Ziua Logo
  Nr. 4637 de vineri, 11 septembrie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-09-11

Comentarii: 9, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

stan patitu
2009-09-11 20:27:27

CINE SUNT CEI AVIZATI?

Daca nu se semna acest contract cu Bechtel nu am fi avut nici o speranta. Cat s-a realizat din autostrada? Neavizatii si cei rauvoitori socotesc in km de asfalt. Socoteala se face in procent din investitie realizat. Anul trecut era realizat peste 30%. Constructorul nu are nici un interes sa inceapa asfaltarea finala cu mult inainte de darea in functiune ca sa nu se deterioreze lucrarea. Verificati cate poduri si viaducte au fost facute, cati km de terasamente. O sa aflati ca toata tara toarna grinzi precomprimate pentru aceste poduri. S-au realizat multe zeci de poduri, inclusiv cel mai mare viaduct. Lucrarea este grea pentru ca relieful Transilvaniei este framantat iar autostrazile nu pot avea serpentine ca soselele. Nici comparatiile de cost cu autostrazi din Ungaria nu se pot face din cauza asta. Autostrada Brasov -Comarnic s-a semnat pentru un cost pe KM mult mai mare! Este anormal? Nu, pentru ca trece prin munti. Costurile mai sunt influentate si de zonarea seismica. Si Romania are si cutremure. Adevarat ca sunt mai slabe in Transilvania dar influenteaza costurile. Ungaria nu are cutremure, nici Franta, nici Germania, nici Austria, etc... Sa nu fim caraghiosi. Avem noroc cu Bechtel. Avem noroc ca contractul este inatacabil. Altfel de mult se alegea praful si apareau Casunenii...

Budapestanul
2009-09-11 21:02:02

Re: CINE SUNT CEI AVIZATI?

Auleoooooooooo:) da in croatia nu sant cutremure:? Da acolo de ce face treaba Bechtel la timp si la bani corecti:?:) Apropos in Turcia sant cutremure:? da pe la greci:?:) si la ei nu este relief framantat numa la noi e asa:?:) eu cred ca cei de la BEchtel sant speriati de lupii de pe margine care urla in pustiu asa nu se poate concentra omul sa isi faca treaba ca si lumea. Si trebuie sa recunosc ca este o mana cereasca faptul ca face Bechtel: Strabag Boyugues,portughezii, spanioli, sant niste hahalere in domeniuld econstructii de autosztrazi:D Multumim din inima partidului.!!!!( aplauze in fundal)

FB
2009-09-12 04:52:38

Autostrada nu se poate da in folosinta pe ..bucati !

Cand va fi gata (in integime ) va fi gata .Si se va putea circula de la un capat la altul .Dupa cum nici nu se poate face un razboi politic intre *realizarile * uneia dintre guvernari si alteia.Numai un cap minuscul ca si cel al lui Boc poate concepe asa ceva .Lucrarea e grea si merge inainte .

Ghita Bizonu'
2009-09-12 07:28:31

Insa sa nu uiotam : din cei 4 ani 2 a fost blocata de ministri PeDeLei care urmau pilda

marelui tata al lor , Bassolini I ul !!
Care a fost votata de aceaisi soferi desi se declara impotiva autosttrazii !!

ionion
2009-09-12 11:01:52

Cel mai mare proiect rutier care nicioada nu se va realiza in tara "NUFACNIMICLAND"


unde hotia si lenevia domneste !

Budapestanul
2009-09-12 12:24:48

Re: Autostrada nu se poate da in folosinta pe ..bucati !

FB ule in Croatia cum se termina o bucata de 10 km se circula pe ea.: MOTIV: la Exituri ( izlaz) se afla punctele de plata : adica ai platiti si ai mers mai departe in treaba ta. Stiu tara se cheama Croatia.Nu se cheama ungaria, nicidecum romania. spre rusinea amindoura

Socrate
2009-09-12 13:31:08

Gresit * Re: Autostrada nu se poate da in folosinta pe ..bucati !

Autostrada TREBUIE data in folosinta pe portiuni. Budapestanul are dreptate cu Croatia ( constructor tot Bechtel ). Si Ungaria a procedat la fel cu autostrazile pe care le-a construit.

La 2009-09-12 04:52:38, FB a scris:

> Cand va fi gata (in integime ) va fi gata .Si se va putea circula de
> la un capat la altul .Dupa cum nici nu se poate face un razboi
> politic intre *realizarile * uneia dintre guvernari si alteia.Numai
> un cap minuscul ca si cel al lui Boc poate concepe asa ceva .Lucrarea
> e grea si merge inainte .
>

bigshotnews
2009-09-12 13:46:32

Re: Autostrada nu se poate da in folosinta pe ..bucati !

FB, nu esti pe treaba ta.
Din pacate, ceea ce ignora cetatenii care platesc taxe peste taxe pentru portiuni de autostrada, e faptul ca acestea sunt drumuri publice, prin urmare nu ar trebui platita decat o SINGURA taxa anuala!..Ce poate fi platita si in mai multe transe pentru anumite perioade de timp(zi, saptamana, luna, luni). Este incalcat articolul 25 alineat 1 din Constitutia Romaniei care se refera la dreptul de libera circulatie! Ideea de a crea diferite puncte de taxare pe portiuni apartine Noii Ordini Mondiale si se inspira din modelul folosit in Imperiul Roman, care isi controla coloniile si circulatia prin astfel de taxe pe drumuri! Vedeti cel mai elocvent exemplu din Texas, e vorba de NAFTA Highway, construita cu scopul precis de a ingradi-controla circulati de la Sud la Nord in Uniunea Nord Americana care deja exista ca entitate formata din Mexic, USA si Canada.
Faptul ca e implicat la noi Bechtel-ul, companie ce apartine de fapt CIA-ului, spune totul!

Budapestanul
2009-09-12 18:42:50

Gresit * Re: Autostrada nu se poate da in folosinta pe ..bucati !


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ambuscada (4351 afisari)
 Radioactivitatea fratilor de arme (2625 afisari)
 Presedintele SUA nu are timp de Basescu (1834 afisari)
 Full contact Basescu-CSM (1718 afisari)
 Prim-adjunctul lui Kovesi gropar al dosarelor Revolutiei (1399 afisari)
 Dezastrul "Autostrada Transilvania", prezentat de Discovery drept "cel mai mare proiect rutier" din Europa (VIDEO) (2550 afisari)
 Teorii controversate despre atacurile de la 11 septembrie: Turnurile Gemene au fost distruse de explozii, Pentagonul - atacat cu o racheta, iar angajatii evrei nu s-au prezentat la munca (2508 afisari)
 Imagini in exclusivitate din casa lui Ion Dolanescu: Fiul cel mic sustine ca a vrut sa se sinucida din cauza fratelui sau - VIDEO (2158 afisari)
 Scandal sexual, la o scoala din Baia Mare: Directorul, acuzat ca le-ar fi predat unor eleve, dupa ore, lectii de sex (VIDEO) (2019 afisari)
 Patrick Swayze, trimis sa moara acasa (1938 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00682 sec.