Ziua Logo
  12:40, vineri, 7 august 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2010-01-05
TM din cluj (...@personal.ro, IP: 85.89.233...)
2010-01-06 15:43
Nu e vorba doar despre poluarea mediului!

Ci si despre distrugerea peisajului zonei (6 munti aruncati in aer), distrugerea unei comunitati atestata documentar din sec.III, a unui mod de viata, si a unor vestigii istorice unice de o valoare unicat in Europa!! 4mild. de Euro, din care cine stie citi revin statului roman, nu justifica distrugerea unei bucati din istoria acestei tari!!! Reduceti salariile nesimtite ale parlamentarilor si functionarilor de stat (regii, institutii, etc), si obtineti imediat aceasta suma!!!
To proiectul este o rusine pentru guvernanti, pentru presedinte, pentru stat, si pentru noi ca raminem in inertie in loc sa ne luptam pentru drepturile noastre.
Nimic pe lumea asta, nu justifica acest proiect dezastruos.
Investiti in zona si lasati-i pe localnici sa faca turism agro-rural si cultural, si banii vor curge in zona, si de la noi si de la straini. Cu conditia schimbarii autoritatilor locale vindute si a functionarilor fara pic de profesionalinate si interes din Min.Mediului, Culturii si Turismului. Daca noii ministri alesi de la aceste Ministere nu vor dovedi implicare si intelepciune in blocarea acestui proiect, garantat PDL nu mai cistiga alegerile!! Ne-am saturat de atitia lingai, vinduti, idioti, corupti, ce ne-au distrus tara!


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00684 sec.