Ziua Logo
  Nr. 4587 de miercuri, 15 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-07-15

Comentarii: 33, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Omul cu Picioare foarte Paroase
2009-07-15 16:43:59

Here we go... Singura solutie e sa schimbe Constitutia...

Ce questie me-dams et me-sieurs...

Un carcotas
2009-07-15 17:41:13

Re: Here we go... Singura solutie e sa schimbe Constitutia...

Ce vorbesti, Frantz? Sa schimbe Constitutia, zici? Pai ce, crezi ca SUA e Romanica, ca numai aici se schimba Constitutia la comanda. Una-doua, vine alt presedinte, vrea alta constitutie, ne jucam de parca ar fi vorba de un cacat de lege...

La 2009-07-15 16:43:59, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:

> Ce questie me-dams et me-sieurs...
>

irlanda
2009-07-15 17:51:24

Asta chiar dandana

daca se dovedeste a fi real .America merge din rahat in rahat,ca orice imperiu aflat in declin.Cea ce o data era stilpul democratiei si speranta tuturor a ajuns sa faca gafe dupa gafe din cauza lacomiei celor ce influenteaza centrele de putere in USA.Trist e ca orice imperiu in cadere antreneaza de obicei razboaie globale .Nu suntem prea departe de asta.Teoretic daca Obama nu e cetatean prin nastere presidentia lui e nula la fel ca toate actele semnate de el.

Eufrosin
2009-07-15 17:54:17

Stiati ca?

Barack O'bama nu a produs nici pana astazi un certificat de nastere American valabil ?

El a studiat la Occidental College, sub numele de Barry Soetoro, cetatean strain, trimis fiind in SUA la studii, de catre unchiul sau din Indonesia, cu care locuia.
; Nu i-ar fi schimbat Pentagonul ordinul de mars d-lui maior, doar asa; Daca putea sa dovedeasca legitimitatea lui O'bama, l-ar fi trimis drept la curtea martiala.

mai multe aici:

http://educate-yourself.org/cn/orlytaitzletter24feb09.shtml

srelu
2009-07-15 18:00:25

Ce prostie !

Prin armata americana poti sa ajungi maior fara sa faci nici un consult psihiatric ?

silviana
2009-07-15 18:10:42

cu infractori in cele mai inalte functii,mai este america stat de drept?!?!!,cred ca nu,

crima oganizata a ajuns sa conduca america,in dispret fata de constitutia si intreg poporul ei,de toate institutiile statului.isi arata muschii pdul cu obama in frunte-culmea democratiei pdiste=crima organizata politic=atentatul si actiunile criminale/anticonstitutionale/antiamericane/antistatale=lovitura de stat se cheama ce a facut pdul,dovedit antiamerican,sa vada toata lumea ce mare inamic al americii e si cum se sterge el undeva cu constitutia americii,si'i merge,are succesuri.oricum,daca nu se iau imediat!!!masuri impotriva celor vinovati de inalta tradare a statului american,america va fi in curind basmul de adormit copii,spus odata,pe timpuri,in iepoci totalitare,de altii,ca o luminita aflata la capatul tunelului de intuneric ce trebuia trecut.ma intreb ce au facut,ce fac cei pusi sa vegheze la respectarea legilor in america,fiindca nu e doar problema interna a ei ca stat sau a lor ca...infractori!!??,un fel de 'si ce daca din democratia lumii este ruinata in totalitarism feroce,e la ei acolo,nu intereseaza pe nimeni'!!!???!!!

danpop66
2009-07-15 18:29:03

Nasol,Nasol....

se pare ca armata americana va intra intr-un conflict,din ce in ce mai acut,cu actuala administratie prezidentiala pacifista.

Conan___the___Barbarian
2009-07-15 18:52:45

Nu-i presh ilegal

Cata vreme-i houseniggeru AIPACului poate sa fie nascut in igloo in Groenland sau in yurta lui Gengis-Khan.....

(Macar in cazul al 2-lea ma-sa ar fi atunci baba Olga o rusoaica americanizata de neam ales szekely, venita cu hoardele sotzului la Covasna si de-acolo mai departe la Phoenix Arizona).

Ca bobor ales au voie sa numeasca peste tot in lume presedintii pe care ii vor ei.
Cu asemenea maruntisuri nu se pot ei incurca acum, pai ce ne facem cand alegerile pentru Presidentia Statelor Unite se vor tine in Israel?...

Constitutia USA trebE reformata. Si-asa n-avea negrii, muierile si pieile-rosii loc in Fitzuica de Independece cand vorbeau acolo de "tot omu-i egal unu cu altu". Pai si-asa ChocoBushy este ilegal, ca nu-i bagat in tzidula Parintzilor USA ;-)...

Evreu-rus
2009-07-15 19:06:26

Candidatura lui Obama este perfect constitutionala.

Pe certificatul de nastere al lui Obama scrie urmatoarele: "Barack Obama s-a nascut n statul Hawaii, in 1961, fiind cetatean nativ al SUA". Prin urmare, potrivit Constitutiei SUA, este cetatean american nascut pe teritoriul SUA.
Tinand cont ca in acea perioada, legea SUA prevedea ca mama copilului sa fie cetatean resident al SUA de 10 ani, dintre care cel putin 5 ani dupa implinirea varstei de 16 ani, iar Ann Dunham, mama lui Obama, l-a nascut pe acesta la varsta de 18 ani, fiind cetateana americana nascuta in Fort Leavenworth, Kansas, calificarea lui Obama ptr a fi presedinte al SUA nu ar trebui sa fie pusa deloc sub semnul intrebarii, Obama fiind cetatean nativ al SUA.

Conan___the___Barbarian
2009-07-15 19:09:20

Re: Here we go... Singura solutie e sa schimbe Constitutia... / Ori Obama ori Constitutia

Atunci pastreaza Cosntitutia si da-l afara pe negroteu. Una din doua, dar nu amandoua.

Si schimbarea sefilor bucuria prostalailor, ia ghci CINE ajunge presedinte daca Obama este demis de Congres? .... Mr. Joe "I am a Zionist" BIDEN.
Este cum l-ai da afara pe Gore si-i ia locul ...... "democratul" si "pacifistul" , "americanul" ... Joe Liebermann, vicele lui Gore.

Obama asta-i mai valoros mort decat viu, pentru AIPAC si Complexul Industrial-Militar de care vorbea presedintele Eisenhower.

La 2009-07-15 17:41:13, Un carcotas a scris:
> Ce vorbesti, Frantz? Sa schimbe Constitutia, zici? Pai ce, crezi ca
> SUA e Romanica, ca numai aici se schimba Constitutia la comanda.
> Una-doua, vine alt presedinte, vrea alta constitutie, ne jucam de
> parca ar fi vorba de un cacat de lege...
>
> La 2009-07-15 16:43:59, Omul cu Picioare foarte Paroase a scris:
> > > Ce questie me-dams et me-sieurs...

MDNIC
2009-07-15 19:11:49

Linistiti-va!

Problema este pusa fals. Obama este cetatean american deoarece a avut un parinte american (mama lui). Chiar daca s-a nascut intr-o alta tara, copilul unui cetatean american este tot cetatean american.

Problema Pentagonului a fost ca nu dispune de dovada ca Obama este setatean american. M-as fi si mirat sa o aiba, atata timp cat Pentagonul nu are in posesie certificatul de nastere (american sau nu) al unui presedinte.

Cu alte cuvinte, ceea ce a reusit ofiterul asta s-a datorat unei "gauri" in sistemul juridic american. Dar asta nu inseamna ca s-ar fi dovedit ca Obama nu este cetatean. In realitate, inscrierea sa drept candidat nu s-ar fi putut face fara sa dovedeasca acest lucru.

As vrea sa stiu si eu daca Parlamentul European este in posesia certificatului de nastere a lui Becali. Atunci (poate), vom avea dreptul sa ne radem de americani.

Conan___the___Barbarian
2009-07-15 19:14:58

Re: Candidatura lui Obama este perfect constitutionala./ Na atunci este clar si gata discutia :-)

Daca-i nascut pe teritoriu american de ce toata discutia?
M-am lasat si eu antrenat de avocatul ala care scoate un ciorap din legile alea, daca le shtrikuie mult...
Armata l-o fi lasat acasa pe rezervist ca-l gasise ulterior in vreo grupare de Militia d'aia anti-FBI sau asa ceva, sau ca-i dus cu sorcova de felul lui :-)) Probabil, decat sa se certe cu el si sa iasa clabuci cu ranitii retrimisi in Irak sau d'astea mai grave, mai bine l-or fi dat dracu'.

La 2009-07-15 19:06:26, Evreu-rus a scris:
> Pe certificatul de nastere al lui Obama scrie urmatoarele: "Barack
> Obama s-a nascut n statul Hawaii, in 1961, fiind cetatean nativ al
> SUA". Prin urmare, potrivit Constitutiei SUA, este cetatean american
> nascut pe teritoriul SUA.
> Tinand cont ca in acea perioada, legea SUA prevedea ca mama copilului
> sa fie cetatean resident al SUA de 10 ani, dintre care cel putin 5
> ani dupa implinirea varstei de 16 ani, iar Ann Dunham, mama lui
> Obama, l-a nascut pe acesta la varsta de 18 ani, fiind cetateana
> americana nascuta in Fort Leavenworth, Kansas, calificarea lui Obama
> ptr a fi presedinte al SUA nu ar trebui sa fie pusa deloc sub semnul
> intrebarii, Obama fiind cetatean nativ al SUA.
>

Conan___the___Barbarian
2009-07-15 19:27:55

Re: Linistiti-va! / Suntem agitati ;-) Dar daca ne lasa raii astia fara draaaagul nostru Obama?

Nu stiu daca stii asta, dar si daca-i copil din parinti americani stationati la o BAZA MILITARA din AFARA Statelor Unite, daca-i nascut AFARA NU ARE VOIE SA DEVINA Presedinte. In schim ORICE pui de mexican de la vreo leproasa d'aia de kurvet la shosea ce a primit cetatenia USA cumva (casatorie cu pestele ei), dupa ce-a venit din MEXICO cu plodu-n in burta si l-a fat..cut in Texas sau California, plodul ala poate deveni Presedinte al Statelor Unite, daca are aprobare de la AIPAC= un fel de "Comitetul Revolutionar Suprem al Mulachilor", ca in Iran...

Cetatean NASCUT PE TERITORIUL USA zice cica Legea. Nu in Bosnia, nu in Korea de Sud, nu in BERLIN.. N USA.

Cred desi nu sunt sigur, ca nasterea INTR-O AMBASADA AMERICANA se considera nastere pe teritoriu american. Dar una la o baza militara externa, NU.

Cine stie mai bine cum sta chestia, sa ma corecteze va rog.
Ca eu spun ce mai stiu si eu de la americanezi cu care am vorbit o data despre tema asta, pe la anno 2000 adiacent la numaratoarea aia cand cu Bush si Gore.. Si aia-i de mult.

La 2009-07-15 19:11:49, MDNIC a scris:
> Problema este pusa fals. Obama este cetatean american deoarece a avut
> un parinte american (mama lui). Chiar daca s-a nascut intr-o alta
> tara, copilul unui cetatean american este tot cetatean american.

MDNIC
2009-07-15 20:16:38

Re: Linistiti-va!

Domnule "Conan",

Iata aici conditiile (Wikipedia) care recunosc dreptul de cetatenie unuia nascut in alta tara (cazul al doilea i se aplica lui Obama):

Apoi cititi va rog ultima precizare in care se scrie ca poate deveni presedint doar un cetatean care NU a castigat cetatenia prin naturalizare. Cu alte cuvinte, daca m-am nascut in Romania si am devenit cetatean american, nu pot candida drept presendinte. Cazul lui Obama NU ESTE DE CETATENIE PRIN NATURALIZARE, intrucat el a devenit cetatean prin Jus Sanguinis din partea mamei.

Through birth abroad to two United States citizens
See also: jus sanguinis

In most cases, one is a U.S. citizen if both of the following are true:

1. Both parents were U.S. citizens at the time of the child's birth
2. At least one parent lived in the United States prior to the child's birth.

INA 301(c) and INA 301(a)(3) state, "and one of whom has had a residence." The FAM (Foreign Affairs Manual) states "no amount of time specified."

A person's record of birth abroad, if registered with a U.S. consulate or embassy, is proof of his or her citizenship. He or she may also apply for a passport or a Certificate of Citizenship to have his or her citizenship recognized.

[edit] Through birth abroad to one United States citizen

For persons born on or after November 14, 1986, a person is a U.S. citizen if all of the following are true:[4]

1. One of the person's parents was a U.S. citizen when the person in question was born;
2. The citizen parent lived at least 5 years in the United States before his or her child's birth;
3. A minimum of 2 of these 5 years in the United States were after the citizen parent's 14th birthday.

INA 301(g) makes additional provisions to satisfy the physical-presence requirements for periods citizens spent abroad in "honorable service in the Armed Forces of the United States, or periods of employment with the United States Government or with an international organization". Additionally citizens who spent time living abroad as the "dependent unmarried son or daughter and a member of the household of a person" in any of the previously mentioned organizations can also be counted.

A person's record of birth abroad, if registered with a U.S. consulate or embassy, is proof of his or her citizenship. Such a person may also apply for a passport or a Certificate of Citizenship to have a record of his or her citizenship. Such documentation is often useful to prove citizenship in lieu of the availability of an American birth certificate.

Different rules apply for persons born abroad to one U.S. citizen before November 14, 1986. United States law on this subject changed multiple times throughout the twentieth century, and the law is applicable as it existed at the time of the individual's birth.Eligibility for public office

A U.S. citizen is eligible to become a member of the Congress of the United States or of the Senate of the United States as defined in Article One of the United States Constitution. However, a modern U.S. citizen is not eligible to become President of the United States as defined in Article Two of the United States Constitution; they must only be a "Natural born citizen", a term of birthright to a nation.

A person who becomes a U.S. citizen through naturalization is not considered a natural born citizen. Consequently, naturalized U.S. citizens are not eligible to become President of the United States or Vice President of the United States, which would ordinarily be the case as established by the Presidential Succession Act. For example, though the Secretary of Commerce and the Secretary of Labor are tenth and eleventh in the presidential line of succession, Elaine Chao and Carlos Gutierrez (respectively former U.S. Secretaries of Labor and Commerce under President George W. Bush) would have been unable to succeed to the presidency because they became U.S. citizens through naturalization. The highest-ranking naturalized citizens to have been excluded from the Presidential Line of Succession were Henry Kissinger and Madeleine Albright, each of whom would have been fourth in line as Secretary of State had they been natural born citizens.

Whether this restriction applies to children born to non-U.S. citizens but adopted as minors by U.S. citizens is a matter of some debate, since the Child Citizenship Act of 2000 is ambiguous as to whether acquisition of citizenship by that route is to be regarded as naturalized or natural-born. Those who argue that the restriction does not apply point out that the child automatically becomes a citizen even though violating every single requirement of eligibility for naturalization, and thus the case falls closer to the situation of birth abroad to U.S. citizens than to naturalization. This interpretation is in concert with the wording of the Naturalization Act of 1790, that "the children of citizens of the United States that may be born beyond the sea, or out of the limits of the United States, shall be considered as natural born citizens", which does not draw a distinction between biological children and adopted children, even though the process of adoption was certainly well known at the time.

The phrase "natural born citizen" is distinguished as a separate legal entity from the phrase "U.S. Citizen" in Article Two of the United States Constitution by the word "or". "Natural born citizen" is not defined anywhere within the text of the Constitution other than its specific separation from the term "U.S. citizen".

The U.S. Constitution was based upon the encyclopedic "The Law of Nations," (Droit des gens; ou, Principes de la loi naturelle appliqus à la conduite et aux affaires des nations et des souverains) a treatise written in 1758 by Swiss lawyer and diplomat Emerich de Vattel as a manual for how government should function. Book I, Chapter XIX, part 212, codified the definition of "Natural born citizen" as jus soli jus sanguinus: "The natives, or natural-born citizens, are those born in the country, of parents who are citizens."[13]
La 2009-07-15 19:11:49, MDNIC a scris:

> Problema este pusa fals. Obama este cetatean american deoarece a avut
> un parinte american (mama lui). Chiar daca s-a nascut intr-o alta
> tara, copilul unui cetatean american este tot cetatean american.
>
> Problema Pentagonului a fost ca nu dispune de dovada ca Obama este
> setatean american. M-as fi si mirat sa o aiba, atata timp cat
> Pentagonul nu are in posesie certificatul de nastere (american sau
> nu) al unui presedinte.
>
> Cu alte cuvinte, ceea ce a reusit ofiterul asta s-a datorat unei
> "gauri" in sistemul juridic american. Dar asta nu inseamna ca s-ar fi
> dovedit ca Obama nu este cetatean. In realitate, inscrierea sa drept
> candidat nu s-ar fi putut face fara sa dovedeasca acest lucru.
>
> As vrea sa stiu si eu daca Parlamentul European este in posesia
> certificatului de nastere a lui Becali. Atunci (poate), vom avea
> dreptul sa ne radem de americani.
>

NormanFinkel5
2009-07-15 22:34:56

Re: Linistiti-va! / Cred ca-io lamurita treaba acum si pentru Cona si ptr mine, nici eu n-avui habar

La 2009-07-15 20:16:38, MDNIC a scris:

> Domnule "Conan",
>
> Iata aici conditiile (Wikipedia) care recunosc dreptul de cetatenie
> unuia nascut in alta tara (cazul al doilea i se aplica lui Obama):
>
> Apoi cititi va rog ultima precizare in care se scrie ca poate deveni
> presedint doar un cetatean care NU a castigat cetatenia prin
> naturalizare. Cu alte cuvinte, daca m-am nascut in Romania si am
> devenit cetatean american, nu pot candida drept presendinte. Cazul
> lui Obama NU ESTE DE CETATENIE PRIN NATURALIZARE, intrucat el a
> devenit cetatean prin Jus Sanguinis din partea mamei.
>
> Through birth abroad to two United States citizens
> See also: jus sanguinis
>
> In most cases, one is a U.S. citizen if both of the following are
> true:
>
> 1. Both parents were U.S. citizens at the time of the child's
> birth
> 2. At least one parent lived in the United States prior to the
> child's birth.
>
> INA 301(c) and INA 301(a)(3) state, "and one of whom has had a
> residence." The FAM (Foreign Affairs Manual) states "no amount of
> time specified."
>
> A person's record of birth abroad, if registered with a U.S. consulate
> or embassy, is proof of his or her citizenship. He or she may also
> apply for a passport or a Certificate of Citizenship to have his or
> her citizenship recognized.
>
> [edit] Through birth abroad to one United States citizen
>
> For persons born on or after November 14, 1986, a person is a U.S.
> citizen if all of the following are true:[4]
>
> 1. One of the person's parents was a U.S. citizen when the person
> in question was born;
> 2. The citizen parent lived at least 5 years in the United States
> before his or her child's birth;
> 3. A minimum of 2 of these 5 years in the United States were after
> the citizen parent's 14th birthday.
>
> INA 301(g) makes additional provisions to satisfy the
> physical-presence requirements for periods citizens spent abroad in
> "honorable service in the Armed Forces of the United States, or
> periods of employment with the United States Government or with an
> international organization". Additionally citizens who spent
> time living abroad as the "dependent unmarried son or daughter
> and a member of the household of a person" in any of the
> previously mentioned organizations can also be counted.
>
> A person's record of birth abroad, if registered with a U.S. consulate
> or embassy, is proof of his or her citizenship. Such a person may also
> apply for a passport or a Certificate of Citizenship to have a record
> of his or her citizenship. Such documentation is often useful to
> prove citizenship in lieu of the availability of an American birth
> certificate.
>
> Different rules apply for persons born abroad to one U.S. citizen
> before November 14, 1986. United States law on this subject changed
> multiple times throughout the twentieth century, and the law is
> applicable as it existed at the time of the individual's birth.
>
>
>
> Eligibility for public office
>
> A U.S. citizen is eligible to become a member of the Congress of the
> United States or of the Senate of the United States as defined in
> Article One of the United States Constitution. However, a modern U.S.
> citizen is not eligible to become President of the United States as
> defined in Article Two of the United States Constitution; they must
> only be a "Natural born citizen", a term of birthright to a nation.
>
> A person who becomes a U.S. citizen through naturalization is not
> considered a natural born citizen. Consequently, naturalized U.S.
> citizens are not eligible to become President of the United States or
> Vice President of the United States, which would ordinarily be the
> case as established by the Presidential Succession Act. For example,
> though the Secretary of Commerce and the Secretary of Labor are tenth
> and eleventh in the presidential line of succession, Elaine Chao and
> Carlos Gutierrez (respectively former U.S. Secretaries of Labor and
> Commerce under President George W. Bush) would have been unable to
> succeed to the presidency because they became U.S. citizens through
> naturalization. The highest-ranking naturalized citizens to have been
> excluded from the Presidential Line of Succession were Henry Kissinger
> and Madeleine Albright, each of whom would have been fourth in line as
> Secretary of State had they been natural born citizens.
>
> Whether this restriction applies to children born to non-U.S. citizens
> but adopted as minors by U.S. citizens is a matter of some debate,
> since the Child Citizenship Act of 2000 is ambiguous as to whether
> acquisition of citizenship by that route is to be regarded as
> naturalized or natural-born. Those who argue that the restriction
> does not apply point out that the child automatically becomes a
> citizen even though violating every single requirement of eligibility
> for naturalization, and thus the case falls closer to the situation of
> birth abroad to U.S. citizens than to naturalization. This
> interpretation is in concert with the wording of the Naturalization
> Act of 1790, that "the children of citizens of the United States that
> may be born beyond the sea, or out of the limits of the United States,
> shall be considered as natural born citizens", which does not draw a
> distinction between biological children and adopted children, even
> though the process of adoption was certainly well known at the time.
>
> The phrase "natural born citizen" is distinguished as a separate legal
> entity from the phrase "U.S. Citizen" in Article Two of the United
> States Constitution by the word "or". "Natural born citizen" is not
> defined anywhere within the text of the Constitution other than its
> specific separation from the term "U.S. citizen".
>
> The U.S. Constitution was based upon the encyclopedic "The Law of
> Nations," (Droit des gens; ou, Principes de la loi naturelle
> appliqus à la conduite et aux affaires des nations et des
> souverains) a treatise written in 1758 by Swiss lawyer and diplomat
> Emerich de Vattel as a manual for how government should function.
> Book I, Chapter XIX, part 212, codified the definition of "Natural
> born citizen" as jus soli jus sanguinus: "The natives, or
> natural-born citizens, are those born in the country, of parents who
> are citizens."[13]
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> La 2009-07-15 19:11:49, MDNIC a scris:
>
> > Problema este pusa fals. Obama este cetatean american deoarece a avut
> > un parinte american (mama lui). Chiar daca s-a nascut intr-o alta
> > tara, copilul unui cetatean american este tot cetatean american.
> >
> > Problema Pentagonului a fost ca nu dispune de dovada ca Obama este
> > setatean american. M-as fi si mirat sa o aiba, atata timp cat
> > Pentagonul nu are in posesie certificatul de nastere (american sau
> > nu) al unui presedinte.
> >
> > Cu alte cuvinte, ceea ce a reusit ofiterul asta s-a datorat unei
> > "gauri" in sistemul juridic american. Dar asta nu inseamna ca s-ar fi
> > dovedit ca Obama nu este cetatean. In realitate, inscrierea sa drept
> > candidat nu s-ar fi putut face fara sa dovedeasca acest lucru.
> >
> > As vrea sa stiu si eu daca Parlamentul European este in posesia
> > certificatului de nastere a lui Becali. Atunci (poate), vom avea
> > dreptul sa ne radem de americani.
> >
>
>

Zenn
2009-07-15 23:23:18

Hi, hi, hi...

Obama Snubbed In Russia?


http://www.youtube.com/watch?v=x1C_NWMRs8Q&eurl=http%3A%2F%2Fwww.city-data.com%2Fforum%2Fpolitics-other-controversies%2F703441-russians-snub-obama-refuse-shake-his.html&feature=player_embeddedObama Snubbed In Saudi Arabia?


http://www.youtube.com/watch?v=t439ruGCqRw&NR=1

cotrofelnitza
2009-07-16 00:06:30

Dupa cite le stie io ...


... orice gaozar nascut viu intr-o barca care circula sub steag
american peste mari si tari sau numai ancorata la izvorul unui piriu
pentru reparatii capitalistice, chiar daca unu din parinti e
omu' de Himalaia si altu' muierea din groapa Marianelor,
[sau numai al uneia Mariana din Ferentari], si capitanu' betiv de Pireu,
devine, in mod automat, cetatean american standard,
orisicit sansele unui prapadit ca asta la presedentie, egale cu
0/100.000.000.000 nici nu ne mai da justificare s-o discutam,
legea schimbindu-se dupa cum bate radacinile judeo-crestine
cu masa-n pumn, io-te c-acu' m-apucA grija lu-al meu ala micu' de 5 ani nepot, carele e cetatean american si englej,
da n-am timp sa vad ce-i face daca candideaza la presedentie,
io d-abia ma cAcAi sa traiesc pina in 2139 cind iese Madoff
din pirnaie [cu 20 de ani mai devreme], ca sa-l pot scuipa indelung intre ochii-i parsivi si sa-i dau sa manince din radacina mea,
chestii pa care instanta actuala nu mi le-a acceptat nici d-as fi fost orb ca justitia, ceeace intradevar mi-ar fi luat mai mult decit jumatate din placere ...

jan dinu
2009-07-16 00:51:12

Re: Stiati ca?Shi TU risti s-a devii - pacxalici !

La 2009-07-15 17:54:17, Eufrosin a scris:
============================================================
Daca MAMA lui este din Kansas de generatii,,,shi nastea pe LUNA -- in vacantza --- fiul---
devine prin constitutie >>original american <<
Ce nu ti-e clar ....???!
JD


> Barack O'bama nu a produs nici pana astazi un certificat de
> nastere American valabil ?
>
> El a studiat la Occidental College, sub numele de Barry Soetoro,
> cetatean strain, trimis fiind in SUA la studii, de catre unchiul sau
> din Indonesia, cu care locuia.
> ; Nu i-ar fi schimbat Pentagonul ordinul de mars d-lui maior,
> doar asa; Daca putea sa dovedeasca legitimitatea lui O'bama, l-ar fi
> trimis drept la curtea martiala.
>
> mai multe aici:
>
> http://educate-yourself.org/cn/orlytaitzletter24feb09.shtml
>

jan dinu
2009-07-16 00:56:46

Re: cu infractori in cele mai inalte functii,mai este america stat de drept?!?!!,cred ca nu,

La 2009-07-15 18:10:42, silviana a scris:

> crima oganizata a ajuns sa conduca america,in dispret fata de
> constitutia si intreg poporul ei,de toate institutiile statului.isi
> arata muschii pdul cu obama in frunte-culmea democratiei pdiste=crima
> organizata politic=atentatul si actiunile
> criminale/anticonstitutionale/antiamericane/antistatale=lovitura de
> stat se cheama ce a facut pdul,dovedit antiamerican,sa vada toata
> lumea ce mare inamic al americii e si cum se sterge el undeva cu
> constitutia americii,si'i merge,are succesuri.oricum,daca nu se iau
> imediat!!!masuri impotriva celor vinovati de inalta tradare a
> statului american,america va fi in curind basmul de adormit
> copii,spus odata,pe timpuri,in iepoci totalitare,de altii,ca o
> luminita aflata la capatul tunelului de intuneric ce trebuia
> trecut.ma intreb ce au facut,ce fac cei pusi sa vegheze la
> respectarea legilor in america,fiindca nu e doar problema interna a
> ei ca stat sau a lor ca...infractori!!??,un fel de 'si ce daca din
> democratia lumii este ruinata in totalitarism feroce,e la ei acolo,nu
> intereseaza pe nimeni'!!!???!!!
>
=======================================================
Du-te FAH in aia maTII ....de jivina - clandestina !
Marshi in pas de defilare cu - EA - intre picioare !
Jd

Liviu2002j
2009-07-16 01:42:57

Uite ca mai exista si Silviana ...

Chiar imi lipseau comentariile ei ! Si acesta "de fata" este chiar enervant de inteligibil !!!

lastexit
2009-07-16 03:08:15

Re: Ce prostie !

baiatule - tu trebuie sa te trezesti la realitate - ai potential dar creierul ti-e invaluit de prostii


La 2009-07-15 18:00:25, srelu a scris:

> Prin armata americana poti sa ajungi maior fara sa faci nici un
> consult psihiatric ?
>

Hokusai san
2009-07-16 05:32:20

cu infractori in cele mai inalte functii,mai este america stat de drept?!?!!,cred ca nu, / CORECT!La 2009-07-15 18:10:42, silviana a scris:

> crima oganizata a ajuns sa conduca america,in dispret fata de
> constitutia si intreg poporul ei,de toate institutiile statului.isi
> arata muschii pdul cu obama in frunte-culmea democratiei pdiste=crima
> organizata politic=atentatul si actiunile
> criminale/anticonstitutionale/antiamericane/antistatale=lovitura de
> stat se cheama ce a facut pdul,dovedit antiamerican,sa vada toata
> lumea ce mare inamic al americii e si cum se sterge el undeva cu
> constitutia americii,si'i merge,are succesuri.oricum,daca nu se iau
> imediat!!!masuri impotriva celor vinovati de inalta tradare a
> statului american,america va fi in curind basmul de adormit
> copii,spus odata,pe timpuri,in iepoci totalitare,de altii,ca o
> luminita aflata la capatul tunelului de intuneric ce trebuia
> trecut.ma intreb ce au facut,ce fac cei pusi sa vegheze la
> respectarea legilor in america,fiindca nu e doar problema interna a
> ei ca stat sau a lor ca...infractori!!??,un fel de 'si ce daca din
> democratia lumii este ruinata in totalitarism feroce,e la ei acolo,nu
> intereseaza pe nimeni'!!!???!!!
>

akimottte
2009-07-16 06:07:13

bai Cookule...

De ce nu recunosti ca tz-e frica da te caci pa tine ?
Cere-te demis la apelu' da seara ....
Oby e deocamdata genteleman...vorbeste bine....poate si asta e o cioranie ca sa ascunda nasuleli
....dar deocamdata e ok....om vedea mai tirziu.....

akimottte
2009-07-16 06:13:01

Re: cu infractori in cele mai inalte functii,mai este america stat de drept?!?!!,cred ca nu,

Cotzofana mica si precoce....da-mi un numar de telefon...mail...ceva... sint sigur ca te pot face bine !!


La 2009-07-15 18:10:42, silviana a scris:

> crima oganizata a ajuns sa conduca america,in dispret fata de
> constitutia si intreg poporul ei,de toate institutiile statului.isi
> arata muschii pdul cu obama in frunte-culmea democratiei pdiste=crima
> organizata politic=atentatul si actiunile
> criminale/anticonstitutionale/antiamericane/antistatale=lovitura de
> stat se cheama ce a facut pdul,dovedit antiamerican,sa vada toata
> lumea ce mare inamic al americii e si cum se sterge el undeva cu
> constitutia americii,si'i merge,are succesuri.oricum,daca nu se iau
> imediat!!!masuri impotriva celor vinovati de inalta tradare a
> statului american,america va fi in curind basmul de adormit
> copii,spus odata,pe timpuri,in iepoci totalitare,de altii,ca o
> luminita aflata la capatul tunelului de intuneric ce trebuia
> trecut.ma intreb ce au facut,ce fac cei pusi sa vegheze la
> respectarea legilor in america,fiindca nu e doar problema interna a
> ei ca stat sau a lor ca...infractori!!??,un fel de 'si ce daca din
> democratia lumii este ruinata in totalitarism feroce,e la ei acolo,nu
> intereseaza pe nimeni'!!!???!!!
>

ug
2009-07-16 06:23:04

" Cherchez la femme " !

" Cherchez la femme " !
Similar cu "Look for the root cause of the problem " la englezi. La romani pana mai ieri era " Dai in mine, dai in fabrici si uzine " ! " La femme " in articolul de fata este furia evreilor ultra-ortodocsi din Israel si USA la insistenta lui Obama privind inghetarea implantarilor evreiesti in teritoriul ce trebuie alocat unui stat pentru palestinieni. Dai in implantari dam si noi in tine Obama ! ... De ce participa si Ziua ? Cine este Z.O. (autorul articolului) ? - Ziarul din care s-a inspirat dl Z.O, www.WND.com (World Net Daily) este cunoscut pentru propaganda evreilor ultra-ortodocsi. Ieri in WND.com patronul ziarului Ioseph Farah a scris din nou un articol furios la adresa lui Obama.
Obama Tells Jews Where They Can Live.
http://www.creators.com/conservative/joseph-farah/obama-tells-jews-where-they-can-live.html

iobagul roman
2009-07-16 06:38:41

Re: cu infractori in cele mai inalte functii,mai este america stat de drept?!?!!,cred ca nu,

La 2009-07-15 18:10:42, silviana a scris:

> crima oganizata a ajuns sa conduca america,in dispret fata de
> constitutia si intreg poporul ei,de toate institutiile statului.isi
> arata muschii pdul cu obama in frunte-culmea democratiei pdiste=crima
> organizata politic=atentatul si actiunile
> criminale/anticonstitutionale/antiamericane/antistatale=lovitura de
> stat se cheama ce a facut pdul,dovedit antiamerican,sa vada toata
> lumea ce mare inamic al americii e si cum se sterge el undeva cu
> constitutia americii,si'i merge,are succesuri.oricum,daca nu se iau
> imediat!!!masuri impotriva celor vinovati de inalta tradare a
> statului american,america va fi in curind basmul de adormit
> copii,spus odata,pe timpuri,in iepoci totalitare,de altii,ca o
> luminita aflata la capatul tunelului de intuneric ce trebuia
> trecut.ma intreb ce au facut,ce fac cei pusi sa vegheze la
> respectarea legilor in america,fiindca nu e doar problema interna a
> ei ca stat sau a lor ca...infractori!!??,un fel de 'si ce daca din
> democratia lumii este ruinata in totalitarism feroce,e la ei acolo,nu
> intereseaza pe nimeni'!!!???!!!
>
BRAVO SILVIANA,AI PERFECTA DREPTATE(singurii care or sa sara pe tine sunt cei care au ramas cu salamul barbos american in git)

iobagul roman
2009-07-16 06:49:37

O'labaru e cel mai bun presedinte al americi pe care l-a avut israelull

Din cind in cind mai aunca si presa zionista cite un pic de abureala si de uite alba uite neagra,sa mai aiva prostii in afara de Silviana, Evreul-rus,etc cite ce va sa clantzane aiurea,ca prostu'n tirg cind vinde capra

akimottte
2009-07-16 07:06:56

Re: O'labaru e cel mai bun presedinte al americi pe care l-a avut israelull

Cred ca te grabesti..... sigur ca si eu s-ar putea sa ma-nsel.....om vedea....ca iar a-nceput sa sara gazu'...


La 2009-07-16 06:49:37, iobagul roman a scris:

> Din cind in cind mai aunca si presa zionista cite un pic de abureala
> si de uite alba uite neagra,sa mai aiva prostii in afara de Silviana,
> Evreul-rus,etc cite ce va sa clantzane aiurea,ca prostu'n tirg cind
> vinde capra
>

oblioo
2009-07-16 07:27:18

Hussein Soetoro este un colonel indonezian, cu dubla cetatenie si mama americana

Acum a ajuns presedintele SUA. Este o capacitate intelectuala, protejat al lui Zbigniew Brjejinsky si maior in trupele de operatiuni psihologice ale SUA. Este un mincinos, artist, ca sa inteleaga toata lumea. Vreau sa dau un citat din memoriile lui : " Eu sunt un ecran alb, pe care sunt proictate sperantele tuturor oamenilor de pe acest Pamant. " Misiunea lui este sa aduca de partea SUA lumea araba, sa coopteze Iranul alaturi de SUA si impotriva Rusiei si Chinei, sa scoata China afara din Africa, sa imparta Pakistanul in 5 state si sa taie accesul Chinei la oceanul indian si sa ocupe in ultima instanta Kazahstanul. In felul asta va fi controlat accesul Chinei la resurse si Rusia va fi facuta sah-mat pentru ca vor avea descoperiti 7000 de km de granita. Zbig " the big " Brjejinski este un rusofob fanatic, de origine polonez, care vrea sa vada Rusia distrusa, in timpul vietii lui.
Faptul ca a aparut articolul de mai sus arata ca Soetoro nu este asa de usor de controlat si si-a luat functia in serios. Asemenea zvonuri sunt fracvente de pe timpul candidaturii sale, inclusiv posibilitatea de a fi asasinat. Este un joc de maxim interes !

ug
2009-07-16 08:11:08

Completare la ... Cherchez la femme

Orly Taitz (casatorita cu Yosef Taitz) a emigrat din fosta Uniune Sovietica in USA, studii Hebrew University in Israel , sustine in USA in prezent o campanie de semnaturi pentru suspendarea lui Obama ca presedinte. In editia de ieri WND.com revine cu un nou articol in care scrie ca Pentagonul a cerut concedierea lui Stefan Frederick Cook pentru ca a contestat calitatea de Presedinte a lui Obama.

Orly Auerbach Taitz
http://www.freerepublic.com/focus/news/2234147/posts

BORN IN THE USA?
Bombshell: Orders revoked for soldier challenging prez
Major victory for Army warrior questioning Obama's birthplace
http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=104009

BORN IN THE USA?
Pentagon orders soldier fired for challenging prez
Army warrior terminated from job after questioning Obama eligibility
http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=104044

ug
2009-07-16 11:16:54

Noi si Ziarul Ziua ...

" Orly Taitz ...Obama nu este nascut in Statele Unite ... cei din audienta au ras ... ea a spus ca a adunat 1/2 milion de semnaturi ... cerand Curtii Supreme ...un judecator federal a respins cererea ca pieredere de timp "
"At one point during the audience question period, Orly Taitz,
a woman from Rancho Santa Margarita, Calif., said she had
documents proving that President Obama was not born in the
United States and thus could not be president. While audience
members laughed, she said she had half a million signatures
of people demanding the Supreme Court hear the matter.
Roberts cut her off by saying that if she had documents with
her, she should give them to security officers. He also said
he could not discuss the issue.
Earlier this month, a federal judge in Washington, D.C., threw
out a lawsuit questioning Obama&#8217;s citizenship, branding the
case a waste of the court&#8217;s time."

Numai ziarul Ziua si noi ... avem timp de pierdut cu prostiile lui Orly Taitz ...

http://citizenwells.wordpress.com/2009/03/16/john-roberts-orly-taitz-obama-taitz-confronts-chief-justice-chief-justice-roberts-speech-university-of-idaho-1984-big-brother-ministry-of-truth-obama-not-eligible-obama-not-natural-born-citi/

iobagul roman
2009-07-16 11:47:53

Re: Hussein Soetoro este un colonel indonezian, cu dubla cetatenie si mama americana

La 2009-07-16 07:27:18, oblioo a scris:

> Acum a ajuns presedintele SUA. Este o capacitate intelectuala,
> protejat al lui Zbigniew Brjejinsky si maior in trupele de operatiuni
> psihologice ale SUA. Este un mincinos, artist, ca sa inteleaga toata
> lumea. Vreau sa dau un citat din memoriile lui : " Eu sunt un ecran
> alb, pe care sunt proictate sperantele tuturor oamenilor de pe acest
> Pamant. " Misiunea lui este sa aduca de partea SUA lumea araba, sa
> coopteze Iranul alaturi de SUA si impotriva Rusiei si Chinei, sa
> scoata China afara din Africa, sa imparta Pakistanul in 5 state si sa
> taie accesul Chinei la oceanul indian si sa ocupe in ultima instanta
> Kazahstanul. In felul asta va fi controlat accesul Chinei la resurse
> si Rusia va fi facuta sah-mat pentru ca vor avea descoperiti 7000 de
> km de granita. Zbig " the big " Brjejinski este un rusofob fanatic,
> de origine polonez, care vrea sa vada Rusia distrusa, in timpul
> vietii lui.
> Faptul ca a aparut articolul de mai sus arata ca Soetoro nu este asa
> de usor de controlat si si-a luat functia in serios. Asemenea zvonuri
> sunt fracvente de pe timpul candidaturii sale, inclusiv posibilitatea
> de a fi asasinat. Este un joc de maxim interes !
>
E TIMPUL SA PREGATESTI BECIUL GEN BUNKER,americanii sunt mari iubitori de pace(exceptzie fac pocaitzii),dar necazul e ca un grup de zionisti au pus mina pe putere si dupa criza programata vine un razboi programat care ca scop primordial are distrugerea europei
baga bine la cap,distrugerea europei
o incercare a fost cind ambasada cineza din belgrad a fost bombardata,cei mai mari urasc europa--iar Zbigniew Brzezinski este un alt papet al celor mai mari
Itzele sunt atit de imbirligate ca putzini au ajuns sa le intzeleaga jocul
Confirmed - Obama Is
Zbigniew Brzezinski Puppet
Commentary
By Webster Tarpley
3-21-8

Any lingering doubts about Obama's status as an abject puppet of Zbigniew Brzezinski and the Rockefeller Trilateral Commission ended this morning when the withered mummy of imperialism himself appeared on MSNBC's Morning Joe* to campaign for Obama, urged on by his own moronic daughter, Mika Brzezinski, an Obama groupie and sycophant.
Zbigniew, a low-level Polish aristocrat whose life has been devoted to hatred for Russia, lauded Obama for his 2002 speech opposing the Iraq war, saying that he himself was the source of Obama's arguments back then - thus confirming Obama's long-term status as his puppet, which probably began in 1981-1983, when Obama was a student at Columbia University, and Zbig was directing the anti-Russian institute.

Senator Jay Rockefeller and Trilateral/BIlderberger boss Joseph Nye are also actively campaigning for Obama. Nye is the theoretician of "soft power," a new form of imperialist aggression based on economic warfare, subversion, deception, and people power coups. They want Obama to mobilize soft power to give a face lift to US imnperialism.


Brzezinski's goal is confrontation with the Shanghai Cooperation Organization, the main world center for resistance to US-UK global domination.


Anti-war activists are still fixated on Iran, but not Brzezinski is not - his target is China, TWENTY times bigger than Iran, with ICBMs ready to launch, followed by Russia, the world's biggest nuclear power. Such confused activists need to focus on stopping the next war - the final global showdown with Pakistan, China, and Russia. That means rejecting Brzezinski's puppet candidate Obama.
http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/23726367#23726367

invizibil
2009-07-16 15:24:59

Re: Hi, hi, hi...

irelevante

1) in rusia ii prezenta pe acei demnitari nu vroia sa dea mana cu ei. probabil ca sunt din cabinetul lui

2) in arabia actiunea se petrece in spatele unui individ si nu se vede ce se intampla acolo


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cum acopera PDL scandalul Iacob Ridzi (3808 afisari)
 Sclavi pe plantatia hipermarketurilor (3468 afisari)
 Tradatorii (3347 afisari)
 Ujpest-Steaua la Digi Sport (2826 afisari)
 Basescu si MAE condamna consulul-porno (1113 afisari)
 Orgie intr-un conac de epoca: 350 de oameni au facut sex (3260 afisari)
 Pentagonul confirma indirect ca Obama este un presedinte ilegitim (2745 afisari)
 A fost data afara pentru ca era prea sexy (2424 afisari)
 Traian Basescu: Unirea dintre Romania si R. Moldova este posibila, daca si cetatenii o vor dori (2393 afisari)
 Si-a aruncat buchetul la nunta si a facut un avion sa se prabuseasca (2050 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01902 sec.