Ziua Logo
  Nr. 4540 de joi, 21 mai 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-05-21


Comentarii: 8, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

un roman mediu
2009-05-21 12:18:30

Rusii tot rusi...

samizdat
2009-05-21 13:45:29

In sfarsit ....

cumva a nimerit-o si Basescu cu ceva. In ultima vreme isi cam dadea cu stangul in dreptul. Nu conteaza ca mai castiga niste voturi daca se situeaza pe interesul national, face bine! Cam tarziu i s-a trezit......patriotismul! Nu-i asa Alex Pandrea? Vezi ca nu suntem asa habotinici si de porniti contra lui Base pe cat iti inchipui? Da cu cetatenia acordata basarabenilor, eu personal cred ca a dat-o in bara, si scriu asta chiar daca si Victor Roncea se iluzioneaza cu asta. Eu scriu si cred ca va este clar ( am intalnit si un basarabean care nu voia decat cetatenia romana ca sa plece in EU - atat si nimic altceva, ca nu toti sunt nationalisti si patrioti, si astazi a intrat in firea omului doar sa caute profitul personal fara sa se gandeasca la tara si natiune, caci doar prin ele respiram, asa-i mai ,,ROY"?) ca teritoriul Basarabiei dupa primirea cetateniei se va goli de ,,moldoveni ,, care vor pleca in EU!

samizdat
2009-05-21 13:48:03

Re: Rusii tot rusi...

srelu
2009-05-21 14:29:34

Si ce daca ?

Zamolxis
2009-05-21 15:07:58

In stil rusesc

Toata declaratia se bazeaza pe idei si fraze scoase din context si fara legatura cu faptele, doar pentru a demonstra inca o data imperialismul de care dau dovada.

De exemplu; "...ideii Romaniei Mari" nu este un vis ci o REALITATE din toate punctele de vedere.

Noi suntem inconjurati de Romanitate si asta ne-a fost ascuns pana astazi.

Europa si SUA..., niciodata occidentul nu a fost de acord cu unirea teritoriilor locuite de Romani pentru ca ei insisi ravneau la bucati din tara noastra.

Mihai Viteazu, Alexandru Ioan Cuza...

Totul depinde de noi.

Ghita Bizonu'
2009-05-21 22:28:23

Si ce nu zice muscalu este ca la Kremlin se freaca mainile cu bucurie !!

Rusii sunt experti sa-i lase pe altii sa le demonstreze ca de fapt nu au de ce sa se abtina in a-si satisface nazuintele .
Pun pariu ca deja au niste plabnuri ce si cum ca sa rasluiasca din granitele noastre actuale . In privinta asta am mare incredere in ei!! Unica certitudine este cioamgu rusesc .

dorumare
2009-05-22 02:53:12

pozitii si pozitii...

kosovo e un simbol al sirbilor si va ramine vesnic in istorie, chiar daca intre timp raportul populatiilor s-a schimbat in defavoarea sirbilor. Si Stalin a schimbat astfel de rapoarte si altii probabil, si se vor mai schimba si pe viitor, in mod natural sau nu. Cum se va proceda? Zone din Spania sau Italia ce vor fi populate majoritar de romani vor deveni independente? Cartier din Budapesta majoritar chinez va fi un Hong-Kong al Ungariei trebuind sa-l retrocedeze Chinei? In Iugoslavia au fost polite de platit si le-au suportat nevinovatii cum a mai fost in istorie..
Pactul Ribbentrop-Molotov e ceva mai serios si chiar ar trebui discutat serios pentru ca sta la capatiiul a zeci de milioane de morti si nu a fost abordat serios pina acuma doar pentru a menaja 'aliatul' Uniunea Sovietica (mai nou Rusia..).. Meritoriu efortul depus, uman si material, in al II-lea razboi mondial, dar...? Sunt lucruri stricate care nu se mai repara niciodata dar si altele care se pot repara si altele care trebuie neaparat reparate pentru ca viciaza pentru multa vreme 'moralitatea' lumii.... Bineinteles ca nu trebuie reparate nedreptatindu-i pe altii, cum s-a facut in unele parti ale lumii, dar pentru inceput trebuie discutate...
Neindoielnic Stalin are pe constiinta milioane de oameni din propria tara, ce mai conteaza altii in plus? Ca sunt din Finlanda, Polonia sau Romania... Ca or fi fost chiar prizonieri de razboi? (cei de la Katin nu cred, ca nu stiu sa fi declarat razboi Poloniei.. tara pentru care Anglia a declarat razboi Germaniei... ). Noi i-am ajutat sa-si salveze tezaurul si chiar o parte infima din populatie (armata..), ce s-ar fi intimplat daca atunci ii ajutam si militar...?... Sau daca ne impotriveam ultimatumului... Era Rusia sovietica un agresor? sau i se trecea si asta cu vederea daca 'schimba macazul'... Rusia sovietica a livrat carburanti armatei germane pina in preajma 'bataliei Angliei'... si i s-au trecut toate cu vederea pentru ca 'Albionul' stia ca-l va convinge pe Stalin sa se 'cuminteasca'.. 'Cumintenia' a atras furia lui Hitler si planul Barbarosa si... In final 'trecutul' s-a sters cu buretele si acuma nu se prea mai pomeneste nimic decit dupa iunie 1941... E drept ca istoria o scriu invingatorii, dar trebuie sa o scrie si convingator, astfel incit generatiile viitoare sa nu se indoiasca prea mult de 'adevarul istoric'....

FB
2009-05-22 05:26:42

Ma ,sunteti legionari ?

Astia de la ..Ziua .Nu ca as avea ceva impotriva ,poate... *dimpotriva *.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stanisoara sta pe o bomba (3098 afisari)
 Ajutor, ne omoara romanii! (2884 afisari)
 CEDO ne da afara (1941 afisari)
 LDP Dambovita ilegala de trei ori (1412 afisari)
 Ida - matusa pierduta a omenirii (1386 afisari)
 Barbatii ajung impotenti din cauza femeilor cu fuste scurte si bluze transparente (4469 afisari)
 Vedeta din Spiderman s-a sinucis cu doar doua zile inainte de a implini varsta de 29 de ani! (3075 afisari)
 O prostituata din Germania cutremura, la propriu, Berlinul! (FOTO) (2626 afisari)
 Engleza premierului Emil Boc: Yes, but you know, aviara gripa... - VIDEO (1991 afisari)
 Dani Otil: Nu stiu unde se muta Mihaela Radulescu (1568 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00614 sec.