Ziua Logo
  12:01, marti, 15 octombrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-05-22
M_D_L (...@email.ro, IP: 193.231.40...)
2008-05-22 18:21
UE este o constructie artificiala si se va destrama peste cativa ani

Ceva construit pe inechitate si cu atat de multe probleme nerezolvate din start, nu poate fi stabil. <br> Sa va dau cateva exemple : <br> <br> 1. Lipsa unei limbi comune, prin care sa ne intelegem r> 2. Lipsa armatei, a serviciilor secrete, a unui guvern, a unei politici de dezvoltare care sa nu dezavantajeze populatia din unele regiuni (in particular pe noi, cei din Est) <br> 3. Distrugerea economiilor si industriei din Europa de Est, cu scopul de a-i avantaja pe industriasii din tarile vest-europene. r> 4. Problemele nerezolvate intre diversele popoare din UE (revendicarile ungurilor si altele asemenea) r> 5. .... <br> 6. .... <br> ........... r> Mai adaugati si dumneavoastra ce credeti de cuvinta. <br> Cu alte cuvinte UE nu este nici pe departe echivalentul SUA. <br> Este o facatura a unor bogatani din America, cu colaborarea altor bogatani din Europa, ca sa-si extinda piata de desfacere.

... (...@yahoo.com, IP: 86.106.63...)
2008-05-22 19:18
Re: UE este o constructie artificiala si se va destrama peste cativa ani

Te imbeti cu apa rece. UE nu e o constructie artificiala, ci e in constructie, de aici si problemele inerente. Intr-o lume din ce in ce mai inghesuita, unita prin comunicare, fenomenul de formare a unor astfel de structuri este natural. r> UE nici nu se vrea echivalentul SUA, caci este un pas inainte spre civilizatie. Modelul SUA e deja depasit. r> UE nu e facatura unor bogatani din America, americanii incercand din rasputeri sa saboteze reusita proiectului. <br>

georgems din ROMANIA (...@yahoo.com, IP: 89.46.75...)
2008-05-22 19:26
Re: UE este o constructie artificiala si se va destrama peste cativa ani

La 2008-05-22 19:18:28, ... a scris: <br> <br> &gt; Te imbeti cu apa rece. UE nu e o constructie artificiala, ci e in <br> &gt; constructie, de aici si problemele inerente. Intr-o lume din ce in ce <br> &gt; mai inghesuita, unita prin comunicare, fenomenul de formare a unor r> &gt; astfel de structuri este natural. r> &gt; UE nici nu se vrea echivalentul SUA, caci este un pas inainte spre r> &gt; civilizatie. Modelul SUA e deja depasit. r> &gt; UE nu e facatura unor bogatani din America, americanii incercand din r> &gt; rasputeri sa saboteze reusita proiectului. <br> &gt; r> &gt; r> Bine bine sobrule, nu e ,nu e, da ce e atunci UE, o noua utopie de genul URSS, dar cu deschidere mult mai larga.De fapt cred ca mdl are dreptate.Zici ca e in constructie ,da pe ce fundatie, ca se zice nu pe crestinism,nu pe limba, pe ce?, doar zona geografica ??Libertatea de miscare exista in lumea larga si nu se adopta moneda unica mondiala doar de dragul a nu pierde comisioanele de schimb.

moroianu (...@k.ro, IP: 92.80.96...)
2008-05-22 21:10
Re: Georgems + MDL// Si ma rog, ce alternativa vedeti?

<br> Ce recomandari aveti de facut bietilor europeni trasi pe sfoara de proiectul noii URSS ? <br> <br> La 2008-05-22 18:21:54, M_D_L a scris: <br> <br> &gt; Ceva construit pe inechitate si cu atat de multe probleme nerezolvate <br> &gt; din start, nu poate fi stabil. r> &gt; Sa va dau cateva exemple : r> &gt; r> &gt; 1. Lipsa unei limbi comune, prin care sa ne intelegem <br> &gt; 2. Lipsa armatei, a serviciilor secrete, a unui guvern, a unei r> &gt; politici de dezvoltare care sa nu dezavantajeze populatia din unele <br> &gt; regiuni (in particular pe noi, cei din Est) <br> &gt; 3. Distrugerea economiilor si industriei din Europa de Est, cu scopul <br> &gt; de a-i avantaja pe industriasii din tarile vest-europene. <br> &gt; 4. Problemele nerezolvate intre diversele popoare din UE r> &gt; (revendicarile ungurilor si altele asemenea) r> &gt; 5. .... r> &gt; 6. .... r> &gt; ........... <br> &gt; Mai adaugati si dumneavoastra ce credeti de cuvinta. r> &gt; Cu alte cuvinte UE nu este nici pe departe echivalentul SUA. r> &gt; Este o facatura a unor bogatani din America, cu colaborarea altor <br> &gt; bogatani din Europa, ca sa-si extinda piata de desfacere. <br> &gt; r>

... (...@yahoo.com, IP: 86.106.63...)
2008-05-22 21:56
Re: UE este o constructie artificiala si se va destrama peste cativa ani

Baza este civilizatia europeana. In plus, e o necesitate atat din punc de vedere economic cat si politic. <br> Am iesit din epoca de dupa al doilea razboi mondial, cand Europa impartita facea ba voia SUA(de nevoie) ba voia URSS(de frica). Deci nici pana acum n-a fost vorba de o independenta reala a statelor europene. Abia acum se poate realiza si treaba asta, intr-o Europa unita, iar a-ti inchipui ca ramanand afara vei ramane si in afara calculelor altora, e o naivitate. Si-asa prin caricaturi sinistre ca Basescu, SUA incearca sa dea copite din interior.

georgems din ROMANIA (...@yahoo.com, IP: 89.46.75...)
2008-05-23 05:14
Re: Georgems + MDL// Si ma rog, ce alternativa vedeti?

La 2008-05-22 21:10:39, moroianu a scris: r> <br> &gt; r> &gt; Ce recomandari aveti de facut bietilor europeni trasi pe r> &gt; sfoara de proiectul noii URSS ? <br> &gt; r> &gt; La 2008-05-22 18:21:54, M_D_L a scris: r> &gt; r> &gt; &gt; Ceva construit pe inechitate si cu atat de multe probleme nerezolvate r> &gt; &gt; din start, nu poate fi stabil. <br> &gt; &gt; Sa va dau cateva exemple : <br> &gt; &gt; <br> &gt; &gt; 1. Lipsa unei limbi comune, prin care sa ne intelegem r> &gt; &gt; 2. Lipsa armatei, a serviciilor secrete, a unui guvern, a unei <br> &gt; &gt; politici de dezvoltare care sa nu dezavantajeze populatia din unele r> &gt; &gt; regiuni (in particular pe noi, cei din Est) r> &gt; &gt; 3. Distrugerea economiilor si industriei din Europa de Est, cu scopul r> &gt; &gt; de a-i avantaja pe industriasii din tarile vest-europene. r> &gt; &gt; 4. Problemele nerezolvate intre diversele popoare din UE <br> &gt; &gt; (revendicarile ungurilor si altele asemenea) <br> &gt; &gt; 5. .... <br> &gt; &gt; 6. .... <br> &gt; &gt; ........... r> &gt; &gt; Mai adaugati si dumneavoastra ce credeti de cuvinta. <br> &gt; &gt; Cu alte cuvinte UE nu este nici pe departe echivalentul SUA. <br> &gt; &gt; Este o facatura a unor bogatani din America, cu colaborarea altor r> &gt; &gt; bogatani din Europa, ca sa-si extinda piata de desfacere. r> &gt; &gt; <br> &gt; r> &gt; r> Pur si simplu nu stiu , doar ca birocratismul stufos, incercarea de a face un sistem viabil din bucatele disparate fara coeziune ,decat entuziasm, nu e viabil cred,vor vedea urmasii nostrii sau poate chiar noi ,ca intr-un orizont de 50 de ani se va clarifica.

paraipan (...@rogers.com, IP: 99.238.40...)
2008-05-23 09:01
Si ma rog, ce alternativa vedeti?

Rusia. UE de la UK la Vladivostock. Da' cum o faci? Ca Rusii's Imperiali.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00791 sec.