Ziua Logo
  Nr. 4580 de marti, 7 iulie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-07-07
koritza din Germania (...@hotmail.com, IP: 89.247.108...)
2009-07-07 21:11
Tara arde si Dinescu se piaptana!

Este absolut uluitor in toata povestea asta este cum CNSAS-ul / si mai toti comentatorii se prefac a nu zari padurea din cauza copacilor, in speta cum din cauza lui Bumbes se trece foarte usor peste fondul problemei: Gica Popescu, persoana publica, este posibil sa fi turnat. Auci! Cum nimeni nu contesta/ infirma/ confirma/comenteaza faptul ca docomentele par a indica cum ca ceteateanul XY, in speta Gica Popescu, fotbalist de meserie, a turnat. Spun "par a indica" pentru ca verdictul trebuie dat de CNSAS, nu e asa? si atentia cade asupra lui Bumbes, si a modului in care a utilizat el documentele. Sunt multe aspecte problematice si definitii care lipesc din ecuatie, dar mi se pare cu totul fatarnic ca CNSAS-ul sa se inflameze ca dosarul a fost publicat in ziar si nu intr-o publicatie de specialitate, unde , nu e asa, stim cu totii este locul unui studiu academic.
Cat despre Dinescu, care plange faptul ca acea "carte nu s-a scris", am o informatie exceptionala pentru el: cu istoria e un pic mai complicat decat cu poiezia: o carte de istorie nu s scrie/ publica in cateva luni, sunt ani si luni de munca uriasa, mai ales daca faci toata cercetarea de unul singur. Ii recomand d-lui Dinescu, ca din curiozitate, intelectuala bineinteles, atunci cand mai da pe la CNSAS pentru sedintele colegiului, sa ii intrebe pe cercetatorii CNSAS cum se redacteaza o carte de studii istorice si cat dureaza publicarea ei. Sunt sigura ca va afla de ce institutia din a carui Colegiu cu onor face parte, a publicat un numar relativ restrans de volume in atatia ani de functionare bugetata.


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Carrefour criminal (4628 afisari)
 Tolontan arvunit de Patriciu (2084 afisari)
 PSD condus de securisti si interlopi (1987 afisari)
 Ialta-Malta-Moscova (1648 afisari)
 Casuneanu, maestrul combinatiilor (1438 afisari)
 UPDATE - Socant: O femeie din Constanta s-a filmat in timp ce-si viola fiul in varsta de sase ani (4512 afisari)
 Femeia care are cel mai puternic vagin din lume si-a doborat propriul record (3788 afisari)
 Obama ironizeaza Rusia: Multumim pentru afacerea Alaska! (2374 afisari)
 Hotelurile special construite pentru sex, o afacere de miliarde (2355 afisari)
 Yemen: Un barbat acuzat ca a violat si ucis un baiat de 11 ani a fost impuscat in cap in fata a sute de spectatori (Imagini Socante!)  (2183 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01695 sec.