moment dat nici un singur motor or masina nu va functiona. Un teribil val de caldura intensa va veni, si oamenii vor suferi sete arzatoare. Disperati se vor uita dupa apa dar cu caldura intensa aceasta se va evapora. Cu asta va intra in oameni o disperare ca vor incerca sa se omoare unul pe altul, dar in acele momente le va scadea puterea si vor cadea la pamant. Atunci Dumnezeu ii va face sa vada ca ESTE EL care direct a permis toate astea.
In final am vazut o multime de oameni in flacari – disperati s-au aruncat in mari si lacuri dar intrand in apa, departe de a stinge flacarile, apa fierbea si parea sa ajute flacarile sa arda mai tare. Am cerut Preasfintei Fecioare sa ia toti copiii nostri cu Ea. Dar Ea a spus ca atunci cand asta se va intampla ei toti vor fi adulti.”
Asa stand lucrurile cred ca ar trebui actionat intens spre a face cunoscute lumii aceste profetii spre a nu se ajunge la Pedeapsa.
Daca vrea sa castige, e necesar ca Biserica sa inceapa prin infiintarea Centrului Doamna Noastra de Mount Carmel de Garabandal, in Romania (dupa cum exista in multe tari intre care si Rusia), sa editeze o revista pt informarea lumii, si chiar invitarea vizionarelor la tv.
With the coming down of the Berlin Wall and freedom being granted to the former Eastern Block countries, it appeared as though communism — at least Russian communism since much of Asia is still red — was finished. And this is what the media proclaimed. However, everyone was not convinced.
Din cate imi dau seama un astfel de pericol de comunism fara Dumnezeu ar putea veni din partea rosiilor asiatici. Unde preotii inca sunt pusi in inchisori.
Iar valul acela de caldura ce ar face sa NU MAI FUNCTIONEZE NICI UN MOTOR SAU MASINA seamana cu pericolul unui ATAC ELECTTROMAGNETIC despre care vorbea nu demult un pastor american la Tv.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01270 sec.