Ziua Logo
  19:39, marti, 22 octombrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Economic

2010-01-19
green day (...@yahoo.com, IP: 76.212.138...)
2010-01-19 14:19
Numai in Romania lui Basescu, Boc si Vladescu se poate asa ceva

In plina criza sa dai legi care sa distruga intreprinzatorii mici. Cind oriunde in lume guvernele incearca sa ii sustina. Dar impostorii astia au avut grija sa se proclame de dreapta si sa mai fure si cuvintul de liberal.

Conan___the___Barbarian din Ghermanistan (...@operamail.com, IP: 88.191.103...)
2010-01-19 15:49
Re: Numai in Romania lui Basescu .../ Bai green-fart, tampita mai esti

Trancani asaa, sa te auzi vorbind? Ai vazut cifra de FALIMENTE din RFG sau USA? Si alea-s falimente FARA impozitul de care te vaitzi, acum cere Opozitzia sa fie taxate castigurile ENORME ale putorilor pe care le admiri atata.

Bah fraiere, falimentele sunt in cea mai mare masura din cauza de FINANTZARE CRETINA la startul afacerii ...... sau pur si simplu la marea majoritate a bodegilor tziganesti si turcesti, ca sa spele porcimea interlopa o vreme niste bani murdari din droguri si prostitutzie si apoi sa dispara "masina-de-spalat" de pe piatza si din cadastru.

Nu degeaba li se spune la cei mai periculosi ani, cei de inceput = "cei 4 ani afurisitzi". Cam dupa 4 ani isi pierd "rasuflarea" cei mai multzi investitori, ca n-au habar de stiintze economice si se trezesc ca lucreaza-n pierdere.

Dar este PIATZA LIBERA si se si comporta ca atare, multzi vin, multzi pleaca.

Taxa aia este foarte buna dar trebuie bagata gradat in f(de) castigul NETTO ca in Suedia, daca RO n-are un SISTEM BANCAR "mutu-rupe-caputu" ca cel elvetzian de tacut-malc si dosit /palmat banii storsi de escroci din tzarile lor sangerande.

Cu TAXA PE VFENITURI mai baga ceva BANI in Tzara alde Patriciul TAU imputzitule, alde Tziriac-mistretzul-sef, alde NASTASE & Tziganimea milionara, n-o jecmanesc 100%.

Vad ca te-ai dus repede sa-i tzuci in koor la "ziuaveche". Daca tot Fericitu Ciciuriciu este vataf-online, baga-tzi in koor si Ziua Noua si aia Veche. Punetzi lupul cioban la stana, omul lui SRS si-apoi al lui VNTU, reactivat sa-l f* la icre pe gondolierul BASE. ... Ciciuriciu sluga lui PLSU ala care v-a fentat de bani la Ziua :-))))))
~~~~~~~~~~~~~~~
Gramada de putori cretine parvenite ce suntetzi ! Voi sa va umpletzi buzunarele si Tzara sa traiasca din imprumuturi FMI.
Ca parca daca nu-l taxeaza ptr castigul NET pe patron, ala va infiintza LOCURI de munca, nu va duce banii in Elvetia sau in sudul Frantzei sa-si faca villutze de millioane.

Hai siktir lepro neocons ca-mi faci greatza.
Liberal si de dreapta nu inseamna sa fii pork precum GW Bush si sa-tzi escrochezi propria Tzara, s-o furi cu tupeu. Liberal o mai fi fost Bratianu desi el a aranjat lovitura-de-palat contra lui Allende-CUZA, nu Tariceanu catzelul lui PATRICIU, javra si putoarea a mai grasa din RO.
DE DREAPTA a fost Mareshalul Ion Antonescu, ce la vremea lui a bagat la tzambal lepadaturi d'astea ca tine si gasca lui Patriciu, sau jeguri precum Tziri cu masonul Nastase-6 case. (vezi Afacerea Skoda-1938).

La 2010-01-19 14:19:46, green day a scris:
> In plina criza sa dai legi care sa distruga intreprinzatorii mici...

knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 188.25.246...)
2010-01-20 00:40
Re: Numai in Romania lui Basescu, Boc si Vladescu se poate asa ceva

La 2010-01-19 14:19:46, green day a scris:

> In plina criza sa dai legi care sa distruga intreprinzatorii mici.
> Cind oriunde in lume guvernele incearca sa ii sustina. Dar impostorii
> astia au avut grija sa se proclame de dreapta si sa mai fure si
> cuvintul de liberal.

Exact. In criza, tara sustine firme, slujbe, nu impoziteaza si da afara.
Dar astia sint doar "noi lacuste", la rind la ros si lemnul padurii, nu doar frunza.

Ca si-a incheiat prestatia de candidat , Basescu trage material cit poate.


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00597 sec.