Ziua Logo
  Nr. 4714 de miercuri, 16 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-12-16

Comentarii: 2, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Roman Curajos
2009-12-17 08:09:42

Sugestie pt Lozinca: UNDE'S securistii? I-ATI FACUT MINISTRI!!

De la Felicia Mandrea, Harvard University
si de la Romanii din America
Celor de la Timisoara si din toata Romania, O SUGESTIE PENTRU LOZINCA: UNDE'S securistii? I-ATI FACUT MINISTRI!!

Da, nenorocitilor transsecuristi, ati ajuns sa transformati scena politica in campuri de batalie pentru GASTILE transsecuriste OLIGARHICE, CHIT CA SUNT DE-ALE LUI PATRICIU-ANTONESCU, FELIX-VANTU-PATRICIU-Geoana, BASESCU-UDREA-COCOS,Mafia AsfaltuluiETC.

NOI ROMANII DIN AMERICA, IN LARGA NOASTRA MAJORITATE AM REFUZAT A NE FACE PARTASI LA ADANCIREA DEZASTRULUI SOCIO-POLITIC AL ROMANIEI PRIN REFUZUL NOSTRU DE A VOTA IN SEMN DE PROTEST IMPOTRIVA DISENFRANCIZARII VOTANTILOR ROMANI PE CARE DE 20 DE ANI INCOACE REGIMUL transsecurist II FURA SISTEMATIZAT SI CONSTANT DE ACEI LEADERI CARE CU ADEVARAT SA LE REPREZINTE INTERESELE SI ASPIRATIILE . In zona New York care cuprinde o populatie romaneasca de cel putin 300,000 de Romani, in TURUL2 al alegerilor prezidentiale2009 NUMAI 900 ROMANI AU PARTICIPAT, acestia fiind in mare majoritate securistii gastilor lui BasecuEtCo si-Geoana EtCo. Tot un astfel de nivel scazut al participarii la vot a fost si la alegerile din 2000 incoace TOCMAI CA ROMANII DIN EXIL INCA SE SIMT DISENFRANCIZATI!! DEOARECE NOI STIM BINE CA TOTI LEADERII NOSTRI PREFERATI, CARE AR FI FOST BUNI PENTRU ROMANI, ORI AU FOST MARGINALIZATI, ORI AU FOST ELIMINATI FIZIC PRECUM CORNELIU COPOSU (in sicriul caruia A BATUT CUIE IMPREUNA CU ION ILIESCU si IUDA DINU PATRICIU CA SA OBTINA PE GRATIS PETROMIDIA NAVODARI CA PRET AL TRADARII!!), ION RATIU, CONSTANTIN TICU DUMITRESCU, ETC.TOCMAI CA SA NU LE MAI STEA CA GHIMPI IN COASTELE transsecuristilor OLIGARHI, CHIT CA SUNT DE-AI LUI PATRICIU, VANTU, VOICULESCU, BASESCU-COCOS&co.

Pana cand nu se striga "JOS comunistii" "JOS securistii"PRINTR-O MANIERA FERMA prin care sa se pretinda, DAR MAI ALES SA SE IMPUNA, SA SE IMPLEMENTEZE PUNCTUL 8 DIN PROCLAMATIA DE LA TIMISOARA DIN 1989 --INCLUSIV LUSTRATIA SI ASANAREA MORALA A CLASEI POLITICE SI SOCIETATII PRIN DECONSPIRAREA securistilor -- Romania inca nu se va insanatosi de ciuma rosie al acestui tip malefic de neo-comunism.
Protestul contra transsecuristilor ar trebui sa se intensifice la scara sociala la un asemenea nivel INCAT ROMANII SA NU MAI PERMITA NICI UN FEL DE NUANTA DE comunism/neo-comunism, NICI MACAR CAT NEGRU SUB UNGHIE, ASA CUM INTOTDEAUNA AMERICANII SI ENGLEZII AU DEMONSTRAT-O! PANA CAND NU ADOPTATI O ASEMENEA ATITUDINE CA SA-I FORTATI PE POLITRUCII DIN ROMANIA ORI SA ADOPTE REFORMELE DE ASANARE MORALA, ORI DACA NU, SA-I ARUNCATI AFARA -- CHIAR SI PRIN REVOLTA IN STRADA DACA SE TIN CA RAIELE DE PUTERE! --
DACA NU VA IMPUNETI FERMITATEA INTR-O MANIERA CONSTANTA, ATUNCI VETI CONTINUA SA TRAITI IN MIZERIE MORALA ADUCATOARE DE SARACIE SI DEZASTRE DE TOT FELUL, astfel meritandu-va soarta. Precum spune zicala,
"CUM ITI ASTERNI, ASA DORMI!"

Roman Curajos
2009-12-17 09:06:21

Atata mai trebuia sa fie si Crin Antonescu pe langa EmilConstantinescu,Ciuhandu

Atata mai trebuia ca sa apara acum la Timisoara si CRIN ANTONESCU... pe langa Ciuhandu,&Co., Emil Constantinescu (Protectorul DE FACTO al transsecuristilor. care a mai si calcat in picioare idealurile Revolutiei din 1989 DECLARAND, printre altele, PUNCTUL 8 AL PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA CA FIIND "PERIMAT"). Ce tupeu pe acest comunistoid Emil Constantinescu ca sa-si mai arate fata la Timisoara dupa ce Tapul Constantinescu SI-A BATUT JOC DE SACRIFICIUL TIMISORENILOR, PRECUM SI DE RESTUL ROMANILOR CARORA EL DOREA SA LE SPELE MEMORIA -- LUCRU PE CARE SI CRIN ANTONESCU IL FACE DE MULTE ORI ATUNCI CAND SUSTINE CA "TRANZITIA S-A INCHEIAT", chipurile ca TOATE DEZIDERATELE REVOLUTIEI DIN 1989 AU FOST INDEPLINITE, CAND DE FAPT MULTE DIN ELE INCA RAMAN DOAR VISURI.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 De ce mi-e frica nu scap (4887 afisari)
 Invataturile americanilor catre prostanacii nostri (4719 afisari)
 Antonescu, Orban, Stroe si Varujan, falsa echipa de elita a PNL (3097 afisari)
 Jihad de Craciun in PSD (2715 afisari)
 Trupele sovietice - oprite la Prut (2683 afisari)
 Viorel Hrebenciuc: Basescu este puternic joia, cand e ziua Flacarii Violete (VIDEO) (2258 afisari)
 Mitrea catre Vanghelie: Mai baiatule, daca te mai legi de sotia mea o sa ai altfel de probleme cu mine, asa ca intre barbati! (VIDEO)  (2228 afisari)
 Pamela Anderson, mai batrana ca niciodata (FOTO) (2056 afisari)
  Fostul adjunct al Securitatii Timisoara, Radu Tinu, lucreaza la o multinationala. Si nu regreta nimic din ce-a facut inainte de 1989 (2054 afisari)
 Sase drumuri nationale si Autostrada Soarelui raman inchise, din cauza zapezii (1994 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00594 sec.