Ziua Logo
  06:48, sambata, 11 iulie 2020
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-05-10

Comentarii: 14, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

LENIO
2008-05-10 13:46:07

Opera lui Nastase :Basescu President!

Ar trebui sa recunoasca,dl fost presedinte social -democrat si Prim Ministru al Romaniei ca la victoria primarului B.T. a contibuit substantial comportamentul trufas(pe care i l-a imprumutat lui B.T. ,dar a pastrat inca o buna doza) pe care l-a
..purtat in cei 4 ani.Si ..titlurile de baroni pe banda rulanta pe care si le..afisau
colegii de partid SOCIAL-DEMOCRAT!
Am fixul ca este obligatorie pentru un timp alternanta in guvernare,dar si la presedentie.De aici ,schimbarea compozitiei castigatorilor in alegeri!Desi (PSD+UDMR+PUR)> D.A. ,s-a rasturnat inegalitatea cu putin ajutor din afara!
Acum se stie ca nu poate fi presedinte tot de unul(aparent)de dreapta si se forteaza scenarii...Dar daca trece iar de stanga?Pentru B.T.e posibil sa ramana
fara amandoua,ca tot le foloseste pe..dos!
Asa ca dle Nastase,pregatiti PSD-ul de guvernare,ca asa este ..alternanta!Dar
atentie la ..CALUL TR(o)AIAN!
Drept sa va spun,veti fi obligati de imprejurari sa ..jucati rolul liberalilor din acest moment!S-au dus vremurile bune,cand poporul casca doar..gura.Vor mult
mai multe ! Social democratia s-a cam ingrasat!Programele social liberale va pot ajuta,dar infaptuite cu asistenta liberala!Ca acum ,dar ..pe invers!

cehow
2008-05-10 13:57:49

Parca BASESCU spunea.....

Parca BASESCU spunea la TVR1 in finala prezidentiala ca , s-au intilnit doi fosti comunisti in lupta directa pt presedintia ROMANIEI POSTCOMUNISTE.....Mare dreptate avea.....Chestia cu"tovarasii de drum"..........

Adame
2008-05-10 14:04:34

Nastase moare de oftica, dar are dreptate

Are dreptate Nastase. Numai ca problema e ca Nastase zice asa ca l-a deranjat pe el cu termopanele si nu e o senzatie prea placuta. Ca altfel, nu ar fi avut nimic impotriva. Doar Nastase e ginerele unui comunist de frunte. Tot PNL-ul ramane partidul care merita sa ne conduca tara si cu care nu ne e rusine in afara, cu toate ca nu e pasure fara uscaturi.

plongeur.alpin
2008-05-10 21:20:37

Show mediatic

Sunt convins ca ar place tare multor romani ca existentain varful politicii tarii a lui Adrian Nastase, ca si revenirea sa actuala, sa fi fost numai un show mediatic. Toate adevarurile ce nu-i convin sunt show mediatic, pacat ca si voturile care l-au adus unde a ajuns n-au fost numai show, mediatic.

Ion Caramache
2008-05-10 23:29:26

L-a luat gura pe dinainte

"Daca domnul Iliescu a dat o lovitura de stat, unul dintre cei care au avut de castigat a fost chiar Traian Basescu, care a fost numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor'' dixit Adrian Nastase.
Pe Adrian Nastase l-a luat gura pe dinainte si, pentru prima oara a recunoscut faptul ca evenimentele din decembrie 1989 n u au fost o revolutie asa cum a sustinut sus si tare Ion Iliescu si toti fesenistii, pedeserastii, pesedistii, pedistii, penelistii, aperistii apevisti peremistii, pemeristii, conservatorii umanisti socialisti, etc, etc.
Au fost ceea ce o intreaga lume stie: o lovilutie, o lovitura de stat.
Nu trebuie sa uitam nici faptul ca in urma acestei lovituri de stat condusa de Ion Iliescu, Adrian Nastase, ginerele unui fost secfretar al CC PCR, ministru, ambasador, a devenit ministru de externe sub presedintia lovilutionarului Ion Iliescu, iar socrul sau scos de la naftalina a ocupat importanta functie de presedinte al crescatorilor de porci din Romania.
Ceea ce Adrian Nastase a recunoscut public, liber si nesilit de nimeni, este o recunoastere a faptului ca Ion Iliescu si conspitatorii sai sunt principalii vinovati de moartea violenta a mii dse cetateni pasnici ai Romanie rapusi de gloantele celor care au executat dupa 22 decembrie ordinele si directivele sefului loviturii de stat din 1989.

...
2008-05-11 01:38:45

Re: L-a luat gura pe dinainte

Deci si tu recunosti ca Basescu e o lichea securista care a profitat si profita de sistem. Macar aici ai dreptate.

Ion Caramache
2008-05-11 04:23:51

Re: L-a luat gura pe dinainte

La 2008-05-11 01:38:45, ... a scris:

> Deci si tu recunosti ca Basescu e o lichea securista care a profitat
> si profita de sistem. Macar aici ai dreptate.
>
Eu nu recunosc, si nu am mentionat niciodata ca Basescu este o lichea securista.
Nu am mentionat niciodata ca Basescu nu a profitat de sistem, si nici nu am mentionat niciodata ca Basescu nu a fost membrache.
Procedeul pe care l-ai folosit tu acum se numeste manipulare grosolana a adevarului, procedura folosita din plin de toti cei care au mintit in mod ordinar poporul roman si, contrar realitatii, au sustinut vehement existenta asanumitei Revolutii populare din decembrie 1989, minciuna sfruntata similara cu toate povestile si basmele istoriografiei pemeristo-peceriste sustinute de iudele platite cu singele victimelor regimului comunist din Romania.
Ce, degeaba a fost seful loviturii de stat secretar cu propaganda la CC si la o judeteana de partid?
Nu o sa-mi spui tu ca Adrian Nastase, ginere de secretar al CC-ului pecerist, a trait la fel ca si capitanul de petrolier Basescu si a profitat tot atit cit matrozu.
Si, ai uitat un lucru esential : Basescu nu a negat niciodata ca a fost membrache. Au mai fost inca 4 milioane ca el, dar au fost si altii membrache mai membrache decit Basescu. Spre exemplu membrachele cubic Ion Iliescu si membrachele ginerica la patrat Adrian Nastase.
PS
Din punctul meu de vedere, nu este nici-o diferenta intre inteligenta politica a lui Nastase care, din pura timpenie, a deschis gura cum nu trebuie si inteligenta politica a prostanacului Geoana duru care emana gurist tot felul de prostii si timpenii in care nu crede nimeni in afara de el.

un apolitic
2008-05-11 10:40:36

vorbe goale si spectacol de televizor

nastase , basescu, iliescu.......lista-i lunga si toti se trag din FSN. asa ca toate declaratiile astea manipulatoare sunt pentru a castiga procente. mie imi place guvernarea liberala

anaxor
2008-05-11 12:58:15

Cu ce va spalati ca sa scapati de noroi?

Intr-adevar, acum in campanie electorala nu stiti cum sa va murdariti mai rau unul pe altul! Cu totii ati furat, cu totii ati mintit, sa va fie rusine! Si mie imi place guvernarea liberala! Liberalii intotdeauna au dat dovada de profesionalism! Succes PNL!

Nicu Mihai Andrei
2008-05-11 14:15:54

Fostii comunisti si securisti isi spala pacatele

Nastase-Iliescu, Basescu, trei giganti comunisti care joaca "leapsa" acuzandu-se unul pe altul. Toti 3 au fost mari comunisti si au colaborat cu securitatea.

Silviu60
2008-05-11 14:42:10

uite cine vorbeste?

Chiar asta s-a aflat sa vorbeasca ? Mai comunist ca el cine a fost?

Ion Caramache
2008-05-11 17:21:50

Re: Opera lui Nastase :Basescu President!

La 2008-05-10 13:46:07, LENIO a scris:

>Asa ca dle Nastase,pregatiti PSD-ul de guvernare,ca asa este ..alternanta!>Dar atentie la ..CALUL TR(o)AIAN!

De mult nu am ris cu asa pofta.
Sunt convins ca, fara sa stie, LENIO a nimerit-o din plin.
Pe aici, prin SUA, gasesti Troianezi in orice supermarket, statie de benzina sau drugstore. Singura chestie este cine este .... calul.

simpatizant dreapta
2008-05-11 17:24:32

nu accept!!!!

Nu accept ca un ins de stanga ,ca Basescu, sa declare ca face politica de dreapta! Nu este posibil decat daca esti duplicitar ,oportunist si iti vezi doar interesele proprii. Din pacate duplicitatea este latura cea mai periculoasa latura a sa .Cert este ca tara noastra frumoasa si bogata numai de el nu avea acum nevoie dupa ce "l-a cunoscut bine" pe un Ceausescu,pe un Iliescu si acum pe Basescu !

Doruletz
2008-05-11 19:43:29

Bombonel Show

Rade cioc de oala sparta, tocmai Nastase vorbea de comunism, cred k in curand PSD si PD-L o sa se manance intre ei si o sa iasa un circ de nu s-a mai vazut


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2020 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00593 sec.