Ziua Logo
  Nr. 4510 de sambata, 11 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-04-11

Comentarii: 10, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Osiris
2009-04-11 21:44:35

DUMNEZEU EXISTA SI VEGHEAZA !

Cred ca, incetul cu incetul, balanta se inclina in favoarea Adevarului, cu toata opozitia marionetelor si a Marelui Stapan.

Unul din linerii Opozitiei, intrun interviu acordat RRA in seara asta, a spus ca pana la urma se va ajunge la repetarea alegerilor.

Sa tinem cont ca, dupa inscenarile instrumentate de militienii (securistii) regimului stalinist din Moldova, dupa actiunile Gestapoului moldovenesc indreptate impotriva tineretului roman din Chisinau, care au si parinti, si dupa blocarea practic totala a votului celor peste 1 MILION de cetateni moldoveni din afara tarii, rezultatul unui nou vot, supravegheat corect, nu cum a facut OSCE si delegatia rusa (dna baroana Emma Nicholson de Winterbourne, englezoaica cu coloana vertebrala, bine cunoscuta noua, le-a denuntat incorectitudinea; complementar a luat atitudine publica si vicepresedintele Dumei ruse, dl Vladimir Jirinovski), acest rezultat e previzibil.

Interventia occidentala, intreaga prestatie ii este foarte slaba, RUSINOASA. Se pare ca Occidentul are probleme serioase nu numai la capitolul furturi bancare de mare calibru, ci si la capitolul Adevar si Democratie ("democratie, fie ! dar nu pentru catei !"). Despre politica Rusiei, nu e nimic de adaugat, pentru ca nu e nimic nou; cunoastem, cum putini cunosc.

Sa speram ca moldovenii vor reusi sa fie cu adevarat stapani in tara lor. De pe acum au dat o lectie care pune foarte serios pe ganduri intreaga Europa, mahmura de atata bine.

basarab
2009-04-11 21:45:59

Voronin va avea doliu national!!Catafalcul pe caruta +++

Voronin va avea doliu national!!Catafalcul pe caruta +++

Voronin isi da bine seama ceece ar insemna sa traga in studenti !
Catafalcul pe caruta.
Voronin va avea doliu national!!Catafalcul pe caruta +++

CE FRUMOASE VOR FI. SUPERBE. ON-LINE.


basarab
2009-04-11 21:55:36

Organizarea funerariilor nationale pentru politicianul Voronin C. Voronin

Presedintele Moldovei a semnat un decret privind crearea unei comisii pentru organizarea funerariilor nationale pentru politicianul Voronin C. Voronin si va anunta o zi de doliu national, informeaza serviciul de presa al Presedintiei.

basarab
2009-04-11 22:00:14

Noi, membrii Comisiei Electorale Centrale, Mihai Busuleac, Vasile Gafton si Nicolae Garbu

Noi, membrii Comisiei Electorale Centrale, Mihai Busuleac, Vasile Gafton si Nicolae Garbu, am semnat procesul – verbal al comisiei Electorale Centrale privind totalizarea alegerilor parlamentului R. Moldova de legislatura XVII din 5 aprilie 2009 avand anumite rezerve care constau in urmatoarele:

I.Desi cifrele de totalizare reies din procesele-verbale intocmite de organele electorale inferioare avem o rezerva referitor la corectitudinea acestor cifre care constau in urmatoarele:
a) listele electorale au fost intocmite de administratiile publice locale cu grave incalcari a legislatiei electorale. O mare vina referitor la incorectitudinea intocmirii listelor electorale ii revine Comisiei Electorale Centrale care a inmanat la inceputul perioadei electorale secretarilor consiliilor raionale CD in care erau incluse date personale a cetatenilor R. Moldova primite de la Ministerul Tehnologiilor Informationale in baza carora au si fost intocmite listele electorale.
b) Ulterior s-a dovedit ca aceste CD contineau date eronate precum ar fi:
- in listele electorale au fost incluse persoane decedate cu 15-20 ani in urma;
- in listele electorale au fost incluse persoane care in realitate nu au locuit si nu locuiesc la adresele indicate in aceste liste;

II.Contestatiile parvenite la adresa Comisiei Electorale Centrale au confirmat asemenea fraude si anume ca proprietarii imobilelor au sesizat Comisia Electorala Centrala ca venind la votare au vazut ca in listele electorale au fost incluse persoane indicandu-se adresa imobilelor care le apartin cu drept de proprietate, carora nu le-au dat acordul de perfectare a vizelor de domiciliu si residinta.

III.Dubiile susmentionate sunt confirmate obiectiv prin faptul ca concurentul electoral Partidul Comunistilor din R. Moldova la 11 aprilie a atacat la Curtea de Apel Chisinau hotararea Comisiei Electorale Centrale nr.2501 din 8 aprilie 2009 prin care s-a permis concurentilor electorali accesul la listele electorale cu posibilitatea obtinerii copiilor de pe aceste liste.

IV.Pe 4 si 5 aprilie radiodifuzorul "EU TV" care are acoperire nationala, incalcand cu rea credinta prevederile art. 47 alin.14 Cod electoral intentionat au facut agitatie electorala abuziva in favoarea unor concurenti electorali, defavorizand ceilalti concurenti electorali.

V.Pe parcursul perioadei electorale concurentul electoral Partidul Comunistilor din R. Moldova a uitilizat la maxim resursele administrative, fapt care a influentat rezultatele alegerilor.

basarab
2009-04-11 22:01:36

MAI SUNT OAMENI CA LUMEA IN MOLDOVA- CURAJOSI!!!!

Noi, membrii Comisiei Electorale Centrale, Mihai Busuleac, Vasile Gafton si Nicolae Garbu


basarab
2009-04-11 22:02:22

Baroneasa Emma Nicholson: "Cand am terminat numararea voturilor pe la ora 1 dimineata,

Chisinau, 9 aprilie ( infotag ).

Baroneasa Emma Nicholson:

"Cand am terminat numararea voturilor pe la ora 1 dimineata, pe 6 aprilie, comunistii aveau 35%+++, iar partidele de opozitie impreuna, 40-45%+++, a declarat pentru BBC europarlamentarul, baroneasa emma nicholson, care a facut parte din echipa de observatori ai osce. dupa cum transmite infotag, baroneasa a amintit ca deja la ora 8 dimineata cifrele au fost cu totul altele. "S-a constatat ca comunistii au acumulat 50%, iar partidele de opozitie - cote neinsemnate. dar nu avem dovezi", a spus baroneasa. emma nicholson a mentionat ca nu poate fi de acord cu seful delegatiei osce. "Am o mare experienta in monitorizarea alegerilor in aceasta regiune. Raportul nostru despre alegeri a fost prea prietenesc. Problema este ca vorbim despre un raport osce, iar in osce sunt rusii, iar viziunea lor este foarte diferita de a mea", a declarat observatorul.

Osiris
2009-04-11 22:27:07

Urmasului lui Basarab I

Va multumesc ! Cel putin eu. Ma faceti sa ma intreb de ce tace presa noastra. Sper ca e doar o intarziere accidentala.

george nemteanu
2009-04-12 00:24:59

Re: Urmasului lui Basarab I

La 2009-04-11 22:27:07, Osiris a scris:

> Va multumesc ! Cel putin eu. Ma faceti sa ma intreb de ce tace presa
> noastra. Sper ca e doar o intarziere accidentala.
>
Basarab, tu ii declari pe cei trei membri eroi. Cinste lor chiar daca au tacut cateva zile. Dar un lucru este evident ca usor, usor ,Voronin va fi lasat tot mai singur. Si de Kremlin. Si-a facut-o cu mana lui. Inca un dictator comunist incapabil a realiza realitatea. Vina este partial a lui. Sistemul care l-a creat are si el vina sa. O lectie pentru cei tineri care au prilejul sa cunoasca comunismul pe viu.

ionion
2009-04-12 05:48:49

Draga Voronine fii om cu scaun la cap : judetele de peste Prut nu se baga in evenimentele dintre


Prut si Nistru - nu mai cauta tzap ispashitor pentruca ala esti tu.
Ai grija de un singur lucru : sa nu te puna cumva necuratul sa-i ceri ajutor lui Ion Iliescu pentruca grea iti va fi soarta .

La Bucuresti nimeni nu iti va scranti un fir de par - de asta fii sigur.

ionion
2009-04-12 06:43:41

Baroness Nicholson va avea ultimul cuvant de spus si nu Voronin si nici strada !


Numai si numai pe cale diplomatica Basarabia poate fi eliberata.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Voronin vaneaza oameni in Basarabia (2287 afisari)
 Vanatoare de ziaristi (1671 afisari)
 Va impuscam copiii! (1544 afisari)
 Cu voie de la Moscova (1522 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (1308 afisari)
 Cindy Crawford, fotografiata in timpul unei partide de sex, in piscina unui hotel din Mexic (3284 afisari)
 Sexul in apa, alunecos... de periculos! (2960 afisari)
 Gica Hagi, noul selectioner al Romaniei! (2048 afisari)
 Presa moldoveană are semnale că unele dintre tinerele reținute de poliție au fost abuzate sexual (2010 afisari)
 Garantia unui amant profesionst: "Sexul cu mine va salveaza casniciile" (2000 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00700 sec.