Ziua Logo
  18:16, joi, 12 decembrie 2019
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2010-01-14
Mache din Illinois (...@gmail.com, IP: 12.2.142...)
2010-01-14 23:13
Lamentatio Jeremiae Prophetae...

Nici nu se intampla bine fapta ca au si inceput plangerile si lacramatiile. Lectia prostanakului Geoana a fost bine invatata de aliatu' liberal: Nu conteaza cat de aspru o iei in bot ci cat de profund si sfasietor reusesti sa lacramezi. Ceea ce probabil ca liberalii n-au prins inca, e faptul ca dupa smiorcaieli uremaza masacrul...

aruncarea pe piata a bocitoarelor cu vreo 2 zile inaintea alegerilor indica cumva faptul ca PNL se asteapta (sau doar se teme?!) de o potentiala victorie a zevzecului Prigoana jr?

Acum punand raul inainte, o eventaula victorie a lu' Impilare jr. ar avea si avantaje si dezavantaje:

- Principalul dezavantaj ar fi ca ar mai trimite un dobitoc in parlament cand sunt si asa prea multi acolo. Nu-i vorba ca si raposatul Olteanu era tot un soi de catastrofa si el, dar ceva mai putin evidenta decat odrasla lui Prigoana.

- Avantajul ar fi ca poate asa PNL ar intelege ca la votul uninominal nu mai conteaza atat de mult flamura partidului cat muflonii ascunsi in spatele ei. Si ami ales ar avea sansa sa inteleaga asta inainte de a se produce o catastrofa in alegerile generale. Respectiv sa nu-si mai bat joc de ei insisi si de alegatorii lor, iesind pe interval cu creaturi jalnice de teapa lui Stroe - si asta chiar in buricul tarii.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2019 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00695 sec.