Ziua Logo
  Nr. 4440 de marti, 20 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-01-20


Comentarii: 9, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

iobagul roman
2009-01-20 16:18:42

baietzii sunt setosi dupa NOM=adica noul gulag globalist

uriciosii dupa ce au preluat controlul la toata presa si guvernele din "lumea libera"au nevoie de o securitate sa fie din oamenii lor==apoi vor trece la decapitari in masa=Alaska va fi Siberia

The Jewish Controlled Mass Media in Action — 5 minutes of CNN News!
Posted under: General— @ 12:03 pm

Israeli Foreign Minister Tzipi Livni, left, talks as Secretary of State Condoleezza Rice, right, looks on during a signing ceremony at the State Department in Washington, Friday, Jan. 16, 2009

The Jewish Controlled Media — 5 Minutes watching CNN!

By David Duke

While Israel imprisons, starves, kills and maims thousands of Palestinian civilians with the deadliest weapons of murder and mass destruction known to man, America has made a pact with Israel that if Israel stops the current mass murder then the U.S. will do whatever it takes to make sure the Palestinians don’t even even have the feeblest of weapons to defend themselves.

I just watched CNN International News at the top of the hour on Friday, January 16, 2009.

It featured America’s Israeli-Controlled Secretary of State Condoleezza Rice on her latest "peace offensive" in regard to the slaughter in Gaza.

She made a series of outright lies and said that her main effort now was to "End the supply of weapons to Gaza." She essentially said that she supports the continued massacre of thousands of Palestinian men women and children in the supposed name of peace because Israel couldn’t live with the threat of rockets. As thousands of Palestinians are maimed and murdered by Israeli missiles and bombs, she actually talked about poor Israelis living with "fear" of Palestinian rockets.

CNN did not dare to point out that Israel has the most deadly weapons of murder and mass destruction in the history of mankind, and that the United States has given Israel millions of bombs and high explosive rounds, as well as the bunker buster bombs that have the destructive power of mini-atomic weapons, tens of thousands of the most destructive modern missiles, tanks, and the most modern of fighter jets, all of which has been used to kill or maim over 5,000 Palestinians, make thousands homeless and starve and deny medicine to all of Gaza, whether it is a 8 year old little girl or a 80 year old grandfather. This in comparison to 15 Israeli casualties, 3/4 of those Israeli commandos.

If I were a reporter on CNN I would ask:

Secretary Rice, You say you want to stop the smuggling of weapons to defenseless Gaza, but you have no problem with the U.S. giving Israel billions of dollars worth of the most deadly weapons of mass destruction and murder known to man, weapons which Israel has used to indiscriminately slaughter thousands of Palestinians? (more…)Call toll-free 1-877-851-6437 tell your representative: "Vote no on federal hate crime bills H.R. 256 or H.R. 262″
Posted under: General— @ 12:30 am

chriscross
2009-01-20 17:08:07

aha!

WooW chiar crede cineva ca sarkozy asta e de dreapta? de fapt mai pune cineva botul la faptul ca franta are o miscare de dreapta??? nu cred...
sarkozy asta e mai cioban decat becali al nostru...

georgems
2009-01-20 18:50:27

De ce sa astepte

Daca e in stare sa faca ceva sa faca, daca nu sa-l lase pe negru sa faca , ori el vrea postul de pudel al lui Tony Blair.

nellu
2009-01-20 22:20:32

Henry Kissinger: Este timpul pentru o noua ordine mondiala

Zbuciumul care tulbura sistemul international ofera o sansa unica pentru politicienii cu curaj si creativitate, anume crearea unei noi ordini mondiale.

Aceasta oportunitate implica o aparenta contradictie, noteaza fostul secretar de stat american Henry Kissinger pentru International Herald Tribune.

La un anumit nivel, colapsul financiar reprezinta o lovitura serioasa pentru pozitia Statelor Unite. In acelasi timp, magnitudinea crizei nu mai permite restului lumii sa se tina la adapost in spatele dominatiei americane - sau a esecurilor sale.

Fiecare tara va trebui sa-si reevalueze propria contributie la actuala criza.

Fiecare va incerca sa devina independenta, pe cat posibil, de conditiile care au produs colapsul, insa, in acelasi timp, fiecare va fi obligata sa priveasca in fata realitatea ca dilemele sale pot fi lamurite doar de o actiune comuna.

Chiar si cele mai bogate tari vor fi nevoite sa-si analizeze resursele in scadere, sa-si redefineasca prioritatile nationale.

O noua ordine internationale va aparea doar daca exista un sistem de prioritati compatibile. Altfel, aceasta se va fragmenta daca diversele prioritati nu se pot reconcilia.

Problemele sistemului financiar international coincid cu crizele politice izbucnite simultan in diferite parti ale lumii. Alternativa la o noua ordine inetrnationala ar fi haosul in aceste conditii.

In cele din urma, sistemele economic si politic pot fi armonizate intr-una din doua variante:

"Fie prin crearea unui sistem politic international regulator, cu aceeasi anvergura ca si cel economic; fie prin reducerea unitatilor economice la o dimensiune usor de manageriat de catre structurile politice existente, ceea ce va conduce, cel mai probabil, la un nou mercantilism".

Un nou tip de intelegere globala de tipul Bretton Woods este de departe cea mai de dorit situatie.

Rolul Americii va fi decisiv, scrie Kissinger, care nu mai tarziu de saptamana trecuta ii cerea presedintelui ales al SUA, Barack Obama, sa nu iroseasca "oportunitatea" crizei globale si sa se orienteze spre redefinirea politicii externe americane in concordanta cu aparitia unei noi ordini mondiale.

Provocarea finala este imbinarea preocuparii principale pentru majoritatea tarilor si toate problemele majore privind criza economica, impreuna cu frica comuna de terorismul jihadist.

Toate acestea trebuiesc combinate intr-o strategie comuna, intarita de increderea ca noi probleme precum proliferarea, schimbarea energetica si climatica, nu se rezolva prin solutii regionale sau nationale.

International Herald Tribune

nellu
2009-01-20 22:21:49

Il va pune Obama pe Sarkozy in umbra?

nellu
2009-01-20 22:28:37

Prioritatea lui Obama: Sa reconstruim America

"Trebuie sa ne stergem de praf si sa reconstruim America", a declarat Barack Obama, primul barbat de culoare care a devenit pe 20 ianuarie 2009 presedintele Statelor Unite.

Dupa cinci ani de zile in care a fost doar un senator obscur de Illinois, Barack Obama a daramat toate barierele si a convins americanii ca este timpul pentru o schimbare.
In stilul inconfundabil, cel de-al 44-lea presedinte al Americii si-a rostit discursul multumindu-i lui George Bush pentru ceea ce a facut pentru SUA. El a declarat ca americanii au ales "mai degraba speranta decat frica", alegandu-l pe el ca presedinte, in discursul de investitura rostit pe treptele Capitoliului.
De asemenea, el a declarat ca Statele Unite sunt "dispuse sa conduca" din nou. "O tara nu poate prospera prea mult daca ii favorizeaza doar pe cei mai prosperi", a adaugat el.
In legatura cu economia americana, Barack a precizat ca aceasta este "victima lacomiei si iresponsabilitatii". Obama le-a cerut americanilor sa-si coboare pretentiile in acest moment de criza, pentru ca problemele nu pot fi rezolvate nici usor, nici rapid.
"Suntem o tara tanara, dar a venit timpul sa lasam deoparte copilariile, sa ducem mai departe acest dar extraordinar pe care natiunea a dus-o: toti suntem liberi, toti avem dreptul la o sansa in viata", a spus Obama.
Noul presedinte american, Barack Obama, a promis ca Statele Unite vor "incepe sa se retraga din Irak in mod responsabil". "Vom incepe sa lasam Irakul poporului sau in mod responsabil si sa obtinem o pace durabila in Afganistan", a declarat Obama in primul sau discurs de presedinte.

De asemenea, el a precizat ca Statele Unite vor lupta impotriva incalzirii globale.

Prioritati si amanari

Obama preia presedintia SUA pe un urias val popular de speranta si sprijin.
Cu toate acestea, el insusi a avut grija sa precizeze ca "va fi mai greu inainte sa devina usor", incercand sa tempereze impresia ca o data cu preluarea functiei se vor rezolva ca prin minune toate problemele economiei, razboaiele si onflictele, iar America va redeveni superputerea absoluta a lumii.
Prima zi de lucru a noului presedinte, "Ziua 1", va fi chiar miercuri. Dupa o scurta vizita la o biserica din Washington, Obama se va intoarce la Casa Alba pentru o zi extrem de aglomerata, in cursul careia spera sa se ocupe de toate prioritatile pe care le-a identificat in perioada de tranzitie.
Sunt programate doua intalniri cu echipa economica si cea de securitate nationala (in aceasta ordine, a prioritatii), pentru a discuta planul de salvare a economiei americane si pasii urmatori in razboaiele din Irak si Afganistan.
De altfel, este de asteptat sa se tina de cuvant cu privire la o promisiune din campania electorala, potrivit careia "in prima mea zi la Casa Alba, ii voi convoca pe comandantii Armatei si le voi trasa o noua misiune" pentru a pune capat razboiului din Irak.
Pentagonul a intocmit deja planurile de retragere ale brigazilor americane de lupta in decurs de 16 luni de la preluarea presedintiei de catre Obama si de a redistribui mare parte din acestea in Afganistan.
Mai mult, Obama se va folosi de un ordin executiv pentru a cere inchiderea inchisorii Guantanamo Bay din Cuba si interzicerea acelor tehnici de interogare denuntate drept tortura.
Ambele chestiuni sunt extrem de daunatoare imaginii SUA in lume, si prin folosirea un ui ordin executiv Obama se asigura ca vointa sa este rapid pusa in aplicare, fara a fi intarziata de tergiversarile Congresului.
Obama va actiona surprinzator de rapid si in chestiunea Orientului Mijlociu. David Axelrod, unul dintre consilierii lui Obama, a spus ca acesta "intentioneaza sa se angajeze timpuriu si agresiv in diplomatie, in intreaga lume".
In acest sens, Obama l-ar putea numi pe Dennis Ross, unul dintre cei mai cunoscuti diplomati din epoca lui Bill Clinton, in functia de trimis special pentru Orientul Mijlociu.
George Mitchell, fost senator, este un alt nume vehiculat in legatura cu declansarea discutiilor de pace intre palestinieni si israelieni.
Prioritatea absoluta ramane insa economia. Orice altceva trece in plan secund, pentru o rezolvare ulterioara, eventual intr-un al doilea mandat.
Obama a convins deja Congresul sa-i acorde autoritatea sa cheltuiasca a doua jumatate a planului de 700 de miliarde de dolari pentru salvarea sistemului financiar.
Este posibil ca astfel Obama sa reuseasca sa convinga bancherii sa ajute proprietarii in pericol de a-si pierde casele si sa acorde credite pentru investitii.
Axelrod a facut lumina si in acest sens. "Va avea un mesaj puternic pentru bancheri. Vrem sa vedem ca se acorda din nou credite. Nu vrem ca ei sa stea bine-mersi pe banii primit de la contribuabili", a precizat consilierul.
Noul presedinte este pe punctul de a incheia o intelegere cu privire la un plan de revenire a economiei in valoare de peste 825 de miliarde de dolari, care include un program masiv de constructii si infrastructura si reduceri de taxe care vor stimula cheltuirea.
"Greaua mostenire" a epocii Bush nu se limiteaza la economie si razboaie, asa ca Obama are in plan sa semneze o lege care extinde asigurarile de sanatate la copiii din familii sarace si un ordin executiv prin care sa deblocheze finantarea in domeniul celulelor stem.

http://www.ziare.com

Tudor190
2009-01-21 00:07:17

Huo narodule! da te-ai intrebat daca baba (lumea) vrea sa treaca strada?

Mai alogen oligofren te-ai intrebat vreodata ce legimitate ai tu in afara Frantei? Ca nici acolo nu-i prea mare daca ne gindim cu ce masini ti-au numarat voturile si ca "vom pedepsii Franta".

paraipan
2009-01-21 05:06:20

Ihi! Cica ... de tipul Bretton Woods

La 2009-01-20 22:20:32, nellu a scris:

> Zbuciumul care tulbura sistemul international ofera o sansa unica
> pentru politicienii cu curaj si creativitate, anume crearea unei noi
> ordini mondiale.
>
> Aceasta oportunitate implica o aparenta contradictie, noteaza fostul
> secretar de stat american Henry Kissinger pentru International Herald
> Tribune.
>
> La un anumit nivel, colapsul financiar reprezinta o lovitura serioasa
> pentru pozitia Statelor Unite. In acelasi timp, magnitudinea crizei
> nu mai permite restului lumii sa se tina la adapost in spatele
> dominatiei americane - sau a esecurilor sale.
>
> Fiecare tara va trebui sa-si reevalueze propria contributie la actuala
> criza.
>
> Fiecare va incerca sa devina independenta, pe cat posibil, de
> conditiile care au produs colapsul, insa, in acelasi timp, fiecare va
> fi obligata sa priveasca in fata realitatea ca dilemele sale pot fi
> lamurite doar de o actiune comuna.
>
> Chiar si cele mai bogate tari vor fi nevoite sa-si analizeze resursele
> in scadere, sa-si redefineasca prioritatile nationale.
>
> O noua ordine internationale va aparea doar daca exista un sistem de
> prioritati compatibile. Altfel, aceasta se va fragmenta daca
> diversele prioritati nu se pot reconcilia.
>
> Problemele sistemului financiar international coincid cu crizele
> politice izbucnite simultan in diferite parti ale lumii. Alternativa
> la o noua ordine inetrnationala ar fi haosul in aceste conditii.
>
> In cele din urma, sistemele economic si politic pot fi armonizate
> intr-una din doua variante:
>
> "Fie prin crearea unui sistem politic international regulator, cu
> aceeasi anvergura ca si cel economic; fie prin reducerea unitatilor
> economice la o dimensiune usor de manageriat de catre structurile
> politice existente, ceea ce va conduce, cel mai probabil, la un nou
> mercantilism".
>
> Un nou tip de intelegere globala de tipul Bretton Woods este de
> departe cea mai de dorit situatie.
>
> Rolul Americii va fi decisiv, scrie Kissinger, care nu mai tarziu de
> saptamana trecuta ii cerea presedintelui ales al SUA, Barack Obama,
> sa nu iroseasca "oportunitatea" crizei globale si sa se orienteze
> spre redefinirea politicii externe americane in concordanta cu
> aparitia unei noi ordini mondiale.
>
> Provocarea finala este imbinarea preocuparii principale pentru
> majoritatea tarilor si toate problemele majore privind criza
> economica, impreuna cu frica comuna de terorismul jihadist.
>
> Toate acestea trebuiesc combinate intr-o strategie comuna, intarita de
> increderea ca noi probleme precum proliferarea, schimbarea energetica
> si climatica, nu se rezolva prin solutii regionale sau nationale.
>
> International Herald Tribune
>


Adica ... aur .. nu .. goods & services. Sh'atunci US e out.

Igor
2009-01-21 08:46:12

Galii astia,

au impanzit Europa cu fratii lui Obama de culoare, si, evident, ca acum lui Sarko ii trebuiesc voturile lor. Din toata istoria, galii astia se leaga cu lepadaturi...


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Alo, ne asculta! (4342 afisari)
 Dupa Gaza, vine randul Iranului (2409 afisari)
 Vanzatorii de suflete (2027 afisari)
 Pensiile speciale capusele bugetului (1723 afisari)
 S-au incheiat doua crize. Continua razboiul sferelor de influenta (I) (1433 afisari)
 Lumea peste 100 de ani: UE va disparea, Rusia va reface URSS (5879 afisari)
 La 45 de ani, starul din "Neveste disperate", Nicolette Sheridon ne convinge pe dezbracatelea ca are 35 (3782 afisari)
 Senzational: Magda Ciumac, gasita in trening si in papuci la Voluntari (3773 afisari)
 Cea mai dorita femeie din lume, Marisa Miller, isi dezvaluie secretul! (FOTO) (3570 afisari)
 "Virgina" de 2,8 milioane de lire a avut experiente sexuale (3536 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00717 sec.