Ziua Logo
  Nr. 4462 de sambata, 14 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-02-14

Comentarii: 5, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

4chan
2009-02-15 14:34:34

probabil

dar si tu ai dovedit ca nu esti nimic altceva decat UN MARE MARE MINCINOS SI HOT

sorge
2009-02-15 18:46:37

Tariceanu si Nemuritorul !

Acum inteleg de ce a tinut PNL ,cu dintii de postul de Prim Ministru si dupa 2008:
dupa ce a dat Marea Neagra pe sest ,ii mai raminea restul tarii.
Si o sa mai descoperim si altele .

hamham
2009-02-15 19:31:33

nesimtire a la Tariceanu

mai bine s-ar uita ce a facut in timpul mandatului sau

laur
2009-02-16 05:37:23

jale mare mai baietzi jale mare

Ragetul vostru unanim este urletul incompetentzei care e silita sa se priveasca in oglinda.

Pur si simplu va miroase divortzul cu scantei cu PSD-ul care se aproprie si atzi inceput sa mugitzi in cor si la comanda in incercarea disperata de a scapa de noapte cutziteleor lungi care se apropie .

Altminteri ce comenteaza in front seful unui partid de 18 % .... este mai purtzin decat irelevant pentru o coalitzie de 70%, cu o singura conditzie ...

Ca cei 70% sa mai aibe si altceva in spatele lor decat istoria unei imense minciuni numite FSN . Si perspectiva unei greve generalizate intinse peste intrega tzara.

Din nefericire de cand atzi izbandit de atzi reintregit FSN-ul lui Iliescu 80% nu avetzi alta alternativa decat sa va privizti hidosia in oglinda si sa o admiratzi in actiune . Enjoy .

Ce ATZ SEMANAT ASTA O SA SERVITZI . CAT DESPRE TARICENU CEL STERLING HMMMM PRIN COMPOARATZIE ASA SI ESTE . PUR, CURAT SI VALORAOS CA O LIRA STERLINA .

ASTA desigur daca il comparam cu Basescu - Flota + Asfaltarile casunene sau Nastase = Petrom + Sidex.

Altminteri la trebunal cu voi excrocilor..... va invita Tariceanu sa doveditzi daca putetzi ca in cazul Sterliong s-a comis vre-o ilegalitate.

horiageo
2009-02-16 11:35:26

Pt Laur

Laure, vorbesti in van cand te adresezi acestor limacsi. Ei nu pot intelege de ce sunt atat de saraci, de inculti si de obedienti unui individ care ii batjocoreste de cate ori deschide gura. Ei in prostia lor, si acum mai cred ca bahicele declaratii antimaghiare, anti coruptie sunt ,,date pe gura'' din convingere de catre presedintele doar a catorva romani. Ei nici acum nu s-au convins ca toate atacurile lui Bese la adresa lui Tariceanu au fost simple gogorite pt a-i scadea prestigiul presedintelui liberal, niciodata neaducand nici cea mai mica dovada in sprijinul acuzatiilor lui. Ei in neghiobia lor n-au inteles ca presedintele facand parte din garda veche a securitatii, dezinformarea este arma de atac pe care o stie folosi cel mai bine si singura de altfel. Ei nu pot intelege ca acest asazis presedinte, fara ajutorul DNA-ului, procuraturii , justitiei in general, n-ar fi rezistat nici doua luni in functia deloc potrivita pe care o detine accidental. Ei nu pot vedea ca toate declaratiile papagalilor pedisti sunt rezultatul ,,gandirii'' euforicului presedinte. Deunazi, papagalul Boc declara ca nu poate lasa corpul de control la dispozitia celor numiti de Tariceanu pt a controla ,,afacerea Sterling'' Normal ca nu din moment ce a adus o sleahta de tzutzeri din Cluj, in frunte cu noul sef al corpului de control al guvernului, nimeni altul decat majordomul sefului mafiei din Clujcare este Pazskani, adica infractorul periculos scos de Basescu din inchisoare. Ce este de inteles de aici ? Ca se pregatesc de lupta contra coruptiei sau lupta pt acaparare de fonduri europene ? Pt ce au dat fonduri atat de mai elenei urdea si asta in detrimentul unor ministere importante cum ar fi Min.de interne, al muncii si protectiei sociale, educatiei ? Ce sa faca gasca asta cu acesti bani, noi hoteluri ? Pe banii nostrii ? De ce s-a marit bugetul presedintiei motivandu-se ca Bese are nevoie de bani pt a pleca afara. Din cauza bugetului nu-l mai baga nici dracu in seama din afara tarii sau din cauza declaratiilor facute la bautura ? Si ce face cu banii in plus pe care i-a primit ? Excursii electorale. Permanent se plimba prin tara si-si face campanie. Pe banii nostrii ? Dar limacsii nu pot vedea atat de departe, asa ca lasa-i in -n starea lor de coprofagi.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "S-ar putea sa mori" (7129 afisari)
 Voda in loboda (2581 afisari)
 Basescu pune secuimea pe jar (1802 afisari)
 Obama abandonat de locotenenti (1670 afisari)
 Rascoala baronilor (1623 afisari)
 Obama schimba regulile la Casa Alba (5484 afisari)
 Mai slab ca niciodata, Patrick Swayze sfideaza cancerul si fumeaza 60 de tigari pe zi (3906 afisari)
 Romania, spaima Austriei (2729 afisari)
 Monstrii din Congo (2528 afisari)
 Un OZN a fost filmat de turisti in Somerset, Anglia (VIDEO) (2351 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00569 sec.