Ziua Logo
  05:34, joi, 12 decembrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Turism

2009-02-12
boul (...@gmail.com, IP: 95.76.22...)
2009-02-13 16:45
Romania are brand!

Haideti sa fim seriosi. In momentul de fata Romania are nu unul cu un maldar de branduri: tara cu drumuri de tot cacatul pe care-ti rupu masina daca te aventurezi, cu hoteluri de pe vremea lui Ghiorghiu-Dej, vacsuite si scumpe, servicii cvasi inexistente si mai scumpe decat in cele mai negre ganduri, baze de tratament ramase ca pe vremea romanilor, cu diferenta ca atunci se facea curatenie, orase murdare de ti-e sila sa mergi pe jos, sate mizere inconjurate de zone mirifice, gramezi de gunoaie unde vrei si unde nu vrei. Am lasat la o parte cotuptia, care nu se prea simte de catre turisti.
Pai decat sa cheltuim zeci de milioane de euro pentru ca cineva sa oua cine stie ce lozinca nastrusnica, nu era mai logic ca banii respectivi sa fi fost folositi, dau un exemplu, pentru repararea, daca nu asfaltarea, drumului pana la Pestera si Babele? Ca un prim pas.
Din pacate s-au alocat niste bani aiurea pentru ministerul pastorit de catre d-na Cocos. Ca daca tot i s-a creat un minister, trebuia sa i se dea si niste bani de cheltuit.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00741 sec.