Ziua Logo
  Nr. 4697 de luni, 23 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Povesti, destine, intamplari

2009-11-23

Comentarii: 18, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

M_D_L
2009-11-23 19:38:09

Ai dracu sunt fotografii astia !

Stiau exact ora, minutul si secunda cand avioanele urmau sa loveasca cele doua turnuri si au imortalizat impactul.
Este cusuta cu ata alba toata vrajeala cu "teroristii".

Eufrosin
2009-11-23 20:53:34

dar daca...

Dar daca i-ar fi pus pe bietii copii sa isi imagineze ca cei 4,000 de cetateni israelieni care lucrau pentru Zim Israel Navigational, sau pt. Odigo printre altii, au fost la servici, in loc sa lipseasca in acea zi, cu cat mai rau ar fi patit?

Tara lui peste, Amerika asta: e buna numai pentru un singur lucru: ori iti deschide ochii daca are cui, ori mori mai prost decat noaptea.

nellu
2009-11-23 22:13:34

Re: dar daca...

La 2009-11-23 20:53:34, Eufrosin a scris:

> Dar daca i-ar fi pus pe bietii copii sa isi imagineze ca cei 4,000 de
> cetateni israelieni care lucrau pentru Zim Israel Navigational, sau
> pt. Odigo printre altii, au fost la servici, in loc sa lipseasca in
> acea zi, cu cat mai rau ar fi patit?
===================================================
4000 de oameni in personal nu are Zim poate 10%.Dar daca vrei sa-i multiplici nimeni nu te impiedica.Ca lipseau de la servici este lata poveste era sarbatoare si ca si la B&H in NY nu lucrau.Si ca sa fiu si mai discret multi au fost alertati ca si FBI si CIA de Mossad dar aveau orgoliul prea mare ca multi altii....
Iar daca tot nu esti multumit si tot cauti conspiratii in mod sigur le si gasesti -problema este ca cine o sa te creada ?


> Tara lui peste, Amerika asta: e buna numai pentru un singur lucru: ori
> iti deschide ochii daca are cui, ori mori mai prost decat noaptea.
============================================
Si ce faci cu Austria unde un mare politician fiul unui alt erou nu a deschis ochii ....si gura si atunci ......nu i-a mai ajutat originea sanatoasa

Politicianul austriac Joerg Haider a murit intr-un accident de masina

Politicianul de extrema-dreapta din Austria, Joerg Haider, a murit intr-un accident de masina, informeaza BBC. Politia a anuntat ca guvernatorul in varsta de 58 de ani al provinciei Carinthia a murit in primele ore ale diminetii, cand masina sa a iesit de pe carosabil, in apropiere de orasul Klagenfurt, in sudul Austriei.

Haider circula singur in masina de serviciu pe o sosea nationala la sud de capitala Carinthiei, Klagenfurt. Vehiculul a parasit carosabilul din motive necunoscute. Cu putin inainte de accident, tocmai depasise un alt vehicul al carui conducator auto, o femeie, a alertat apoi politia, informeaza agentiile internationale de stiri.

Masina in care se afla liderul de extrema-dreapta s-a rasturnat de mai multe ori dupa ce a iesit de pe carosabil. Haider a fost grav ranit la cap si la torace si a decedat la putin timp dupa accident, a precizat politia.

El trebuia sa participe sambata la aniversarea mamei sale, care implineste 90 de ani.

Update: Viteza excesiva s-a aflat la originea accidentului rutier in care a murit Joerg Haider, potrivit politiei.

Joerg Haider, un politician cunoscut pentru declaratiile antisemite

La alegerile din 28 septembrie, Joerg Haider, care preluase la sfarsitul lunii august conducerea partidului populist, a reusit sa-si aduca formatiunea politica pe locul al patrulea al esichierului politic austriac, cu 10,7% din sufragii, clasandu-se imediat dupa un alt partid de exrema-dreapta, informeaza NewsIn.

Joerg Haider nu excludea ideea ca partidul sau sa intre intr-o coalitie guvernamentala cu social-democratii, care au castigat alegerile cu 29,3% din voturi, sau cu conservatorii, care au 26% din voturi.

In 2000 partidul pe care Joerg Haider il conducea atunci a intrat in guvernul cancelarului conservator Wolfgang Schuessel. Declaratiile antisemite ale lui Joerg Haider antrenasera atunci sanctiuni diplomatice europene impotriva Austriei timp de mai multe luni.

Haider, pasionat de politica inca din anii adolescentei, a obtinut prima functie politica in 1977, cu Partidul Libertatii. A fost de multe ori pe prima pagina a ziarelor prin declaratiile sale antiimigratie sau prin gafele verbale. Odata, a facut reprosuri guvernului austriac invocand "politicile corecte in domeniul muncii" ale celui de-al Treilea Reich.

In alta ocazie, intr-o dezbatere parlamentara, s-a referit la lagarele de concentrare numindu-le "tabere de pedepsire". Haider a fost blamat, de asemenea, pentru ca s-a intalnit in 2002 cu presedintele irakian de atunci, Saddam Hussein, dar liderul austriac a spus ca a fost vorba despre o intalnire in scopuri "pur umanitare".

Tatal lui Haider a facut parte din trupele de elita ale lui Adolf Hitler, iar mama sa, profesoara, a condus o organizatie a tineretului hitlerist. Haider era casatorit si avea doua fete.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-4751852-video-politicianul-austriac-joerg-haider-murit-intr-accident-masina.htm

Eufrosin
2009-11-23 23:17:22

Re: dar daca...

La 2009-11-23 22:13:34, nellu a scris:

Nu era numai Zim acolo, dupa cum bine stii. Astia doar s-au carat cu trei saptmani inainte, stricand lease-ul, lucru care i-a costat penalizari serioase. In rest, ce convenabil "tocmai era sarbatoare"!! Pacat ca nu si pentru americanii sacrificati ca niste animale pentru interesul Israelului.

Cat despre amenintarile tale voalate, ce sa-i faci? Nu esti matale primul si nici ultimul... De la unii care justifica tortura copiilor oponentilor, ma astept la orice:

http://eufrosin.wordpress.com/2009/11/18/incredibil-rabin-israelian-publica-ghidul-uciderii-ne-evreilor/

"Cartea exprima mai departe ca evreilor li se permite sa omoare copii "daca este clar ca ei vor creste si ne vor face rau".
"Daca prin ranirea (tortura) copiilor unui lider rau (ostil noua – nb), il putem determina sa-si inceteze actiunile malitioase" scrie Shapira, "atunci le putem face rau".


> 4000 de oameni in personal nu are Zim poate 10%.Dar daca vrei sa-i
> multiplici nimeni nu te impiedica.Ca lipseau de la servici este lata
> poveste era sarbatoare...
> Si ce faci cu Austria unde un mare politician fiul unui alt erou nu a
> deschis ochii ....si gura si atunci ......nu i-a mai ajutat originea
> sanatoasa
>
> Politicianul austriac Joerg Haider a murit intr-un accident de masina

Evreu-rus
2009-11-23 23:41:03

Re: dar daca...

nellu
2009-11-24 00:16:46

Re: dar daca...

La 2009-11-23 23:41:03, Evreu-rus a scris:

WTC. Stia el ce stia.
====================================
Daca nu stia el, stiau altii asa ca totul ramane in familie.Deci poti sa fii mandru ca apartii aceste mari familii.Iar daca esti modest si nu vrei sa-ti exprimi aceasta mandrie te inteleg .Oricum mandrie si onoarea nu raman fara stapan asa ca o sa o preia altul.
Dupa cum sezizezi cel mai important lucru in reusita afacerilor este informatia adevarata la timpul oportun.
Intradevar nu toti pot fi genii financiare si mai ales daca verii iti fac 1/2 de treaba atunci ce este de mirare ca primesti dublu ?
Iar cu bani poti cumpara ce vrei si palatul justitiei si pe un presedinte de stat.
Asa ca tot bait bun si de familie o sa ramai.

nellu
2009-11-24 00:26:48

Re: dar daca...

La 2009-11-23 23:17:22, Eufrosin a scris:

> La 2009-11-23 22:13:34, nellu a scris:
>
> Nu era numai Zim acolo, dupa cum bine stii. Astia doar s-au carat cu
> trei saptmani inainte, stricand lease-ul, lucru care i-a costat
> penalizari serioase. In rest, ce convenabil "tocmai era
> sarbatoare"!! Pacat ca nu si pentru americanii sacrificati ca niste
> animale pentru interesul Israelului.
>
> Cat despre amenintarile tale voalate, ce sa-i faci? Nu esti matale
> primul si nici ultimul... De la unii care justifica tortura copiilor
> oponentilor, ma astept la orice:
>
> http://eufrosin.wordpress.com/2009/11/18/incredibil-rabin-israelian-publica-ghidul-uciderii-ne-evreilor/
>
> "Cartea exprima mai departe ca evreilor li se permite sa omoare copii
> "daca este clar ca ei vor creste si ne vor face rau".
> "Daca prin ranirea (tortura) copiilor unui lider rau (ostil noua
> – nb), il putem determina sa-si inceteze actiunile
> malitioase" scrie Shapira, "atunci le putem face
> rau".
==================================================
Cartea este o mare lucrare si cei ce invata din ea sper sa devina experti respectand si Biblia :ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.Si daca se incepe o lucrare dentara sa se faca de la radacina ca sa rezolve problema .
Iar daca preferi dupa proverbul mioritic ce se naste din pisica soareci mananca asa ca scopul scuza mijloacele.
Asa ca morala sa faci intai in fata oglinzii -vremurile cand ii manati voi ca pe vite la abator a trecut - acum altii tin biciul.Deci nimeni nu te ameninta nici voalat si nici direct -dar nici dator nu iti ramane nici tie si nici la alte verzaturi ca tine .

Eufrosin
2009-11-24 11:46:49

Re: dar daca...


Multumesc pentru confirmare: acum se poate spune cu certitudine ca majoritatea evreilor din Israel sunt pentru tortura si uciderea copiilor si a parintilor, celor care nu sunt de acord cu politica terorista a statului.

In plus, amenintati sa faceti la fel si poate chiar faceti la fel, daca omul devine cunoscut, precum mi-ai prezentat cazul mortii "accidentale" a lui Joerg Haider.

Marsaviile astea merg cat merg, apoi se ajunge la masa critica. Eu unul cred ca suntem foarte aproappe de ea.


> La 2009-11-23 22:13:34, nellu a scris:

Cartea este o mare lucrare si cei ce invata din ea sper sa devina experti respectand si Biblia :ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.Si daca se incepe o lucrare dentara sa se faca de la radacina ca sa rezolve problema .
Iar daca preferi dupa proverbul mioritic ce se naste din pisica soareci mananca asa ca scopul scuza mijloacele.
Asa ca morala sa faci intai in fata oglinzii -vremurile cand ii manati voi ca pe vite la abator a trecut - acum altii tin biciul.Deci nimeni nu te ameninta nici voalat si nici direct -dar nici dator nu iti ramane nici tie si nici la alte verzaturi ca tine .

nellu
2009-11-24 12:12:12

Re: dar daca...

La 2009-11-24 11:46:49, Eufrosin a scris:

>
> Multumesc pentru confirmare: acum se poate spune cu
> certitudine ca majoritatea evreilor din Israel sunt pentru tortura si
> uciderea copiilor si a parintilor, celor care nu sunt de acord cu
> politica terorista a statului.
>
> In plus, amenintati sa faceti la fel si poate chiar faceti la
> fel, daca omul devine cunoscut, precum mi-ai prezentat cazul mortii
> "accidentale" a lui Joerg Haider.
>
> Marsaviile astea merg cat merg, apoi se ajunge la masa
> critica. Eu unul cred ca suntem foarte aproappe de ea.
================================================
Politica statului este de a apara cetatenii lui prin orisice mijloace.Si intrucat dupa cum ai mai afirmat de multe ori ca statul este terorist ,cetatenii "produc marsavii"- esti pus intradevar automat in acel grup de care trebuie sa ne aparam.
Iti "vad" foarte bine culoarea si mai ales apartenenta asa ca nu-mi fac dubii si nici nu o sa plang daca intr-o zi vei avea un accident.Si ceace urezi tu la altii iti ureaza si altii tie.

nellu
2009-11-24 12:30:33

Re: Ai dracu sunt fotografii astia !

La 2009-11-23 19:38:09, M_D_L a scris:

> Stiau exact ora, minutul si secunda cand avioanele urmau sa loveasca
> cele doua turnuri si au imortalizat impactul.
> Este cusuta cu ata alba toata vrajeala cu "teroristii".
===========================================================
Nu toti au norocul de a fotografia :

12 jurnalisti ucisi intr-un masacru in FilipineCharlotte
Cuthbertson

24.11.2009

Peste 30 de oameni, incluzand 12 jurnalisti, au fost masacrati in Filipine. (CIA)
Intr-un cutremurator act de violenta, peste 30 de oameni au fost ucisi in Filipine, cel putin 12 dintre ei fiind jurnalisti.

Mai multi barbati inarmati in mare parte neidentificati, incluzand 2 politisti, par sa fie responsabili pentru atac, conform organizatiei Reporteri Fara Frontiere (RFF). Unii dintre atacatori par sa aiba legaturi cu guvernatorul provinciei, un sustinator al presedintelui filipinez Gloria Arroyo. Victimele au fost masacrate in insula sudica Mindanao, unele dintre ele fiind decapitate, a declarat RFF.

Clothilde Le Coz, directorul biroului RFF din Washington, D. C., a declarat ca organizatia are un corespondent acolo cu care comunica.

"Este unul dintre cele mai mari masacre de jurnalisti pe care le-am vazut," a declarat Le Coz. "Transmitem condoleantele si simpatia noastra tuturor jurnalistilor din Filipine, care se afla in stare de soc dupa acest masacru ingrozitor."

Organizatia pentru libertatea presei a adaugat ca deseori condamna cultura de impunitate si violentele din Filipine, in special in Mindanao, care se situeaza in provincia Maguindanao.

"De aceasta data, violenta frenetica a atacatorilor care lucreaza pentru politicienii corupti a dus la o varsare de sange de neinteles," a declarat RFF intr-un comunicat de presa. "Cerem o reactie puternica din partea autoritatilor locale si nationale."

Masacrul a avut loc la cateva ore dupa ce 50 de oameni inarmati condusi de Andal Ampatuan Jr., primarul din Shariff Aguak (o municipiu din provincia Maguindanao), si un inspector de politie identificat doar dupa numele de Dicay au rapit membrii unui convoi mare de suporteri ai dnului Esmael Mangudadatu, un opononent al clanului Ampatuan si care doreste sa candideze pentru functia de guvernator, a declarat RFF.

Convoiul sustinatorilor lui Mangudadatu, insotit de jurnalisti, se indrepta catre un birou electoral pentru a depune documente legate de candidatura sa. Primele teorii sustin ca barbatii inarmati au incercat sa impiedice convoiul sa ajunga la destinatia lor. Printre victime s-au numarat si sotia si alte rude ale lui Mangudadatu. Fiul guvernatorului este de asemenea suspectat ca fiind implicat in masacru.

In acest an, in Filipine, au fost ucisi patru jurnalisti pana inaintea acestui masacru; toti au fost impuscati.

"Noi speram ca ceea ce s-a intamplat acolo va ajuta nu numai jurnalistii, ci si oamenii, sa fie constienti de ceea ce se petrece in privinta fluxului de informatii si cum circulatia libera a informatiei poate fi blocata," a declarat Le Coz.

Nonoy Espina, vicepresedintele Uniunii Nationale a Jurnalistilor din Filipine (UNJF), a declarat la RFF: "Guvernul trebuie sa ii aduca, fara ezitare, pe cei vinovati de acest masacru in fata justitiei – nu doar pe ucigasi ci si pe cei care au planuit masacrul, indiferent cine sunt ei."


Eufrosin
2009-11-24 13:35:38

Re: dar daca...

Am consemnat. cu grija amenintarile dumittale si le voi face publice, ba chiar le voi inainta si autoritatilor. Asta pentru a preveni un atentat deghizat ca accident asupra vietii familiei mele.

In plus, tocmai ti-ai marit sansele sa fii supravegheat mai indeaproape de catre autoritati, cand mai pui piciorul in Romania.

Eu n-am cum sa prezint un pericol pentru statul Israel, chiar daca ma impotrivesc politicilor sale de oprimare si de genocidare a palestinienilor. In schimb dumneata, deja ma ameninti cu moartea.

Iata cum chiar voi sunteti cei mai buni in a va crea dusmani. Cu voi e totul, ori nimic. Cand un ne-evreu se opune oricarei dorinte a unui evreu, il eliminati.


La 2009-11-24 12:12:12, nellu a scris:


>Si intrucat dupa cum ai mai afirmat de multe ori ca statul
> este terorist ,cetatenii "produc marsavii"- esti pus intradevar
> automat in acel grup de care trebuie sa ne aparam.
> Iti "vad" foarte bine culoarea si mai ales apartenenta asa ca nu-mi
> fac dubii si nici nu o sa plang daca intr-o zi vei avea un
> accident.''
>

M_D_L
2009-11-24 14:46:31

Re: Ai dracu sunt fotografii astia !

La 2009-11-24 12:30:33, nellu a scris:


> Nu toti au norocul de a fotografia :
>

Astea sunt riscurile meseriei. Dar au murit mai multi muncitori care sapa santuri, decat ziaristi. Nu vi se pare straniu faptul ca atatea persoane au fost pe faza si au filmat (fotografiat) momentul cand cele doua avioane au lovit turnurile ? Parca ar fi fost la Sarajevo, unde reporterii care filmau se aflau exact in locul de unde s-a tras cu mortiere in piata centrala, provocand un adevarat masacru. Cam multe coincidente !

nellu
2009-11-24 15:05:47

Re: dar daca...

La 2009-11-24 13:35:38, Eufrosin a scris:

> Am consemnat. cu grija amenintarile dumittale si le voi face publice,
> ba chiar le voi inainta si autoritatilor. Asta pentru a preveni un
> atentat deghizat ca accident asupra vietii familiei mele.
>
> In plus, tocmai ti-ai marit sansele sa fii supravegheat mai
> indeaproape de catre autoritati, cand mai pui piciorul in Romania.
>
> Eu n-am cum sa prezint un pericol pentru statul Israel, chiar daca ma
> impotrivesc politicilor sale de oprimare si de genocidare a
> palestinienilor. In schimb dumneata, deja ma ameninti cu moartea.
>
> Iata cum chiar voi sunteti cei mai buni in a va crea dusmani. Cu voi e
> totul, ori nimic. Cand un ne-evreu se opune oricarei dorinte a unui
> evreu, il eliminati.
=================================================

Prin veninul tau "intelectual " si mobilizare de grup esti mai periculos decat o persoana pe campul de lupta.
Toti care ajung la "proces" declara acelasi lucru: "impotrivesc politicilor sale de oprimare si de genocidare a palestinienilor....."
Deci sangele victimilor din Israel are aceiasi valoare pentru o persoana ca tine cum a avut si pe vremea cand putea sa o faci sa curga.(era maresalului si a capitanului)

Vezi ca se intampla azi invers esti poate pe o lista stufoasa de supravegere asa ca poti sa fii linistit ceace autoritatile locale de care vorbesti nu o sa faca poate vor face altii...
In rest faci multa zarva de mult timp contra unui grup etnic si probabil ca in numele democratiei de care te bucuri depasesti bunul simt ca agresivitate.
Cu serpii veninosii ca tine nu umbli cu manusi ci cu TO de limitare sau eliminare a" prejudiciilor"..

nellu
2009-11-24 15:11:07

Re: Ai dracu sunt fotografii astia !

La 2009-11-24 14:46:31, M_D_L a scris:

> La 2009-11-24 12:30:33, nellu a scris:
>
>
> > Nu toti au norocul de a fotografia :
> >
>
> Astea sunt riscurile meseriei. Dar au murit mai multi muncitori care
> sapa santuri, decat ziaristi. Nu vi se pare straniu faptul ca atatea
> persoane au fost pe faza si au filmat (fotografiat) momentul cand
> cele doua avioane au lovit turnurile ? Parca ar fi fost la Sarajevo,
> unde reporterii care filmau se aflau exact in locul de unde s-a tras
> cu mortiere in piata centrala, provocand un adevarat masacru. Cam
> multe coincidente !
================================================

Exact ca si in Iraq ,Afganistan,Bosnia.....cine are scannere este conectat pe retelele armatei,FBI,politiei.....deci ziaristii (care mai au si relatii voluuntare de la diverse institutii guvernamentale).
Si in ziaristica ca si in viata de zi cu zi a guvernelor minciuna repetata la infinit devine adevar....

nellu
2009-11-24 15:59:20

Re: dar daca...

La 2009-11-24 11:46:49, Eufrosin a scris:

>
> Multumesc pentru confirmare: acum se poate spune cu
> certitudine ca majoritatea evreilor din Israel sunt pentru tortura si
> uciderea copiilor si a parintilor, celor care nu sunt de acord cu
> politica terorista a statului.
============================================
Venin ambulant daca esti atat de istet de ce nu comentezi?

In primele noua luni ale acestui an au fost ucisi peste 500 de copii in Rusia
23.11.2009
BBC

In perioada ianuarie-septembrie 2009, in mainele adultilor in Rusia au murit mai mult de 500 de copii, a declarat reprezentantul presedintelui Federatiei Rusiei pentru Drepturile Copilului, Alexei Golovani.

"Timp de noua luni, 518 copii ucisi de catre adulti. Este o statistica groaznica", - a declarat responsabilul saptamana trecuta la o conferinta de presa.

Totodata, in aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor Comitetului de investigatii din Rusia, prin moarte violenta au decedat o mie cinci sute de copii.

Potrivit lui Golovani, numai in primele sase luni ale acestui an, in tara s-au comis peste 40 mii de infractiuni impotriva minorilor. Cu toate acestea, numarul de victime constate in perioada ianuarie- septembrie, conform datelor anchetatorilor, s-a ridicat la 3.800 de minori, a comunicat Golovani.

"Dintre care 265 - cu varsta de pana la un an, iar cu varsta de la unu la cinci ani - 290 copii," - a adaugat el.

Potrivit cifrelor oficiale, in decursul acestui an, victime ale violului in Rusia au fost aproape 900 minori.

Functia de reprezentant al drepturilor copilului a fost stabilita de presedintele Rusiei Dmitri Medvedev la 1 septembrie 2009. In aceasta functie a fost numit Alexei Golovani, Comisarul pentru Drepturile Copiilor in Moscova.

Violenta psihologica

Golovani a remarcat faptul ca de cele mai dese ori drepturile copiilor sunt incalcate de propriii parinti.

Printre cele mai raspandite incalcari, sustine el, se afla neachitarea pensiei alimentare, de incasarea careia sunt legate aproape 10% din titlurile executorii ale inspectiei executarii hotararilor judiciare.

Vorbind despre violenta asupra copiilor, Golovani a afirmat ca copiii sunt deseori expusi nu doar violentei fizice, ci si psihologice, asa cum poate fi considerat, din spusele lui, divortul parintilor.

Potrivit statisticilor, in Rusia la noua casatorii revin cinci divorturi.

Recomandarile ONU

Marti, 18 noiembrie, la conferinta consacrata aniversarii a 20-a a Conventiei ONU pentru Drepturile Copilului, reprezentantul UNICEF (Fondul Natiunilor Unite pentru copii), Bertrand Beynvel a comunicat ca problema cea mai acuta in Rusia este legata de copiii care sunt lipsit de grija parintilor. "730 mii de copii sunt inca lipsiti de ingrijire parinteasca, iar numarul ridicat al celor educati in orfelinate si scoli internat nu se reduce, fiind astazi de 156.000".

Expertul a mentionat ca, deocamdata, la nivel de stat nu se iau masuri sistematice in aceasta directie.

Ca raspuns, Alexei Golovani a declarat ca biroul sau s-a angajat sa elaboreze un Plan National de Actiune pentru Protectia Drepturilor Copilului, asa cum a recomandat ONU si spera sa-l pregateasca pana la mijlocul anului viitor.

De asemenea, el a constatat ca pozitia Rusiei starneste confuzii in ceea ce priveste Protocolul Conventiei ONU privind Drepturile Copilului, care se refera la traficul de copii si prostitutia infantila.

"Protocolul, adoptat in 2000, la Adunarea Generala a ONU, este ratificat de aproape 140 de tari ale lumii, inclusiv de catre toate fostele republici ale Uniunii Sovietice, cu exceptia Federatiei Ruse, - a declarat Golovani. "Situatia nu poate fi supusa nici unei explicatii."

In 2011, Rusia ca o tara membra a Conventiei ONU privind Drepturile Copilului, trebuie sa prezinte Natiunilor Unite un raport privind indeplinirea angajamentelor sale fata de respectarea drepturilor copiilor.

Eufrosin
2009-11-24 16:17:02

Multumesc, m-ai lamurit.

Aha, deci opozitia fata de politica absolut criminala de exterminare a unui grup etnic, palestinienii in cazul de fata, este calificata imediat de catre sionisti ca fiind "venin intelectual" si il pune pe eretic automat pe lista voastra cu cei buni de supravegheat indeaproape si eventula de ucis de catre asasinii vostri din kiddon.
Imi repugna si moartea civililor israelieni in mod egal, dar inteleg disperarea celor care se arunca in aer, nemaiavand nimic de pierdut,caci sunt ultimii supravietuitori ai unor familii distruse de catre IDF.

Cu asta tocmai ai recunoscut ca statul evreu vaneaza oamenii declarati de el "indezirabili", pe tot globul si ca ii asasineaza oriunde ar trai ei. Practic, nu e voie sa spui raului pe nume, atucni cand atata rau li se face altora palestinienilor de astazi de catre evrei.

Daca si in timpul prigoanei naziste a evreilor, s-ar fi procedat la fel si ei, nu ar mai fi avut cine sa se ridice in apararea bietilor oameni.
Acum voi procedati chiar mai rau decat nazistii, deoarece ii vanati si pe oponentii intelectuali ai genocidului perpetutat asupra palestinienilor lipsiti de aparare.

N-ati invatat nimic din istorie: la nici 70 de ani de la propria voastra tragedie, ii exterminati pe altii si-i prigoniti pe aparatorii lor, ba chiar ii ucideti, dupa cum ai dat de inteles, In mod absolut incredibil, ati devenit noii nazisti, iudeo-nazisti, mai precis. Distrugeti neamuri si familii, in numele unei ideologii rasiste toxice, demna de tot dispretul.

Stiu ca nu sunt toti evreii ca si tine, caci am suficienti prieteni si amici evrei mai ales in America, dar pe cei ca si tine, ii dau rusinii! Sunteti o pata pe obrazul neamului iudeu si o plaga pentru restul omenirii.

Iata "cadourile" voastre pentru noi:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=20060721&articleId=2787

Scrie in Biblie ca intr-un sfarsit, cei mai multi dintre evrei se vor crestina. E mai mare pacatul ca incapatanarea si orbirea va previne sa faceti asta mai degraba, evitand atata moarte si suferinta ne-necesara a restului lumii.

La 2009-11-24 15:05:47, nellu a scris:

> Prin veninul tau "intelectual " si mobilizare de grup esti mai
> periculos decat o persoana pe campul de lupta.
> Toti care ajung la "proces" declara acelasi lucru: "impotrivesc
> politicilor sale de oprimare si de genocidare a
> palestinienilor....."
> Deci sangele victimilor din Israel are aceiasi valoare pentru o
> persoana ca tine cum a avut si pe vremea cand putea sa o faci sa
> curga.(era maresalului si a capitanului)
>
> Vezi ca se intampla azi invers esti poate pe o lista stufoasa de
> supravegere asa ca poti sa fii linistit ceace autoritatile locale de
> care vorbesti nu o sa faca poate vor face altii...
> In rest faci multa zarva de mult timp contra unui grup etnic si
> probabil ca in numele democratiei de care te bucuri depasesti bunul
> simt ca agresivitate.
> Cu serpii veninosii ca tine nu umbli cu manusi ci cu TO de limitare
> sau eliminare a" prejudiciilor"..
>
>

Evreu-rus
2009-11-24 16:57:46

Re: dar daca...

La 2009-11-24 00:16:46, nellu a scris:

> Daca nu stia el, stiau altii asa ca totul ramane in familie.Deci poti
> sa fii mandru ca apartii aceste mari familii.Iar daca esti modest si
> nu vrei sa-ti exprimi aceasta mandrie te inteleg .Oricum mandrie si
> onoarea nu raman fara stapan asa ca o sa o preia altul.
> Dupa cum sezizezi cel mai important lucru in reusita afacerilor este
> informatia adevarata la timpul oportun.
> Intradevar nu toti pot fi genii financiare si mai ales daca verii iti
> fac 1/2 de treaba atunci ce este de mirare ca primesti dublu ?
> Iar cu bani poti cumpara ce vrei si palatul justitiei si pe un
> presedinte de stat.
> Asa ca tot bait bun si de familie o sa ramai.

Larry Silverstein a facut o afacere rentabila. A achizitionat turnurile cu 6 saptamani inaintea atentatelor, si a incasat de la firmele de asigurari dupa atentate mai mult decat investise. Omul a stiut de intentia serviciilor secrete americane de a plasa explozibilii care au provocat prabusirea turnurilor, dar a inchis ochii la tot acest teatru penibil. In schimbul complicitatii sale a castigat sute de milioane de dolari de la asigurari in timp ce asasinii au castigat un pretext ptr a invada Irakul. O mana se spala pe alba.

Eufrosin
2009-11-24 17:32:50

Re: dar daca...

Ai mare grija domnule Evreu-rus, sa nu te trezesti si dumneata amenintat cu asasinatul familiei dumitale de catreoamenii mossadului, precum tocmai am patit eu aici la subiectul acesta.

Se pare ca despre unii dintre evrei, serviciul secret al statului Israel, a hotarat ca nu e voie sa vorbesti decat de bine. Expunerea marsaviilor comise de Larry Silverstein & Co., te-ar putea pune pe lista celor sacrificabili, precum nea' nellu din Israel, tocmai a indicat.

Iti vine sa crezi ca e posibil asa ceva in ziua de azi?
Adio oricaror pretentii de libertate de exprimare in democratiei, daca-i asa cum ameninta asta. Omul e liber sa isi denigreze propriul neam, traditiile, chiar sa se implice in comportamente anti-sociale (droguri, homosexualitate)o, dar cand vine vorba de crimele reale ale statului sionist, TABU, TABU, TABU!

Evreu-rus din Rusia

Larry Silverstein a facut o afacere rentabila. A achizitionat turnurile cu 6 saptamani inaintea atentatelor, si a incasat de la firmele de asigurari dupa atentate mai mult decat investise. Omul a stiut de intentia serviciilor secrete americane de a plasa explozibilii care au provocat prabusirea turnurilor, dar a inchis ochii la tot acest teatru penibil. In schimbul complicitatii sale a castigat sute de milioane de dolari de la asigurari in timp ce asasinii au castigat un pretext ptr a invada Irakul. O mana se spala pe alba.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Si acum, ce ma fac? (2371 afisari)
 Basescu l-a devansat pe Geoana (1425 afisari)
 Duminica intoxicarilor (1180 afisari)
 Macelul jurnalistilor (1101 afisari)
 Videanu a prezentat strategia secreta a PSD (907 afisari)
 Orgii sexuale intr-un hotel pentru studenti din Iasi: placeri carnale duse la extrem (6554 afisari)
 Bataie intre fete! A lasat-o in sanii goi, de fata cu toti colegii - VIDEO (5488 afisari)
  Traian Basescu se pregateste sa lanseze bomba Klaus Johannis (5256 afisari)
 Strategia electorala a lui Basescu pentru turul II (4714 afisari)
 Bocitul mortului in casa, interzis prin lege (4347 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00816 sec.