Ziua Logo
  Nr. 4717 de sambata, 19 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-12-19
Virgil Ciuca din Jacksonville (...@yahoo.com, IP: 70.18.6...)
2009-12-21 22:12
Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

la fel ca si Iranul atat timp cat in lume sunt puteri agresive si criminale care poseda astfel de armament si ameninta permanent tarile lumii care refuza supunere.

Dezarmarea nucleara imediata si totala este singura solutie pentru a fi asigurata pacea si stabilitatea pe pamant.

Marile puteri care au trait, traiesc si vor trai din crime, santaje si razboaie fac front comun, ignorand filozofiile social economice care le despart, impotriva tuturor celor care nu mai accepta sa le plateasca tribut.


Virgil Ciuca

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.16...)
2009-12-21 22:22
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

La 2009-12-21 22:12:40, Virgil Ciuca a scris:

> la fel ca si Iranul atat timp cat in lume sunt puteri agresive si
> criminale care poseda astfel de armament si ameninta permanent tarile
> lumii care refuza supunere.
>
> Dezarmarea nucleara imediata si totala este singura solutie pentru a
> fi asigurata pacea si stabilitatea pe pamant.
>
> Marile puteri care au trait, traiesc si vor trai din crime, santaje si
> razboaie fac front comun, ignorand filozofiile social economice care
> le despart, impotriva tuturor celor care nu mai accepta sa le
> plateasca tribut.
========================================================
Adevarat graiesti parca vorbeste Geoana.Ai rezolvat toate problemele mioritice si numai armament nuclear iti mai lipseste....

In 2009, jumatate din romani nu au canalizareIncredibil. Ultimul raport privind apele uzate, realizat de Administratia Nationala Apele Romane (ANAR), arata ca ponderea populatiei care beneficiaza de servicii de canalizare a crescut cu mai putin de doua procente fata de anul trecut, de la 49,46% la 51,39%. Romania s-a angajat ca, pana in 2013, 70% din populatia tarii sa beneficieze de servicii de apa potabila si de canalizare. In ritmul de crestere de acum, nu vom atinge niciodata acest obiectiv.

Ma aflu la Cornu pentru cateva zile. O comuna moderna, gospodarita bine. Cu multe realizari. Din pacate, nici aici nu functioneaza inca un sistem de canalizare. Si aceasta situatie este larg raspandita in majoritatea comunelor si in segmente importante din zona oraseneasca.

Am vorbit recent de FMI. Care e legatura cu canalizarea? Dupa cum ati aflat, Fondul a fost de acord ca a doua transa din imprumut venit din aceasta directie sa fie virata la bugetul de stat. Exista inca discutii privind destinatia finala a banilor, dar trebuie sa fim cu totii constienti ca Romania este intr-o situatie grea. La fel de bine, trebuie sa constientizam ca si modul in care vom cheltui acesti bani va determina ca aceasta situatie sa devina mai grea sau mai buna. Sa nu ne grabim cu declaratii conform carora FMI nu ne lasa sa facem investitii, ca s-ar putea sa gresim.

Si acum, sa revenim la subiectul canalizarii. Am fost surprins ca cei care au preluat acest raport al ANAR au tratat problema doar din perspectiva relatiei noastre cu UE. In fapt, acesta este unul dintre motivele pentru care am simtit nevoia unui comentariu si pentru care am apelat la un cliseu in titlu – sa intelegem unde suntem. De ani de zile sustin un lucru – cresterea calitatii vietii in Romania, inclusiv respectarea unor standarde europene nu are legatura cu relatia pe care noi o avem cu oficialii de la Bruxelles. Dorinta de modernizare exista, sau eu sper ca exista, dincolo de orice obligatii pe care trebuie sa le indeplinim. Daca Romania duce lipsa de un proiect national, si cu siguranta duce, atunci acest proiect care trebuie regasit este cel al modernizarii. Nu in discursuri despre reforme structurale, nu in discursuri despre modernizare, ci in lucruri concrete, aparent simple dar esentiale, cum ar fi extinderea canalizarii. Imi amintesc si acum, cu placere, impactul pe care l-a avut proiectul de informatizare a scolilor. Si acolo suntem inca in urma. In Romania, doar cateva milioane de oameni au folosit pana acum internetul. Imi aduc aminte, de asemenea, ca, in 2004, inclusiv in campania pentru prezidentiale, am folosit ca tema centrala a propunerilor mele pentru viitor, tema modernizarii, in contextul integrarii europene, preluind modelele de succes ale Greciei, Spaniei, Portugaliei…

Ceea ce vreau sa spun este ca uneori trebuie sa facem sacrificii, dar ele trebuie sa merite. Stiu un personaj politic, important in functie de altfel, care se plange toata ziua despre faptul ca politicienii (el nu este ”politician”, desi este presedintele Romaniei!) opresc modernizarea Romaniei. Modernizarea Romaniei nu inseamna, cu siguranta, modelarea institutiilor statului dupa chipul si asemanarea stapanirii, ci inseamna standard de viata decenta pentru toata lumea, nu doar pentru prieteni.


http://nastase.wordpress.com/2009/08/07/in-2009-jumatate-din-romani-nu-au-canalizare/

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.16...)
2009-12-21 22:28
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

La 2009-12-21 22:12:40, Virgil Ciuca a scris:

> la fel ca si Iranul atat timp cat in lume sunt puteri agresive si
> criminale care poseda astfel de armament si ameninta permanent tarile
> lumii care refuza supunere.
>
> Dezarmarea nucleara imediata si totala este singura solutie pentru a
> fi asigurata pacea si stabilitatea pe pamant.
>
> Marile puteri care au trait, traiesc si vor trai din crime, santaje si
> razboaie fac front comun, ignorand filozofiile social economice care
> le despart, impotriva tuturor celor care nu mai accepta sa le
> plateasca tribut.
>
>
> Virgil Ciuca
========================================================

Si ca sa poti integra noua ta strategie militara iti mai ofer un mic exemplu unde nu ai nevoie de "apa grea" ci de "apa usoara" civila deci potabila......


Attila Korodi: 32% din populatia Romaniei nu beneficiaza de alimentare cu apa si canalizare

Peste 30 la suta din populatia Romaniei nu este racordata la retelele de alimentare cu apa potabila si la canalizare, Romania fiind pe locui doi in Uniunea Europeana ca necesar de investitii in modernizarea retelei de apa, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ministrul Mediului, Attila Korodi.

"Doar 52 la suta din populatia Romaniei beneficiaza de servicii de canalizare si alimentare cu apa, in timp ce 16 la suta nu beneficiaza de servici de alimentare cu apa potabila, si 32 la suta nu beneficiaza de alimentare cu apa si de canalizare", a spus ministrul Mediului.

Korodi a precizat ca Romania sta foarte prost la acest capitol comparativ cu statele din Uniunea Europeana. Si statele din apropierea Romanie stau cu mult mai bine. In Cehia, 90 la suta din populatie beneficiaza de retele de alimentare cu apa si canalizare, in timp ce in Ungaria 90 la suta din populatie este racordata la reteaua de alimentare cu apa si 62 la suta de servicii de canalizare.

"Romania este pe locul doi in randul tarilor din Uniunea Europeana ca necesar de investitii in modernizarea retelei de apa si canalizare dupa Polonia", a spus Attila Korodi.

Romania are o retea de canalizare de 18.381 de kilometri, doar 11,5 milioane de locuitori fiind racordati la sistemul de canalizare. Practic, 90 la suta din locuitorii aflati in mediul urban beneficiaza de canalizare si doar 10 la suta din locuitorii aflati in mediul rural au acaces la reteaua de canalizare.

Romania este intr-o situatie negativa si in ceea ce priveste gestionarea apelor epurate si a deseurilor.
"Peste 50 la suta din apele contaminate nu sunt epurate. Este o situatie provocata de faptul ca din cele 1.300 de statii de epurare a apelor, peste 63 la suta nu functioneaza. Astfel de probleme se inregistreaza si in orase mari precum Bucuresti si Craiova", a precizat ministrul.

Korodi a precizat ca Romania va trebui sa investeasca circa 9,5 miliarde euro pana in 2018 pentru dezvoltarea retelei de alimentare cu apa si canalizare in orasele cu peste 10.000 de locuitori, din care 5,7 milioane de euro pentru statiile de epurare si 3,8 milioane euro pentru retelele de canalizare.

Romania produce anual 36,7 milioane tone de deseuri, respectiv 100.000 de tone pe zi, din care 71 la suta din activitati industriale si 29 la suta deseuri produse de orase.
...............
http://www.green-report.ro/stiri/attila-korodi-32-din-populatia-romaniei-nu-beneficiaza-de-alimentare-cu-apa-si-canalizare

Virgil Ciuca din Jacksonville (...@yahoo.com, IP: 70.107.175...)
2009-12-22 00:40
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclearDomnule Nellu,

Remarcati ca ma adresez Domniei voastre scriinduva numele de imprumut cu "capital letter" semn de politeta atribut cu care grupul Dumneavoastra de internationalisti nu sunteti obisnuiti!

Orice tara are prioritati iar prioritatea prioritatilor este integritatea si securitatea nationala la care se adauga independenta social politica si economica, deziderat ce care nu pot fi realizate decat daca ai o armata buna armament bun si prieteni de nadejde.

Cum Romania traieste intr-o lume ostila si nu sta prea grozav la capitolul prieteni de nadejde si datorita propagandei culpabilizatorilor a caror influenta si putere de spionaj si diversiune nu este de neglijat nu ramane tarii noastre decat inarmarea inclusiv cea nucleara.

Apoi urmeaza celelate prioritati precum "canalizarea apei de ploaie" ca de apa grea se ocupa culpabilizatorii de nadejde ai Romaniei!

Dupa lovitura de stat din 89 au fost abandonate in mod criminal planurile lui Ceausescu de sistematizare a localitatilor si de modernizare a agriculturii caci Occidentul si nu altcineva a impus distrugerea societatii romanesti prin sloganuri framiteaza, cumpara, dezbina si stapaneste.

Acum este destul de greu sa aplici planuri de modernizare a comunelor, inclusiv in comuna Corbu a lui A. Nastase , pentru ca localitatile s-au dezvoltat-labartat - anarhic si preturile pentru modernizare si plata serviciilor de catre populatie ca sanatate, electricitate, canalizare vor fi foarte foarte mari iar occidentul tocmai acest lucru a urmarit.

Banuiesc ca sunteti bine familiarizat cu acest aspect caci altfel prezenta Domniei voastre pe un forum care dezbate probleme romanesti nu ar avea justificare.

Virgil Ciuca


La 2009-12-21 22:28:25, nellu a scris:

> La 2009-12-21 22:12:40, Virgil Ciuca a scris:
>
> > la fel ca si Iranul atat timp cat in lume sunt puteri agresive si
> > criminale care poseda astfel de armament si ameninta permanent tarile
> > lumii care refuza supunere.
> >
> > Dezarmarea nucleara imediata si totala este singura solutie pentru a
> > fi asigurata pacea si stabilitatea pe pamant.
> >
> > Marile puteri care au trait, traiesc si vor trai din crime, santaje si
> > razboaie fac front comun, ignorand filozofiile social economice care
> > le despart, impotriva tuturor celor care nu mai accepta sa le
> > plateasca tribut.
> >
> >
> > Virgil Ciuca
> ========================================================
>
> Si ca sa poti integra noua ta strategie militara iti mai ofer un mic
> exemplu unde nu ai nevoie de "apa grea" ci de "apa usoara" civila
> deci potabila......
>
>
> Attila Korodi: 32% din populatia Romaniei nu beneficiaza de alimentare
> cu apa si canalizare
>
> Peste 30 la suta din populatia Romaniei nu este racordata la retelele
> de alimentare cu apa potabila si la canalizare, Romania fiind pe
> locui doi in Uniunea Europeana ca necesar de investitii in
> modernizarea retelei de apa, a declarat, miercuri, intr-o conferinta
> de presa, ministrul Mediului, Attila Korodi.
>
> "Doar 52 la suta din populatia Romaniei beneficiaza de servicii de
> canalizare si alimentare cu apa, in timp ce 16 la suta nu beneficiaza
> de servici de alimentare cu apa potabila, si 32 la suta nu beneficiaza
> de alimentare cu apa si de canalizare", a spus ministrul Mediului.
>
> Korodi a precizat ca Romania sta foarte prost la acest capitol
> comparativ cu statele din Uniunea Europeana. Si statele din
> apropierea Romanie stau cu mult mai bine. In Cehia, 90 la suta din
> populatie beneficiaza de retele de alimentare cu apa si canalizare,
> in timp ce in Ungaria 90 la suta din populatie este racordata la
> reteaua de alimentare cu apa si 62 la suta de servicii de canalizare.
>
>
> "Romania este pe locul doi in randul tarilor din Uniunea Europeana ca
> necesar de investitii in modernizarea retelei de apa si canalizare
> dupa Polonia", a spus Attila Korodi.
>
> Romania are o retea de canalizare de 18.381 de kilometri, doar 11,5
> milioane de locuitori fiind racordati la sistemul de canalizare.
> Practic, 90 la suta din locuitorii aflati in mediul urban beneficiaza
> de canalizare si doar 10 la suta din locuitorii aflati in mediul rural
> au acaces la reteaua de canalizare.
>
> Romania este intr-o situatie negativa si in ceea ce priveste
> gestionarea apelor epurate si a deseurilor.
> "Peste 50 la suta din apele contaminate nu sunt epurate. Este o
> situatie provocata de faptul ca din cele 1.300 de statii de epurare a
> apelor, peste 63 la suta nu functioneaza. Astfel de probleme se
> inregistreaza si in orase mari precum Bucuresti si Craiova", a
> precizat ministrul.
>
> Korodi a precizat ca Romania va trebui sa investeasca circa 9,5
> miliarde euro pana in 2018 pentru dezvoltarea retelei de alimentare
> cu apa si canalizare in orasele cu peste 10.000 de locuitori, din
> care 5,7 milioane de euro pentru statiile de epurare si 3,8 milioane
> euro pentru retelele de canalizare.
>
> Romania produce anual 36,7 milioane tone de deseuri, respectiv 100.000
> de tone pe zi, din care 71 la suta din activitati industriale si 29 la
> suta deseuri produse de orase.
> ...............
> http://www.green-report.ro/stiri/attila-korodi-32-din-populatia-romaniei-nu-beneficiaza-de-alimentare-cu-apa-si-canalizare
>
>

alamar din america (...@msn.com, IP: 12.51.184...)
2009-12-22 00:58
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

La 2009-12-22 00:40:12, Virgil Ciuca a scris:

>
>
> Domnule Nellu,
>
> Remarcati ca ma adresez Domniei voastre scriinduva numele de imprumut
> cu "capital letter" semn de politeta atribut cu care grupul
> Dumneavoastra de internationalisti nu sunteti obisnuiti!
>
> Orice tara are prioritati iar prioritatea prioritatilor este
> integritatea si securitatea nationala la care se adauga independenta
> social politica si economica, deziderat ce care nu pot fi realizate
> decat daca ai o armata buna armament bun si prieteni de nadejde.
>
> Cum Romania traieste intr-o lume ostila si nu sta prea grozav la
> capitolul prieteni de nadejde si datorita propagandei
> culpabilizatorilor a caror influenta si putere de spionaj si
> diversiune nu este de neglijat nu ramane tarii noastre decat
> inarmarea inclusiv cea nucleara.
>
> Apoi urmeaza celelate prioritati precum "canalizarea apei de ploaie"
> ca de apa grea se ocupa culpabilizatorii de nadejde ai Romaniei!
>
> Dupa lovitura de stat din 89 au fost abandonate in mod criminal
> planurile lui Ceausescu de sistematizare a localitatilor si de
> modernizare a agriculturii caci Occidentul si nu altcineva a impus
> distrugerea societatii romanesti prin sloganuri framiteaza, cumpara,
> dezbina si stapaneste.
>
> Acum este destul de greu sa aplici planuri de modernizare a comunelor,
> inclusiv in comuna Corbu a lui A. Nastase , pentru ca localitatile
> s-au dezvoltat-labartat - anarhic si preturile pentru modernizare si
> plata serviciilor de catre populatie ca sanatate, electricitate,
> canalizare vor fi foarte foarte mari iar occidentul tocmai acest
> lucru a urmarit.
>
> Banuiesc ca sunteti bine familiarizat cu acest aspect caci altfel
> prezenta Domniei voastre pe un forum care dezbate probleme romanesti
> nu ar avea justificare.
>
> Virgil Ciuca
>
>
> La 2009-12-21 22:28:25, nellu a scris:
>
> > La 2009-12-21 22:12:40, Virgil Ciuca a scris:
> >
> > > la fel ca si Iranul atat timp cat in lume sunt puteri agresive si
> > > criminale care poseda astfel de armament si ameninta permanent tarile
> > > lumii care refuza supunere.
> > >
> > > Dezarmarea nucleara imediata si totala este singura solutie pentru a
> > > fi asigurata pacea si stabilitatea pe pamant.
> > >
> > > Marile puteri care au trait, traiesc si vor trai din crime, santaje si
> > > razboaie fac front comun, ignorand filozofiile social economice care
> > > le despart, impotriva tuturor celor care nu mai accepta sa le
> > > plateasca tribut.
> > >
> > >
> > > Virgil Ciuca
> > ========================================================
> >
> > Si ca sa poti integra noua ta strategie militara iti mai ofer un mic
> > exemplu unde nu ai nevoie de "apa grea" ci de "apa usoara" civila
> > deci potabila......
> >
Uf...what an imbecil !!!...a moron...

Eu v-am spus ca Virgil Ciuca este inamorat de evrei , si voi nu ma credeti ...nu va mai scoate din :" domnia vostra "...dupa care in cateva randuri insinueaza ca taote necazurile Romanieie sunt aduse de " doniile voastre "...What a moron !...

Deci vestul abia astepta ca Romania sa nu mai fioe comunista ptr. a o distruge economic , militar ,. infrastructura ,etc.,etc....uf....nici nu stiu cu ce sa incep....

Individul asta Virgil Ciuca , nu traiesti in acest Univers , nu are nici o tangenta cu Realitatea...


Chiar in acest ziar , astazi , ieri si saptamana trecuta , sunt articole in care Romania isi foloseste armata ca mulnca silnica gratuita , la dezapeziri ,etc...

Sunt articole dupa articole , scrisori deschise ale generalilor si ofiterilor despre starea de jale in care armata romana se afla , fara echipament de baza precum : autoblindate , tancuri , avioane , nave, etc....iar individul Virgil Ciuca , din Universul lui vorbeste de arme nuleare si inarmare pana in dinti...

Este greu de conversat cu indivizi care traiesc intr-un alt Univers , unde Realitatea este complet absenta...

Mioriticii mor prin spitale , prin orfelinate , nu au infrastustructura de transport , orasele sunt cele mai poluate din europa , iar domnia sa ( sic !) Virgil Ciuca ,vorbeste de inarmare pana in dinti...multi mioritici nici macar nu mai au dinti , din lipsa de asistenta medicala adecvata...

Acest individ Virgil Ciuca , are un simt de observatie nul...
Singurii care se inarmeaza tot timpul pana in dinti sunt regimuri precum : ceausescu , chavez , kim il , mao tse dun , brejnev, ahmedinajad , etc.,etc...

Indivisdul asta Virgil Ciuca sfatuieste pe mioritici , de fapt sa urmeze caleas iranului : o economie pe butuci , cetataenii intr-o mizerie lucie , dar sa se inarmeze cu arme nucleare...

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.16...)
2009-12-22 01:34
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

La 2009-12-22 00:40:12, Virgil Ciuca a scris:

>
>
> Domnule Nellu,
>
> Remarcati ca ma adresez Domniei voastre scriinduva numele de imprumut
> cu "capital letter" semn de politeta atribut cu care grupul
> Dumneavoastra de internationalisti nu sunteti obisnuiti!
>
> Orice tara are prioritati iar prioritatea prioritatilor este
> integritatea si securitatea nationala la care se adauga independenta
> social politica si economica, deziderat ce care nu pot fi realizate
> decat daca ai o armata buna armament bun si prieteni de nadejde.
>
> Cum Romania traieste intr-o lume ostila si nu sta prea grozav la
> capitolul prieteni de nadejde si datorita propagandei
> culpabilizatorilor a caror influenta si putere de spionaj si
> diversiune nu este de neglijat nu ramane tarii noastre decat
> inarmarea inclusiv cea nucleara.
>
> Apoi urmeaza celelate prioritati precum "canalizarea apei de ploaie"
> ca de apa grea se ocupa culpabilizatorii de nadejde ai Romaniei!
>
> Dupa lovitura de stat din 89 au fost abandonate in mod criminal
> planurile lui Ceausescu de sistematizare a localitatilor si de
> modernizare a agriculturii caci Occidentul si nu altcineva a impus
> distrugerea societatii romanesti prin sloganuri framiteaza, cumpara,
> dezbina si stapaneste.
>
> Acum este destul de greu sa aplici planuri de modernizare a comunelor,
> inclusiv in comuna Corbu a lui A. Nastase , pentru ca localitatile
> s-au dezvoltat-labartat - anarhic si preturile pentru modernizare si
> plata serviciilor de catre populatie ca sanatate, electricitate,
> canalizare vor fi foarte foarte mari iar occidentul tocmai acest
> lucru a urmarit.
>
> Banuiesc ca sunteti bine familiarizat cu acest aspect caci altfel
> prezenta Domniei voastre pe un forum care dezbate probleme romanesti
> nu ar avea justificare.
>
> Virgil Ciuca
==========================
Multumesc de atentie

Problema Romaniei nu este "conspiratia externa" -"dusmanii istorici" fiind preocupati cu aceleasi probleme curente :stabilitatea economica.
Acest lucru se poate obtine nu cu lozinci cine este de vina ci cu o oglinda mare in care fiecare cetatean care se "oglindeste" sa se intrebe ce face el pentru tara nu ce face tara pentru el......
Problema este in interior unde conflictele sociale sau etnice au fitilul aprins -fapt care s-a remarcat si la ultimile alegeri prezidentiale .......
Deci problema nu este schimbarea unei dictaturi cu o democratie ci asanarea anarhiei politice ,economice,juridice.....

contraevreu-rus (...@aol.com, IP: 67.197.18...)
2009-12-22 02:41
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

Cand complectezi formular de asistenta sociala in Jacksonville Florida scrie si o cerere la primarul orasului si cer-ei dezarmarea tarilor care te hranesc si unde traiesti,sa vezi ce raspuns si un shut cur iti dau Americani.
La 2009-12-21 22:12:40, Virgil Ciuca a scris:

> la fel ca si Iranul atat timp cat in lume sunt puteri agresive si
> criminale care poseda astfel de armament si ameninta permanent tarile
> lumii care refuza supunere.
>
> Dezarmarea nucleara imediata si totala este singura solutie pentru a
> fi asigurata pacea si stabilitatea pe pamant.
>
> Marile puteri care au trait, traiesc si vor trai din crime, santaje si
> razboaie fac front comun, ignorand filozofiile social economice care
> le despart, impotriva tuturor celor care nu mai accepta sa le
> plateasca tribut.
>
>
> Virgil Ciuca
>
>
>

M_D_L (...@email.ro, IP: 79.117.196...)
2009-12-22 07:11
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

La 2009-12-21 22:12:40, Virgil Ciuca a scris:

> la fel ca si Iranul atat timp cat in lume sunt puteri agresive si
> criminale care poseda astfel de armament si ameninta permanent tarile
> lumii care refuza supunere.
>
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Romania nu mai poate sa fabrice nimic, nici macar baterii pentru lanterna. Cred ca nu va puteti imagina dezastrul economic produs dupa '89. Ne-au nenorocit definitiv. Toata industria a fost data jos de marionetele puse de americani la conducerea tarii. Sistemul de invatamant este si el la pamant, pentru ca nu se mai face selectie si intra la facultate toti boii. Universitatile sunt mentinute artificial in viata, ca sa-i tina acolo pe tinerii care oricum nu au unde sa se angajeze. Numai un conflict militar major, intre rusi si NATO sau intre asiatici+rusi si NATO, ne-ar putea oferi sansa sa scapam de acest regim colonial.

M_D_L (...@email.ro, IP: 79.117.196...)
2009-12-22 07:17
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

La 2009-12-21 22:12:40, Virgil Ciuca a scris:

> la fel ca si Iranul atat timp cat in lume sunt puteri agresive si
> criminale care poseda astfel de armament si ameninta permanent tarile
> lumii care refuza supunere.
>

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Va ca sarira evreiasii pe dumneavoastra, sa va demoralizeze si sa va combata. Sunt platiti de serviciul lor secret, ca sa stea toata ziua calare pe forumuri si sa faca propaganda in favoarea lor.
Sefii evreilor dispun de enorm de multi bani, obtinuti fara munca, din bisnita si camatarie. De asta isi permit sa plateasca atatea lepre care pierd timpul pe forumuri.

M_D_L (...@email.ro, IP: 79.117.196...)
2009-12-22 07:26
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

La 2009-12-21 22:22:23, nellu a scris:


>
> Incredibil. Ultimul raport privind apele uzate, realizat de
> Administratia Nationala Apele Romane (ANAR), arata ca ponderea
> populatiei care beneficiaza de servicii de canalizare a crescut cu
> mai putin de doua procente fata de anul trecut, de la 49,46% la
> 51,39%. Romania s-a angajat ca, pana in 2013, 70% din populatia tarii
> sa beneficieze de servicii de apa potabila si de canalizare. In ritmul
> de crestere de acum, nu vom atinge niciodata acest obiectiv.
>

Mai ovreiule, stiu unde bati. Vreti sa puneti mana pe sistemul de distributie a apei potabile si sa scoateti bani din nimic, din apa care de-a dat-o Dumnezeu. Asa ati facut in Germania, unde apa potabila costa exagerat de mult, desi tara respectiva dispune de multe rauri si lacuri. Au ajuns nemtii sa colecteze apa de ploaie, ca sa nu mai plateasca atat de mult apa consumata. Si cand isi spala vesela de bucatarie consuma apa cu picatura, Nu spala farfuriile in jet de apa, cum facem noi acum.

contraevreu-rus (...@aol.com, IP: 67.197.18...)
2009-12-22 18:09
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

Mai tampitule,apa este o resursa care dispare peste tot in lume,numai natarai ca tine crede ca apa consumata in Romania va ramane inepuizabila,viitoarele razboaie vor fi din cauza apei,in Gemania lumea stie ca sursa este aproape epuizata,daca un om tampit ca tine nu stie ,numai Dzeu te mai poate ajuta.La 2009-12-22 07:26:02, M_D_L a scris:

> La 2009-12-21 22:22:23, nellu a scris:
>
>
> >
> > Incredibil. Ultimul raport privind apele uzate, realizat de
> > Administratia Nationala Apele Romane (ANAR), arata ca ponderea
> > populatiei care beneficiaza de servicii de canalizare a crescut cu
> > mai putin de doua procente fata de anul trecut, de la 49,46% la
> > 51,39%. Romania s-a angajat ca, pana in 2013, 70% din populatia tarii
> > sa beneficieze de servicii de apa potabila si de canalizare. In ritmul
> > de crestere de acum, nu vom atinge niciodata acest obiectiv.
> >
>
> Mai ovreiule, stiu unde bati. Vreti sa puneti mana pe sistemul de
> distributie a apei potabile si sa scoateti bani din nimic, din apa
> care de-a dat-o Dumnezeu. Asa ati facut in Germania, unde apa
> potabila costa exagerat de mult, desi tara respectiva dispune de
> multe rauri si lacuri. Au ajuns nemtii sa colecteze apa de ploaie, ca
> sa nu mai plateasca atat de mult apa consumata. Si cand isi spala
> vesela de bucatarie consuma apa cu picatura, Nu spala farfuriile in
> jet de apa, cum facem noi acum.
>

contraevreu-rus (...@aol.com, IP: 67.197.18...)
2009-12-22 18:12
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

Tampila, Virgil Ciuca stie ca ce spui tu nu este cu nimic mai valabil decat kkatul unui caine pe maidan,care este motivul ca trebue sa platesti pe cineva sa combata inculti imaturi ca tine.Lumea o face ca sa te instruiasca sa nu mai scri prosti.La 2009-12-22 07:17:21, M_D_L a scris:

> La 2009-12-21 22:12:40, Virgil Ciuca a scris:
>
> > la fel ca si Iranul atat timp cat in lume sunt puteri agresive si
> > criminale care poseda astfel de armament si ameninta permanent tarile
> > lumii care refuza supunere.
> >
>
> //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
>
> Va ca sarira evreiasii pe dumneavoastra, sa va demoralizeze si sa va
> combata. Sunt platiti de serviciul lor secret, ca sa stea toata ziua
> calare pe forumuri si sa faca propaganda in favoarea lor.
> Sefii evreilor dispun de enorm de multi bani, obtinuti fara munca, din
> bisnita si camatarie. De asta isi permit sa plateasca atatea lepre
> care pierd timpul pe forumuri.
>

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.16...)
2009-12-22 18:12
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

La 2009-12-22 07:26:02, M_D_L a scris:

>> Mai ovreiule, stiu unde bati. Vreti sa puneti mana pe sistemul de
> distributie a apei potabile si sa scoateti bani din nimic, din apa
> care de-a dat-o Dumnezeu. Asa ati facut in Germania, unde apa
> potabila costa exagerat de mult, desi tara respectiva dispune de
> multe rauri si lacuri. Au ajuns nemtii sa colecteze apa de ploaie, ca
> sa nu mai plateasca atat de mult apa consumata. Si cand isi spala
> vesela de bucatarie consuma apa cu picatura, Nu spala farfuriile in
> jet de apa, cum facem noi acum.
===================================
Esti in urma cu mai mult de un deceniu in aceasta" problema" contractele fiind de peste 1 miliard EU.Si cum esti si baiat destept ai material pe net cat poftesti in acest domeniu : apa ,canalizarea ,drumuri in Romania.Firma mama este :

Solel Boneh International Romania S.R.L


Solel Boneh International Romania S.R.L, a fost fondata in 2001 in Targu Jiu, judetul Gorj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Avand 11 angajati, firma noastra efectueaza servicii de alimentari cu apa la sate pentru jud.Prahova, Arges, Dolj, Gorj, Olt. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Solel Boneh International Romania S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Solel Boneh International Romania S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Numele companiei:Solel Boneh International Romania S.R.L

Persoana de contact:Safta Ionela

Adresa:Str Petresti, Nr. 2bis, Cod 210148

Localitate:Targu Jiu

Judet:Gorj

Telefon:0253/227024, 0253/227025


In ceace priveste fraza :din apa care de-a dat-o Dumnezeu ca o mica picanterie si pe Dumnezeu tot evreii ti l-au dat.....
Si cand vei "dori" sa posezi armament ...........tot ei iti pot vinde din" surplusuri". (mai ales ca forumistii mioritici tin si inventarul lor dupa cum vad in acest forum....)

dorinP din Kanata (...@hotmail.com, IP: 216.208.140...)
2009-12-22 19:31
Re: Romania are dreptul si obligatia sa fabrice si sa posede armament nuclear

Reciclezi articolul acesta de nu stiu cit timp, chiar daca nu are nici o legatura cu subiectul. Nu am timpul tau liber sau platit ca sa-l dedic forumului ca tine, contra, roy si care or mai fi ca sa putem sa jucam tit for tat dar pot sa-mi permit din cind in cind sa-ti imperechez articolele cu articole la fel de "la subiect".


Doctor admits Israeli pathologists harvested organs without consent
* Ian Black, Middle East editor
* The Guardian, Monday 21 December 2009

Israel has admitted pathologists harvested organs from dead Palestinians, and others, without the consent of their families – a practice it said ended in the 1990s – it emerged at the weekend.

The admission, by the former head of the country's forensic institute, followed a furious row prompted by a Swedish newspaper reporting that Israel was killing Palestinians in order to use their organs – a charge that Israel denied and called "antisemitic".

The revelation, in a television documentary, is likely to generate anger in the Arab and Muslim world and reinforce sinister stereotypes of Israel and its attitude to Palestinians. Iran's state-run Press TV tonight reported the story, illustrated with photographs of dead or badly injured Palestinians.

Ahmed Tibi, an Israeli Arab MP, said the report incriminated the Israeli army.

The story emerged in an interview with Dr Yehuda Hiss, former head of the Abu Kabir forensic institute near Tel Aviv. The interview was conducted in 2000 by an American academic who released it because of the row between Israel and Sweden over a report in the Stockholm newspaper Aftonbladet.
[...]


La 2009-12-21 22:22:23, nellu a scris:

> La 2009-12-21 22:12:40, Virgil Ciuca a scris:
>
> > la fel ca si Iranul atat timp cat in lume sunt puteri agresive si
> > criminale care poseda astfel de armament si ameninta permanent tarile
> > lumii care refuza supunere.
> >
> > Dezarmarea nucleara imediata si totala este singura solutie pentru a
> > fi asigurata pacea si stabilitatea pe pamant.
> >
> > Marile puteri care au trait, traiesc si vor trai din crime, santaje si
> > razboaie fac front comun, ignorand filozofiile social economice care
> > le despart, impotriva tuturor celor care nu mai accepta sa le
> > plateasca tribut.
> ========================================================
> Adevarat graiesti parca vorbeste Geoana.Ai rezolvat toate problemele
> mioritice si numai armament nuclear iti mai lipseste....
>
> In 2009, jumatate din romani nu au canalizare
[...]


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Minus 20 de grade luni noapte (3740 afisari)
 Vot de incredere pentru Prostanac, bucurie deplina pentru Player Imparat (3047 afisari)
 Mai avem structura anti-KGB/FSB, domnule Traian Basescu? (2695 afisari)
 Ezotericul lui Basescu (2568 afisari)
 Cel mai iubit fiu al poporului (2259 afisari)
 Lady GaGa, complet goala in bratele lui Kanye West (FOTO) (4595 afisari)
 Pretentie maghiara aplaudata frenetic de secui la Targu Mures: ''Independenta totala a Transilvaniei sau alipirea de Ungaria!'' (4386 afisari)
 Botezatu: Monica Columbeanu a negociat reangajarea soferului Voicu in dormitor! (VIDEO) (3751 afisari)
 Brittany Murphy prezenta simptome specifice gripei, in momentul mortii  (2964 afisari)
 Monica Columbeanu, exploatata sexual de un proxenet bacauan care isi ameninta victimele cu batai crunte (2795 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00840 sec.