Ziua Logo
  Nr. 4443 de vineri, 23 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2009-01-23

Comentarii: 5, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

doctorul
2009-01-23 17:18:56

De fapt

cine-i Presedintele PNTCD , Milut sau R.Sarbu ?

starchiojd
2009-01-23 18:04:12

baietas

o problema punctuala (oameni) nu insemna sa araga dupa sine si desfiintarea unei instituii. in unele privinte oamenii de aoclo au facut si lucruri bune...

taranistu
2009-01-23 20:06:33

RASPUNS


Doctore, ai citit dupa august 2008 declaratii facute de Milut ? Intrebarea-i fara sens !
Independenta CC este obligatorie , Constitutia Romaniei s-a aprobat prin Referendum nu de parlament.

Mihaela T. Cartis
2009-01-23 21:55:50

Re: De fapt

La 2009-01-23 17:18:56, doctorul a scris:

cine-i Presedintele PNTCD , Milut sau R.Sarbu ?

Adevarul despre PNTCD (pe scurt)

Lovitura de gratie i-a fost adusa PNTCD-ului de fostul presedinte Emil Constantinescu, care in 2000 a renuntat sa mai candideze la presedintie din partea PNTCD.
Un lider absolut remarcabil al PNTCD a fost dupa aceea Gheorghe Ciuhandu, care insa, fiind primar la Timisoara, evident ca nu s-a putut consacra in totalitate PNTCD-ului.
Asa s-a ajuns la necesitatea ca in 2007 sa fie ales presedinte PNTCD Marian Petre Milut, antreprenor cu putere financiara, care insa nu avea si nu are nimic in comun cu doctrina si ideologia PNTCD, tratand acest partid ca pe propria sa firma, conducand despotic, luand decizii fara cvorum, destituind membri si lideri de valoare ai partidului dupa bunul sau plac si numindu-i tot dupa bunul sau plac in pozitii cheie pe acolitii sai.
Toate astea ar fi fost de inteles poate si de trecut cu vederea eventual, daca Marian Petre Milut nu ar fi incheiat un targ odios si marsav cu liberalii, prin care taranistii sa treaca cu arme si munitii la liberali si sa candideze la alegeri in numele liberalilor, renuntand la apartenenta lor taranista.
Era o manevra clara de fuziune prin absorbtie a PNTCD cu PNL, ori membrii si liderii partidului cu coloana vertebrala si sentimente autentic taraniste nu au putut accepta aceasta infamie.
Acesta este momentul culminant care a declansat decisiv Congresul Extraordinar al PNTCD din data de 24 august 2008, care a avut loc la Bucuresti Sala Palatului si prin care cca.500 de delegati taranisti din toata tara si-au ales o echipa noua: Radu Sarbu, presedinte PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, presedinte CNC, Doru Nasui, prim-vicepresedinte (poate fi gasit in topul celor "300 cei mai bogati romani" scos de Revista Capital), Ion Caramitru, Andrei Dimitriu, Alexandru Herlea, vicepresedinti etc.
De la acest congres convocat absolut statutar Marian Petre Milut, disperat ca a pierdut sefia partidului, a implicat PNTCD intr-un proces inutil si al carui intindere ca durata este greu de pronosticat, suficient insa pentru a exclude PNTCD de la ultimele alegeri.

Mihaela T. Cartis
2009-01-23 22:21:27

Re: baietas

La 2009-01-23 18:04:12, starchiojd a scris:

> o problema punctuala (oameni) nu insemna sa araga dupa sine si
> desfiintarea unei instituii. in unele privinte oamenii de aoclo au
> facut si lucruri bune...

"Insusi Presedintele Romaniei a declarat ca tergiversarea dosarelor fostilor ministri arata ca Curtea Constitutionale a Romaniei (CCR) <a ramas o pavaza de nadejde pentru infractorii parlamentari>.
Presedintele Romaniei a facut referire la cazurile fostilor ministri ce sunt in prezent parlamentari, criticand decizia CCR prin care acestia au nevoie de avizul Camerei din care fac parte pentru inceperea urmaririi penale, desi exista avizul sefului statului, relateaza NewsIn. Basescu a explicat ca legea fundamentala vorbeste despre un aviz al Parlamentului doar in cazul perchezitionarii si arestarii parlamentarilor, CCR inventand o <imunitate artificiala> pentru parlamentari. <In rest, nu e nevoie de niciun aviz al Camerelor>, a aratat el, vorbind de inceperea urmaririi penale. <Din pacate, CCR a ramas o pavaza de nadejde pentru infractorii politicieni, pentru infractorii parlamentari>, a fost concluzia presedintelui."
Domnule Starchiojd, Curtii Constitutionale ii datoram cele trei mandate ale celui mai mare criminal al neamului romanesc, Ion Iliescu.
In Plenul Curtii Constitutionale sa afla de ani de zile judecatori care au fost membrii FSN-PDSR-PSD si colaboratori ai Securitati (conform CNSAS), iar acestia, in frunte cu "marele" Ioan Vida, s-au constituit in "stat in stat" si au dat solutii catastrofale pentru tara!
Curtea Constitutionala este compusa din niste marionete santajabile prin dosarele lor de la Securitate, care nu fac justitie, ci asculta de comanda politica a mai marilor care conduc de 20 de ani Romania: nomenclaturistii comunisti si neamurile acestora, securistii proKGB/FSB si turnatorii de profesie (platiti).


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 File de pangasius la gratar (5486 afisari)
 Cea mai dorita femeie (2178 afisari)
 Orasul-gemenilor creat de Mengele (1877 afisari)
 Portareii la poarta Stelei (1732 afisari)
 Becali: Nu o sa risc averea familiei pentru Steaua (1644 afisari)
 Cu eleva porno la "exorcizare" (2940 afisari)
 Scandalul sexual la nivel inalt intre Franta si Spania continua (2227 afisari)
 Atacat de cerbul pe care-l credea mort - VIDEO (1803 afisari)
 Mai sexi in lenjerie intima decat Kate Moss este Rosie Huntington-Whiteley! (FOTO&VIDEO) (1772 afisari)
 O studenta de la Virginia Tech a fost decapitata de un coleg  (1768 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00638 sec.