Ziua Logo
  Nr. 4622 de marti, 25 august 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Economic

2009-08-25

Comentarii: 35, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

ionion
2009-08-25 21:17:32

Da ! exporta comunism in Romania, Bulgaria , Venezuela etc !


sunt cantitati uriase.

Morphius
2009-08-25 21:32:13

80% din produsele Chinezesti exportate

Bune de pus la gunoi din pacate numai poti cumpara nimic care nu este facut acolo originalitatea si calitatea produselor au disparut in curand toti o sa umblam in salopete cu sapca de asta este moda in China acu.

ionion
2009-08-25 22:08:16

Daca se ia in consideratie ca si gunoaiele se exporta atunci da China are


intaietate.

dorinP
2009-08-25 22:09:15

Re: 80% din produsele Chinezesti exportate

Raman magazinele goale daca intra intr-o greva generala.

La 2009-08-25 21:32:13, Morphius a scris:

> Bune de pus la gunoi din pacate numai poti cumpara nimic care nu este
> facut acolo originalitatea si calitatea produselor au disparut in
> curand toti o sa umblam in salopete cu sapca de asta este moda in
> China acu.
>

Ghita Bizonu'
2009-08-25 23:28:05

Re: NU CUMPARA. Insa eu

am avut s surproce placute .. Am platit ieftin si m-au tinut mult.
La 2009-08-25 21:32:13, Morphius a scris:

> Bune de pus la gunoi din pacate numai poti cumpara nimic care nu este
> facut acolo originalitatea si calitatea produselor au disparut in
> curand toti o sa umblam in salopete cu sapca de asta este moda in
> China acu.
>

Omul cu Picioare foarte Paroase
2009-08-26 06:24:45

Visul lui Mao se'mplineste...Mergeti cu steaguri si pancarte in "China Town"...Stalin si Hitler au

..fost mici copii - plini de poezie... Ca sa scapati de ei - fiecare cetatean al globului are DATORIA sa incerce sa gabjeasca unu.. si sa-i puna pielea pe sarma...

Atamild
2009-08-26 06:29:50

Re: Daca se ia in consideratie ca si gunoaiele se exporta atunci da China are

La 2009-08-25 22:08:16, ionion a scris:

>
> intaietate.
>
China are o populatie de 1332 milioane de locuitori, asta reprezinta ~19,9% din populatia globului, la asta te-ai gandit?
Matilda

ionion
2009-08-26 08:07:19

Re: Daca se ia in consideratie ca si gunoaiele se exporta atunci da China are


Nu , nu m-am gandit la acest lucru, dar daca tu o spui de ce nu .... insa eu m-am gandit la produsele chinezesti care sunt gunoaie din punct de vedere a calitatii.


La 2009-08-26 06:29:50, Atamild a scris:

> La 2009-08-25 22:08:16, ionion a scris:
>
> >
> > intaietate.
> >
> China are o populatie de 1332 milioane de locuitori, asta reprezinta
> ~19,9% din populatia globului, la asta te-ai gandit?
> Matilda
>

M_D_L
2009-08-26 08:21:41

Mai forumistilor, parca n-ati avea materie cenusie in creier !

In loc sa puneti punctul pe "i" si sa protestati energic impotriva politicii de globalizare, care a dus la expansiunea economica a tarilor din Asia si la cadere economica si subdezvoltare in Vest, voi va tineti de bascalie.

Este clar ca la baza dezvoltarii fara precedent a economiei chineze a stat globalizarea. Chinezii produc marfuri, in prostie, iar comerciantii evrei si neevrei le bisnitaresc. Comerciantii au profitul chiar mai mare decat producatorii chinezi, de asta tin si cu dintii de globalizare. Au foarte multi bani, obtinuti fara sa munceasca, si isi permit sa corupa orice guvern, pentru a nu le pune piedici.

Trebuie sa se revina la protectionism si sa nu se mai transfere in Asia tehnologie si utilaje performante. Fiecare tara sa-si protejeze productia proprie, cum era inainte de tampenia asta cu globalizarea. Daca nu se va proceda asa, vom ajunge sa fim mult in urma chinezilor din punct de vedere industrial si militar. Ne ingroapa chinezii pe toti.

Capitalistii din Vest n-au minte nici cat puiul de gaina. Cum a spus Lenin, "sunt in stare sa vanda si funia cu care vor fi spanzurati mai tarziu".

Ereticul
2009-08-26 09:26:21

Re: Mai forumistilor, parca n-ati avea materie cenusie in creier !

"Este clar ca la baza dezvoltarii fara precedent a economiei chineze a stat globalizarea."

La origini dezvoltarea actuala a Chinei are reformele economice incepute in anii 70 de catre Deng Xiaoping. Globalizarea este doar partea a doua a fenomenului - americanii de dragul profitului n-au luat in calcul ca deja in perioada respectiva japonezii le preluasera si copiasera cu succes diverse tehnologii si industrii, iar chinezii se pregateau sa-i imite pe japonezi cu mult elan.

"vom ajunge sa fim mult in urma chinezilor din punct de vedere industrial si militar"

Suntem deja in urma lor. N-au facut ei de pomana "exercitiul" cu distrugerea unui satelit. Plus ca isi tin moneda nationala la un curs scazut tocmai pentru a favoriza exportrile masive, desi in estimarile mele cred ca in scurt timp USD va fi inlocuit de Yuan ...

"Capitalistii din Vest n-au minte nici cat puiul de gaina."
Nu conteaza mintea capitalistilor, in esenta China este singurul imperiu vechi de cand lumea (ma refer la "lume" prin prisma istoriei omenirii asa cum o stim noi), singura civilizatie care a rezistat testului timpului si care indiferent de masurile protectioniste sau colonizatoare luate de unii sau altii la un moment dat va supravietui tuturor.

Ereticul
2009-08-26 09:37:46

Re: Daca se ia in consideratie ca si gunoaiele se exporta atunci da China are

"produsele chinezesti care sunt gunoaie din punct de vedere a calitatii."

Fals. Sunt doar ieftine, dar majoritatea sunt extrem de fiabile. De altfel, daca o sa aveti curiozitatea sa va desfaceti PC-ul sau mobilul o sa aveti o surpriza (neplacuta pt. dvs.), cand o sa vedeti ca pe carcasa scrie o marca, iar pe componente scrie "made in" China / Taiwan, Singapore sau Malaesia ...
Eu am avut o surpriza "pe invers", in sensul ca in telefonul meu, chinezesc "pur sange" (adica nu e o copie / falsificare a unei alte marci, si a fost adus direct din Shenzen) pe baterie scria "made in Hungary" ...

Ereticul
2009-08-26 09:44:59

@ Ghita

V-am scris mai demult despre cartea unui autor englez, Gavin Menzies (1421). In cazul in care mai sunteti interesat de ea, dar din diverse motive nu reusiti sa o procurati, autorul cartii are si un web-site pe tema: http://www.1421.tv . A realizat si o ecranizare a cartii, filmul putand fi downloadat gratuit prin metoda torrent de la adresa http://isohunt.com/torrent_details/36231638/1421?tab=summary (2 cd-uri, numele fisierelor fiind PBS.1421.The.Year.China.Discovered.America.1of2.Xvid.AC3.www.mvgroup.org.avi respectiv 2of2)

ionion
2009-08-26 10:45:03

pt Ereticulha ha ha ha - si care este diferenta intre o prapadita de China bolsevica si o Ungarie fascista ? ZERO !

M_D_L
2009-08-26 10:50:26

Re: Mai forumistilor, parca n-ati avea materie cenusie in creier !

La 2009-08-26 09:26:21, Ereticul a scris:


> La origini dezvoltarea actuala a Chinei are reformele economice
> incepute in anii 70 de catre Deng Xiaoping. Globalizarea este doar

Asa este, dar s-ar sufoca daca n-ar putea sa exporte in Vest.

> partea a doua a fenomenului - americanii de dragul profitului n-au
> luat in calcul ca deja in perioada respectiva japonezii le preluasera
> si copiasera cu succes diverse tehnologii si industrii, iar chinezii
> se pregateau sa-i imite pe japonezi cu mult elan.
>

Pierdeti din vedere esentialul. China este o tara libera si fara evrei la conducere, pe cand Japonia a pierdut razboiul si este sub ocupatie americana (ca si Germania si Italia). Pe japonezi au putut sa-i dea inapoi americanii, prin intermediul guvernelor marioneta, incepand din anii '80, pentru ca o luasera prea tare cu dezvoltarea economica si aveau excedentul comercial de mii de miliarde de dolari. Cu chinezii nu stiu daca vor face mare lucru, pentru ca sunt nationalisti si n-au evrei infiltati la varful conducerii.

M_D_L
2009-08-26 11:19:59

Inainte de "revolutie" exportam multa aparatura elctronica in China

Acum s-au dus dracu fabricile de tranzistoare si circuite integrate, de dispozitive pasive si optoelectronice, de ferite si cuarturi. Toata industria a fost demolata si terenurile uzinelor si fabricilor au fost bisnitarite de de-ai ca Gigi Becali.
Ne vom duce traiul muncind cu carca la vestici, sau stergandu-le bosorogii la cur, la azilurile de batrani.

Ereticul
2009-08-26 11:33:03

Re: Mai forumistilor, parca n-ati avea materie cenusie in creier !

"s-ar sufoca daca n-ar putea sa exporte in Vest."

Asa ne place noua sa credem. Imi amintesc de replica lui Li Peng in momentul in care delegatia americana vroia sa-l traga de urechi pentru masacrul din Piata Tian An Men: "nu avem nevoie de America; China exista cu mult inainte de a afla cineva de voi" (citat aproximativ).
Exista multe dovezi istorice din care rezulta comertul facut de-a lungul timpului de chinezi cu indienii, arabii si africanii, comert care continua si acum; chinezii au deja tehnologia, si daca nu mai merge o piata (vestul) se vor orienta cu siguranta pe altele.

"Pierdeti din vedere esentialul. China este o tara libera si fara evrei la conducere (...)"
100% de acord; este esential pentru orice tara sa fie libera si sa nu aiba paraziti care sa incerce s-o influenteze sau sa-i impuna anumite reguli. Miracolul economic german din '33 s-a bazat pe aceleasi principii simple si eficiente.

"Cu chinezii nu stiu daca vor face mare lucru, pentru ca sunt nationalisti si n-au evrei infiltati la varful conducerii."

Probabil ca n-o sa le mearga. In plus, China are de platit o polita importanta americanilor: sustinerea Taiwanului. Sunt curios cum vor evolua lucrurile in viitor: baza navala americana din Filipine este deja inchisa si daca se unifica China cu Taiwanul (asa cum au preluat si Hong-Kongul de la englezi) si cele doua Coree influenta americana din Asia de SE o sa scada semnificativ, mai ales ca si japonezii ii asteapta la cotitura. Iar ca bonus: parazitii omenirii pot fi identificati usor in cazul in care incearca sa se infiltreze si - pe cale de consecinta - inlaturati, pentru ca daca in Europa se asemanau cat de cat cu localnicii (cu toate ca ii tradau perciunii si nasul coroiat), in Asia n-au acelasi avantaj.

Ereticul
2009-08-26 11:36:26

Re: pt Ereticul

Diferenta exista: China, chiar si bolsevica, este net superioara unei puste prapadite, populata de niste epigoni cu ifose ai mongolilor.

Razvratitul
2009-08-26 11:56:51

Xenofobi tampiti! Ce este rau ca se metiseaza natiile intre ele ? Sau ca se amesteca religiile?

Va spun eu ce : Cativa ticalosi, derbedei politici vor pierde posibilitatea de a stapani in mod absolut destinele a zece,poate 100, poate 1000 sau 1000000 de oameni destul de prosti pentru a crede in principii fasciste sau ale unor religii rigide folosite ca instrument de impilare a maselor de oameni de catre prelati setosi de putere absoluta. Ticalosi gata sa renunte pana si pentru ei la beneficiile materiale si spirituale ale civilizatiei in schimbul posibilitatii de a decide despotic asupra destinelor catorva supusi. Sa nu aiba ghete in picioare dar sa aiba un kalasnicov in mana!
Si niste ticalosi, sau prosti, sau si una si alta ii sustin pe forum!

M_D_L
2009-08-26 12:10:55

Re: Xenofobi tampiti! Ce este rau ca se metiseaza natiile intre ele ? Sau ca se amesteca religiile?

La 2009-08-26 11:56:51, Razvratitul a scris:

> Va spun eu ce : Cativa ticalosi, derbedei politici vor pierde
> posibilitatea de a stapani in mod absolut destinele a zece,poate 100,
> poate 1000 sau 1000000 de oameni destul de prosti pentru a crede in
> principii fasciste sau ale unor religii rigide folosite ca instrument
> de impilare a maselor de oameni de catre prelati setosi de putere
> absoluta. Ticalosi gata sa renunte pana si pentru ei la beneficiile
> materiale si spirituale ale civilizatiei in schimbul posibilitatii de
> a decide despotic asupra destinelor catorva supusi. Sa nu aiba ghete
> in picioare dar sa aiba un kalasnicov in mana!
> Si niste ticalosi, sau prosti, sau si una si alta ii sustin pe forum!
>


Dar evreii de ce nu se metiseaza ?

M_D_L
2009-08-26 12:14:00

Re: Xenofobi tampiti! Ce este rau ca se metiseaza natiile intre ele ? Sau ca se amesteca religiile?

La 2009-08-26 11:56:51, Razvratitul a scris:

> Sa nu aiba ghete
> in picioare dar sa aiba un kalasnicov in mana!

Aveam si ghete si kalasnicoave inainte de '90, cand tara era independenta. Acum nu le mai avem si am samas si fara cartuse.

Hokusai san
2009-08-26 14:33:31

Traiaasca China, Europa si Germania!

Traiasca Germania, Europa si China!

Hokusai san
2009-08-26 14:35:45

Re: Xenofobi tampiti! Ce este rau ca se metiseaza natiile intre / Esti evreu GLOBALIST, haaaa?

La 2009-08-26 11:56:51, Razvratitul a scris:

> Va spun eu ce : Cativa ticalosi, derbedei politici vor pierde
> posibilitatea de a stapani in mod absolut destinele a zece,poate 100,
> poate 1000 sau 1000000 de oameni destul de prosti pentru a crede in
> principii fasciste sau ale unor religii rigide folosite ca instrument
> de impilare a maselor de oameni de catre prelati setosi de putere
> absoluta. Ticalosi gata sa renunte pana si pentru ei la beneficiile
> materiale si spirituale ale civilizatiei in schimbul posibilitatii de
> a decide despotic asupra destinelor catorva supusi. Sa nu aiba ghete
> in picioare dar sa aiba un kalasnicov in mana!
> Si niste ticalosi, sau prosti, sau si una si alta ii sustin pe forum!
>

evreu mandru din israel
2009-08-26 14:36:11

Globalizarea e superba...

evreii isi pierd toata influenta, asta era visul vostru de cand v-ati nascut, asa ca nu mai aveti niciun motiv sa va plangeti.
Viitorul vostru si a copiilor vostri e roz...

Hokusai san
2009-08-26 14:41:02

Re: Globalizarea e superba.../ Frinarule manipulato- diversionist, e tocmai invers, evreii isi

intaresc mult de tot influenta, datorita globalismului!!!!!!La 2009-08-26 14:36:11, evreu mandru din israel a scris:

> evreii isi pierd toata influenta, asta era visul vostru de cand v-ati
> nascut, asa ca nu mai aveti niciun motiv sa va plangeti.
> Viitorul vostru si a copiilor vostri e roz...
>

Hokusai san
2009-08-26 14:42:39

Re: Traiaasca China, Europa si Germania!

TRAIASCAAA EUROPA, GERMANIA SI CHINAAA!!!!!!La 2009-08-26 14:33:31, Hokusai san a scris:

> Traiasca Germania, Europa si China!
>

Hokusai san
2009-08-26 14:43:19

Globalizarea e superba.../ Frinarule manipulator- diversionist, e tocmai invers, evreii isi

La 2009-08-26 14:41:02, Hokusai san a scris:

> intaresc mult de tot influenta, datorita globalismului!!!!!!
>
>
>
> La 2009-08-26 14:36:11, evreu mandru din israel a scris:
>
> > evreii isi pierd toata influenta, asta era visul vostru de cand v-ati
> > nascut, asa ca nu mai aveti niciun motiv sa va plangeti.
> > Viitorul vostru si a copiilor vostri e roz...
> >
>
>

Giuseppe Cocos
2009-08-26 15:05:56

China cel mai mare exportator de explotare la singe

este uluitor pentru mine cu SUA care era bastionul luptei anticomuniste (sau cel putzin asa pretindea)....are acum o tara comunista ca cel mai mare partener de afaceri....iata cum imperialistii americani si-au dat mina cu nomenclaturistii comunisti...sa exploateze impreuna, la singe, muncitorul si taranul chinez....si toate astea in numele GLOBALIZARII....care dupa Marx nu este nimic alceva decit fuga capitatului dupa profitul cel mai mare.....cine pierde in afacerea asta: toti cei care muncesc pentru o piine idiferent ca sunt in China sau America....cine benefeciaza ? Iportatorii si smenarii care vorbesc de nu se mai opresc de free trade......

Astept ziua cind mincitorul chinez va exploda ....atunci sa-i vezi pe globalisti....

Hokusai san
2009-08-26 15:15:36

Re: China cel mai mare exportator de explotare la singe / Evreule, io-s muncitorul chinez care-n

comentarul aista iti ard un pumn puternic in nas,NAAAAAA!!!!!!!!!!La 2009-08-26 15:05:56, Giuseppe Cocos a scris:

> este uluitor pentru mine cu SUA care era bastionul luptei
> anticomuniste (sau cel putzin asa pretindea)....are acum o tara
> comunista ca cel mai mare partener de afaceri....iata cum
> imperialistii americani si-au dat mina cu nomenclaturistii
> comunisti...sa exploateze impreuna, la singe, muncitorul si taranul
> chinez....si toate astea in numele GLOBALIZARII....care dupa Marx nu
> este nimic alceva decit fuga capitatului dupa profitul cel mai
> mare.....cine pierde in afacerea asta: toti cei care muncesc pentru o
> piine idiferent ca sunt in China sau America....cine benefeciaza ?
> Iportatorii si smenarii care vorbesc de nu se mai opresc de free
> trade......
>
> Astept ziua cind mincitorul chinez va exploda ....atunci sa-i vezi pe
> globalisti....
>

Hokusai san
2009-08-26 15:53:23

Re: China cel mai mare exportator de explotare la singe / Evreule, io-s muncitorul chinez care-n

Daca ti-s placut iti mai ard unul, si mai PUTERNIC!La 2009-08-26 15:15:36, Hokusai san a scris:

> comentarul aista iti ard un pumn puternic in nas,NAAAAAA!!!!!!!!!!
>
>
>
> La 2009-08-26 15:05:56, Giuseppe Cocos a scris:
>
> > este uluitor pentru mine cu SUA care era bastionul luptei
> > anticomuniste (sau cel putzin asa pretindea)....are acum o tara
> > comunista ca cel mai mare partener de afaceri....iata cum
> > imperialistii americani si-au dat mina cu nomenclaturistii
> > comunisti...sa exploateze impreuna, la singe, muncitorul si taranul
> > chinez....si toate astea in numele GLOBALIZARII....care dupa Marx nu
> > este nimic alceva decit fuga capitatului dupa profitul cel mai
> > mare.....cine pierde in afacerea asta: toti cei care muncesc pentru o
> > piine idiferent ca sunt in China sau America....cine benefeciaza ?
> > Iportatorii si smenarii care vorbesc de nu se mai opresc de free
> > trade......
> >
> > Astept ziua cind mincitorul chinez va exploda ....atunci sa-i vezi pe
> > globalisti....
> >
>
>

Giuseppe Cocos
2009-08-26 16:03:16

Re: Munci'n san: cine'si pune mintea cu nebunu este mai nebun decit el


Proverb romanesc.

La 2009-08-26 15:53:23, Hokusai san a scris:

> Daca ti-s placut iti mai ard unul, si mai PUTERNIC!
>
>
>
> La 2009-08-26 15:15:36, Hokusai san a scris:
>
> > comentarul aista iti ard un pumn puternic in nas,NAAAAAA!!!!!!!!!!
> >
> >
> >
> > La 2009-08-26 15:05:56, Giuseppe Cocos a scris:
> >
> > > este uluitor pentru mine cu SUA care era bastionul luptei
> > > anticomuniste (sau cel putzin asa pretindea)....are acum o tara
> > > comunista ca cel mai mare partener de afaceri....iata cum
> > > imperialistii americani si-au dat mina cu nomenclaturistii
> > > comunisti...sa exploateze impreuna, la singe, muncitorul si taranul
> > > chinez....si toate astea in numele GLOBALIZARII....care dupa Marx nu
> > > este nimic alceva decit fuga capitatului dupa profitul cel mai
> > > mare.....cine pierde in afacerea asta: toti cei care muncesc pentru o
> > > piine idiferent ca sunt in China sau America....cine benefeciaza ?
> > > Iportatorii si smenarii care vorbesc de nu se mai opresc de free
> > > trade......
> > >
> > > Astept ziua cind mincitorul chinez va exploda ....atunci sa-i vezi pe
> > > globalisti....
> > >
> >
> >
>
>

Hokusai san
2009-08-26 16:06:38

Re: Munci'n san: cine'si pune mintea cu nebunu este mai nebun decit el / Evreule diversionist iti

mai ard un pumn, NAAAAAAA, asaaaaaaaa!!!!!!
Mai vrei unul, evreule?


La 2009-08-26 16:03:16, Giuseppe Cocos a scris:

>
> Proverb romanesc.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> La 2009-08-26 15:53:23, Hokusai san a scris:
>
> > Daca ti-s placut iti mai ard unul, si mai PUTERNIC!
> >
> >
> >
> > La 2009-08-26 15:15:36, Hokusai san a scris:
> >
> > > comentarul aista iti ard un pumn puternic in nas,NAAAAAA!!!!!!!!!!
> > >
> > >
> > >
> > > La 2009-08-26 15:05:56, Giuseppe Cocos a scris:
> > >
> > > > este uluitor pentru mine cu SUA care era bastionul luptei
> > > > anticomuniste (sau cel putzin asa pretindea)....are acum o tara
> > > > comunista ca cel mai mare partener de afaceri....iata cum
> > > > imperialistii americani si-au dat mina cu nomenclaturistii
> > > > comunisti...sa exploateze impreuna, la singe, muncitorul si taranul
> > > > chinez....si toate astea in numele GLOBALIZARII....care dupa Marx nu
> > > > este nimic alceva decit fuga capitatului dupa profitul cel mai
> > > > mare.....cine pierde in afacerea asta: toti cei care muncesc pentru o
> > > > piine idiferent ca sunt in China sau America....cine benefeciaza ?
> > > > Iportatorii si smenarii care vorbesc de nu se mai opresc de free
> > > > trade......
> > > >
> > > > Astept ziua cind mincitorul chinez va exploda ....atunci sa-i vezi pe
> > > > globalisti....
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>

NormanFinkel5
2009-08-26 16:51:29

Da, si RSR avea nu stiu cate tone de otel pe cap de locuitor

Nu puneti sutele de containere cu rebuturi chinezesti langa masinile CNC, BMW-uri si Mercedesurile RFG-ului.

Valoarea afishata este TEORETICA, la fel de bine pot fi containerele chinezesti TRIMISE INAPOI de catre controlorii de calitate de la destinatzii..
Si presupun ca LE MAI NUMARATI O DATA ;-)...

Sclavia chinezeasca comunisto-feudala cu transplanturi ovreiesti de asa-zisa "piatza-libera a muncii", visul de aur al oricarui mafiot de la BILDERBERG & Comisia Tripartita

Ereticul
2009-08-26 18:18:12

Re: Globalizarea e superba...

"Viitorul vostru si a copiilor vostri e roz..."

Daca scapam de voi da, e cu siguranta 100% roz. Si cum e de asteptat sa se destrame curand si "spatele" vostru - recte SUA - sperantele noastre sunt justificate. Daca adaugam si spulberarea mitului inventat de voi acum 60 de ani si va punem sa dati inapoi banii incasati prin inselaciune si frauda, chiar ca v-ati dus la vale ...

P.S. -trist pentru noi ca trebuie sa ne razbune arabii si asiaticii ...

alamar
2009-08-26 19:49:30

O...

mare parte din exporturile chineze este : Plimbul...aflat in majoritatea produselor de export ...

contraevreu-rus
2009-08-26 20:36:27

Re: Da ! exporta comunism in Romania, Bulgaria , Venezuela etc !

Si organe recuperate de la cei condamnati la moarte,citeste yahoo azi.La 2009-08-25 21:17:32, ionion a scris:

>
> sunt cantitati uriase.
>


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mircea Basescu, afaceri cu mafioti (3326 afisari)
 Savu, seful DGIA, abereaza (2519 afisari)
 Beleaua lui Traian (2370 afisari)
 Marele smen (1939 afisari)
 Conflict diplomatic Suedia-Israel (1923 afisari)
 Incredibil: Pui de "extraterestru", prins intr-o capcana de soareci! (VIDEO) (6247 afisari)
 Medic acuzat ca a facut sex cu o pacienta in cabinet, in timp ce sotul ei era in camera de asteptare (3942 afisari)
 La 44 de ani, Linda Evangelista este de nerecunoscut (FOTO) (2738 afisari)
 Sorin Rosca Stanescu: Pista INTERPOL Belgia (2164 afisari)
 Autoritatile sarbe vor sa mute tiganii dintr-un cartier al orasului Belgrad in satul romanesc Ovcea (1585 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00840 sec.