Ziua Logo
  Nr. 4625 de vineri, 28 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-08-28

Comentarii: 52, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Solitude
2009-08-28 17:17:20

...

Sinucigas, de-a dreptul!

Cu parere de rau....

ionion
2009-08-28 17:36:49

Mafia bolsevica republicana securista iar lucreaza Romania si pe bietii romani si romance

care sunt inconstienti si nu stiu ce sa faca !

Deva
2009-08-28 18:49:33

DE LA ARMATA SECRETA CEAUSESCU LA CEA BASESCU !!!

Nu demult serviicile secrete si cancelariile occidentale au putut vedea cine este
Traian Basescu - un prieten bun si de nadejde al teroristilor. O celula Al QUEDA extrem de periculoasa care pregatea actiuni terioriste , dupa o filare de doi ani de zile a fost chemata la sediul SIE . Dupa o masa inbelsugata si zimbete pline de intelegere , fiecarui membru i sa intins o bucata de hartie prin care teroristul promitea ca nu se intoarce in Romania in urmatoarele 15 ani. CONDUCATORUL
GRUPULUI ERA UN APROPIAT A LUI BEN LADEN venise dIn Afganistan cu misiunea de a atrage tineri musulmani in a deveni " suicide bombers " . EI trebuiau sa fie trimisi in Europa cu scopul de a ucide oameni nevinovati si a creia un nnumar cat mai mare de victime. Liderul celulei era cetatean al ARABIEI SAUDITE avand numele de Musaab Ahmed Mohamed Mujall. Camarazii sai celula se numeau Monir Nabhan, Yousuf Ali Mohamed Al Balushi, Aymen Ahmed Fouad Jadkareem and Asad Abrar Qureshi. La ordinul special al presedintelui Romaniei
Traian Basescu acest protocol al eliberarii este trpetat in sute de cazuri. Oparte din teroristi sau banuiti de a fi teroristi se intorc in cateva luni in timp ce altii continua JIHADUL in Liban, Afganistan sau Cecnia. Multi dintre ei devin agenti sau colaboratori ai serviciilor speciale romanesti. La fel ca si Ceausescu ei devin ARMATA SECRETA A LUI BASESCU . Cazul cel mai uluitor este cel al timisoreanului Ioan Lesch. Acesta ntentiona sa-si lase autoturismul intr-un loc aglomerat din Timisoara, sa-l inchida ermetic si apoi sa dea drumul gazului din butelii. Dupa cateva minute, urma sa actioneze de la distanta telefonul mobil, lasat in masina, care, cu ajutorul unui dispozitiv artizanal, ar fi declansat deflagratia. Explozia, care ar fi fost amplificata de rezervorul plin cu benzina al masinii, ar fi provocat un adevarat carnagiu.."pe parcursul monitorizarii, au fost obtinute date privind intentiile lui Lesch Florin Ioan de a comite atentate teroriste impotriva unor baze militare americane ce ar fi infiintate in Romania, cu ajutorul armelor si munitiei la care ar avea acces". Iata ce declara Traian Basescu. asa numitul aliat al americanilor "Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani", a declarat Basescu.

Robert Horvath USA devagallery.com

Paul din Ohio
2009-08-28 19:55:07

Felicitari, SRS

Sper ca efortul dvs. sa dea rezultate, desi cred ca ocupatia securist-KGBista a Romaniei este inca foarte puternica in TOATE institutiile statului.

stan patitu
2009-08-28 20:16:00

TREBUIE

Trebuie sa intram cu adevarat in UE. Daca nu se lamuresc cum trebuie aceste afaceri este posibil SA FIM EXCLUSI DIN UE.

Petre S
2009-08-28 20:43:06

Felicitari SRS. Nemernicul trebuie sa plateasca. Cu capul.

Daca romanii au inteles intr-adever ceva din greselile trecutului, atunci acesta ar trebui sa insemne inceputul sfarsitului canaliei de la Cotroceni si a restauratiei sale securiste. De data aceasta doar o zeama de gloante servita acestor criminali sub zidurile Targovistei ar mai putea restaura ceva din demnitatea acestei natii. Adica exact asa cum l-au facut tot ei, complotistii si tradatorii din FSNul anilor '89 '90 sa taca pe celalalt Ceausescu al lor si pe care, lipsisti ca intodeauna de orice constiinta l-au tradat si pe el devenind brusc "democrati". SRS, nu ceda un pas in fata nemernicilor si numele-ti va sta scris cu litere de aur in istoria Romaniei! Suntem nespus de multi romani cinstiti si curati traind si in tara si peste hotare care s-au saturat pana peste cap de otrepele securiste, de coruptia, mitocania si josnicia Fanarului instaurat tot de ei pentru a-si acoperi in jeg fardelegile. Te vom sustine SRS pana la capat, pana cand se va face curatenie in tara de securisti, fosti si actuali activisti de partid, hoti, lichele si canalii fara scrupule de genul acest monstru numit Basescu.

Deva
2009-08-28 20:50:27

ATAC BANDITESC ORDONAT DE BASESCU LA NEW YORK

Atacul asupra studioului de film !!!
Informez pe aceasta cale mass-media, clasa politica si societatea civila ca, mi sa spart studioul de film aflat in centrul New York-ului. Pentru ca o spargere similara a avut loc acum cativa ani, nu ramane decat sa scimb data documentui trimis catre SIE. Am cerut o ancheta si protectia FBI. In curand voi posta pe acest blog scrisoarea de multumire adresate sefului mafiei Traian Basescu.
UN WATERGATE ROMANESC ORDONAT DE BASESCU!!!

ionion
2009-08-28 21:03:50

Hienele bolsevice republicane securiste mafiote romane stau pe hoitul Romaniei si


in modul cel mai diavolesc devora Patria si Poporul.
Jos cu dictatura bolsevica republicana securista mafiota din Europa.
Jos cu bolsevismul romanesc !

Pacuraras
2009-08-28 21:04:52

Re: Trombon si balalaica

La 2009-08-28 19:55:07, Paul din Ohio a scris:

> Sper ca efortul dvs. sa dea rezultate, desi cred ca ocupatia
> securist-KGBista a Romaniei este inca foarte puternica in TOATE
> institutiile statului.
>
La 2009-08-28 19:55:07, Paul din Ohio a scris:

> Sper ca efortul dvs. sa dea rezultate, desi cred ca ocupatia
> securist-KGBista a Romaniei este inca foarte puternica in TOATE
> institutiile statului.
>

In logica dumitale, inseamna ca si America-i sub ocupatie KGB-ista.
SRS sustine ca niste baieti din Ro, sub inalt patronaj de stat, pompeaza armament pentru UNITA.Toate astea-s evident abureli.
De fapt toata intoxicarea propagata de SRS seamana cu o campanie de masuri active in care probabil compromiterea Romaniei, a industriei militare (atata cata mai este) sunt tinte secundara.De ce? De aia.

Pentru ca in razboiul civil din Angola - un razboi clasic prin interpusi din epoca razboiului rece - UNITA a fost un proxy american.In timp ce MPLA era proxy-ul sustinut de URSS si de tarile fostului lagar.

In momentul in care cineva intoxica despre presupuse transferuri de armament catre UNITA, directioneaza de fapt propaganda neagra spre aia care au sustinut aceasta organizatie in epoca razboiului rece.Adica spre americani.
Ceea ce propaga SRS - foaaaaarte subtil - in subtext este ca anumite institutii din Romania (o tara membra NATO si care are un parteneriat strategic cu SUA) sunt angajate in ipotetice actiuni clandestine in beneficiul unui fost sau actual proxy al SUA.

Acuzele propagate sunt croite pe acelasi calapod cu cele recent propagate de Rusia la adresa Ucrainei ( ca a alimentat cu arme Georgia).

SRS seamana cu un marunt suflator intr-o mare orchestra de trombon si balalaice.

Aladin
2009-08-28 21:29:51

S-ar putea sa ai ceace cauti !

Agentul SRS a scapat pana in prezent de o condamnare pentru inside-trade facut impreuna cu marele Patriciu. Acum e dat in judecata pentru calomnie. Sarpele cand il doare capul iese la drum in plin soare si ........?
poate are ce merita,chiar asa, dece nu e pedepsit, pentru potlogaria de la Bursa ??

Hokusai san
2009-08-28 21:38:56

Re: ...Da asa esti brainless Solitude, sinucigas de-a dreptul, fara parere de rau!

La 2009-08-28 17:17:20, Solitude a scris:

> Sinucigas, de-a dreptul!
>
> Cu parere de rau....
>

Hokusai san
2009-08-28 21:40:37

Re: S-ar putea sa ai ceace cauti !

Pai sarpele, mai bine zis serpii, sinteti voi pedelistii!!!!!!La 2009-08-28 21:29:51, Aladin a scris:

> Agentul SRS a scapat pana in prezent de o condamnare pentru
> inside-trade facut impreuna cu marele Patriciu. Acum e dat in
> judecata pentru calomnie. Sarpele cand il doare capul iese la drum in
> plin soare si ........?
> poate are ce merita,chiar asa, dece nu e pedepsit, pentru potlogaria
> de la Bursa ??
>

sorge
2009-08-28 21:52:31

Specialistii in comertul cu arme AUTORIZAT !

Cind este ilegal ?
In schimb este legal sa dai pe goarna [ca pe vremuri ] ,posibili ofiteri acoperiti sau nu . Crezi ca asa a facut si Pacepa ?
Oricum nu esti de nivelul lui Pacepa .
Eu cind ti am spus ca trebuie sa l intrebi pe Stamatoiu si Stanculescu ,ai tacut din gura .

Hokusai san
2009-08-28 21:53:57

Re: Specialistii in comertul cu arme AUTORIZAT ! Sorge=alt cretin pedelist!

La 2009-08-28 21:52:31, sorge a scris:

> Cind este ilegal ?
> In schimb este legal sa dai pe goarna [ca pe vremuri ] ,posibili
> ofiteri acoperiti sau nu . Crezi ca asa a facut si Pacepa ?
> Oricum nu esti de nivelul lui Pacepa .
> Eu cind ti am spus ca trebuie sa l intrebi pe Stamatoiu si Stanculescu
> ,ai tacut din gura .
>
>

Paul din Ohio
2009-08-28 21:55:48

Re: Felicitari, SRS. Si tu esti un marunt madular

al organului de ocupatie, Pacurarov. La 2009-08-28 19:55:07, Paul din Ohio a scris:

> Sper ca efortul dvs. sa dea rezultate, desi cred ca ocupatia
> securist-KGBista a Romaniei este inca foarte puternica in TOATE
> institutiile statului.
>

horiageo
2009-08-28 22:01:49

Re: S-ar putea sa ai ceace cauti !

Spui prostii. De fapt voi spalaturile pedeliste asta faceti permanent, bateti campii. Cine a zis ca l-a dat in judecata pe SRS? Basescu ? N-ai sa vezi asta niciodata, ii este frica ca de dracu sa-l dea in judecata pt ca vor iesi la iveala alte potlogarii ale lui si familiei sale. B asel doar a promis ca-l va da in judecata asta este singura justificare la ceea ce a facut fratele sau ,,iar el nu a stiut''. Deci, reveniti-va, nimeni nu-l va da in judecata pe SRS. Mai mult, SRS s-a pus la dispozitia celor ce vor sa-l dea in judecata. De ce nu o fac ? Mai este nevoie de explicatii ?

horiageo
2009-08-28 22:03:24

Re: DE LA ARMATA SECRETA CEAUSESCU LA CEA BASESCU !!!

Deva, felicitari, da-i tare, se pare ca ai cunostinte in domeniu si pare interesant tot ceea ce spui. Bafta.

horiageo
2009-08-28 22:18:03

Re: Trombon si balalaica

,,Acuzele propagate sunt croite pe acelasi calapod cu cele recent propagate de Rusia la adresa Ucrainei ( ca a alimentat cu arme Georgia). ' Ce te face sa crezi ca nu este adevarat ? S-a dovedit ca Ucraina a alimentat Georgia cu arme. Deci este real. Ce te face sa crezi ca ceea ce spune SRS nu ar fi adevarat, riscand totul pt aceste acuzatii, in schimb s-a pus la dispozitia justitiei daca cineva vrea sa-l dea in judecata. Are dovezi si le va arata in justitie daca va fi nevoie. . De ce il aperi pe acest satrap toxic pt Romania de cand a intrat in politica, si respimgi foarte vehement argumentele lui SRS ? Crezi ca doar ,,dragostea '' pt matroz il impinge sa faca acest lucru ? De ce nu ti se pare de crezut ceea ce spune SRS, atata timp cat pana acum, matrozul a fost implicat numai in afaceri de acest gen. Vezi ,,rapirea ziaristilor'', vanzarea flotei fara sa pateasca nimic si nici nu a platit cu vreun leu pt aceasta afacere. Navele din flota romana vanduta pe un leu de Matroz, sunt si astazi in functiune pe oaceanele si marile lumii, deci altii le pot folosi dar romanii ,,nu le puteau folosi pt ca erau imbatranite''. Iata ca si acum sunt tot la fel de ,,batranele'' dar functioneaza excelent. A furat o casa fara pic de rusine. Si-a bagat fiica intr-o firma si era platita cu 25 000 de euro fara ca ea sa stie macar pe unde vine firma respectiva, a vandut parcul Bordei, toti cei apropiati lui, fac abuzuri si excese impotriva legii etc. Ce te determina sa crezi ca Basel nu ar fi in stare de asa ceva. Crezi ca are scrupule atata timp cat nu da doi bani pe legile romanesti ? Fii serios.

ionion
2009-08-28 22:31:24

Securistii mafioti republicani bolsevici romani se cearta intre ei ...ha ha ha ha ndc

La 2009-08-28 21:29:51, Aladin a scris:

> Agentul SRS a scapat pana in prezent de o condamnare pentru
> inside-trade facut impreuna cu marele Patriciu. Acum e dat in
> judecata pentru calomnie. Sarpele cand il doare capul iese la drum in
> plin soare si ........?
> poate are ce merita,chiar asa, dece nu e pedepsit, pentru potlogaria
> de la Bursa ??
>

Pacuraras
2009-08-28 22:40:32

Re: Si tu esti un marunt madular

La 2009-08-28 21:55:48, Paul din Ohio a scris:

> al organului de ocupatie, Pacurarov.

Siktir.

SRS dixit:

''Intr-un an, prin 1996 sau 1997 parca, noi am avut opt sute si ceva de mii de dolari profit. Chiar inainte de caderea lui Iliescu, Lukoil a venit in Romania. Noi aveam pe-atunci numai contracte mici de publicitate. Dar, probabil, ca au intuit care este potentialul ziarului.Asa incat patronul rus al Lukoil a ocupat un intreg etaj la Intercontinental si m-a invitat la discutii. Am baut vodca cu el la 11 dimineata. Si mi-a propus un contract. Am negociat 830.000 de dolari. A fost uluitor! Nu castigasem atatia bani niciodata!''


Nu exista pranzuri pe gratis.Nici vodca pe gratis.

Hokusai san
2009-08-28 22:46:10

Re: Si tu esti un marunt madular / Pacuraras tu ce ai fost inainte de 1989, securist, ce esti acum

secusereist???????

Crezi ca oamenii-s orbi-prosti si nu vad adevarul, DINCOLO de comentariile tale???????La 2009-08-28 22:40:32, Pacuraras a scris:

> La 2009-08-28 21:55:48, Paul din Ohio a scris:
>
> > al organului de ocupatie, Pacurarov.
>
> Siktir.
>
> SRS dixit:
>
> ''Intr-un an, prin 1996 sau 1997 parca, noi am avut opt sute si ceva
> de mii de dolari profit. Chiar inainte de caderea lui Iliescu, Lukoil
> a venit in Romania. Noi aveam pe-atunci numai contracte mici de
> publicitate. Dar, probabil, ca au intuit care este potentialul
> ziarului.Asa incat patronul rus al Lukoil a ocupat un intreg etaj la
> Intercontinental si m-a invitat la discutii. Am baut vodca cu el la
> 11 dimineata. Si mi-a propus un contract. Am negociat 830.000 de
> dolari. A fost uluitor! Nu castigasem atatia bani niciodata!''
>
>
> Nu exista pranzuri pe gratis.Nici vodca pe gratis.
>

Deva
2009-08-28 23:35:08

BADIN UN AGENT PITIC URAT MIROSITOR ATACA PE ROSCA STANESCU !!!!!!

" ANDREI BADIN UN AGENT TOXIC AL UNUI SISTEM IN DESCOMPUNERE"
"Un drum la Versoix
La inceputul lui februarie 1990, cu o bursa ajungeam in Elvetia. Am stat la Yverdon, o frumoasa localitate, undeva la mijlocul distantei intre Geneva si Lausanne. La plecare, bunica, dar si mama mi-au spus sa incerc sa ajung la Regele nostru. Odata ajuns printre intalniri la partidele politice si media locala am incercat sa ajung la Rege. Nu stiam prea multe lucruri si nici unde sa caut cu exactitate. Stiam numai de la Europa Libera ca locuieste undeva langa Geneva. Am cautat prin cartea de telefon. Nu am gasit insa nimic. Eram dezamagit. Gazda elvetiana mi-a facut insa o mare surpriza. La cateva zile mai apoi, intr-un week end, mi-a spus ca in perioada in care mai stau acolo, vreo trei saptamani, pot, daca vreau, sa ma intalnesc cu doi romani din zona: un antrenor de atletism si …Ioan Mocioni Starcea, Maresalul Palatului, de la 23 august 1944. Nu am stat deloc pe ganduri si i-am povestit ca tocmai cu acest gand venisem: sa-l cunosc pe Regele Mihai, iar probabil baronul Starcea era persoana cea mai potrivita. L-am sunat imediat. Am vorbit putin de Romania. Nu stiam cum sa abordez subiectul. Baronul insa m-a intrebat direct daca nu as vrea sa merg la Rege. Evident raspunsul meu a fost pozitiv, spunandu-i ca asta si vroiam de fapt."

Aceste randuri sunt scrise…… Andrei Badin , "plecat CU BURSA in Elvetia" …. LA DOUA LUNI DUPA "REVOLUTIE" ….. sau cum devii monarhist si ofiter S.I.E (acoperit in presa)si in diaspora din SUA si Canada .

In curand cititi pe Rosca Stanescu articolul incendiar " POLITIA NEW YORK PE URMELE LUI BADIN "

Robert Horvath USA devagallery.com

jan dinu
2009-08-28 23:42:48

HuHule Nu te lasa ,muska tare la pingea ...

S-a stii ca mie-mi placi cind turbat aici o faci ...!
JD

Hokusai san
2009-08-28 23:44:50

Re: HuHule Nu te lasa ,muska tare la pingea .../ Multumiesc poiatulie Jane!

La 2009-08-28 23:42:48, jan dinu a scris:

> S-a stii ca mie-mi placi cind turbat aici o faci ...!
> JD
>

jan dinu
2009-08-28 23:48:26

Re: ATAC BANDITESC ORDONAT DE BASESCU LA NEW YORK

La 2009-08-28 20:50:27, Deva a scris:

> Atacul asupra studioului de film !!!
> Informez pe aceasta cale mass-media, clasa politica si societatea
> civila ca, mi sa spart studioul de film aflat in centrul New
> York-ului. Pentru ca o spargere similara a avut loc acum cativa ani,
> nu ramane decat sa scimb data documentui trimis catre SIE. Am cerut o
> ancheta si protectia FBI. In curand voi posta pe acest blog scrisoarea
> de multumire adresate sefului mafiei Traian Basescu.
> UN WATERGATE ROMANESC ORDONAT DE BASESCU!!!
>
===========================================================
Mah Roberte ,mai pleaca shi tu in concediu ...nu sta mereu
prin coclaurile NY-lui ca damblagesti shi suita regala te
vrea cineastul ei ...pe veci(eu )..!
JD

Omul cu Picioare foarte Paroase
2009-08-28 23:58:41

Bei Roshkaka... DESPERAREA TA mi-aduce aminte de un jurnalist - care iesind de la Baia Centrala...

..isi tot acoperea tuhasul cel kosher si se uita suspicios inapoi... si hop ca-l vede patronul si-l intreaba ca CE e cu el de umbla de parca l-a pus cineva sa stea capra... iar EL - ca si matale'n articol... zice ca : SE VEDE ?... SE VEDE ?...

Hokusai san
2009-08-28 23:59:47

Turnatorul urmareste anularea vizitei lui Traian Basescu in SUA / Turrnatorul fiind tu pedelist de

doi bani, chiar acum torni in ultimul hal, facind Ardealul de rusine!!!!!!!!!


La 2009-08-28 23:53:42, Pacuraras a scris:

> http://badeadan.blogspot.com/
>

Pacuraras
2009-08-29 00:03:54

:

La 2009-08-28 23:59:47, Hokusai san a scris:

> doi bani, chiar acum torni in ultimul hal, facind Ardealul de
> rusine!!!!!!!!!
>

Siktir.Du-te si ia-te de mana cu domnu Paul din Ohio.
Ala-i lunatec iar tu esti la fel de ardelean cum sunt io Papa de la Roma.

ionion
2009-08-29 00:46:06

hoops - securistii bolsevici continua spectacolul regizat de iliescu cel mai mare criminal

al Romaniei

akimottte
2009-08-29 03:28:16

am uitat....nu credeam vreodata....

Si Vadim te iubeste ..... hahaha......

akimottte
2009-08-29 03:32:10

Re: S-ar putea sa ai ceace cauti !

bai kutzu mic.... vezi ca te ia hingherii.....


La 2009-08-28 21:40:37, Hokusai san a scris:

> Pai sarpele, mai bine zis serpii, sinteti voi pedelistii!!!!!!
>
>
>
> La 2009-08-28 21:29:51, Aladin a scris:
>
> > Agentul SRS a scapat pana in prezent de o condamnare pentru
> > inside-trade facut impreuna cu marele Patriciu. Acum e dat in
> > judecata pentru calomnie. Sarpele cand il doare capul iese la drum in
> > plin soare si ........?
> > poate are ce merita,chiar asa, dece nu e pedepsit, pentru potlogaria
> > de la Bursa ??
> >
>
>

akimottte
2009-08-29 03:39:10

Re: ATAC BANDITESC ORDONAT DE BASESCU LA NEW YORK

Pitpalakule.... ca te vaz cam nervos....spune-mi, te rog, nu vrei sa ma ocup io de japonezika aia mica ata ?....un tabinet....o... ceva acolo sa nu sa mai plictiseasca...
Ce mai face Mihai viteazu' ?


La 2009-08-28 20:50:27, Deva a scris:

> Atacul asupra studioului de film !!!
> Informez pe aceasta cale mass-media, clasa politica si societatea
> civila ca, mi sa spart studioul de film aflat in centrul New
> York-ului. Pentru ca o spargere similara a avut loc acum cativa ani,
> nu ramane decat sa scimb data documentui trimis catre SIE. Am cerut o
> ancheta si protectia FBI. In curand voi posta pe acest blog scrisoarea
> de multumire adresate sefului mafiei Traian Basescu.
> UN WATERGATE ROMANESC ORDONAT DE BASESCU!!!
>

akimottte
2009-08-29 03:45:43

Re: BADIN UN AGENT PITIC URAT MIROSITOR ATACA PE ROSCA STANESCU !!!!!!

Mosule, ca si regewle ala al tau , ati luat-o cam devreme cu sorcova....mai sint fo 4 luni bai cacarezelor !La 2009-08-28 23:35:08, Deva a scris:

> " ANDREI BADIN UN AGENT TOXIC AL UNUI SISTEM IN
> DESCOMPUNERE"
> "Un drum la Versoix
> La inceputul lui februarie 1990, cu o bursa ajungeam in Elvetia. Am
> stat la Yverdon, o frumoasa localitate, undeva la mijlocul distantei
> intre Geneva si Lausanne. La plecare, bunica, dar si mama mi-au spus
> sa incerc sa ajung la Regele nostru. Odata ajuns printre intalniri la
> partidele politice si media locala am incercat sa ajung la Rege. Nu
> stiam prea multe lucruri si nici unde sa caut cu exactitate. Stiam
> numai de la Europa Libera ca locuieste undeva langa Geneva. Am cautat
> prin cartea de telefon. Nu am gasit insa nimic. Eram dezamagit. Gazda
> elvetiana mi-a facut insa o mare surpriza. La cateva zile mai apoi,
> intr-un week end, mi-a spus ca in perioada in care mai stau acolo,
> vreo trei saptamani, pot, daca vreau, sa ma intalnesc cu doi romani
> din zona: un antrenor de atletism si …Ioan Mocioni Starcea,
> Maresalul Palatului, de la 23 august 1944. Nu am stat deloc pe
> ganduri si i-am povestit ca tocmai cu acest gand venisem: sa-l cunosc
> pe Regele Mihai, iar probabil baronul Starcea era persoana cea mai
> potrivita. L-am sunat imediat. Am vorbit putin de Romania. Nu stiam
> cum sa abordez subiectul. Baronul insa m-a intrebat direct daca nu as
> vrea sa merg la Rege. Evident raspunsul meu a fost pozitiv, spunandu-i
> ca asta si vroiam de fapt."
>
> Aceste randuri sunt scrise…… Andrei Badin , "plecat
> CU BURSA in Elvetia" …. LA DOUA LUNI DUPA
> "REVOLUTIE" ….. sau cum devii monarhist si ofiter
> S.I.E (acoperit in presa)si in diaspora din SUA si Canada .
>
> In curand cititi pe Rosca Stanescu articolul incendiar " POLITIA
> NEW YORK PE URMELE LUI BADIN "
>
> Robert Horvath USA devagallery.com
>

Deva
2009-08-29 07:47:37

ROSCA STANESCU UN MOMENT DE DEMNITATE SI CURAJ

ROSCA STANESCU UN MOMENT DE DEMNITATE SI CURAJ
Domnule redactor Culian
Cand am afirmat ca New York Magazin este cel mai bun si mai curajos ziar de opinie nu am spus decat
adevarul. Acst lucru sa datorat talentului ziaristilor ,dar mai ales politicii editoriale indreptate impotriva
mafiei securist comuniste. La sfarsitul acestei veri cand lucrurile parea facute si Traian Basescu parea asigurat
de un nou mandat, actiunea lui Rosca Stanescu a creiat un nou climat politic. Scandalul pornit nu poate fi stins.
In fiecare zi vor aparea noi desvaluiri despre mafia armelor al carei sef este chiar presedintele tarii.
Spre surpriza tuturor pe www.badin.ro au aparut atacuri atacuri violente la adresa lui Rosca Stanescu .
Pentruca consider actiunile acestuia ca un moment unic de curaj si demnitate, consider manevra Badin extrem
grava. Stiu ca Badin este un vechi colaborator si prieten. Sper totusi ca profesionalismul si intuitia politica va
invinge. Acest ziar de exceptie este al dumitale si poti sa faci ce vrei cu el. Totusi el apartine si comunitatii romaneti
din New York care in marea majoritate este inpotrva mafiei de la putere. In cocluzie te rog sa publici comentariile
la adresa lui Badin pe blogul ziarului. Primele opinii apar pe blogul www.sroscas.ro.
ANDREI BADIN UN AGENT TOXIC AL UNUI SISTEM IN DESCOMPUNERE"
"Un drum la Versoix
La inceputul lui februarie 1990, cu o bursa ajungeam in Elvetia. Am stat la Yverdon, o frumoasa localitate, undeva la mijlocul distantei intre Geneva si Lausanne. La plecare, bunica, dar si mama mi-au spus sa incerc sa ajung la Regele nostru. Odata ajuns printre intalniri la partidele politice si media locala am incercat sa ajung la Rege. Nu stiam prea multe lucruri si nici unde sa caut cu exactitate. Stiam numai de la Europa Libera ca locuieste undeva langa Geneva. Am cautat prin cartea de telefon. Nu am gasit insa nimic. Eram dezamagit. Gazda elvetiana mi-a facut insa o mare surpriza. La cateva zile mai apoi, intr-un week end, mi-a spus ca in perioada in care mai stau acolo, vreo trei saptamani, pot, daca vreau, sa ma intalnesc cu doi romani din zona: un antrenor de atletism si …Ioan Mocioni Starcea, Maresalul Palatului, de la 23 august 1944. Nu am stat deloc pe ganduri si i-am povestit ca tocmai cu acest gand venisem: sa-l cunosc pe Regele Mihai, iar probabil baronul Starcea era persoana cea mai potrivita. L-am sunat imediat. Am vorbit putin de Romania. Nu stiam cum sa abordez subiectul. Baronul insa m-a intrebat direct daca nu as vrea sa merg la Rege. Evident raspunsul meu a fost pozitiv, spunandu-i ca asta si vroiam de fapt."

Aceste randuri sunt scrise…… Andrei Badin , "plecat CU BURSA in Elvetia" …. LA DOUA LUNI DUPA "REVOLUTIE" ….. sau cum devii monarhist si ofiter S.I.E (acoperit in presa)si in diaspora din SUA si Canada .

In curand cititi pe Rosca Stanescu articolul incendiar " POLITIA NEW YORK PE URMELE LUI BADIN "

gili
2009-08-29 08:00:24

Iote ai dracul'i dom'ne !

Si io nu reusesc sa vinz un amarit de Kalasnikov ...

doctorul
2009-08-29 10:13:57

Tacere

din partea lui Basescu.Si - normal - tacere din partea lui Mos_Tautu ! De unde se vede clar pe mana cui este forumul

Socrate
2009-08-29 10:15:10

Re: Felicitari, SRS

La 2009-08-28 19:55:07, Paul din Ohio a scris:

> Sper ca efortul dvs. sa dea rezultate, desi cred ca ocupatia
> securist-KGBista a Romaniei este inca foarte puternica in TOATE
> institutiile statului.
>

costy
2009-08-29 11:31:27

Re: Trombon si balalaica

La 2009-08-28 22:18:03, horiageo a scris:

> ,,Acuzele propagate sunt croite pe acelasi calapod cu cele recent
> propagate de Rusia la adresa Ucrainei ( ca a alimentat cu arme
> Georgia). ' Ce te face sa crezi ca nu este adevarat ? S-a dovedit ca
> Ucraina a alimentat Georgia cu arme. Deci este real. Ce te face sa
> crezi ca ceea ce spune SRS nu ar fi adevarat, riscand totul pt
> aceste acuzatii, in schimb s-a pus la dispozitia justitiei daca
> cineva vrea sa-l dea in judecata. Are dovezi si le va arata in
> justitie daca va fi nevoie. . De ce il aperi pe acest satrap toxic
> pt Romania de cand a intrat in politica, si respimgi foarte
> vehement argumentele lui SRS ? Crezi ca doar ,,dragostea '' pt matroz
> il impinge sa faca acest lucru ? De ce nu ti se pare de crezut ceea ce
> spune SRS, atata timp cat pana acum, matrozul a fost implicat numai in
> afaceri de acest gen. Vezi ,,rapirea ziaristilor'', vanzarea flotei
> fara sa pateasca nimic si nici nu a platit cu vreun leu pt aceasta
> afacere. Navele din flota romana vanduta pe un leu de Matroz, sunt
> si astazi in functiune pe oaceanele si marile lumii, deci altii le
> pot folosi dar romanii ,,nu le puteau folosi pt ca erau
> imbatranite''. Iata ca si acum sunt tot la fel de ,,batranele'' dar
> functioneaza excelent. A furat o casa fara pic de rusine. Si-a bagat
> fiica intr-o firma si era platita cu 25 000 de euro fara ca ea sa stie
> macar pe unde vine firma respectiva, a vandut parcul Bordei, toti cei
> apropiati lui, fac abuzuri si excese impotriva legii etc. Ce te
> determina sa crezi ca Basel nu ar fi in stare de asa ceva. Crezi ca
> are scrupule atata timp cat nu da doi bani pe legile romanesti ? Fii
> serios.
>
------

Mergand pe logica "argumentelor" lui SRS, ma intreb cum
de ti-au scapat cele prezentete de securistul Zilei referitor
la dosarul Flota, in vremea cand acesta era inca prieten cu
Basescu, cum de ti-a scapat "teza de doctorat" a lui srs
in care-l scotea pe Basescu atat de curat cum nici al de
ma-sa nu la ...!? Ia incearca si ia arhiva Ziua la cautat!

Ma intreb ce te determina sa fii atat de sigur ca srs te-a
minitit/manipulat in cazul Flota, iar acum, cand dosarul
penal al actiunilor Rompetrol este pe rol iar infractorul
face pe dracu-n patru pt. a forta un presedinte care sa-i
scoata pe toti infractorii tarii din namal, srs te
informeaza despre acelasi Basescu cinstit si curat?

Bey nene, mata nu intelegi cat de penibili sunteti cu
totii, toata gasca imoral-ticalosita ( de la imbecilul de
Milu - caruia-i curg mucii la felix si patriciu - pana la
pretenul sau, bolsevicul ilici) care se da de ceasul mortii
sa convinga tara ca Basescu este mai murdar si periculos
decat dusmanii Romaniei reuniti in alianta stomac intors?

rosu ovidiu
2009-08-29 11:45:17

INTREBARE,CUM VOR REACTIONA INTR-UN FINAL FORURILE INTERNATIONALE?

Spre exemplu ONU, cu a sale Conventii in care se evidentiaza legaturile dintre coruptie(CERTA IN ROMANIA PSD-PDL-TA)crima organizata si finantarea terorismului international(veche practica PCR-ta(PSD-PDL-ta), cum va actiona ,si cat timp noi romanii vom mai avea de asteptat?

costy
2009-08-29 11:47:01

Re: S-ar putea sa ai ceace cauti !

La 2009-08-28 21:29:51, Aladin a scris:

> Agentul SRS a scapat pana in prezent de o condamnare pentru
> inside-trade facut impreuna cu marele Patriciu. Acum e dat in
> judecata pentru calomnie. Sarpele cand il doare capul iese la drum in
> plin soare si ........?
> poate are ce merita,chiar asa, dece nu e pedepsit, pentru potlogaria
> de la Bursa ??
>
----
Parerea mes este ca srs joaca la disperare ultima carte
din dotare.
Nu stiu ce sansa are Mircea Basescu sau presedintele
intr-un proces cu acest individ, un frate geaman al lui
vadim, in fata unui tribunal din Romanica, chiar daca
reclamantul va casiga dupa ani si ani de tergiversari-
vezi dosarele altor infractori - pedepsa simbolica il
afecta pe stanescu la fel ca si frectia Dinana.

srs isi pregateste condamanerea in dosarul penal
inculpat in care este inculpat alaturi de patriciu inca
de pe vremea lui Ilci, daca Justitia din Romanica
va face "greseala" si il va condamna, stanescu va mere
cu dosarul din istanta in instanta pana la CEDO si va
"demonstra" ca este victima comenzii politice a
presetintelui tarii , comanda politica venita in urma
"demascarii"!
Asta in conditiile daca Basescu va castiga cel
de-al doilea mandat. Daca presedintele va fi eliminat,
atunci srs, pe langa ca va ajunge mare erou intre
eroii sistemului ticalosit, va scapa nepedepsit!

rosu ovidiu
2009-08-29 11:48:30

Re: DE LA ARMATA SECRETA CEAUSESCU LA CEA BASESCU !!!

sunt aceiasi, a avut grija iliescu ion sa-i conserve pro terorism international.Contributia lui Basescu Traian si a PSD-PDL-lui este clara,mai trebuie vazut ce ajutor a acordat Constantinescu Emil si PNL-ul plin de turnatori securisti.

La 2009-08-28 18:49:33, Deva a scris:

> Nu demult serviicile secrete si cancelariile occidentale au putut
> vedea cine este
> Traian Basescu - un prieten bun si de nadejde al teroristilor. O
> celula Al QUEDA extrem de periculoasa care pregatea actiuni
> terioriste , dupa o filare de doi ani de zile a fost chemata la
> sediul SIE . Dupa o masa inbelsugata si zimbete pline de intelegere ,
> fiecarui membru i sa intins o bucata de hartie prin care teroristul
> promitea ca nu se intoarce in Romania in urmatoarele 15 ani.
> CONDUCATORUL
> GRUPULUI ERA UN APROPIAT A LUI BEN LADEN venise dIn Afganistan cu
> misiunea de a atrage tineri musulmani in a deveni " suicide
> bombers " . EI trebuiau sa fie trimisi in Europa cu scopul de a
> ucide oameni nevinovati si a creia un nnumar cat mai mare de victime.
> Liderul celulei era cetatean al ARABIEI SAUDITE avand numele de
> Musaab Ahmed Mohamed Mujall. Camarazii sai celula se numeau Monir
> Nabhan, Yousuf Ali Mohamed Al Balushi, Aymen Ahmed Fouad Jadkareem
> and Asad Abrar Qureshi. La ordinul special al presedintelui Romaniei
> Traian Basescu acest protocol al eliberarii este trpetat in sute de
> cazuri. Oparte din teroristi sau banuiti de a fi teroristi se intorc
> in cateva luni in timp ce altii continua JIHADUL in Liban, Afganistan
> sau Cecnia. Multi dintre ei devin agenti sau colaboratori ai
> serviciilor speciale romanesti. La fel ca si Ceausescu ei devin
> ARMATA SECRETA A LUI BASESCU . Cazul cel mai uluitor este cel al
> timisoreanului Ioan Lesch. Acesta ntentiona sa-si lase autoturismul
> intr-un loc aglomerat din Timisoara, sa-l inchida ermetic si apoi sa
> dea drumul gazului din butelii. Dupa cateva minute, urma sa actioneze
> de la distanta telefonul mobil, lasat in masina, care, cu ajutorul
> unui dispozitiv artizanal, ar fi declansat deflagratia. Explozia,
> care ar fi fost amplificata de rezervorul plin cu benzina al masinii,
> ar fi provocat un adevarat carnagiu.."pe parcursul
> monitorizarii, au fost obtinute date privind intentiile lui Lesch
> Florin Ioan de a comite atentate teroriste impotriva unor baze
> militare americane ce ar fi infiintate in Romania, cu ajutorul
> armelor si munitiei la care ar avea acces". Iata ce declara
> Traian Basescu. asa numitul aliat al americanilor "Sa nu
> credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii
> cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua
> posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei.
> Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste
> 15 ani", a declarat Basescu.
>
> Robert Horvath USA devagallery.com
>

costy
2009-08-29 12:03:01

Re: INTREBARE,CUM VOR REACTIONA INTR-UN FINAL FORURILE INTERNATIONALE?

La 2009-08-29 11:45:17, rosu ovidiu a scris:

> Spre exemplu ONU, cu a sale Conventii in care se evidentiaza
> legaturile dintre coruptie(CERTA IN ROMANIA PSD-PDL-TA)crima
> organizata si finantarea terorismului international(veche practica
> PCR-ta(PSD-PDL-ta), cum va actiona ,si cat timp noi romanii vom mai
> avea de asteptat?
>
----------

Daca UE nu va mai baga in sama, fiind satula pana peste
cap de actiunile in lantz anti-Romania ale sistemului
ticalosit reunit (patriciu-srs--ilici-milu-milutz-vadim- felix),
atunci te-ai gandit sa duci scandalul de maidan peste
cean....brava tie, puisor de suborban!

costy
2009-08-29 12:05:17

Re: ...

La 2009-08-28 17:17:20, Solitude a scris:

> Sinucigas, de-a dreptul!
>
> Cu parere de rau....
>
....
La prima vedere, uitandu-te mai adanc poti vedea o
ultima incercare disperata de a-si salva pielea,
furacinile, libertatea etc!

costy
2009-08-29 12:09:27

Re: am uitat....nu credeam vreodata....

La 2009-08-29 03:28:16, akimottte a scris:

> Si Vadim te iubeste ..... hahaha......
>

Dragoste trecatoare, aki...pana trec cu totii puntea,
dupe aia se aleg din nou, fiecare cu turma sau
cireada sa.

costy
2009-08-29 12:21:47

Re: Felicitari SRS. Nemernicul trebuie sa plateasca. Cu capul.

La 2009-08-28 20:43:06, Petre S a scris:

> Daca romanii au inteles intr-adever ceva din greselile trecutului,
> atunci acesta ar trebui sa insemne inceputul sfarsitului canaliei de
> la Cotroceni si a restauratiei sale securiste. De data aceasta doar o
> zeama de gloante servita acestor criminali sub zidurile Targovistei ar
> mai putea restaura ceva din demnitatea acestei natii. Adica exact asa
> cum l-au facut tot ei, complotistii si tradatorii din FSNul anilor
> '89 '90 sa taca pe celalalt Ceausescu al lor si pe care, lipsisti ca
> intodeauna de orice constiinta l-au tradat si pe el devenind brusc
> "democrati". SRS, nu ceda un pas in fata nemernicilor si numele-ti va
> sta scris cu litere de aur in istoria Romaniei! Suntem nespus de multi
> romani cinstiti si curati traind si in tara si peste hotare care s-au
> saturat pana peste cap de otrepele securiste, de coruptia, mitocania
> si josnicia Fanarului instaurat tot de ei pentru a-si acoperi in jeg
> fardelegile. Te vom sustine SRS pana la capat, pana cand se va face
> curatenie in tara de securisti, fosti si actuali activisti de partid,
> hoti, lichele si canalii fara scrupule de genul acest monstru numit
> Basescu.
>
---
Cre ca ai si pus de un pluton de executie care va salva
tara si va fi inscris "cu litere de aur in Istoria Romaniei".
Nu stiu cati "legionari" poate avea un pluton de executie in
viziunea ta, insa din el nu vor lipsi aparatorii tarii patriciu, srs,
felix, milu, milut, felix, vadim, organu, nastase, tariceanu etc
iar comandant de pluton, ca de obicei ultimul pe lista,
celebra carpa kgb-ista....


PS: "Te vom sustine SRS" atat timp cat ne aperi structurile,
te vom sustine pana la moarte, atat timp cat esti
"alimentat" de adevarata Securitate.

rosu ovidiu
2009-08-29 12:25:02

Re: INTREBARE,CUM VOR REACTIONA INTR-UN FINAL FORURILE INTERNATIONALE?

Costy, ce spui ?Cine nu ne baga in seama si pe cine?D-ta vezi PDL-ul complice si ariergarda a PSD-lui alta ceva decat ceea ce ai enumerat mai jos?Esti jalnic si-ii vai de capul tau.Pacat ca inteligenta nu-i o calitate principala pentru toti Romanii.
Daca PDL si ba-seee sunt" respectati "in U.E iti pun o intrebare pe masura inteligentei tale:
De ce EBA fiica lui ba-seee este luata in batjocora chiar in P.E,(biletele spumoase)iar mass-media occidentala se distreaza copios pe seama "succesurilor "falsei europarlamentare EBA-iste?


La 2009-08-29 11:45:17, rosu ovidiu a scris:

> Spre exemplu ONU, cu a sale Conventii in care se evidentiaza
> legaturile dintre coruptie(CERTA IN ROMANIA PSD-PDL-TA)crima
> organizata si finantarea terorismului international(veche practica
> PCR-ta(PSD-PDL-ta), cum va actiona ,si cat timp noi romanii vom mai
> avea de asteptat?
>

rosu ovidiu
2009-08-29 12:27:15

Re: INTREBARE,CUM VOR REACTIONA INTR-UN FINAL FORURILE INTERNATIONALE?

....SI INCA O PROBLEMA NEOCOMUNISTII PSD-PDL-PNL(PCR) NU REPREZINTA ROMANIA.La 2009-08-29 11:45:17, rosu ovidiu a scris:

> Spre exemplu ONU, cu a sale Conventii in care se evidentiaza
> legaturile dintre coruptie(CERTA IN ROMANIA PSD-PDL-TA)crima
> organizata si finantarea terorismului international(veche practica
> PCR-ta(PSD-PDL-ta), cum va actiona ,si cat timp noi romanii vom mai
> avea de asteptat?
>

Vigilante
2009-08-29 12:43:45

Mare PATRIHOT d-l Rosca Stanescu !!! Cum ai deconspira el pe toti.......

Dar despre stirea aparuta in Gardianul cu privire la modul in care a refuzat iliescu reunirea Moldovei cu Romania ??? NO Comment ??? MUCLES ??? Sau te ia patronul (kazah prin alianta...)de urechi daca ridici ochii spre est ????

Socrate
2009-08-29 13:36:26

Vigilante * Re: Mare PATRIHOT d-l Rosca Stanescu !!! Cum ai deconspira el pe toti.......

Treci inapoi la subiect.
Am o intrebare.
De ce crezi ca nici unul din cei citati de SRS nu l-a dat in judecata si nu a cerut despagubiri morale ?

La 2009-08-29 12:43:45, Vigilante a scris:

> Dar despre stirea aparuta in Gardianul cu privire la modul in care a
> refuzat iliescu reunirea Moldovei cu Romania ??? NO Comment ???
> MUCLES ??? Sau te ia patronul (kazah prin alianta...)de urechi daca
> ridici ochii spre est ????
>

horiageo
2009-08-29 14:44:22

Re: Bei Roshkaka... DESPERAREA TA mi-aduce aminte de un jurnalist - care iesind de la Baia Centrala...


Esti jalnic Parosule, nu cred ca pana acum SRS a dat dovada de lasitate. El acuza o clica mafiota si isi asuma responsabilitatea pt acest lucru. Nu inteleg de ce incercati voi sa-l acuzati de minciuna pe el care spune deschis ce ea ce are de spus, punandu-se la dispozitia justitiei cu dovezi incriminatoare, dar il aparati pe basescu si haita lui dupa ce pana acum, de cand este in politica a fost mereu in centrul atentiei pt astfele de fgapte reprobabile. Nu inseamna ca daca ,,i s-a pierdut'' dosarul flota, este si nevinovat. Culmea este ca aceasta coincidenta cu dosarul pierdut chiar de catre cei din DNA adica cei care ii ciugulesc din palma si care executa cu multa pasiune ordinele presedintelui si care si-au pus serviciul NUMAI in slujba presedintelui desi sunt platiti de noi pt a ne urmari interesele noastre nu sa ne urmareasca ,,informativ'' (vorba basinoasei urdea) pt ca nu suntem pro basescu, deci este de neinteles cum aceasta institutie SRL a lui basescu nu mai are nici un motiv legal sa mai existe in Romania atata timp cat se lasa folosita doar de un singur om pt a-si hartui adversarii politici. Chiar nu se vede din partea voastra aceste lucruri si chiar nu va ingrijoreaza ?

     Pagina  din 2      Pagina urmatoare

« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Antonescu mimeaza virginitatea politica (2346 afisari)
 Elena, Roberta si anchetatorii cu poalele-n cap (2252 afisari)
 Madonna din Berceni (1847 afisari)
 Australieni jefuiti si incendiati in Prahova (1788 afisari)
 Indiferenta, noua formula a revoltei din Romania (1525 afisari)
 O caprioara si-a inscenat moartea pentru a scapa de un ghepard si de o hiena (FOTO/VIDEO) (3376 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: Ofiterii acoperiti ai clanului Basescu si legatura lor cu traficul de arme  (3237 afisari)
 Fermierul care a inecat puiul de "extraterestru" a fost omorat! (VIDEO) (2960 afisari)
 Madonna a injurat, dupa ce a fost huiduita de romani (2779 afisari)
 O profesoara a fost concediata dupa ce a dansat lasciv in fata elevilor sai! (VIDEO) (2562 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01856 sec.