Ziua Logo
  Nr. 4587 de miercuri, 15 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-07-15

Comentarii: 21, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Socrate
2009-07-15 13:43:49

Cine va plati, idem, in cazurile Nastase, Nemirschi, Tariceanu, Seres, .. etc.

Lista este foarte lunga, formata dim ales din non-PDL-isti.
A propos, cine a platit in cazul Atanasiu ?

UNFORGIVEN
2009-07-15 13:55:19

LASATI CA PLATITI MATA !!!!

Din banii aia de cand erati primar si asta cu decizie judecatoreasca definitiva. Si daca era atat de nevinovata de ce premierul i-a acceptat imediat demisia fara sa se scurga preavizul legal si a numit in 10 minute pe altcineva care avea deja decretul de numire semnat de presedintele Basescu? Adevarul este ca beneficiarul BASESCU cand si-a vazut fiica la Brussels, si-a executat unealta electoral-infractionala cu sange rece, ca asta-i loialitatea cel caracterizeaza.

horiageo
2009-07-15 14:38:56

Dracu!

Dar pana acum a platit Basescu pt toti cei hartuiti de el si armata lui de procurori ? A distrus destine si vieti si el este bine mersi si se comporta tot ca un mitocan acuzand pe toata lumea care nu este de acord cu practicile sale de gasca si nu are bunul simt sa-si ceara macar scuze de la cei pe care ii nenoroceste. Dar fostului ministru al apararii pe care acest bolsevic l-a demis si apoi s-a dovedit ca este nevinovat, i s-au cerut macar scuze de la acest catar de om de stat ? Aseara a avut nesimtirea sa acuze presa pt ca a divulgat infractiunile pe care cei din gasca lui comit sistematic. Videanu sa taca caci deocamdata este acuzat de parchet pt infractiuni comise in perioada pe cand era primarul Bucurestiului. Cu Basescu presedinte, aceasta va fi politica Romaniei si in viitor. Am avut o sansa uriasa in ultimii ani sa ne debarasam de tarele trecutului dar Basescu nu a dorit . A infrant orice initiativa de a ne debarasa de fostii comunisti, securisti, aparandu-i si asociindu-se cu ei. Inca cinci ani cu acest individ care nu respecta legile tarii noastre ar insemna sa ne cramponam de de istoria noastra cea mai trista si sa nu avansam deloc. Videanu ar trebui sa-si dea demisia de onoiare pt tot raul savarsit in perioada lui de ,,Borduriada'' si infractiuni le pt care este acuzat astzi. In marea lui nesimtire va spune ca inca nu s-a pronuntat DNA-ul si deci este nevinovat, dar uita sa ne spuna ca aceasta structrua nu tine cont decat de ceea ce-i dicteaza basescu. Sa speram ca va plati si Videanu cand basescu nu va mai fi presedinte si deci DNA-ul va plati pt obedienta si abuzurile savarsite pana acum din ordinul presedintelui.

ilucian1
2009-07-15 14:47:16

intrebarea este alta

si anume ce sa le plateasca ? dupa ce ca abia a iesit la iveala sandramaua, astia o intorc ca la Braila si vor si despagubiri

srelu
2009-07-15 16:22:03

Si ce importanta are prezenta sau absenta fraudei ?

Eu sunt convins ca domana ministru nu si-a insusit nici un leu si nici n-a incercat sa imbogateasca pe altii. O vad ca o persoana constiincioasa care a dus la indeplinire toate sarcinile primite DUPA PUTERILE EI.

Tocmai aici este marea problema, cu "puterile ei." Doamna nu dispune o inteligenta de un nivel rezonabil, nu stie ce are un ministru de facut, nu intelege ca lumea este plina de oameni cu care trebuie sa fie extrem de atenta pentru a nu fi inselata.

Eu cred ca cei care marseaza pe ideea de a dovedi ca ea a comis ceva in mod intentionat si cu rea credinta, vor esua. Le-a comis doar din incompetenta. Eu nu cred ca vreun tribunal o va condamna pentru mai mult decat, poate, neglijenta.

DAR !!!

O persoana incompetenta, oricat de bine intentionata ar fi, nu are ce cauta intr-un fotoliu de ministru.

A declarat doamna Iacob Ridzi cu gura ei ca nu-i pasa de felul in care se cheltuiesc banii publici ? Declarat !

A declarat doamna Iacob Ridzi ca faptele subordonatilor ei nu o privesc si ca ea nu isi asuma responsabilitatea pentru ele ? Declarat !

A declarat domana Iacob Ridzi ca a fost trasa pe sfoara ? Declarat !

Si altele... si altele...

Doamna in discutie nu are idee de atributiunile postului pe care il ocupa si nu are capacitatea de a face fata cerintelor, locul ei nu e acolo.
Si atunci cum puteti sa chestionati justetea demisiei/demiterii ei ?

irlanda
2009-07-15 17:39:15

Cine a platit

in cazul fosului ministru al apararii membru PNL,demis de Basescu fara sav clipeasca si dovedit deja nevinovat?.N-am auzit ca Base sa aiba mustrari de consiinta-asta in cazul cind are asa ceva.

Liviu2002j
2009-07-15 20:43:00

I-auzi sobolanu' ...

Dar cine plateste pentru tot ce ni se intampla noua oamenilor de rand ?!!! Pentru politia care nu-si face datoria sa ne pazeasca de nenorocirile care ni se inatampla, pentru justitia care nu-si face datoria de ajungem ca in final tot noi toti sa platim cand se ajunge la CEDO, pentru smecheriile pe care le fac politicienii pe banii nostrii ai tuturor, pentru bordurile care s-au mancat deja, pentru reasfaltarile anuale, pentru toate nenorocirile !!!

neamtu tiganu
2009-07-15 22:19:12

Nu pricep..

Am condus si conduc multe proiecte. Una din sarcinile de baza e sa stiu si sa dovedesc in orice clipa cum s-au si pe ce s-au cheltuit banii. Situatia financiara a unui proiect este in permanenta actualizata in sistemu computerizat. Sunt in stare la orice ora de zi sau noapte sa arat pe ce s-au dus banii.

Nu pricep de ce pt. justificarea unor cheltuieli, in definitiv nici nu e o suma exorbitanta e necesara o comisie si inca o comisie si inca un parlament.

D-na ministra daca-si cunostea cit de cit atributiunile ar fi fost in stare intr-o juma de ora sa scoata din computer bilantu cheltuielilor si sa dovedeasca ce si cit pe ce a fost cheltuit. E o chestie elementara care se face la nivelu oricarei firme mici sau mari.

De ce nu o face PD-lu respectiv d-na Ritzi? Ce o impiedica sa puna pe net, sa dea toate doumentele publicitatii si sa-si dovedeasca corectitudinea?

P.S Ii bag in ma-sa pa astia cu cenzura de pe Ziua, nu am mai intrat de mult pa aici si nici nu voi mai intra daca se continua magaria cenzurii gratuite.

cotrofelnitza
2009-07-15 23:13:35

Re: Nu pricep..

La 2009-07-15 22:19:12, neamtu tiganu a scris:

... Ba tigane, imi pare rau sa ti-o zic da la obraz, da cenzura nu-i gratuita, ii plateste pentru asta, si, e multi care se lasa platiti,
plus ca, or fi si d-astia noi, si, cum tu n-ai mai fost da mult p-aici,
vazind caricatura aia da nume 'neamtu tiganu' o zice :
cine p.m. [in sensu de organ nu de origine sau ceas]
o mai fi si asta, si te taie bine mersi bocu',
ia si tu un nick mai profesional ca de exemplu
cotrofelnita sau ted ...

PS. Bine-ai venit indarat, cum e cu avioanele alea care s-a bagat in marsh air ere ?


> Am condus si conduc multe proiecte. Una din sarcinile de baza e sa
> stiu si sa dovedesc in orice clipa cum s-au si pe ce s-au cheltuit
> banii. Situatia financiara a unui proiect este in permanenta
> actualizata in sistemu computerizat. Sunt in stare la orice ora de zi
> sau noapte sa arat pe ce s-au dus banii.
>
> Nu pricep de ce pt. justificarea unor cheltuieli, in definitiv nici nu
> e o suma exorbitanta e necesara o comisie si inca o comisie si inca un
> parlament.
>
> D-na ministra daca-si cunostea cit de cit atributiunile ar fi fost in
> stare intr-o juma de ora sa scoata din computer bilantu cheltuielilor
> si sa dovedeasca ce si cit pe ce a fost cheltuit. E o chestie
> elementara care se face la nivelu oricarei firme mici sau mari.
>
> De ce nu o face PD-lu respectiv d-na Ritzi? Ce o impiedica sa puna pe
> net, sa dea toate doumentele publicitatii si sa-si dovedeasca
> corectitudinea?
>
> P.S Ii bag in ma-sa pa astia cu cenzura de pe Ziua, nu am mai intrat
> de mult pa aici si nici nu voi mai intra daca se continua magaria
> cenzurii gratuite.
>

Liviu2002j
2009-07-15 23:25:20

Nu este insa prea greu de inteles ...

Neamtule, ori ai rupt-o de tot cu realitatea din tara asta ori nu ai apucat sa intri "in sistem" ... Trebuie sa intelegeti odata pentru totdeauna toti cei care scrieti din strainatate ca aici asa numitele proiecte care se fac SE FAC TOCMAI PENTRU A FI INCALCATE SI PENTRU A SE PIERDE URMA BANILOR !!! Baietii "dastepti" au conceput un intreg sistem de fentare, "bobinare" si "trefilare" a banilor. Proiectele se propun, se continua, se refac cu alt nume, se "privesc" din alt unghi de vedere, cu scopul apriori declarat de luat niste bani de la fraieri ! Nu conteaza ce se propune spre cercetare, nu conteaza cum se face dar sa se faca ceva acolo si sa iasa banul !!! Toate chestiile care sunt cat de cat acceptabile sunt numai de fatada, eventual "obligati" de cine stie ce foruri sau reguli, si constituie in cel mai bun caz un procent de 20% din total ... Restul sunt smenuri, smechereli, aiureli, de care nu are nevoie nimeni in afara alora de trebuie sa obtina banii aceia !!!

marco_polo
2009-07-16 00:08:35

noroc tigane,

nici eu n-am mai fost de multa vreme p-acilea... sa dea naiba daca mai gasesti o stire de bine... numai belele... hotii, crime, furaciuni, delapidari... Eu as arde tara aia si as reconstrui totul prin munca cinstita. Si ca prim punct in constitutie as garanta siguranta cetatenilor onesti si as mai garanta executia celor care ignora orice regula de convietuire.
Hai noroc

neamtu tiganu
2009-07-16 00:10:16

Cotro, Liviu

Si io ma bucur ca va vad... trebe sa va spun ca aratati f. bine, parca ati intinerit, parca s-au mai retras si pungile de sub ochi...

P.S Nu vreau sa-mi fac bataturi la buricile degetelor si mai apoi o idioata de cenzuroaica sa-mi stearga operele... astept sa vad daca trece...

PPS De altfel as avea o tolba plina de povesti, am umblat de mi-au intrat chilotii-n cur, am fost in China, in Franta, saptamina aviatoare daca ma lasa cretina de cenzuroaica voi transmite in direct din nou din China.

neamtu tiganu
2009-07-16 00:14:40

Re: noroc Marinica..

La 2009-07-16 00:08:35, marco_polo a scris:

> nici eu n-am mai fost de multa vreme p-acilea... sa dea naiba daca mai
> gasesti o stire de bine... numai belele... hotii, crime, furaciuni,
> delapidari...
--------------------------------
noi sa fim sanatosi ca belele curge... da ie tare vesel ca romanasului ii place sus la munte, sus la munte la izvor, singur si sa fie-n pace al naturii, al naturii domnitor.. ca asa-i romanu ii place sa faca haz de necaz si necazuri slava Domnului...

P.S Aha ce vremuri erau odinioara, cu Tractoristu, Motanu... da-i criza bre, a dracu criza!

Danny
2009-07-16 00:46:03

Re: Cine va plati, idem, in cazurile Nastase, Nemirschi, Tariceanu, Seres, .. etc.

Cum cine? Patriciu, ca tot e el sustinatorul si finantatorul lui ilici si al hotilor din PNLSD

Danny
2009-07-16 00:48:17

Re: Cine va plati, idem, in cazurile Nastase, Nemirschi, Tariceanu, Seres, .. etc.

PS
Ca tot i-au facut ei cadou un sfert din petrolul si gazele din Marea Neagra!

katty1
2009-07-16 06:14:51

Re: Si ce importanta are prezenta sau absenta fraudei ?

La 2009-07-15 16:22:03, srelu a scris:

> Eu sunt convins ca domana ministru nu si-a insusit nici un leu si nici
> n-a incercat sa imbogateasca pe altii. O vad ca o persoana
> constiincioasa care a dus la indeplinire toate sarcinile primite DUPA
> PUTERILE EI.
>
> Tocmai aici este marea problema, cu "puterile ei." Doamna nu dispune o
> inteligenta de un nivel rezonabil, nu stie ce are un ministru de
> facut, nu intelege ca lumea este plina de oameni cu care trebuie sa
> fie extrem de atenta pentru a nu fi inselata.
>
> Eu cred ca cei care marseaza pe ideea de a dovedi ca ea a comis ceva
> in mod intentionat si cu rea credinta, vor esua. Le-a comis doar din
> incompetenta. Eu nu cred ca vreun tribunal o va condamna pentru mai
> mult decat, poate, neglijenta.
>
> DAR !!!
>
> O persoana incompetenta, oricat de bine intentionata ar fi, nu are ce
> cauta intr-un fotoliu de ministru.
>
> A declarat doamna Iacob Ridzi cu gura ei ca nu-i pasa de felul in care
> se cheltuiesc banii publici ? Declarat !
>
> A declarat doamna Iacob Ridzi ca faptele subordonatilor ei nu o
> privesc si ca ea nu isi asuma responsabilitatea pentru ele ? Declarat
> !
>
> A declarat domana Iacob Ridzi ca a fost trasa pe sfoara ? Declarat !
>
> Si altele... si altele...
>
> Doamna in discutie nu are idee de atributiunile postului pe care il
> ocupa si nu are capacitatea de a face fata cerintelor, locul ei nu e
> acolo.
> Si atunci cum puteti sa chestionati justetea demisiei/demiterii ei ?
>


Tu inca mai crezi ca a fost inselata? Io perosnal cred ca tipa e unsa cu toate alifiile.

Hantzy
2009-07-16 07:59:09

Re: Si ce importanta are prezenta sau absenta fraudei ?

La 2009-07-15 16:22:03, srelu a scris:

> Eu sunt convins ca domana ministru nu si-a insusit nici un leu si nici
> n-a incercat sa imbogateasca pe altii. O vad ca o persoana
> constiincioasa care a dus la indeplinire toate sarcinile primite DUPA
> PUTERILE EI.
>
*****************
Eu, dimpotriva, cred ca stia foarte bine ce face. Atitudinea ei, ulterioara dezvaluirilor, se datoreaza, nu naivitatii sau nestiintei, ci sigurantei ca si-a facut datoria fata de superiorii din partid, de la care astepta recunostinta si protectie. Implicarile familiei Ridzi in proiecte controversate, impreuna cu alti membrii ai guvernului, imi sustine punctul de vedere. Cel mai probabil, s-a ajuns la un compromis: cariera politica ii va fi curmata, dar DNA, fidelizat prin numiri pedelistilor, va da NUP, cand alte cazuri vor abate atentia opiniei publice.

http://www.youtube.com/watch?v=18Q1FOpqxOE

Hantzy
2009-07-16 08:55:39

Katty

La 2009-07-16 06:14:51, katty1 a scris:

>
>
> Tu inca mai crezi ca a fost inselata? Io perosnal cred ca tipa e unsa
> cu toate alifiile.
>
>
**************
Sa nu exageram, totusi! Nu e unsa chiar cu toate alifiile, altfel ar fi furat cu mai multa atentie. S-a bazat insa pe impresia ca alegatorii sunt mai prosti decat in realitate, si nu vor fi interesati de costurile respectivelor festivitati. Din acest motiv primul ei impuls a fost sa afirme: <nu ma intereseaza cat s-a cheltuit...!>

Hantzy
2009-07-16 09:05:59

Re: I-auzi sobolanu' ... Liviule, el a spus DACA!

La 2009-07-15 20:43:00, Liviu2002j a scris:

> Dar cine plateste pentru tot ce ni se intampla noua oamenilor de rand
> ?!!! Pentru politia care nu-si face datoria sa ne pazeasca de
> nenorocirile care ni se inatampla, pentru justitia care nu-si face
> datoria de ajungem ca in final tot noi toti sa platim cand se ajunge
> la CEDO, pentru smecheriile pe care le fac politicienii pe banii
> nostrii ai tuturor, pentru bordurile care s-au mancat deja, pentru
> reasfaltarile anuale, pentru toate nenorocirile !!!
>
***********
...<daca nu se dovedeste ca in cazul Ridzi a fost o frauda?> Aici e clenciul: nu e ciudat sa aduca in discutie acest aspect?! Banii s-au cheltuit! Pe ce anume, inca nu se stie! Cert e ca nu pe niste barne si pe vreo doua formatii! Deci exista prejudiciu, dar totusi Videanu intreaba retoric <DACA?> Asta ma duce cu gandul la ultima expertiza ordonata de DNA in cazul flota: nave au fost, nu mai sunt, nici contravaloarea lor nu e de gasit, dar nu exista prejudiciu!

Cresida
2009-07-16 09:46:03

Ai dreptate neamtule cu cenzura de la Ziua

,,P.S Ii bag in ma-sa pa astia cu cenzura de pe Ziua, nu am mai intrat de mult pa aici si nici nu voi mai intra daca se continua magaria cenzurii gratuite''.
Eu m-am chinuit ieri toata ziua sa intru pe forum si n-am reusit. Cred ca ,,cenzurista'' si-a luat pauza de WC!

Dinnu
2009-07-16 10:20:46

corect. dar sa nu uitam....

cine a platit pentru fostul m inistru athanasiu? dar pentru fostul ministru chiuariu? dar pentru fostul ministru remes? De ce nu se intraba la fel videanu si in aceste cazuri?


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cum acopera PDL scandalul Iacob Ridzi (3808 afisari)
 Sclavi pe plantatia hipermarketurilor (3468 afisari)
 Tradatorii (3347 afisari)
 Ujpest-Steaua la Digi Sport (2826 afisari)
 Basescu si MAE condamna consulul-porno (1113 afisari)
 Orgie intr-un conac de epoca: 350 de oameni au facut sex (3260 afisari)
 Pentagonul confirma indirect ca Obama este un presedinte ilegitim (2745 afisari)
 A fost data afara pentru ca era prea sexy (2424 afisari)
 Traian Basescu: Unirea dintre Romania si R. Moldova este posibila, daca si cetatenii o vor dori (2393 afisari)
 Si-a aruncat buchetul la nunta si a facut un avion sa se prabuseasca (2050 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00695 sec.