Ziua Logo
  Nr. 4693 de miercuri, 18 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-11-18
FB din Romania (...@yahoo.com, IP: 67.71.111...)
2009-11-19 15:41
H.P Eckstein

*Io fekut licio Brosoii * donmnu * fost deputat UDMR , a ajuns ..consilier prezidential. Posesor al unei firme de avocatura impreuna cu tatal sau s-a facut * remarcat * prin sicanarea a mii de romani .
*Specialitatea * firmei de avocatura ? Revendicarea caselor romanilor de catre ..evrei binenteles.
Nu le mai ajunge jaful teritoriilor palestiniene unde se ridica intr-o frenezie imobile ,incearca si in Romania .

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.126.185...)
2009-11-19 17:54
Re: H.P Eckstein

La 2009-11-19 15:41:11, FB a scris:

> *Io fekut licio Brosoii * donmnu * fost deputat UDMR , a ajuns
> ..consilier prezidential. Posesor al unei firme de avocatura impreuna
> cu tatal sau s-a facut * remarcat * prin sicanarea a mii de romani .
> *Specialitatea * firmei de avocatura ? Revendicarea caselor romanilor
> de catre ..evrei binenteles.
> Nu le mai ajunge jaful teritoriilor palestiniene unde se ridica intr-o
> frenezie imobile ,incearca si in Romania .
=============================================================
Daca deschizi problema "Pandorei ' o sa si pierzi creditul nu numai procesele de retrocedare la CEDO.
Dej si Ceausescu si-au vandut minoritatile recte evreii si germanii si ca sa obtii plecarea "renuntai voluntar" la orisice propietate care era preluata tot voluntar de "fondul de stat".Si in aceste propietati cumulate cu nationalizarile de rigoare se lafaiesc azi inca noii conducatori si lingaii lor .Incet incet se despart de ele cu legea 112 sau legea Voiculescu (care intre noi va costa contribuabilul roman inca cate zeci de miliarde de EU la CEDO....


http://www.adevarul.ro/articole/2006/ceausescu-a-incasat-peste-un-miliard-de-dolari-din-vanzarea-germanilor.html


Vanzarea evreilor nu a inceput pe vremea lui Ceausescu

Cand Nicolae Ceausescu a ajuns la putere, practica vanzarii evreilor era de mult inradacinata la varful ierarhiei comuniste romanesti - dezvaluie Tesu Solomovici in cartea sa, "Istoria evreilor din Romania, 2000 de ani de existenta". Un amplu capitol este dedicat "comertului cu oameni", perfectionat timp de aproape jumatate de secol de liderii de la Bucuresti. Folosind un amplu material documentar, dar si informatii "la prima mana", autorul retraseaza evolutia unui fenomen ale carui culise mai rezerva, inca, surprize. (Miruna MUNTEANU)Secretul lui PolichinelleActiunea de "rascumparare a prizonierilor" apare in codexul iudaic sub denumirea "PIDION SVUIM". Si este un act moral. Evreul, ca individ, dar mai ales comunitatea are obligatia de a-si salva fratii aflati in pericol. Pentru rascumpararea lor se faceau dintotdeauna chete in vederea strangerii fondurilor necesare, dar si pentru a oferi - cat mai multora - posibilitatea de a lua parte activa la o fapta buna de prima importanta. In realitate, relatiile de "do ut des", care au imbracat forme departe de a fi acceptabile, au fost "secretul lui Polichinelle".
............
"1. Fiecare evreu care depune cerere de plecare va fi obligat sa renunte la cetatenia romana. Ceea ce nu s-a spus atunci, dar s-a aplicat in realitate, a fost faptul ca fiecare era obligat sa achite o "taxa de renuntare" de 1000 lei, pentru un act samavolnic comis impotriva intereselor lui.2. Fiecare solicitant isi va lasa intregul avut in Romania. Paragraful spunea clar ca Romania a hotarat sa-i despoaie pe evrei de tot ce au agonisit prin munca de o viata. Nu era vorba doar de avutul public evreiesc, ci de exproprierea averii individuale. Calculul survenit mai tarziu, cu plata in numerar pe categorii, este doar o parte a pretului - acea parte achitata de colectivitatea evreiasca -, dar ceea ce s-a luat de la fiecare individ insumeaza o avere colosala, de care se face abstractie, si cercetarea istorica este chemata sa spuna lucrurilor pe nume.3. Fiecare emigrant spre Israel nu poate avea pasaport national - el primeste doar o "Foaie de calatorie" cu sens unic. Oare a fost doar o un gest afisat de dispret, sau o masura de a face imposibila oricare revendicare, pe viitor?4. Dar lovitura cea mai puternica a fost conditia sine qua non ca organizarea emigrarilor evreiesti sa fie predata CDE-ului. Prin aceasta manevra, Romania a reusit sa provoace o ruptura intre Legatia israeliana si masele de sionisti, sa-si asigure aplicarea planului ca nici un sionist sa nu poata parasi tara si sa controleze eficient miscarea de emigrare."Shlomo Leibovici-Lais este poate cel mai autorizat istoric al "afacerii", printre altele pentru ca s-a aflat "acolo", o rotita nu insignifianta a masinariei. Shlomo lucra pentru "Liaison Bureau", un brat activ al serviciilor secrete israeliene, actionand in sfera de activitati a Ministerului de Externe al Israelului.De la Bucuresti, noul ambasador israelian, pictorul Reuven Rubin, le raporta lui Moshe Shapira, ministrul Imigrarii, si lui Ben Locker, presedintele Agentiei Evreiesti, ca fiecare emigrant costa 50 de dolari (numai pentru cheltuieli de inscriere). El propunea sa fie majorata suma la 120 de dolari per capita. Aproape in acelasi timp, Shmuel Eliashiv, de la Ministerul de Externe al Israelului, va ateriza si el la Bucuresti, inlesnind Romaniei un acord comercial care ii va umple trezoreria uscata cu trei milioane de dolari.Vaporul "Transilvania", despre care specialistii in navigatie spuneau ca nu poate efectua mai mult de o cursa pe luna, subit incepuse sa faca cate trei-patru, transportand de fiecare data intre 1000-2000 de emigranti. Biletele emigrantilor evrei erau achitate in dolari, bineinteles de statul Israel.

......http://www.ziua.ro/display.php?id=230752&data=2007-12-15     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Sah! Dar oare si mat? (7212 afisari)
 Reuters ii da o noua sansa lui Basescu (3555 afisari)
 Derbedeul Nastasiu in paginile ZIUA (3449 afisari)
 Greva Prostanacului (3256 afisari)
 Ionut Costea face bani pentru familia Geoana (3043 afisari)
 Carmen Electra, partida de sex cu o bruneta apetisanta! (VIDEO) (13252 afisari)
 Sex oral in plina strada, la Oktoberfest! (ATENTIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!) (7844 afisari)
 Miss Porno! Cele mai frumoase femei din Japonia si Trinidad-Tobago filmate facand sex in grup - FOTO (4851 afisari)
 "Sex oral pentru o restanta", protestul inedit al unui grup de studente din Ucraina - VIDEO  (4155 afisari)
 Tribunalul Bucuresti a decis: Greva Metrorex este ilegala. Metroul va circula joi (3620 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00704 sec.