Ziua Logo
  Nr. 4564 de joi, 18 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-06-18

Comentarii: 5, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Socrate
2009-06-18 14:23:48

TB vrea sa il lanseze pe Becali in cursa prezidentiala.

O sa se certe cu Vadim.

Zold Janos
2009-06-18 15:38:04

Locul lui este...

... la oi nu la Bruxelles! Si poate sa-l ancoreze si pe VC T.

www.Sfaturiortodoxe.ro
2009-06-18 15:45:02

Cazul Tanacu

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/06/15/ce-se-mai-aude-de-tanacu-4-ani-de-la-izbucnirea-celui-mai-mare-scandal-din-bor/

acvila
2009-06-18 16:57:22

O culme a filozofiei, "inteleasa rau intentionat"

Bine spunea Dl.Presedinte Basescu ca invatamantul romanesc, care a incaput pe manele unor politicieni, care locul lor nu era sa conduca invatamantul romanesc, cu rol primordial de-a pregati generatiile de azi, si mai ales de maine, ca Romania noastra si Poporul ei, sa poata razbate si supravetui in conditiile vitrege, naturale, economice, politice internationale ce ne va rezerva viitorul. Criticii D-lui Presedinte, care l-au atacat pur si simplu politic si electoral, s-au facut "ca ploaua" netinand cont de o realitate neadmisibila ce se petrece in invatamant,iar cei ce trebuie sa vada, se fac ca nu se intampla nimic grav, cand diplome in invatamantul nostru superior, si nu numai, se dau pe bani ca legumele la piata, pentru cetatenii nostrii romani, dar si straini, fara ca acestia sa treaca pragul a celor institutii de invatamant, cand disciplina in scoli este asa cum este, coruptia asidelea, lista acestori nereguli poate continua. Diplomele pentru "filosofii" din toate domeniile se dau pe banda rulanta, incat in viitor nu vom mai putea spune, ca in trecut " ca doi sunt cu mapa si unul cu sapa" ci toti cu mapa si nici unul cu sapa. Trebuie recunoscu ca talpa Tarii o constituie taranul si muncitorul si nu "filozoful" la care Dl. Presedinte nu a dorit sa se refere in mod direct si explicit. In conditiile de azi, cand tinerii muncitori prefera sa plece si sa lucreze in conditii mai bune in strainatate, ar trebui ca conducerea invatamantului sa faca in aceasta directie reforme, in functie de necesarul economiei romanesti si societatii noastre, din toate domeniile de activitate, respectiv de personal pregatit pentru meseriile solicitate si necesarul de cadre cu pregatire superiara, indiferent daca acestia se pregatesc in invatamantul de Stat sau privat. Este grav ce se intampla pe la noi, chiar daca sunt atacuri cu intentie electorala, de ras tot ne facem in lume, cand conducatorul Tarii este umilit in tot felul. Oare cei ce procedeaza astfel se gandesc ca tot odata este atacat si umilit intregul popor roman, de la care spera ca la alegeri sa primeasca votul, sau cred ca voturile se pot obtine si prin alte mijloace....Sa fie acest atac la Presedinte, fatul ca Domnia Sa sustine functionare normala a institutiilor Statului si in special a celor care fac ordine si condamna faptele care contravin legilor si Justitiei, ce vedem ca in ultima perioada chiar isi fac datoria ? Dar in acest caz nu ar trebui sa fie sustinut, sau oare sa fie alte cauze ? Doamne fereste, sau Doamne ajuta !

TM
2009-06-19 08:59:29

ar trebui sa-l tina vreo 4 ani cu interdectie, sa nu faca de rusine la Bruxelles!

Cine naiba mai voteaza cu PRM in zilele noastre? Chiar asa natiune timpita am ajuns? Sa ne reprezinte unul ca Vadim sau Becali?


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marea dezamagire (2753 afisari)
 Taxa pe auz (2168 afisari)
 Nica misca in front (1429 afisari)
 Obsesia Basescu (1388 afisari)
 In atentia UE si a Bucurestiului (1294 afisari)
 Fost general de Securitate: Iugoslavia a incercat, folosindu-se de serviciile secrete, sa rupa bucati din Romania (3893 afisari)
 TOPLESS de zile mari: 12 fotomodele intr-un pictorial incendiar! (FOTO&VIDEO) (3385 afisari)
 Cele 11 zile libere legale reduc la patru, in 2010 (1937 afisari)
 Aventura sotului meu ne-a salvat casnicia, marturiseste o britanica (1925 afisari)
 Fergie suceste mintile barbatilor cu un look de zile mari (FOTO) (1783 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00630 sec.