Ziua Logo
  23:41, sambata, 19 octombrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-05-10
Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.117...)
2008-05-10 23:29
L-a luat gura pe dinainte

"Daca domnul Iliescu a dat o lovitura de stat, unul dintre cei care au avut de castigat a fost chiar Traian Basescu, care a fost numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor'' dixit Adrian Nastase.
Pe Adrian Nastase l-a luat gura pe dinainte si, pentru prima oara a recunoscut faptul ca evenimentele din decembrie 1989 n u au fost o revolutie asa cum a sustinut sus si tare Ion Iliescu si toti fesenistii, pedeserastii, pesedistii, pedistii, penelistii, aperistii apevisti peremistii, pemeristii, conservatorii umanisti socialisti, etc, etc.
Au fost ceea ce o intreaga lume stie: o lovilutie, o lovitura de stat.
Nu trebuie sa uitam nici faptul ca in urma acestei lovituri de stat condusa de Ion Iliescu, Adrian Nastase, ginerele unui fost secfretar al CC PCR, ministru, ambasador, a devenit ministru de externe sub presedintia lovilutionarului Ion Iliescu, iar socrul sau scos de la naftalina a ocupat importanta functie de presedinte al crescatorilor de porci din Romania.
Ceea ce Adrian Nastase a recunoscut public, liber si nesilit de nimeni, este o recunoastere a faptului ca Ion Iliescu si conspitatorii sai sunt principalii vinovati de moartea violenta a mii dse cetateni pasnici ai Romanie rapusi de gloantele celor care au executat dupa 22 decembrie ordinele si directivele sefului loviturii de stat din 1989.

... (...@yahoo.com, IP: 86.106.63...)
2008-05-11 01:38
Re: L-a luat gura pe dinainte

Deci si tu recunosti ca Basescu e o lichea securista care a profitat si profita de sistem. Macar aici ai dreptate.

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 64.12.116...)
2008-05-11 04:23
Re: L-a luat gura pe dinainte

La 2008-05-11 01:38:45, ... a scris:

> Deci si tu recunosti ca Basescu e o lichea securista care a profitat
> si profita de sistem. Macar aici ai dreptate.
>
Eu nu recunosc, si nu am mentionat niciodata ca Basescu este o lichea securista.
Nu am mentionat niciodata ca Basescu nu a profitat de sistem, si nici nu am mentionat niciodata ca Basescu nu a fost membrache.
Procedeul pe care l-ai folosit tu acum se numeste manipulare grosolana a adevarului, procedura folosita din plin de toti cei care au mintit in mod ordinar poporul roman si, contrar realitatii, au sustinut vehement existenta asanumitei Revolutii populare din decembrie 1989, minciuna sfruntata similara cu toate povestile si basmele istoriografiei pemeristo-peceriste sustinute de iudele platite cu singele victimelor regimului comunist din Romania.
Ce, degeaba a fost seful loviturii de stat secretar cu propaganda la CC si la o judeteana de partid?
Nu o sa-mi spui tu ca Adrian Nastase, ginere de secretar al CC-ului pecerist, a trait la fel ca si capitanul de petrolier Basescu si a profitat tot atit cit matrozu.
Si, ai uitat un lucru esential : Basescu nu a negat niciodata ca a fost membrache. Au mai fost inca 4 milioane ca el, dar au fost si altii membrache mai membrache decit Basescu. Spre exemplu membrachele cubic Ion Iliescu si membrachele ginerica la patrat Adrian Nastase.
PS
Din punctul meu de vedere, nu este nici-o diferenta intre inteligenta politica a lui Nastase care, din pura timpenie, a deschis gura cum nu trebuie si inteligenta politica a prostanacului Geoana duru care emana gurist tot felul de prostii si timpenii in care nu crede nimeni in afara de el.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01035 sec.