Ziua Logo
  Nr. 4683 de miercuri, 4 noiembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-11-04

Comentarii: 3, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

4chan
2009-11-04 16:32:44

pai mutati-va ma in Rusia

daca sunteti doar cateva zeci, nu e o problema de logistica f mare

Wilhelm Tell
2009-11-04 21:53:17

Niciodata!

Basarabia este teritoriu romanesc, in consecinta, singura limba oficiala in Basarabia este LIMBA ROMANA!

Igor
2009-11-05 09:52:54

Este consecinta a trimiterii slavilor a solilor sai incepand din 1945.

Rusii, imediat dupa razboi, au inceput sa ne fericeasca cu sefi de ai lor, care venisera de pe aiurea, fara studii, fara nici o experienta de conducere, asa, niste tarani si curve betive de prin Siberia. Acum, astia, care doresc limba rusa, sunt urmasii acelor emisari. Cand au venit la noi ne spuneau ca noi, romanii, suntem niste inapoiati, purtam opinci, itari, lucram pamanturile sa nu lihnim de foame. Atunci ar trebui viceversa sa le aducem aminte si rusilor prin comparatie cine e si cine e. Daca noi, romanii, purtam opinci, apoi ele erau, fratilor din piele de oaie, iar rusii umblau cu niste sandalete din coaja de mesteacan. Daca noi purtam itari si camasi de in, apoi rusii faceau trei gauri intr-un sac pentru mani si cap, legandu-se apoi la brau cu o funie. Daca fiecare din taranul roman detinea, de bine de rau, un petic de pamant, apoi rusii erau niste simple animale in curtea boierilor, niste iobagi prapaditi. Si iata, ca urmasii acelor granzi slavi doresc sa ne readuca limba lor, care e prea departe de cea romana pentru a impune poporul nostru sa isi strice mintile pentru a o invata. Problema inca e in fosta conducere bolsevica din Chisinau, care i-a tolerat pe rusofoni, a instigat la ura interetnica, si, daca observati juma din ei vorbesc numai in rusa, iar cealalta juma cu greu leaga doua-trei cuvinte in romana, chit ca mai au cate un comunist mai scolit prin liceele chisinauene. Este un precedent destul de periculos, caci, contand pe faptul ca rusii sunt a doua etnie minoritara dupa ukraineni, ce i-ar costa si pe astia, dupa ei, sa ceara limba ukraineana, apoi gagautzii, apoi bulgarii. Hai la Babilon, mama prostilor!


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Basescu pregateste un sah-mat prin intermediul Gallup (4629 afisari)
 PSD tradat pentru Basescu (3336 afisari)
 Ospatarul lui Ceausescu, achitat dupa moarte (2624 afisari)
 Basescu si Videanu au "uitat" 155 mp sub Cathedral Plaza (2620 afisari)
 Prostituata in Irak (1695 afisari)
 Penibil si rusinos: Surprinsa de mama ei in timpul unei partide de sex oral! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR) (7695 afisari)
 Ministerul de Interne și-a făcut conturi pe Facebook, Twitter, Youtube și Yahoo Messenger (3777 afisari)
 Jurnalul unei pitipoance parasite face furori pe Internet: "Hai ma, Daniel, suna-ma! Daca vezi chestia asta, te rog eu, suna-ma!" (VIDEO) (3039 afisari)
 Legea reorganizarii agentiilor e constitutionala: 10 zile libere neplatite pentru bugetari? (2727 afisari)
 Romania, transformata de politicienii si presa de la Kiev in principalul vinovat de situatia interna din Ucraina (2666 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00558 sec.