Ziua Logo
  Nr. 4553 de vineri, 5 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-06-05

Comentarii: 8, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

iobagul roman
2009-06-05 21:45:02

decind armata satanista nato a rupt orice frontiera,lumea incepe sa se apere

Oricum multzumim de presa ca ne informeaza de milioanele care sunt macelaritzi momentan in pakistan sub comanda absoluta a satanistilor internatzionali==multzumim presa ocupata,multzumim(nu uitatzi ca asa s-au folosit si de Sadam,ca de voi)

Tudor190
2009-01-09 05:32:45

12 reguli infailibile (traduse aproximativ din spanioleasca)

1 In Orientul Mijlociu intotdeauna arabi sint cei care ataca primii, si intotdeauna Israelul se apara. Asta se numeste " represalii " .

2 Nici arabii, nici palestinienii si nici libanezii nu au dreptul de a ucide civili. Asta se numeste " terorism " .

3 Israel are dreptul de a ucide civili. Asta se numeste " aparare legitima " .

4 Cind Israel ucide civili in masa, puterile occidentale cer ca acest lucru sa fie facut cu retinerere. Asta se numeste " reactie a comunitatii internationale " .

5 Nici palestinienii si nici libanezii nu au dreptul de a captura soldati israelieni din unitatile militare si din posturile de lupta. Asta se numeste " sechestrarea de persoane fara aparare " .

6 Israel are dreptul de a rapi in orice moment si oriunde libanezi si palestinieni citi vrea. Numarul lor este de aproximativ 10 de mii, din care 300 sint copii iar o mie sint femei. Nu este nevoie sa li se aduca nici o invinuire. Israelul are dreptul de a retine prizonierii cit vrea, chiar daca unii dintre acestia au fost chiar alesi in mod democratic de catre palestinieni. Asta se numeste " incarcerarea teroristilor " ..

7 Cind se mentioneaza " Hezbollah " este obligatoriu sa se adauge sintagma: " organizatie sprijinita si finantata de catre Siria si Iran " .

8 Cind se mentioneaza " Israel " este strict interzis a se adauga: " stat sprijinit si finantat de catre Statele Unite ale Americii " . Asta ar putea da impresia ca este un conflict inegal si ca existenta Israelui nu este in pericol deloc.

9 In informatiile cu privire la Israel, trebuie intotdeauna sa se evite aparitia urmatoarele fraze: " Teritoriile Ocupate " , " Rezolutiile ONU " , " Drepturile omului " si " Conventia de la Geneva " .

10 Palestinienii, la fel ca si libanezii, sunt intotdeauna " lasii " ce se ascund in mijlocul populatiei civile care nu-i iubeste. Daca cumva dorm acasa cu familiile lor si asta va purta un nume: " lasitate " . Israelul are dreptul de a distruge cu bombe si rachete casele in care acestia dorm. Asta se numeste " bombardament cu precizie chirurgicala " .

11 Israelienii vorbesc mai bine decit arabii limbile engleza, franceza, portugheza sau spaniola. Prin urmare, acestia merita sa fie intervievati mai des si prin urmare sa aiba mai multe oportunitati decit arabii de a explica lumii intregi regulile de mai sus pentru redactarea buletinelor informative (regulile de la 1 la 10) . Asta se numeste " neutralitate jurnalistica " .

12 Toti cei care nu sunt de acord cu regulile de mai sus, si sa le intre bine in cap, sint considerati " teroristi anitsemiti foarte periculosi " .

Ghita Bizonu'
2009-06-05 21:57:14

Si cu marafetu cu stam ? Ca sta costa !!! insa ma ceva nelamuriri ce-i aia armata cu efectiv complet

Fiindca armata poate sa se apropie de milion sau sa fie muult mai jigarita .
Armata ca unitate este o notiune flexibila. Armatya poa contine doar 3 divizii. Sau 2 copruri de armata , fiecare cu 2 divizii .
Dar si diviza este o notiune flexibila . Poate contine 2 regimente sau 4 , Cre regimente sunts i ele o notiune flexibuila.
Sa nu va mai plictisesc in Crimeea corpul de cavalerie roman era compus din 2 divizii fiecare aband 2 regimente care aveau cate 2 divizoane a cate 2 escadroane si un escadron avea numa 80 ....
Divizia standat americana are cca 26.000. Diviziile iraniene aveau doar 8000.

Dar oricum gestu conteaza .....

iobagul roman
2009-06-05 22:31:25

?????sa fie adevarat,exact in fatza latra de pace

Is the US Covertly Launching Attacks on Iran?
Tags: COVER-UP/DECEPTIONS/PROPAGANDA IRAN
Over the past week, attacks have been occurring almost daily in Iran. Is the US covertly launching these attacks in an attempt to destabilize the country just before their election?

UN investigator 'shocked' by scale of destruction in Gaza
Tags: ISRAEL
The head of a United Nations team investigating possible war crimes by Israel and Hamas during the Gaza war said Thursday he had been shocked by the scale of the destruction in the Palestinian areas.

South African Judge Richard Goldstone spoke at the end of a four-day fact-finding trip to Gaza, during which his 15-member team interviewed dozens of witnesses and visited sites damaged in Israel's three-week offensive against Hamas that ended Jan. 18.

His team hoped to visit Israel and the West Bank as well, but Israel has refused to cooperate, citing alleged anti-Israel bias by the U.N. Human Rights Council, the probe's sponsor.

» 1 comment ^

ionion
2009-06-06 08:33:36

Rusia se pregateste sa atace lumea libera !


tentaculele criminale ale Moscovei se apropie de lumea libera.
Suntem obligati sa ne aparam prin contraatac.

Morphius
2009-06-06 08:55:01

Putin face incalzirea armatei inainte cu meciul impotriva SUA

Asa pare ca se intrevede in viitorul apropiat un razboi in toata regula oare o sa fie transmis la HBO pe parale sau la CNN moca?

Morphius
2009-06-06 09:05:46

Re: Rusia se pregateste sa atace lumea libera !

Ioane Ioane toata lumea doarme numai tu nu poti sa dormi de dobitoc ce esti ,Lumea Libere care ? internetul este urmarit telefoanele ne sunt ascultate tot ce cumperi este monitorizat micro cipurile se vor implata sub chele tu numesti asta lume libera Du-te si culcate amice ca tare prostanac mai esti.

ionion
2009-06-06 09:44:05

Re: Rusia se pregateste sa atace lumea libera ! pt Morphius


iti multumesc pentru mesaj !

Ghita Bizonu'
2009-06-06 15:58:07

Re: Exact asa s-a simtit obligat si Hitelr . Apoi la Nurenberg s-a zis ca trebe sa astepti

La 2009-06-06 08:33:36, ionion a scris:

>
> tentaculele criminale ale Moscovei se apropie de lumea libera.
> Suntem obligati sa ne aparam prin contraatac.
>


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Obama reseteaza jocul geo-strategic pentru secolul XXI (2544 afisari)
 Comunistul Voronin latra la Romania (2400 afisari)
 Presupuneri privind dezastrul din Atlantic (1992 afisari)
 "Felix" are picioare scurte (1744 afisari)
 Putin catre Bruxelles: Nu va fi gaz! (1606 afisari)
 Comandantul aerodromului a murit in urma unui accident aviatic la Clinceni (2172 afisari)
 Posibila deturnare a zborului Air France 447 - Un chinez a facut o asigurare de peste un milion de dolari cu putin timp inainte de a se imbarca (2023 afisari)
 Rusia se pregateste sa trimita in Belarus doua Armate cu efectiv complet (1949 afisari)
 Fotografii cu femei topless si un barbat dezbracat facute la vila lui Berlusconi din Sardinia, publicate de El Pais (1829 afisari)
 Guvernatorul regiunii Odesa: "Basarabia va fi pentru totdeauna teritoriu ucrainean" (1715 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00643 sec.