Ziua Logo
  Nr. 4513 de miercuri, 15 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-04-15

Comentarii: 7, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

omu
2009-04-15 22:52:42

saptamana patimilor...

bag sama ca noi,astia patimim...copiii nu au scoli,profii sint platiti se stie cum(nu cei de la universitati),bisericile sint ca niste palate si PARAZITII DE POPI sug de unde pot..pacat ca nu sug de unde gandesc eu.

rosu.costel55
2009-04-15 23:57:13

PROTEST PUBLIC

Protestez pentru privilegiile acordate preotilor in Romania,..pentru scutirile de taxe si impozite ,pentru salariile grase din bani publici.Biserica este o institutie independenta,autocefala care nu trebuie sa fie sponsorizata cu bani publici.Daca totusi acesti paraziti trebuiesc sa fie platiti pentru servicii religioase,..atunci nimeni nu mai trebuie sa plateasca pentru botez,inmormantare,nunta,..spovedanie..etc.Aratati-mi un popa ce face un serviciu gratis...sa-mi spuna cineva cine contabilizeaza castigul unui preot si cine il impoziteaza?Cat mai continua aceasta batjocura nationala,..cat mai transformati biserica in agent electoral.

Ion Caramache
2009-04-16 04:28:52

Rasplata popilor

Asta este rasplata pentru apelul mincinosului prim confesor duhovnic al neamului Justin Parvu si papagaldistului sau Viktor Alexandru Roncsea care au bramburit o tara intreaga cu protestele lor nefondate despre numerele diavolului pe pasapoartele romanesti.

ug
2009-04-16 07:35:49

Pentru ce ...

Pentru ce este nevoie ca o "delegatie a Patriarhiei Romane, condusa de episcopul Varsanufie Prahoveanul" sa aduca "de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim Lumina Sfanta cu un avion special" ?
Pentru asta ne-am imprumutat cu 20 miliarde Euro de la banci straine ?
Cereti sa se suspende risipa. Opriti avionul care pleaca peste 2 zile. Prea Sfintiile Voastre binevoiti a Va plati plimbarea in Tara Sfanta din banii pe care Parlamentul tocmai Vi i-a daruit pe si nu din banii contribuabililor, multi urmand sa intre curand in somaj.
Trezeti-va romani din somnul cel de moarte !

ug
2009-04-16 07:52:53

Prea Sfiintiile lor au nevoie de multi bani ...

Bisericile si manastirile vor fi listate la Bursa
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane (BOR), Preafericitul Daniel a aniversat, marti, 21 iulie, 57 de ani. Cu acest eveniment, el a reusit sa-i convinga, intr-o sedinta extraordinara, pe toti mitropolitii, arhiepiscopii, episcopii eparhioti, episcopii vicari-patriarhali, episcopii-vicari si arhiereii-vicari din Sfantul Sinod sa aprobe listarea la Bursa de Valori Bucuresti a tuturor bisericilor si manastirilor din tara noastra.
BOR este impartita cuprinde 6 Mitropolii, impartite in Arhiepiscopii si episcopii, cu un total de 13.527 parohii si filii, deservite de 14.513 preoti si diaconi, ce slujesc in 15.218 lacasuri de cult. Totodata, BOR are 637 de manastiri si schituri, cu peste 8.000 de monahi si monahii.
"Biserica Ortodoxa Romana are nevoie de foarte multi bani. Trebuie sa construim Cadetrala Neamului, sa renovam, consolidam si modernizam majoritatea bisericilor si manastirilor, sa ajutam sute de mii de enoriasi aflati sub pragul minim de saracie. Potrivit unui studiu efectuat, la cererea noastra, de catre o importanta companie britanica de consultanta financiar-bancara, BOR ar avea nevoie de 10 miliarde de euro", a declarat Daniel, imediat dupa votul de aprobare privind listarea la Bursa. a tuturor bisericilor si manastirilor.
Intre 1 septembrie si 1 decembrie s-au listat 15.000 de biserici si 600 de manastiri. Aproximativ 10 milioane de enoriasi au devenit actionari. Bursa de la Bucuresti s-a dezvoltat spectaculos, ajungnd la o capitalizare de peste 200 miliarde de euro. BOR a atras peste 15 miliarde de euro, demarand un amplu program de modernizare a tuturor lacaselor de cult.
Training in satele din Romania
S-au infiintat inca 100 de societati de brokeraj, care au demarat caravane in toate satele din Romania, pentru a-i invata pe preoti si pe noii actionari, ABC-ul bursier. Cotidianul Ziarul financiar a ajuns la un tiraj de 500.000 de exemplare, majoritatea enoriasilor avand abonament la aceasta publicatie. Postul de televiziune Money Channel a inaugurat o noua emisiune, numita "Liturghia bursiera".
In cadrul slujbelor de duminica a inceput sa se vorbeasca despre randamente, suprasubscrieri, capitalizare bursiera, fonduri de pensii, IPO-uri (oferte publice initiale), Fondul Proprietatea etc. Dupa slujba, noii actionari mergeau la fostele bufeturi comunale, transformate in "cluburi bursiere", unde-i savurau trabucurile si coniacurile.
Text complet in :
http://www.times.ro/business/bisericile-si-manastirile-vor-fi-listate-la-bursa
http://www.times.ro/business/bisericile-si-manastirile-vor-fi-listate-la-bursa

D ANTON II
2009-04-16 09:25:40

O dovada ca mafiotii

Din guvern si din parlament isi raplatesc acolitii in sutane, caci protii sint adevarate satane in sutane si au format o colaitie clericalo-politicianista masonica, din care fac parte: preotii ortodocsi, magistratii si politicienii corupti ! Aceasta monstruoasa coalitie masonica are telul principal de a dementiza populatia Romaniei{ ore de religie in scolile laice si alungarea stiintelor din invatamintul laic} pt ca prostimea sa poata fi transformata in sclavi supusi bisericii si politicului ! Deja profesorii de stiinte au creierele spalate si accepta sclavia, caci desi guvernul Boc - cu sprijinul parlamentarilor- REDUCE salariile profesorilor si MAJOREAZA salariile clericilor! si aloca sume imense pt construirea de biserici profesorii NU PROTESTEAZA ! Mai mult , guvernul Boc doreste ca preotii sa faca parte din "sfinta treime" care va desemna directorii scolilor laice si va stabili ...salariile profesorilor !!!!!!! O tempora, o mores !

demetrius
2009-04-16 09:33:13

Asta da echitate !

Salariile profesorilor ingheata, numai ale preotilor se dilata... Oare au trecut cu adevarat prin scoala "alesii" neamului prost. Cred cumva parlamentarovicii nostri ca li se vor sterge pacatele si ca preotii se vor ruga pentru ei ? Vor fi primii care-i vor trada, ca asta-i caracteristica noastra ...nationala si confesionala...


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Betie cu apa rece (4220 afisari)
 Basescu rupe Cortina (2828 afisari)
 Principele Duda e pe statul "M" (2436 afisari)
 ONU a gasit un Guantanamo in Basarabia (1890 afisari)
 FMI sau falimentul (1519 afisari)
 Incredibil: Un om a muscat un piton incolacit de trupul sau, in continuu, timp de trei ore (3260 afisari)
 Socant: Cel mai batran bebelus din lume are... 26 de ani! (3238 afisari)
 O adolescenta batjocorita de colegi pentru ca era prea grasa, s-a transformat intr-o regina a frumusetii (2689 afisari)
 Limba noastra-i o comoara sau cum a intors-o Voronin ca la scoala KGB de la Moscova (2323 afisari)
 Datele despre fenomenul de tsunami solar prezic mai exact distrugerea Pamantului (2267 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01134 sec.