Ziua Logo
  20:20, marti, 22 octombrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2010-01-22
Conan___the___Barbarian din Ghermanistan (...@operamail.com, IP: 80.167.236...)
2010-01-23 15:23
Tampitul asta de Ciciuriciu sterge aiurea, cum vede numele cum sterge, baga-l-as in pizda ma-si

Na macar acum ai motiv sa stergi boule. dac-o parleam pe ma-.ta la timp nu ieseai un cacat-cu-ochi jidanit.
Bah asa UN IMBECIL CA TINE, MAI RAR, bah Felixule Ciciuriciu! Nu-tzi da V�ntu salariul... dar TU "lucrezi mai departe" cu aceeasi manie pLoRetara judeo-bolshevica, TU ESTI PLATIT DE JIDANI ca altfel n-ai manca atata cacat cu lopata.
Lasa, bine ca v-a luat dracu de putori imputzite vandute jidanilor.
Si cu tine Ciciuriciule mai am io o vorba. Nici nu stii cum ti se-ntampla.

____________Si acum textul tau favorit:
NormanFinkel5 2010-01-22 21:18:49
Nepoata lui Goering nu ne arata sunci batrane la TV, tanti Alina zionista Zilei?
Tampitul asta de Fericitu Ciciuriciu chiar si mort mai da din picioare: nu-i da V�ntu salariul pe 3 luni ....... si el TOT II MAI LINGE carambii tziganesti escropcului miliardar si face cenzura zionista aici.
Vezi bai vatafu' lui V�ntu ca ai pierdut un articol important ieri la proasta de nepoata a lui Goering, aia cu creierii arsi de opium prin India, fugita pe maidan de la 13 ani..
+++++++++++++++++++
Conan___the___Barbarian, ieri 21.01.2010
Stranepotzii criminalilor Menahem Begin Golda Meir sau Iitzak Shamir mai traiesc? Sa-i convertim la Catolicism: cu focul purificator, m�ndria papistasilor de la Sfanta Inchizitzie, .....ultimul loc de munca al neamtztului zionist Belzebut al 16-lea ;-)
Auzi la ea nemtzoanea exaltata : "M-am sterilizat ca sa nu transmit mai departe sangele unui monstru" .
Deh, o fi facut-o nepotul lui Goering c'o evreica, d'aia i-o fi rusine.... Sau are ea vreun ovrei in pat si-i rusine daca ii facea plozi.
Otrepe zioniste, v-atzi gasit sa shicanatzi pana la prostire o pustoaica exaltata, asta din pubertate era dusa cu sorcova:
http://www.foxnews.com/wires/2008Oct...sNiece,00.html
A fugit de-acasa la 13 ani, hippy prin India, opium si Krishna, tanpenii.
O imputzita de EVREICA si-a gasit proasta si a tot F* la cap cu kakareaza aia cu HoloCASHul pe labila drogata, pana cand tampa si-a blocat ovarele. Si asta doar ptr PROPAGANDA cu MIORLAIALA aia cu Holocashul.
Bah jydanylor voi ca raia bah, n'avetzi pace 'tu-va nascatoare mumelor voastre de taraturi.
Tooot sapatzi si f* la cap, pana si PE STRANEPOATA (!!!) lui Goering n-o lasatzi in pace. Secta porceasca arabeasca , judaismul asta criminal. Scientology este un biet copilas stupid in comparatzie cu bestialitatea judaica.
"Through a common friend, she was introduced a couple of years ago to Rich who was struggling with her own baggage of victimized parents and the ghost of a brother she never knew. Rich went through years of intensive therapy and escaped to art, where she painted dark troubling images of the demons lurking inside her. Together, the two women began to heal."
Daaaa-da!, sistemul asta-l cunoastem din ROMANIA, practicat de SUBORDONATZII talharilor judei, POCAITZII: ne f* la cap pocaitzii pe la usi sambetele si duminicile, sa ne explice, sa ne converteasca de la Ortodoxism ... Mai ce jivine! :-(
++++++++++++++++++++++++


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00540 sec.