Ziua Logo
  Nr. 4714 de miercuri, 16 decembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-12-16
Evreu-rus din Rusia (...@yahoo.com, IP: 89.47.58...)
2009-12-17 00:34
Ptr Mister Sinister, cateva obiectii.

1) Bomba Termobarica:
Rusii au fost primii care au produs bomba termobarica, denumit "Shmel", pe la mijlocul anilor '80, si l-au folosit in Afganistan. De asemenea, o versiune asemanatoare exista si in dotarea armatei americane. Dar nu preferatii dumitale au fost cei dintai.
http://en.wikipedia.org/wiki/Thermobaric_weapon

Aceste bombe, inainte de a atinge tinta si a exploda, imprastie un lichid inflamabil peste o zona destul de mare, astfel ca, in momentul aprinderii, este provocata o adevarata furtuna de flacari ce atrage in mijloc toti oamenii care se afla in zona. In 2007, rusii au testat cea mai puternica bomba termobarica din lume, capabila sa degajeze o unda de soc distructiva similara celei produse de o bomba atomica, sfidandu-i pe idiotii de americani, care se pot lauda doar cu cea puternica arma ne-nucleara din lume, "bomba cu vid".

Mister Sinister din Deva (...@yahoo.com, IP: 89.123.166...)
2009-12-17 01:24
Re: Ptr Mister Sinister, cateva obiectii.

La 2009-12-17 00:34:19, Evreu-rus a scris:

> 1) Bomba Termobarica:
> Rusii au fost primii care au produs bomba termobarica, denumit
> "Shmel", pe la mijlocul anilor '80, si l-au folosit in Afganistan. De
> asemenea, o versiune asemanatoare exista si in dotarea armatei
> americane. Dar nu preferatii dumitale au fost cei dintai.
> http://en.wikipedia.org/wiki/Thermobaric_weapon
>
> Aceste bombe, inainte de a atinge tinta si a exploda, imprastie un
> lichid inflamabil peste o zona destul de mare, astfel ca, in momentul
> aprinderii, este provocata o adevarata furtuna de flacari ce atrage in
> mijloc toti oamenii care se afla in zona. In 2007, rusii au testat cea
> mai puternica bomba termobarica din lume, capabila sa degajeze o unda
> de soc distructiva similara celei produse de o bomba atomica,
> sfidandu-i pe idiotii de americani, care se pot lauda doar cu cea
> puternica arma ne-nucleara din lume, "bomba cu vid".
>
Bai baietas, americanii aveau si ei de mult cunostinta despre armele termobarice. Dar aceste arme sunt instabile, de aceea au asteptat mai mult timp decat rusii pt a le dezvolta si folosi. E nu am spus niciodata ca americanii au folosit primii armele termobarice, eu am spus ca americanii au dezvoltat si introdus in arsenalul lor, cu 10 ani inaintea rusilor, arma TERMONUCLEARA.
Acum, in legatura cu faimoasa voastra "tatal tuturor bombelor". In primul rand, nu se stie ABSOLUT NIMIC despre ea. Singura "dovada" este un filmulet dubios care lasa o gramada de intrebari. De ce nu arata bomba si bombardierul Tu-160 in acelasi cadru? De nu arata bomba in sine, cazand? De ce arata doar o explozie? Un lucru cu care aproape toti expertii se pun de acord este ca acea bomba nu poate fi lansata de pe Tu-160, cum se lauda vodkarii, si ca sigur este mult mai mare. Inca o intrebare? De ce nu dau rusii mai multe detalii despre ea, sau macar sa ofere un film credibil?
Armele termobarice sunt compuse din exploziv conventional si un material inflamabil. Exista o gramada de combustibili care sunt folositi, iar cei preferati sunt cei solizi, nu cei lichizi. Poate voi folositi de aia lichizi, americanii folosesc solizi... Deci o anumita cantitate de exploziv brizant este incojurata de un astfel de combustibil. Cand explizivul detoneaza, arunca in mediul inconjurator acel combustibil, care, in contactul cu oxigenul se aprinde, rezultand din aceasta o mare cantitate de caldura si o unda de soc mult mai puternica decat cea a explozibililor conventionali. Acesta este principiul armelor termobarice pe care voi le-ati folosit in Afganistan si in Cecenia, in zone dens populate, omorand o gramada de civili nevinovati. A, si inca ceva, "bomba cu vid" este doar o alta denumire a bombei termobarice. I se spune asa datorita efectului de absortie care se datoreaza arderii aerului creand astfel un vid in mijlocul exploziei. Si armele nucleare au acest efect. Mergi si te mai documenteaza.

Evreu-rus din Rusia (...@yahoo.com, IP: 89.47.58...)
2009-12-17 02:18
Re: Ptr Mister Sinister, cateva obiectii.

La 2009-12-17 01:24:10, Mister Sinister a scris:

> Bai baietas, americanii aveau si ei de mult cunostinta despre
> armele termobarice. Dar aceste arme sunt instabile, de aceea au
> asteptat mai mult timp decat rusii pt a le dezvolta si folosi. E nu
> am spus niciodata ca americanii au folosit primii armele termobarice,
> eu am spus ca americanii au dezvoltat si introdus in arsenalul lor, cu
> 10 ani inaintea rusilor, arma TERMONUCLEARA.
> Acum, in legatura cu faimoasa voastra "tatal tuturor bombelor". In
> primul rand, nu se stie ABSOLUT NIMIC despre ea. Singura "dovada"
> este un filmulet dubios care lasa o gramada de intrebari. De ce nu
> arata bomba si bombardierul Tu-160 in acelasi cadru? De nu arata
> bomba in sine, cazand? De ce arata doar o explozie? Un lucru cu care
> aproape toti expertii se pun de acord este ca acea bomba nu poate fi
> lansata de pe Tu-160, cum se lauda vodkarii, si ca sigur este mult
> mai mare. Inca o intrebare? De ce nu dau rusii mai multe detalii
> despre ea, sau macar sa ofere un film credibil?
> Armele termobarice sunt compuse din exploziv conventional si un
> material inflamabil. Exista o gramada de combustibili care sunt
> folositi, iar cei preferati sunt cei solizi, nu cei lichizi. Poate
> voi folositi de aia lichizi, americanii folosesc solizi... Deci o
> anumita cantitate de exploziv brizant este incojurata de un astfel de
> combustibil. Cand explizivul detoneaza, arunca in mediul inconjurator
> acel combustibil, care, in contactul cu oxigenul se aprinde,
> rezultand din aceasta o mare cantitate de caldura si o unda de soc
> mult mai puternica decat cea a explozibililor conventionali. Acesta
> este principiul armelor termobarice pe care voi le-ati folosit in
> Afganistan si in Cecenia, in zone dens populate, omorand o gramada de
> civili nevinovati. A, si inca ceva, "bomba cu vid" este doar o alta
> denumire a bombei termobarice. I se spune asa datorita efectului de
> absortie care se datoreaza arderii aerului creand astfel un vid in
> mijlocul exploziei. Si armele nucleare au acest efect. Mergi si te
> mai documenteaza.


Totul despre bomba termobarica
Cea mai puternica bomba cu vid, capabila sa dezvolte o forta exploziva comparabila cu cea a unei mici arme nucleare a fost testata in Rusia, potrivit unor surse militare de la Moscova.
Televiziunea rusa a transmis imagini din timpul testului bombei termobarice, dispozitivul fiind lansat in aer de un aparat al aviatiei strategice.
Deflagratia se produce in doua etape, si anume prin dispersarea incarcaturii explozive in aer, sub forma unui nor, dupa care, la contactul cu aerul, se produce o noua explozie.
Potrivit armatei ruse, aceste bombe nu au efecte atat de grave asupra mediului precum cele nucleare si nici nu incalca acordurile internationale semnate de Rusia.
Bomba cu implozie sau bomba cu vid, este o arma conventionala care, atunci cand explodeaza, disperseaza un nor de hidrocarburi. Acesta se consuma intr-o fractiune de secunda, arde aerul si provoaca un val de caldura.
"Rezultatele testelor efectuate pentru aceasta incarcatura au aratat ca, in ceea ce priveste eficienta este comparabila cu o incarcatura nucleara", a declarat un inalt responsabil al Statului Major rus, generalul Aleksandr Ruskin.
"Ne permite sa asiguram in acelasi timp si securitatea statului si sa luptam impotriva terorismului international in orice situatie si in orice regiune", a mai adugat Ruskin.
Postul de televiziune rus, Pervii Kanal a mai dat de asemenea publicitatii stirea conform careia, aceasta noua arma este de patru ori mai puternica decat bomba cu implozie americana.Televiziunea rusa a prezentat si imagini in care forta de distrugere a acestei bombe a fost probata asupra unei cladiri cu patru etaje, informeaza NewsIn.
In acelasi timp, Televiziunea rusa a subliniat caracterul "conventional" al acestei arme si a asigurat ca Rusia nu s-a angajat intr-o noua "cursa a inarmarii".
"Rezultatele testarii noii arme, transportate pe cale aeriana, demonstreaza ca eficienta si puterea sa sunt similare celor unei bombe nucleare", a declarat Aleksandr Ruksin, adjunctul sefului Statului Major al armatei ruse, citat de postul de televiziune ORT Canal 1.
Ruksin a prezentata apoi jurnalistilor o inregistrare video in care un avion de tip Tupolev Tu-160 a lansat bomba deasupra unui poligon, manevra urmata de o explozie puternica.
Bomba termobarica - bomba cu vid - provoaca pagube imense. O astfel de bomba este fie lansata sub forma de proiectil, fie este transportata de un avion si plasata deasupra tintei. O prima explozie are loc in atmosfera la o anumita inaltime prestabilita iar combustibilul utilizat se amesteca cu oxigenul. Are loc apoi o a doua explozie distructiva.
"In acelasi timp, vreau sa subliniez ca actiunea acestei bombe nu contamineaza mediul, spre deosebire de o bomba nucleara", a subliniat comandantul rus.
Bombardierul supersonic de tip Tu-160 care a lansat bomba, cunoscut sub denumirea data de NATO, "Blackjack", este cel mai mare astfel de avion din lume.
Potrivit materialului de prezentare, noul tip de bomba este de patru ori mai puternic decat modelul american Massive Ordnance Air Blast, cunoscuta sub denumirea de "mama tuturor bombelor".
Explozia bombei echivaleaza cu detonarea a 44 de tone de TNT, iar temperatura degajata la epicentrul exploziei este de doua ori mai mare decat cea inregistrata dupa detonarea bombei americane.
http://www.referatele.com/referate/noi/fizica/rusia-a-testat-bomba812187512.php

Singura "dovada"
Iar sarcastica dumitale remarca "este un filmulet dubios care lasa o gramada de intrebari" tradeaza dublicitatea meschina care te caracterizeaza. Americanii niciodata nu si-au inscenat nimic, nici macar atacul de la Pearl Harbour (americanii stiau de mult inainte de atacul Japoniei, dar nu au facut nimic sa-l impiedice-pretext ptr intrarea in razboi impotriva Japoniei) nici aselenizarea, nici macar atentatul de la 11 septembrie (nu exista absolut nici o dovada certa cum ca autorii sunt arabi, ci doar declaratiile persoanelor invinuite, care pot fi obtinute sub tortura). In timp ce rusii da, au inscenat TOTUL. Ei niciodata nu pot avea dreptate. Americanii sunt sfinti, ei au intotdeauna dreptate iar mainile lor nu sunt niciodata patate cu sange, rusii sunt demoni. Cam acesta este modul dumitale de a gandi. Pupa-i in continuare pe americani unde nu bate soarele, nu ai decat, dar nu-mi mai reprosa mie cand imi apar neamul. S-a inteles?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 De ce mi-e frica nu scap (4887 afisari)
 Invataturile americanilor catre prostanacii nostri (4719 afisari)
 Antonescu, Orban, Stroe si Varujan, falsa echipa de elita a PNL (3097 afisari)
 Jihad de Craciun in PSD (2715 afisari)
 Trupele sovietice - oprite la Prut (2683 afisari)
 Viorel Hrebenciuc: Basescu este puternic joia, cand e ziua Flacarii Violete (VIDEO) (2258 afisari)
 Mitrea catre Vanghelie: Mai baiatule, daca te mai legi de sotia mea o sa ai altfel de probleme cu mine, asa ca intre barbati! (VIDEO)  (2228 afisari)
 Pamela Anderson, mai batrana ca niciodata (FOTO) (2056 afisari)
  Fostul adjunct al Securitatii Timisoara, Radu Tinu, lucreaza la o multinationala. Si nu regreta nimic din ce-a facut inainte de 1989 (2054 afisari)
 Sase drumuri nationale si Autostrada Soarelui raman inchise, din cauza zapezii (1994 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00804 sec.