Ziua Logo
  19:26, marti, 22 octombrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Economic

2010-01-19
Conan___the___Barbarian din Ghermanistan (...@operamail.com, IP: 88.191.103...)
2010-01-19 15:54
A propos faliment...din cauza de impozit pe venituri :-) Cum P�lshu si-a escrocat angajatzii:

http://www.reportervirtual.ro/2010/01/mizeria-directorului-palsu-de-la-ziua.html
"Mizeria directorului P�l�u de la Ziua".
Tziganul tot tzigan ........

Conan___the___Barbarian din Ghermanistan (...@operamail.com, IP: 84.52.71...)
2010-01-19 17:34
Re: A propos faliment...din cauza de impozit pe venituri :-) Cum Plshu si-a escrocat angajatzii:

Bravo, http://www.ZIUAVECHE.ro apare "dincolo" pe post de blog. Maquisul dmbovitzean cheama la arme! ntre multele urari-de-bine (ca ACOLO n-avetzi LOC nca):
##############################
aleodor imparat 19-01-2010 10:58
..noi inca trebuie sa alergam si probabil sa ne judecam pentru ce-am muncit....foarte urat dupa ce ne-am pierdut tineretea pentru interesul "actionarilor"-------

Asta suna SOCIALIST nu LIBERAL mon$er, nu-i pe gustul d-lui green-day :-) Cum sa-ti ceri tu banii pe ce-ai muncit? Dar unde te crezi nene, la Allende, la CHAVEZ? Oligarchii sunt stalpii Capitalismului si de aceea trebuie hranitzi si iubitzi si netaxatzi pe venituri ;-)
Existentza si bunastarea lor este GARANTUL lu' Democracy pe Pamant! Asta-i atitudinea de Liberal NOU, MODERN, ZIONIST si Neocons... Vrei sa faca Vntu sau Patriciu criza de nervi ca nu mai au 3-4 miliarde ci doar 1 miliiard? :-) Ce egoisti sunteti, va ganditzi numa' la voi... Nu punetzi binele ..Tzarii in fatza binelui personal ;-)
Ce vretzi voi este Socialism,. COMUNISM de-a dreptul, cine macaie contra Patronatului ete comunist sau securist, nu? :-)))))

Ca astea erau textele ce nu erau cenzurate la Ziua lui Napoleon-SRS & Squealer-Plshu.

Si EXACT ASTA s-a intamplat ce v-am povestit anul trecut: porcimea de la Comandatura o tuleste cu BANII si voi ramanetzi de prosti.

Daca TOT Felix este securistul-sef-online aka webmaster, atunci n-avetzi multe Zile, vechi sau noi. Va pune ala si aici pe butuci, cum a facut si cu fitzuica aialalta.

N-am zis sa acceptazi injuraturi, ci sa nu mai fitzi UNILATERALI. Mai da-l dreaK de Basescu, luatzi-va DE TOTZI. Ca de aia suntetzi cica ZIARISTI, a 4-a PUTERE in Stat nu latraii lui Plshu.

Sper ca nu-i mai vad imbecilitatzile lui SRS pe-aici. Si nici lepadaturile alea masone si zioniste alde Brnzovenescu -Bruxelles sau Oracaiescu -CIA de la Muenchen, care manca gainatzul lui David Rockefeller pe banii vostri, cum mancau securistii pe la restaurante pe degeaba ca-i curta seful de local.

Plus hoarda din USA & Tel-Aviv ai lui Ra'anan GISSIN Goebbelsul Israelului. n rest BAFTA! Mai bine ONLINE ca un blog modest, decat sa va cumpere vreun Patriciu sau Basescu.
Asa, acum spune-i lui Felix-fericitu' sa taie repede ca-l dadui in gt pe ... Administratorul-Special al Zilei.net, adica pe Tziganushul Tziganoiului.
#############################

La 2010-01-19 15:54:57, Conan___the___Barbarian a scris:
> http://www.reportervirtual.ro/2010/01/mizeria-directorului-palsu-de-la-ziua.html
> "Mizeria directorului Plu de la Ziua".
> Tziganul tot tzigan ........


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00556 sec.