Ziua Logo
  Nr. 4448 de joi, 29 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Fapt Divers

2009-01-29

Comentarii: 1, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

srelu
2009-01-30 03:09:49

Reflexe de stat totalitar: politia ARE DREPTUL sa stie totul despre cetateni

Inteleg ca nici barbatrul nici femeia nu au comis vreo infractiune.
E dreptul barbatului sa plece unde vrea si sa se stabileasca la cine vrea. Mai are si dreptul ca altii sa nu scurme FARA MOTIVE INTEMEIATE in viata lui privata. Curiozitatea politiei si a membrilor de familie NU sunt motive intemeiate.

Politia poate intreprinde cercetari in cazul persoanelor presupuse disparute. Ea a investigat si a aflat de la oamenii din sat unde este barbatul. In mod normal, ajunsi la acest punct trebuiau sa opreasca cercetarile ca fiind fara obiect, si sa declare ca persoana respectiva nu este disparuta. Fara alte detalii pentru rude.

Dar nu s-au multumit cu atata, au avut ambitia sa il ia pe respectivul de guler (de ce ?) Intrebata, femeia a negat ca stie despre existenta barbatului ceea ce este o minciuna.

Este o crima sa minti politia mai ales cand se baga unde nu le fierbe oala ? Eu stiam ca de-abia la tribunal e grav sa minti. Toata ziua aud de persoane care declara un anumit lucru la politie iar la tribunal retracteaza si declara cu totul altceva. Aia nu patesc nimic desi au mintit la politie. Pana la urma, cum este, exista vreo lege care sa te pedepseasca pentru ca minti politia sau nu ?

Ceea ce pune definitiv colacul la gatul pupezei este perchezitia pe care politia a facut-o in casa femeii. Din moment ce nici ea si nici barbatul nu comisesera vreo infractiune, eu refuz sa cred ca a existat vreun mandat de perchezitie. Ce au facut politistii a fost ilegal. Avand in vedere ca prezenta barbatului in casa este dovada faptului ca femeia a mintit si ca aceasta dovada a fost obtinuta ilegal, valoarea ei juridica este nula. Femeia poate contesta amenda cu succes.

In ceea ce priveste motivele pentru care barbatul a fost amendat, sunt complet in ceata. Poate din cauza faptului ca in zona de sub patul femeii fusese nationalizata si apartinea statului?


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Papusarii crizei mondiale (3073 afisari)
 Patriarhia cere lamuriri despre pasapoartele biometrice (3029 afisari)
 Normele Politiei Politice (1720 afisari)
 Nemuritorul de la Finante (1629 afisari)
 Hitler in ipostaze inedite (1476 afisari)
 Britanicii recunosc: Se uita la filme porno cand sunt la serviciu! (4218 afisari)
 O fetita doarme de 80 de ani, in catacombele unei manastiri din Palermo (4014 afisari)
 Orlando Bloom arata groaznic! (2949 afisari)
 Traian Basescu a fost deranjat de autocolantele purtate de unii magistrati la ceremonia de la Cotroceni (2534 afisari)
 Patrick Swayze renunta la tratamentul impotriva cancerului, decis sa moara ca un cowboy, cu cizmele in picioare si fara regrete (2137 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00596 sec.