Ziua Logo
  Nr. 4718 de marti, 22 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-12-22


Comentarii: 2, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Gargantua
2009-12-22 10:20:06

Criza morala romaneasca

Timpurile foarte dure si conducerea primitiva a statului roman au transformat acest popor intr-unul nesimtitor la suferintele aproapelui si nepasator fata de drepturile individuale. Eu cred ca e vorba de o criza etica de adancime, iar educatia in aceasta privinta trebuie regandita neintarziat. Mai intai de toate, as propune introducerea in scoli a unor ore de etica, intemeiate pe valorile morale universale, romanesti si europene.

chiarconteaza
2009-12-22 22:06:54

chiar conteaza

Poate cineva sa verifice cine este sefa de cabinet a presedintei AUTORITATII NATIONALE A PERSOANELOR CU HANDICAP ? O doamna mult stimabila, care se numeste Lucretia Iancu, de profesie inginer zootehnist care a fost directorul centrului Bolintin destituita de "Giurgiu" pentru acelasi gen de neglijenta ca cel aratat de BBC. Stiti cine a urmat ca director? Chiar subalternul dinsei care a fost dat afara mai tirziu pentru neglijenta in cazul Dnei Meraru batuta pina nu s-a mai ridicat de jos sfirsind la un spital din Bucureti. Imaginile halucinante vi le amintiti cu totii. Cu astfel de oameni face ANPH reforma in sistem, cu ingineri zootehnisti care-si razbuna fostii colegi influentind pozitia oficiala a ANPH. Deci despre ce vorbim aici mult stimata Dna Ioana Lese, presedinta ANPH ? Ma iertati, dar dumneavoastra de ce profesie sunteti si ce planuri de viitor ? Eu cred ca presa romaneasca ar trebui sa aprofundeze ce se intimpla cu adevarat in acest sistem. Este rusinos pentru intreaga presa romaneasca sa vina un post strain de tv sa arate ce se intimpla cu adevarat in jurul nostru. Cautati un vinovat? O persoana ? Priviti sistemul in ansamblu si incercati sa vedeti cum ajunge un inginer zootehnist director intr-un astfel de centru pentru oameni, ca apoi, dupa ce este data afara pentru neglijenta sa fie avansata intr-o functie inalta culmea chiar in institutia centrala care ar trebui sa faca reforma. Cam de pe-acolo i se trage Romaniei stimata Dna Ioana Lese, presedinta ANPH. Reforma nu se face numai cu bani, reforma se face cu oameni. Cind intru in ANPH am sentimentul ca intilnesc niste stafii. Acelasi gen de functionari gretosi si plictisiti pe care il intilniti oameni buni peste tot, acelasi gen de oameni opaci, care nu au nici un fel de insemnatate a ceea ce fac si de ce sunt acolo. Sa vedeti ce vor invirti ei acum hirtiile si microfoanele. Zootehnia salveaza Romania Dna Ioana Lese !!!!


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Republica lui Traian Basescu (3860 afisari)
 Basescu s-a intors cu pofta de schimbare (2870 afisari)
 Procurorii militari, salvatorii criminalilor din decembrie (2547 afisari)
 Alba-neagra cu F-16 second-hand (1726 afisari)
 Cu Baconschi inainte (1144 afisari)
 Mircea Badea, gol și cu pene in Piața Victoriei: Boc, trezește-te! Să faci o autostradă și mai mare (VIDEO) (8563 afisari)
 L'Express: Revolutia romana, o lovitura de stat data de armata (2860 afisari)
 Catherine Zeta-Jones, aproape goala pe Broadway (2687 afisari)
 Hrebenciuc catre Baconschi: Ce a vrut Papa Ioan Paul al II-lea sa spuna prin ''Romania este Gradina Maicii Domnului''? (2601 afisari)
 A murit handbalista Victorita Dumitrescu (2073 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00557 sec.