Ziua Logo
  Nr. 4503 de vineri, 3 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-04-03

Comentarii: 6, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Eufrosin
2009-04-03 21:40:56

Surprinzator?

Nu.

Cata vreme opozitia moldoveana vede AmericaUeNato, ca pe unicul salvator, reactia Kremlinuli nu ma surprinde.

Romanii aflati de ambele parti ale Prutului, trebuie sa se trezeasca:

Nu aliati cu dracul vom implini destinul istoric al Romaniei, ci cu cei care tocmai scapa de el.

knowbothsystems
2009-04-04 03:19:28

Re: Surprinzator? RE: du-te si predica in pustiu !

La 2009-04-03 21:40:56, Eufrosin a scris:

> Nu.
>
> Cata vreme opozitia moldoveana vede AmericaUeNato, ca pe unicul
> salvator, reactia Kremlinuli nu ma surprinde.
>
> Romanii aflati de ambele parti ale Prutului, trebuie sa se
> trezeasca:
>
> Nu aliati cu dracul vom implini destinul istoric al Romaniei, ci cu
> cei care tocmai scapa de el.


Nu esti clar...."... care tocmai scapa de el"-- de "destinul istoric al R " ?!?

Du-te tu in Rusia, sau esti chiar acolo? Si 'bati saua sa priceapa iapa"?
Ai vazut pe undeva "civilizatie lasata de rusi"? Hai, da-ne exemple !

Cum gindea o indianca-la Londra sa ia niste cursuri avansate de care avea nevoie in profesie acasa, sa-si diversifice munca.
Am intrebat-o direct, vazind ca ea nu uraste pe ex-ocupanta Anglia, cum noi romanii pe rusi si pe Rusia (atentie, DA Comertului cu Rusia, dar ATENTIE-mai hot ca rusul nu e decit ursul !) .
Indianca mi-a raspuns "India nu poate uri Anglia si pe englezi pentru ca, daca ei nu veneau, acum toata India ei era = traia ca partile sarace ale Indiei. Dar Anglia a fost un ocupant civiizat si civilizant, le-a pus de educatie generala, de facultati dar si de scoli superioare-de prima mina, pe glob, de retea de cale ferata, dar mai ales le-a lasat o limba cu care se pot descurca pe glob, etc. Si a incheiat cu concluzia "Anglia pentru ei nu a fost ca Rusia pentru noi".

Asta, daca pricepe si Eufrosin ce a vrut sa spuna indianca.....

Igor
2009-04-04 08:23:01

Eufrosin

si este jertfa avortului la betie, pa care l-au chirurgicat comunistii. De prost ce e, nici nu isi da seama, ca a fost prins in capcana. Jinduirea la lingerea fundului sefului rus, zeificarea unor nimicuri, golani, veniti de prin siberii, necarturari, care au croit cu bata, tunurile si tancurile in acest pamant, care, pe Eufrosini ii folosesc drept carne de tun, asta este realitatea. Acei, ce ne-au luat limba, alfabetul, indentitatea romaneasca, si, pana la urma si sufletul - biserica romana, sunt in tidva frosilor "salvatorii" natiei! Asta, frosineanu, asa si nu intelege, ca, atata vreme, cat limba rusa va circula in toate sferele tarii fara nici o restrictie, si, santajandu-ne cu resursele energetice, el si lingepupincuristii de rusi vor fi permanent de mana a doua. In caz, ca frasina nu isi aduce aminte de vremurile rusilor, ii improspatez creierul: majoritatea structurilor statale, intreprinderilor economice, institutiilor de invatamant si prescolare, totul, dar totul era condus in exclusivitate de rusi. Nu ai avut nici o sansa, frosea, sa devii ceea, ce pretinzi, limba rusa era piedica in calea prosperarii tale, deoarece, sa inveti tu o viata aceasta limba, oricum rusul o va percepe mai bine, doar sa concubinezi cu un rus, tind sa cred, ca asa si este situatia. Sotii rusoaice ale demnitarilor "moldoveni" - Snegur, Lucinschi, Voronin, Urechean, etc, etc, - totul, in fine, rezulta in pierderea identitatii, iar mai departe rusu face din mamaliguta asta orice doreste...

naem
2009-04-04 09:41:32

basarabia

Basarabeni aduceti-va aminte de bunici vostri trmisi si omorati in siberia. Basarabeni aduceti-va aminte de crimele rusnacilor facute pe pamanturile voastre Basarabeni adceti-va aminte ca si voi alaturi de romania trebuie sa fiti in europa nu in siberia , aducetiva aminte ca santeti romani nu mujici rusi.

Rhodos
2009-04-04 10:21:28

Clar...limpede

Ce mai vreti?

Anca2008
2009-04-04 20:21:35

cine seamana vint

culege furtuna. Romanii n-au inteles nimic din istoria lor. S-au cramponat de anii comunismului bolsevic si nu vor sa mearga mai departe. Ca magarul care se opinteste si da cu copita cind vrei sa-l scoti din mlastina. Si-atunci istoria nu vrea sa mearga mai departe. Pina nu vor invata sa judece si sa vada limpede mersul vointei divine, Dumnezeu ii va tiri iarasi si iarasi in acelasi cerc vicios cu sau fara voia lor
Multi dintre romani ii urasc pe rusi din principiu, fara sa fi avut vreodata cel mai mic contact cu relele facute de acestia in trecut si nu vor sa asculte nici de ratiune, nici de Dumnezeu, nici de propriul lor interes. Chiar daca au avut nenumarate ocazii sa ingroape securea razboiului, ei au ales mereu aceasta ura confortabila care parca le justifica insasi existenta. Pentru romanul de rind, ura fata de rusi a ajuns echivalentul romanismului si unica manifestare a unui tip de 'patriotism' de tip nou, manelist. Ia-i romanului aceasta ura si devine o leguma dezorientata in fata maretiei istoriei sale.
Nu stiu insa de ce se indigneaza atita romanii atunci cind rusii le raspund la ura cu dispret. Dar ceea ce stiu este ca atita timp cit aceasta orientare de masa se va mentine, Romania isi va rata orice sansa de bine atit pentru prezent cit si pentru viitor..


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Decapitare marca DNA (3604 afisari)
 Ofensiva lui Tökes continua cu Voivodina (2310 afisari)
 Eurodeputatii unguri suparati pe cei romani (1658 afisari)
 Boc ne-a dat dreptate (1217 afisari)
 Unii intra, altii ies (1213 afisari)
 Gigi Becali a fost arestat preventiv pentru 29 de zile (1917 afisari)
 Afganistan: Capitanul Petre Tiberius a fost ucis intr-un schimb de focuri cu talibanii (1372 afisari)
 Cazul Becali: Procurorii au făcut publice imaginile din momentul sechestrării (VIDEO) (1347 afisari)
 Suceava: Indragostita lulea, o fata de 17 ani a fugit de acasa cu iubitul ei sexagenar (1259 afisari)
 Mereu suprinzator, Berlusconi i-a "spart timpanele" reginei Marii Britanii (VIDEO) (1237 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00664 sec.