Ziua Logo
  Nr. 4451 de luni, 2 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-02-02
flery99 (...@apropo.ro, IP: 82.77.177...)
2009-02-03 09:02
De ce a demisionat Dragnea ?

Aduceti-va aminte ca acum 3-4 ani presedintele Basescu a afirmat ca va termina cu derbedeii din Teleorman (referinta la Dragnea si Nitulescu) .Nitulescu a ramas bine-merci ( a facut ,totusi, ceva cit a fost primar la Alexandria), dar a intrat si in PD-L, dar, politic, nu mai reprezinta nimic. Dragnea, in schimb, a facut ceva mai mult pentru judet si a fost ales de trei ori presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, vice la P.S.D. A venit propunerea pentru minister, a analizat-o, si foarte greu , a acceptat. Exista surse care afirma faptul ca acceptat-o deoarece i-ar fi deschis calea spre presedentia P.S.D sau la candidatura de presedinte al Romaniei. Acest lucru i-a fost sugerat de mai marii partidului. Dragnea nu este omul care sa se arunce cu capul inainte la un minister greu , cum sunt internele, daca nu avea o motivatie puternica. Ceea ce a realizat politic si material, a realizat incet, sigur, si pina la proba contrarie, absolut legal. El nu avea nevoie sa fie albit la minister, a fost albit de marii avocati pe care ii are in spate, Dragnea, nu face greseli aproape de nici un fel ! Insa, la minister, si-a dat seama ca socoteala lui de a fi o mina forte , pentru a fi perceput si de marea masa de alegatori, nu numai din Teleorman, s-a dovedit a fi falsa. Si , asa cum este cunoscuta intrasigenta lui, a preferat sa plece. Reactia lui Geoana si a partidului ? S-o vedem... Daca mai ramine in partid, si va mai avea functii mari, inseamna ca mai este destul de puternic in P.S.D (si este !!). Daca reactia partidului va fi negativa, Dragnea va iesi din partid, dar, atentie, nu din politica, pentru ca are destula sete de razbunare. S-ar putea sa intre in P.D.L, unde de fapt, a mai fost (in P.D). Si visul lui Basescu se va fi indeplinit ( cu sau fara voia lui, a scapat de ‘derbedeii’ din Teleorman)

Solitude din USA (...@yahoo.com, IP: 134.60.48...)
2009-02-03 12:34
Re: De ce a demisionat Dragnea ?

Vorbesti ca sa te afli in treaba!

Domnul Dragnea are probleme cu un dosarel legat de niste privatizari si transferuri de proprietate.. si mai are si o problema politica (vezi sondajul de uz intern comandat de PSD in Teleorman).

Deci e vorba de un calcul politic fara nici un scrupul de imagine, datorie fata de patrie (LOL!)... atat si nimc mai mult!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Diversiunea Ciorogarla (3936 afisari)
 Statul fara caini (3793 afisari)
 Incest cu voie de la magistrati (2992 afisari)
 Severin: Guvernul curcubeu cade la anul (1907 afisari)
 Calutul troian (1238 afisari)
 Scene nud cu actrita Keira Knightley! (VEZI FOTO) (3835 afisari)
 Actorul Nick Nolte arata ca un vagabond! (FOTO) (3693 afisari)
 Enigma pentru lumea medicala: Fetita care refuza sa creasca (3498 afisari)
 Noua jucarie sexuala a Madonnei (FOTO) (2444 afisari)
 LIVE Liviu Dragnea: Imi depun demisia de onoare din functia de ministru de Interne (2270 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00653 sec.