Ziua Logo
  Nr. 4601 de vineri, 31 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Economic

2009-07-31

Comentarii: 2, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

NormanFinkel5
2009-07-31 19:05:06

Poate sa explice careva din biwolii astia Neocons cum e treaba cu SOCIALISMUL asta?

Nesimtzire, ranjeala tupeista si o sa vina tot felul de bowine alde Ohio , prost-ca-noaptea-Mos-Grigore si alte specimene cretine djudeo-americanoide, sa explice inexplicabilul: DE CE o firma FALIMENTARA este pompata in TZARA CAMPIONILOR CAPITALISMULUI ........cu BANII garantati de tax-payer american, in cel mai pur stil SOCIALIST de Ecomomie centralizata si Plan Cincinal...
Legea pietzei nu se aplica si la prietenii Djidowimii Mondiale, alde Rotschild & Rockefellers. Ce-i aia bagatella 1500 de MILIARDE ACOLO... cand fata aia micutza si altele ca ea n-au bashite 40 de mii de-o operatie de cancer la Hannovra.

BANCILE TREBUIESC SA FIE DE STAT, nu FED nu mishculatzii: Statul sa faca banii in functzie de ce are valoros pe teritoriul sau, statul garanteaza valoarea lor, daca-i PROFIT sa-l incaseze STATUL ca sa-si plateasca Trupa de Contzopisti de Administratie, Armata, Politia, spitalele, pompierii samd...

Interesant ca ce aduce profit .....este repede privatizat si cand nu merge sau ca orice treaba CAPITALISTA mai este si bagata-n gard cu oistea de catre idioti sau nehaliti in CEO, ... atunci este totul trasferat in mod COMUNIST la Stat:a dica tot la oamenii care platesc DOBANZILE pe banii dati de ei FARA dobanda alora... care isi dau bonusuri.

Si djidanii si americanoizii (de obicei popi puturosi si altzi paduchi baptisti jongleuri la Burse) gasesc ca Legea Pietzei este valabila doar penntru Moscova & Co, ei sunt deja-n Comunism nu mai trebuie sa-si bata capul cu cerere si ofertta sau alte mizilicuri capitaliste.

HBO's [Real Time] Bill Maher Takes On America's 'Profit Motives' - 07/24/09
http://www.youtube.com/watch?v=7DOWJFiKeZQ&feature=related

Dupa aia cand iarasi merge ceva, scot banca de la stat precum masina de la reparatii si .. TOT ASA CA PANA ACUM, ca doar Statul plateste ORICUM, EGAL CE REBUT PRODUC PADUCHII djudeo-neocons..

Pai la USA este mai bine ca-n Paradisul Socialist Sovietic, aia au dat faliment. Astia au dat si ei faliment dar isi fac cu hokus-pokus credit la nesfarsit.
***
Capitalismul asta american este COMUNISM pentru Elite, acusi vor avea si autostrazi separate, cartiere de locuit au deja. Money-nobility.

Aladin
2009-08-01 01:23:00

N Finkel-5

Nu tie teama ca acum vine trompeta capitalismului (comunist) mister ALAMAR si te face te rahat cu ironia lui absconsa ? plus catzelandrii lui ca caramake si altii care cumva repara unde respectivul a calcat in cratitzi.
Daca presedintele a cerut sa se faca ordine in aceasta FURACIUNE organizata, vine alamar si explica ca "copilul minune' este un marxist care trebuie oprit in a face ordine,la fel si cu asigrarile medicale ; aceste lipitori simt ca li se aproprie funia de portofel si arunca tot felul de minciuni ca sa nu se schimbe nimica. Mai vin si cu false probleme ca locul nasterii lui Obama doar doar pot trage de timp. Orice pentru a pune bete in roate. America nu mai este afevarat capitalista demult, Dar nu ca ,cumva statul a luat controlul ,ci pentru ca in numele libertatii de a fura ,e un sat fara caini le discretia capitalistilor( citeste banditilor) salbateci. Poate nu ar strica o lege de pedeapsa feroce, pentru cei ce au furat fara rusine ,cum ar fi acesti asa zis bancheri care s-au instalat la robinetul finantelor si zdupaie cum le vine lor mai bine.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Romanii sunt debransati (2990 afisari)
 300.000 de functionari afara! (2663 afisari)
 Becali, flit de la Populari (1891 afisari)
 Dacia pierde Germania (1881 afisari)
 Basescu implicat la Chisinau (1419 afisari)
 Actrita Emilia Popescu divorteaza dupa 15 ani de mariaj, dupa ce sotul ar fi inselat-o cu o baroneasa (3276 afisari)
 Cinci OZN-uri si-au facut aparitia simultan pe cerul Marii Britanii (FOTO/VIDEO) (1846 afisari)
 Basescu: Avem nevoie de intelectuali in uniforma! (1650 afisari)
 Jennifer Aniston umbla fara sutien pe platourile de filmare (FOTO) (1392 afisari)
 Cateva lucruri inedite pe care nu le stiati despre corpul uman (1246 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00606 sec.