Ziua Logo
  Nr. 4551 de miercuri, 3 iunie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-06-03
samizdat din Iasi (...@gmail.com, IP: 89.120.233...)
2009-06-04 11:07
Sunt de acord cu ce scrie aici

De peste 60 de ani suntem sufocati de tot felul de campanii propagandistice prin care se incearca a se arata cat a patimit ''poporul ales'' de-a lungul timpului si mai ales in perioada interbelica si a celui de al Doilea Razboi Mondial. In constiinta tuturor trebuie inoculata ideea ca evreii sunt adevaratii martiri ai istoriei. Holocaustul este ridicat la rang de religie oficiala mai presus de oricare alta. Statele asa-zis democratice s-au transformat in adevarate tribunale de tip Inchizitie ce au rolul de a veghea la mentinerea si perpetuarea acestei religii. Poti zice ce iti trece prin cap despre Crestinism. Nu si despre Holocaust. Legile noii Inchizitii te vegheaza. Pot sa zic tot ce vreau de bine despre Satan. Nu insa si de Antonescu.
Ca a existat sau nu Holocaustul, nu despre asta vreau sa vorbesc aici. Ideea care intriga este aceasta obsesie de a mentine inchis un subiect destul de neclar inca. Si ne intrebam care este scopul. Nu cumva prin ceea ce se preda in scoli si prin campaniile asupra tinerilor se doreste obtinerea unei turme de indivizi care sa vada in orice critica la adresa evreilor o crima? Si nu cumva rezultatul dorit este ca orice reactie impotriva actiunilor statului Israel sa fie privit ca un act antisemit, ca o ''reinviere a ideologiilor criminale''? Nu cumva se cauta discreditarea nationalismului sub pretextul ca ar avea radacinile in ideologiile care au savarsit Holocaustul, si astfel sa fie anihilata singura ideologie care inca mai ia atitudine si mai este activa in lupta impotriva distrugerii natiunilor europene? Nu cumva de pe urma acestui Holocaust, o serie de state europene platesc sume fabuloase statului Israel?
Dar despre actiunile evreilor de ce nu se discuta? De ce nu se aduce aminte ca cei ce au creat cea mai criminala doctrina din istorie - comunismul - si care au si pus-o in practica sunt evreii? Eu ca roman trebuie sa ma simt vinovat si sa platesc pentru acest Holocaust, sa plang cand se comemoreaza. Dar ei ca mi-au adus cu forta marxism-leninismul care a distrus toata elita Romaniei si a mutilat constiinta unei intregi natiuni, simt ceva? Nu, si asta pentru ca asta le este scopul. Talmudul spune ''pe cel mai bun dintre non-evrei omoara-l''. Asta pentru domnia ''poporului ales''. Ceea ce se intampla acum in Gaza este inca o dovada ca nu se sfiesc sa ucida ''in direct''. Sper sa se poata realiza unde s-a ajuns din moment ce nu se mai jeneaza de nimeni si de nimic in calea lor spre dominatie globala.
Nu vreau aici sa indemn la antisemitism sau sa iau partea asasinilor din Hamas, pentru ca asa cum nevinovati sunt copiii palestinieni ucisi de armata israeliana la fel de nevinovati sunt si copiii evrei ucisi in atentate criminale de fanaticii islamisti.
Ideea este ca trebuie odata si odata trezita constiinta oamenilor in sensul ca nu trebuie sa ne mai lasam inselati de aceasta falsa imagine de victime a evreilor, imagine in spatele careia au comis si continua sa comita crime cel putin la fel de mari si odioase ca si cei pe care ii acuza.
Inchei prin a intreba: nu cumva antisemitismul nu este o boala patologica, ci o reactie la actiunile criminale ale evreilor? Cine are ochi sa vada sa dea raspunsul.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 EBa trage presul de sub Hrebenciuc (4148 afisari)
 Enigma zborului Rio-Paris (3632 afisari)
 Hoara, bordura de gatul lui Videanu (1739 afisari)
 Basescu si-a gasit colegi in Israel (1550 afisari)
 EBa fata cu Euro-porcinele (1391 afisari)
 Partida de sex in plina strada, la Timisoara (5498 afisari)
 Cu cat ejaculezi mai des, cu atat iti scurtezi mai mult viata! (4113 afisari)
 Doi astronauti dezvaluie adevarul din spatele inregistrarilor NASA cu OZN-uri (VIDEO) (4001 afisari)
 Tipuri de femei cu care barbatii nu s-ar casatori nici in ruptul capului (2398 afisari)
 Cum m-am indragostit de Basarabia sau Scrisoare catre Natalita (2343 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01048 sec.