Ziua Logo
  Nr. 4642 de joi, 17 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-09-17

Comentarii: 35, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

rosu ovidiu
2009-09-17 13:27:21

IMPOTRIVA MAGISTRATILOR S-A DECLANSAT POLITIA POLITICA ILIIST-KGB-ist SECURISTA.

Au fost unii ziaristi impusi politic la diferite ziare, care instigau clar la ura impotriva justitiei romanesti,omitandu-se faptul ca LEGISLATIVUL TARII ESTE CEL VINOVAT DE LEGILE DATE DOAR PENTRU APARENTA LEGALA DIN JUSTITIE,DUPA VECHI METODE STALINSTE,omitandu-se faptul ca insusi presedintele tarii este cel care-i numeste pe judecatorii ceausisto-stalinisti, corupti in CSM,CSM transformat intr-un fals consiliu in apararea justitiei romanesti, asa cum o dovedeste atacul sustinut de la Cotroceni impotriva magistratilor.

naem
2009-09-17 13:58:01

mona (nu musca)

Mananca kkt cine isi incarca constiinta cu asemenea exemplar ,un personaj care vrea sa-si faca reclama pedaland pe asa zisele amenintari.Ovidiule tata ia indrasneste tu si fa un sondaj sa vezi ce credibilitate are justitia romana si dupa aceia sa vii cu insinuari. Alte persoane mult mai importante decat sulemenita asta si care au avut altercatii mai serioase nu au fost amenintate(adu-ti aminte cum l-a amenintat SRS pe base ca-l va distruge si cine l-a amenintat cu moartea).Aceasta matracuca cum vezi multe neavenite in justitia romana vrea sa capete notorietate ptr. a urca in erarhie ,ca oportunismul este in floare in justitia romana.

Atamild
2009-09-17 14:11:21

Trebuie sa-i fi suparat foarte tare

Am citit si in Cotidianul.ro articolul ala cu Legea unica, salariile si lovitura de stat, un fel de sistem deghizat intr-o forma juritica. Si scrisorile astea de amenintare sunt anonime? Sau mai precis se stie de la care destinatar vine?
Matilda

Greywolf
2009-09-17 14:22:32

Am prezis ca asa se va intampla!

Se confirma astazi ce am scris pe forumul Antenei 3 cand la-m vazut pe Basescu printre tigani. Boieru - e clar nume de tigan, sau pseudonim tiganesc. La fel cum a folosit Iliescu minerii, Basescu ii foloseste pe tigani. Se stie spiritul acestora de clan de infractori. Basescu ii va salva de dosare penale ii timp ce tiganii vor avea grija de opozantii lui Basescu. De cand Mafiotul Basescu s-a infratit cu Mafia Tiganeasca din Romania nimeni nu mai este in siguranta in Romania. Atentie prezentatori Tv, magistrati, forumisti antibasescieni. Inaca nu i s-a spart masina lui Mircea Badea, casu lui Gadea sau Stan dar asta nu inseamana ca nu s-ar putea intampla cu o probabilitate apreciabila. Nu ma astept sa-mi ridicati statuie pentru ca am intuit asta, dar ati face bine sa comentati la Antena 3 aceasta posibilitate. Ar fi o metoda buna sa deconspirati actiunile lui Basescu - o sa inceapa sa se teama. Faceti-va singuri un serviciu si nu stergeti postarea asta si mai ales comentati, dati pe post! Am trimis asta astazi la antena 3 de cateva ori dar ori n-au acceptat comentariul ori postarile la ei sun interceptate de serviciile lui Basescu! Oi fi eu paranoic?

invizibil
2009-09-17 14:23:07

Re: IMPOTRIVA MAGISTRATILOR S-A DECLANSAT POLITIA POLITICA ILIIST-KGB-ist SECURISTA.

corect. magistratii sunt cei curati iar impotriva lor este o conspiratie. toti ceilalti sunt corupti si fac parte din mafie.

hai prietene, termina cu glumele.

semill
2009-09-17 14:26:26

jigodi ca...

... acest magistrat ne faca tara de ras,tara in care judecatori elibereaza violatori dupa 24 de ore pentru asa ceva chiar ca trebuie sa fiti starpiti,doar cei care incalca legile si bunulsimt

Radu M
2009-09-17 14:30:43

Nu stiu de ce...

...da nu o cred. Incearca sa se victimizeze. Astia-s in stare sa-si trimita singuri scrisori de amenintare.

Un carcotas
2009-09-17 14:37:03

Re: Trebuie sa-i fi suparat foarte tare

Da, le-au trimis serviciile Marelui Carmaci si le-au semnat anonim.

La 2009-09-17 14:11:21, Atamild a scris:

> Si scrisorile astea de amenintare sunt anonime? Sau mai precis se stie
> de la care destinatar vine?

Un carcotas
2009-09-17 14:39:08

Marele Carmaci, condamnat pentru instigare

"Presedintele AMR sustine ca amenintarile nu o mira, atata vreme cat si presedintele Traian Basescu i-a transmis ca ar condamna-o pentru actiunile sale."

M_D_L
2009-09-17 14:44:33

Re: Nu stiu de ce...

La 2009-09-17 14:30:43, Radu M a scris:

> ...da nu o cred. Incearca sa se victimizeze. Astia-s in stare sa-si
> trimita singuri scrisori de amenintare.
>

Miza este mare de tot. Magistratii s-au invatat cu salarii uriase si cu privilegii. Le-au dat nas puterile coloniale care au pus mana pe tarile din Est. Vor ca prin intermediul sistemului represiv (procuratura, servicii secrete, magistrati) sa-i sicaneze pe oamenii de afaceri (smecherii de la noi) si sa incetineasca ritmul acumularii de capital. Coloniile din Est pot fi controlate mai usor daca nu au o patura bogata alcatuita din autohtoni.

Pribeagul
2009-09-17 14:45:07

Mai, purcico!


Tot ii dai zor cu drepturile si libertatile europene, de care voi, casta magistratilor, ziceti ca n-aveti parte pe meleagurile mioritice, fiindu-va rapite de… Marele rapitor.

Mai animalelor, dupa cum se vede voi nu vreti drepturi si libertatii europene; dupa cum pocedati, vreti dreptul si libertatea de a fi excroci.

La un moment dat sporurile v-au fost incluse in salarii. Dupa un timp, conform unei strategii smecheresti bine ticluite, ati inceput sa tipati in stinga-dreapta ca nu vi s-au platit sporurile. Ati dat ministerul in judecata si, bineinteles, dupa judecata voastra statul a pierdut.

S-a ajuns la o monstruozitate:

"Sporurile magistratilor si personalului auxiliar, recunoscute in instanta si neplatite inca, in valoare de aproximativ 270.000.000 euro, depasesc cu 21% cheltuielile salariale ale ministerului pentru 2009", "

Pai, de unde atitia bani, mai, paduchilor!

Voi nu vedeti ca tara este ca un animal neajutorat, pe cale de a fi omorit de paraziti. Daca stapinul nu-l va deparazita, animalul va pieri.

Nu-ti dai seama ca pretentiile voastre nesabuite imping statul in faliment… purcica salbateca?!

Iovescu
2009-09-17 14:54:24

valeu agenturile:sri socola si cu sri spitalul 9

tovarasii puturosesc de 3 saptamani, leafa merge,
da' nici poporu nu-i prost: a inceput sa nu-i mai bage nici intr-o seama.
ar fi bine sa mai stea in greva de 3 ori pe-atat.
Efectele: lume mai calma, oameni care-si rezolva singuri diferendele,
nu mai crapa nimeni de inima in tribunal,etc.etc.
ca sa auda lumea de ei isi trimit singuri amenintari
prin interpusi din rapanoasa structura ceausista (boieru e si nume de magistrat !).
de fapt prin instante majoritatea sunt in concedii mai mult sau mai putin medicale,
trai nineaca !
e de mirare ca un iubitor de Legi ca Mona Temniceru se teme de amenintari anonime.
pai, cine se teme de Legi, nu se teme de fleacuri pe care le mai si pui pe gardurile patriei !

semill
2009-09-17 14:56:45

Re: Marele Carmaci, condamnat pentru instigare

La 2009-09-17 14:39:08, Un carcotas a scris:

> "Presedintele AMR sustine ca amenintarile nu o mira, atata vreme cat
> si presedintele Traian Basescu i-a transmis ca ar condamna-o pentru
> actiunile sale."
>


carcotasule esti odrasla de magistrat ca covei de iei apararea jigodilor,nu toti magistrati sant lichele ,doar cei aserviti psd-ului si coruptiilor ca patriciu

Un carcotas
2009-09-17 15:03:42

Re: Marele Carmaci, condamnat pentru instigare

Nene Senilule, iar ai uitat sa-ti iei pastilele? Ca vad ca te-a apucat deliratul...

Vezi ca ti-a transmis Marele Carmaci sa nu mai intarzii si azi la sedinta de lins in cur, ca-ti taie salariul, limba si cine stie ce altceva... (oricum, nu-i nici o pierdere)

La 2009-09-17 14:56:45, semill a scris:

> carcotasule esti odrasla de magistrat

Iovescu
2009-09-17 15:15:34

mai e primarul ala din vaslui la Socola ?

un nenorocit de primar a inebunit cand cu puciul de la Moscova din august 90,
pentru ca dupa ce a pus drapelele comuniste pe primarie
a primit ordin sa le dea jos si le puna iar pe ale cu rivalutaia.
nu cumva ala e neam cu pighy asta de la desenele animate ale justitiei ?

semill
2009-09-17 15:22:11

carcotasule mori ...

... de necaz ca basescu va mai fi inca 5 anii presedinte,romania nu are nevoie de oameni garantati de vanghelie sau marionete patriciene dar nici de extremisti ca vadim si becali deci basescu va fi cosmarul veti tale de lichia

rosu ovidiu
2009-09-17 15:24:25

STIMATA DOAMNA JUDECATOR MONA PIVNICERU, AMENINTARILE POT FI PUSE IN APLICARE SUB DIFERITE MODURI.

Va vorbeste un om care a fost martor al politiei politice declansate impotriva unei alte femei carea a are curajul sa se implice in coruptia PSD-ta din primaria Iasi.
Va puteti trezi atacata de minori, de la 3-14 -16 ani care va pot fluiera , jigni sub diferite forme in plina strada, aceasta pentru a va determina sa deveniti penala,daca i-ti luati parinteste de urechi, va puteti trezi ca va sparge masina, ca va pune materii fecale in usa, ca va sparg geamurile de la casa, ca va scrie cuvinte obscene pe zidul casei unde locuiti.Asa i s-a intamplat femeii despre care va aminteam la inceput, mai mult decat atat si procurorii si politia au incalcat toate procedurile de cercetare penala a minorului care a lovito in final ,la judecarea pe fond judecator Alina Ungureanu si ulterior presedinte de recurs judecator Radu Dumitru Tarniceriu s-au prefacut ca nu inteleg acest dosar penal de politie politica.Intrebati-va singura cum s-a simtit cea atacata d e politia politica in Tribunalul Iasi cand a fost martora alaturi de o sala plina la confirmarea de catre presedintele Instantei de recurs la primirea mitei.Unui singur magistrat i-a fost rusine, procurorului Neculai Butnaru, care ceruse condamnarea faptasului ,dar,dupa sustragerea de inscrisuri oficiale din dosar, a trebuit la ordin politruc sa taca .Cu probe constintente,data de 20 dec.2007 va ramane, data in care intr-un tribunal romanesc se da si se multumeste pentru mita.Stimata d-na judecator biletelul este scris de un intelectual,nu sunt greseli gramaticale, oricare alt judecator corupt o putea face, el are acces in preajma d-tra.Nu uitati politia si procurorii.Cu consideratie ovidiu.

jan dinu
2009-09-17 15:31:44

Ce buze corupte are aceasta japitza ...veghetoare a respectarii legilor in Romania !

Asta trebuie cercetata ca - prostituata - !
Jd

Ra-shell
2009-09-17 15:34:18

Re: Nu stiu de ce...

La 2009-09-17 14:44:33, M_D_L a scris:

> La 2009-09-17 14:30:43, Radu M a scris:
>
> > ...da nu o cred. Incearca sa se victimizeze. Astia-s in stare sa-si
> > trimita singuri scrisori de amenintare.
> >
>
> Miza este mare de tot. Magistratii s-au invatat cu salarii uriase si
> cu privilegii. Le-au dat nas puterile coloniale care au pus mana pe
> tarile din Est. Vor ca prin intermediul sistemului represiv
> (procuratura, servicii secrete, magistrati) sa-i sicaneze pe oamenii
> de afaceri (smecherii de la noi) si sa incetineasca ritmul acumularii
> de capital. Coloniile din Est pot fi controlate mai usor daca nu au o
> patura bogata alcatuita din autohtoni.
Bai prietene...e o patura bogata alcatuita numai din autohtoni, si problema e ce s-ar face aceasta patura daca justitia chiar ar incepe sa functioneze corect.

Ra-shell
2009-09-17 15:36:14

Re: Marele Carmaci, condamnat pentru instigare

La 2009-09-17 14:56:45, semill a scris:

> La 2009-09-17 14:39:08, Un carcotas a scris:
>
> > "Presedintele AMR sustine ca amenintarile nu o mira, atata vreme cat
> > si presedintele Traian Basescu i-a transmis ca ar condamna-o pentru
> > actiunile sale."
> >
>
>
> carcotasule esti odrasla de magistrat ca covei de iei apararea
> jigodilor,nu toti magistrati sant lichele ,doar cei aserviti psd-ului
> si coruptiilor ca patriciu
> Senilule(sclavule), cei aserviti stapanului tau, ce sunt??

Ra-shell
2009-09-17 15:37:50

Re: carcotasule mori ...

La 2009-09-17 15:22:11, semill a scris:

> ... de necaz ca basescu va mai fi inca 5 anii presedinte,romania nu
> are nevoie de oameni garantati de vanghelie sau marionete patriciene
> dar nici de extremisti ca vadim si becali deci basescu va fi cosmarul
> veti tale de lichia
Bai nene...din ce gaura a aparut analfabetul asta?? Cred ca e marinar....pe Dambovita.

Hokusai san
2009-09-17 15:45:59

Ma intreb, nu cumva pupincuristi ai lui Basescu gen latraii lui pe Net, Jan Dinu, Senil, Invizibil..

ii trimit amenintari cu moartea pentru ca a indraznit sa fie sfidatoare cu idolul lor Basescu????????

Hokusai san
2009-09-17 15:53:27

Re: Marele Carmaci, condamnat pentru instigare / :)))))))))))))))

La 2009-09-17 15:03:42, Un carcotas a scris:

> Nene Senilule, iar ai uitat sa-ti iei pastilele? Ca vad ca te-a
> apucat deliratul...
>
> Vezi ca ti-a transmis Marele Carmaci sa nu mai intarzii si azi la
> sedinta de lins in cur, ca-ti taie salariul, limba si cine stie ce
> altceva... (oricum, nu-i nici o pierdere)
>
> La 2009-09-17 14:56:45, semill a scris:
>
> > carcotasule esti odrasla de magistrat
>

semill
2009-09-17 15:57:13

Re: Ma intreb, nu cumva pupincuristi ai lui Basescu gen latraii lui pe Net, Jan Dinu, Senil, Invizibil..

La 2009-09-17 15:45:59, Hokusai san a scris:

> ii trimit amenintari cu moartea pentru ca a indraznit sa fie
> sfidatoare cu idolul lor Basescu????????
>vaghelizatule ai fost exmatricolat de la spiru haret si faci acum spume pe forum

Hokusai san
2009-09-17 15:57:47

Re: carcotasule mori ...

Viseaza ca Basescu cistiga, vei ramine doar cu visul, 100% sigur pierde alegerile!,La 2009-09-17 15:22:11, semill a scris:

> ... de necaz ca basescu va mai fi inca 5 anii presedinte,romania nu
> are nevoie de oameni garantati de vanghelie sau marionete patriciene
> dar nici de extremisti ca vadim si becali deci basescu va fi cosmarul
> veti tale de lichia
>

Hokusai san
2009-09-17 16:01:41

Re: Ma intreb, nu cumva pupincuristi ai lui Basescu gen latraii lui pe Net, Jan Dinu, Senil, Invizibil..

Senilule, nu am fost exmatriculat de nicaieri.

Tare va mai supara adevarul pe latraii lui Basescu, latrati de pomana, renuntati, Basescu pierde 100% sigur, alegerile!


!
La 2009-09-17 15:57:13, semill a scris:

> La 2009-09-17 15:45:59, Hokusai san a scris:
>
> > ii trimit amenintari cu moartea pentru ca a indraznit sa fie
> > sfidatoare cu idolul lor Basescu????????
> >
>
>
>
> vaghelizatule ai fost exmatricolat de la spiru haret si faci acum
> spume pe forum
>

Hokusai san
2009-09-17 16:05:19

Re: jigodi ca.../ Nu asta te doare pe tine, te doare ca dna. Pivniceru l-a sfidat pe Basescu in loc

sa-l pupe-n fund ca voi, latraii lui credinciosi!


La 2009-09-17 14:26:26, semill a scris:

> ... acest magistrat ne faca tara de ras,tara in care judecatori
> elibereaza violatori dupa 24 de ore pentru asa ceva chiar ca trebuie
> sa fiti starpiti,doar cei care incalca legile si bunulsimt
>

horiageo
2009-09-17 16:46:22

D-na Mona Pivniceru

De ce doriti sa credem ca presa va ataca ? Cel putin eu am urmarit si in afara de hartiile igienice ca : Evenimentul zilei, Labe1tv, pro tv, tvr si alte cateva fituici presa adevarata chiar va ia apararea.

Greywolf
2009-09-17 17:04:35

Re: Ce buze corupte are aceasta japitza ...veghetoare a respectarii legilor in Romania !

La 2009-09-17 15:31:44, jan dinu a scris:

> Asta trebuie cercetata ca - prostituata - !
> Jd
>
Inteleg ca te referi la Elena Udrea, nu?

Greywolf
2009-09-17 17:06:12

Re: jigodi ca.../ Nu asta te doare pe tine, te doare ca dna. Pivniceru l-a sfidat pe Basescu in loc

La 2009-09-17 16:05:19, Hokusai san a scris:

> sa-l pupe-n fund ca voi, latraii lui credinciosi!
>
>
> La 2009-09-17 14:26:26, semill a scris:
>
> > ... acest magistrat ne faca tara de ras,tara in care judecatori
> > elibereaza violatori dupa 24 de ore pentru asa ceva chiar ca trebuie
> > sa fiti starpiti,doar cei care incalca legile si bunulsimt
> >
>
>
Senilului ii pare rau ca n- a fost violat suficient de bine de ,,Infractorul Basescu" eliberat in dosarul FLOTA!

M_D_L
2009-09-17 18:50:04

Re: Nu stiu de ce...

La 2009-09-17 15:34:18, Ra-shell a scris:


> Bai prietene...e o patura bogata alcatuita numai din autohtoni, si
> problema e ce s-ar face aceasta patura daca justitia chiar ar incepe
> sa functioneze corect.
>
>

Sunt cativa mai bogati, dar nu suficient ca sa puna de-o industrie avansata si sa-i supere pe stapanii din Vest (sau pe noii stapani care au venit din Israel si care vor veni in continuare, cata frunza si iarba).
Daca nu avem industrie, nu vom avea nici armament si nu putem riposta.
Bogatanii nostri au inteles ca n-au voie sa intreprinda ceva in domeniul productiv si se limiteaza la afaceri cu statul (asfaltari si borduri, manareli cu banii de la UE, etc) cu mici invarteli in domeniul constructiilor de vile, cu specula cu terenuri sau cu bisnitareala (comert). Ei o duc bine si asa.
Numai cand se va ajunge la saturatie cu comertul si le vor scadea castigurile, vor incerca sa se apuce de productie. Atunci va jale mare, pentru ca productia nu se poate face fara forta de munca bine calificata. Si-au batut joc de sistemul de invatamant si in curand efectele se vor face simtite.

Atamild
2009-09-17 21:08:24

Re: Trebuie sa-i fi suparat foarte tare

La 2009-09-17 14:37:03, Un carcotas a scris:

> Da, le-au trimis serviciile Marelui Carmaci si le-au semnat anonim.
>
> La 2009-09-17 14:11:21, Atamild a scris:
>
> > Si scrisorile astea de amenintare sunt anonime? Sau mai precis se stie
> > de la care destinatar vine?
>
Si femeia de servici. M-ai linistit :-) acum.
Matilda

Ghita Bizonu'
2009-09-17 22:11:08

Re: Ce buze corupte au si EBA si Udrea. Sa nu mai zic de privirea lu Baselu !!!! Si ei ar trebui

cercetati ptr prostitutie ~!!

La 2009-09-17 15:31:44, jan dinu a scris:

> Asta trebuie cercetata ca - prostituata - !
> Jd
>

akimottte
2009-09-18 05:38:10

Re: Marele Carmaci, condamnat pentru instigare

Eu cred sicer ca tu ai uitat sa ti le iei....
oricum, tre sa fii mindru, esti unul dintre dobitocii de frunte p'acilea....


La 2009-09-17 15:03:42, Un carcotas a scris:

> Nene Senilule, iar ai uitat sa-ti iei pastilele? Ca vad ca te-a
> apucat deliratul...
>
> Vezi ca ti-a transmis Marele Carmaci sa nu mai intarzii si azi la
> sedinta de lins in cur, ca-ti taie salariul, limba si cine stie ce
> altceva... (oricum, nu-i nici o pierdere)
>
> La 2009-09-17 14:56:45, semill a scris:
>
> > carcotasule esti odrasla de magistrat
>

Ion Caramache
2009-09-18 06:32:50

Re: valeu agenturile:sri socola si cu sri spitalul 9

La 2009-09-17 14:54:24, Iovescu a scris:

> tovarasii puturosesc de 3 saptamani, leafa merge,
> da' nici poporu nu-i prost: a inceput sa nu-i mai bage nici intr-o
> seama.
> ar fi bine sa mai stea in greva de 3 ori pe-atat.
> Efectele: lume mai calma, oameni care-si rezolva singuri diferendele,
> nu mai crapa nimeni de inima in tribunal,etc.etc.
> ca sa auda lumea de ei isi trimit singuri amenintari
> prin interpusi din rapanoasa structura ceausista (boieru e si nume de
> magistrat !).
> de fapt prin instante majoritatea sunt in concedii mai mult sau mai
> putin medicale,
> trai nineaca !
> e de mirare ca un iubitor de Legi ca Mona Temniceru se teme de
> amenintari anonime.
> pai, cine se teme de Legi, nu se teme de fleacuri pe care le mai si
> pui pe gardurile patriei !
>
Pai Mona Pivniceru Beci este prezidenta Asociatiei Magaratilor din Romania care are printre membrii ei si pe fratii Covei- tata si unchi de infractor fiu si nepot ratacitor pe care magaratii l-au tratat nepartinitor scotindu-l de fiecare data curat murdar de inocent stralucitor.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cronologia scandalului Frati de Arme (2903 afisari)
 Umanizarea lui Hitler (1588 afisari)
 GPS din Epoca de Piatra (1573 afisari)
 Mai multe Romanii, un singur presedinte! (1458 afisari)
 Japonia satula de papucul SUA (1398 afisari)
 Prezentator TV, in direct: "Continua sa f**i puiul ala!" (VIDEO) (3018 afisari)
 Rockerii de la Rammstein si-au lansat noul clip, "Pussy", pe un site porno (IMAGINI INTERZISE MINORILOR!) (2412 afisari)
 Nu e un monstru, ci o tanara in constum de baie! (FOTO) (2370 afisari)
 A aparut un al treilea fiu al lui Ion Dolanescu (2366 afisari)
 Gollum, creatura care a pus pe jar locuitorii unui oras sud-american (FOTO) (2054 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01651 sec.