Ziua Logo
  Nr. 4439 de luni, 19 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-01-19

Comentarii: 18, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Evreu-rus
2009-01-19 21:34:13

Shimon Peres catre cetatenii lumii

jan dinu
2009-01-19 21:55:14

.. shi - Palestinienii ca - evreii !...

Pai se poate domnule presedinte ...s-a uitatzi amanuntul ..
ca doar au trecut doar ceva.. ore ...(pentru pauza - noii instalari )...
JD

Eufrosin
2009-01-19 22:06:23

Pe cand?

Atunci cand mega-criminalii sionisti vor atarna si ei in spanzuratori, in oprobriul intregii lumi, vor avea evreii dreptul de a cere condamnarea unora care nu le-au gresit cu nimic.

Pana atunci, este de-a dreptul jenant ca rechinul fioros, sa ceara pierzania micului pestisor.

STRUL
2009-01-19 22:19:19

UN GUNOI NEOFASCIST

si Peres asta.
Hitler a avut arma chimica dar nu a folosit-o NICIODATA (in primul razboi au folosit-o si francezii si englezii si americanii,chiar caporalul Hitler a fost orbit vreo 3 saptamini din cauza gazelor de lupta).Hitler nu a ordonat sa fie folosita nici in momentul cind isi organiza sinuciderea.A preferat sa moara dar sa nu o foloseasca,cunoscindu-i pe pielea lui efectele.In strafundurile sufletului sau Hitler mai avea o picatura de umanism.Spre deosebire de el,javrele militariste care conduc Israelul AU FOLOSIT MUNITIE CU FOSFOR IMPOTRIVA POPULATIEI CIVILE PALESTINIENE (cind o schja cu fosfor intra in carnea omului ea arde si nu mai poate fi stinsa pina nu se consuma in intregime,de regula omul moare de durere,chiar daca rana este superficiala,deoarece schja prin ardere se deplaseaza prin organism,cautindu-si singura oxigenul din tesuturile inca nearse,de aceea MUNITIA CU FOSFOR ESTE INTERZISA DE CONVENTII INTERNATIONALE).Fata de crimele impotriva omenirii savirsite de ciuma sionista,actiunile lui Hitler impotriva evreilor pot fi interpretate ca LEGITIMA APARARE.

STRUL
2009-01-20 00:05:27

PENTRU "CONTRAEVREUL RUS"

Mai, "contraevreul rus"tu esti gluma proasta a ambasadei Israelului in Bucuresti.Ca sa dea o aparenta de echilibru in comentariile de pe forum,ambasada Israelului isi baga la inaintare tot felul de "contraevreii"de genul TU,arwil,iosif si roy.Sa te lamuresc cum e cu premiul Nobel de care te mindresti tu ,vis a vis de Peres.El a primit premiul Nobel pentru pace PENTRU CA N-A UCIS ,DESI AR FI PUTUT SA O FACA si nicidecum pentru ca este prin structura lui umana un pacifist. Sunt de acord ca este gresit a califica poporul evreu dupa criminalii care il conduc azi,am tot respectul fata de evreii care au protestat impotriva ofensivei voastre criminale din Gaza,il admir pe marele patriot israelian Vanunu,pe care l-ati tinut inchis 20 de ani,pentru ca a dezvaluit opiniei publice mondiale ca ati produs un arsenal nuclear prin sfidarea conventiilor internationale.Vezi,acesta ar fi trebuit sa primeasca premiul Nobel pentru pace si nu criminalii Peres si Itak Rabin.Intre noi fie,nu va mai impopotanati voi cu numarul mare de laureati ai premiului Nobel,ca doar stiti ca vi-l dati VOI INTRE VOI ,jidanii vostri propun si comisia formata din jidanii vostri il acorda...tot jidanilor vostri (cu rare exceptii,ca sa nu fie prea batator la ochi)
Mai,bulache,voi crede in regimul vostru cind va fi presedinte al Israelului un cetatean israelian dar unul de nationalaitate palestiniana>Pina atunci,la munca jidani,MUNCA VA ELIBEREAZA cum scria la intrare in Auschwitz

un roman mediu
2009-01-20 00:45:27

Re: UN GUNOI NEOFASCIST

La 2009-01-19 22:19:19, STRUL a scris:

> si Peres asta.
> Hitler a avut arma chimica dar nu a folosit-o NICIODATA (in primul
> razboi au folosit-o si francezii si englezii si americanii,chiar
> caporalul Hitler a fost orbit vreo 3 saptamini din cauza gazelor de
> lupta).Hitler nu a ordonat sa fie folosita nici in momentul cind isi
> organiza sinuciderea.A preferat sa moara dar sa nu o
> foloseasca,cunoscindu-i pe pielea lui efectele.In strafundurile
> sufletului sau Hitler mai avea o picatura de umanism.Spre deosebire
> de el,javrele militariste care conduc Israelul AU FOLOSIT MUNITIE CU
> FOSFOR IMPOTRIVA POPULATIEI CIVILE PALESTINIENE (cind o schja cu
> fosfor intra in carnea omului ea arde si nu mai poate fi stinsa pina
> nu se consuma in intregime,de regula omul moare de durere,chiar daca
> rana este superficiala,deoarece schja prin ardere se deplaseaza prin
> organism,cautindu-si singura oxigenul din tesuturile inca nearse,de
> aceea MUNITIA CU FOSFOR ESTE INTERZISA DE CONVENTII
> INTERNATIONALE).Fata de crimele impotriva omenirii savirsite de ciuma
> sionista,actiunile lui Hitler impotriva evreilor pot fi interpretate
> ca LEGITIMA APARARE.
>

A nu se uita ca daca scapam de tigani, sionisti si comunisti - adica exact "speciile" vanate de unul pe care toata lumea il numeste criminal, desi alde Stalin si Lenin sunt numiti "lideri" sau "oameni de stat" - traiam in alta Romanie, in alta Europa, in alta lume...

Osiris
2009-01-20 02:27:45

Domnului STRUL

Am deschis calculatorul numai dupa miezul noptii, cand am avut timp, dupa o zi de munca incheiata cu putin inainte.

Am vazut numai acum ce mi-ai raspuns ieri, in www.ziua.ro/news.php?data=2009-01-17&id=19484. Dar forul a fost inchis, asa ca iti raspund aici, pentru ca ai fost extrem de incorect.

Daca aveai putina cinste, dupa cele scrise de mine, taceai. Ti-am spus limpede ca atunci "cand spui "mercenari", vorbesti despre militarii romani in misiuni in afara tarii? care, toti, sunt salariati ai MapN roman; daca vorbesti despre ei, e clar ca confunzi; nu sunt mercenari, cum nu sunt nici omologii din celelalte armate NATO, in misiuni externe". Daca ai fi cat de putin cinstit, "voluntariatul" romanilor nu ti-ar da dreptul sa minti in asemena hal. Nici banii primiti, cu mult mai putini decat ii primesc militarii celorlalte forte. Si ei salariati ai MapN-urilor respective. Esti foarte necinstit. Pentru ca stii la ce le folosesc banii acestor oameni simpli, cu situata materiala grea, odata ajunsi in tara, esti de-a dreptul dezgustator. Mie imi provoci un mare dispret.

Veninul si minciunile pe care le-ai decartat plin de zel si fantezie, m-au obligat sa iti raspund iar. Natura misiunilor RO in Irak si Afgansitan, pe care le falsifici, faptul ca sunt aranjamente cu guvernele repective, faptul ca militarii RO sunt tot timpul in structura MapN roman, facand, in serviciu ordonat, politica acestui stat, te contrazic. Cunosc cate ceva, inclusiv militari profesionisti care au fost in teatre. Nu le ajungi nici pana la glezne. Sa fii convins de asta. Daca nu dumneata, cititorii de aiurea. N-au nimic din Rambo, desi multi sunt foarte bine pregatiti. Sunt oameni adevarati: extrem de modesti, linistiti si retrasi, si profesionisti de mana intaia. Capul bine insurubat pe umeri, judecata limpede, simtul masurii in toate. Au facut in tara instructia ca in armatele tari. Pregatirea in teatre le-a fost la fel. S-au dus normali si, "culmea", s-au intors tot normali. Acolo nu e pe roze, nici toata ziua calare pe blog.

Sunt roman. Am fost si sunt civil. Nicio legatura cu structurile de forta ale statului, inainte si dupa 1989. Nici una.

Ti-as raspunde cu un singur epitet, dar ma abtin. Judecata dumneatale, plina de fantezie, o sa-l gaseasca repede.

In afacerea Hitler, daca aveai putina cultura, nu ai fi secretat niciodata ineptiile pe care le-ai scos si care nu iti fac cinste. Nimeni nu poate stabili vinovatia cuiva, altcineva decat o judecata corecta si impartiala. Judecata nazista a fost partinica si rasista. Deci, criminala. Cancelarul german rosu-sangeriu a fost promotroul unui genocid etnic, nu a unei crime oarecare. Chiar daca Stalin rosu-deschis a omorat si mai multi evrei si chiar daca inca nu se vrea a se recunoaste, probabil pentru ca a eliberat Auschwitz-ul. In Germania au fost evrei de mare valoare, unii cu totul asimilati, carora nu li s-ar fi putut imputa absolut nimic, care au ajuns victime ale socialismului incarligat. Desigur, au fost si lepre. Fiecare popor a avut, are si va avea uscaturi. Din momentul in care evreii au fost indepartati din toate pozitiile avute, nu a mai fost niciun temei a li se mai gasi ceva de catre incarligati. Erau la munca de jos.

De aceea, Hitler n-a fost in legitima aparare. Hitler a avut o ocazie unica sa ii ajute pe evrei, popor numeros, sa isi faca o tara. Din cate am citit, toata lumea ar fi fost multumita. N-a facut-o. Nici Europa, nici America. Au facut-o evreii. Cele de azi sunt ecolul acelei mari greseli. Daca ai citi cu atentie ultima propozitie, poate ai intelege mult mai mult decat poti. Te ajut: instabilitarea si silniciile din 1948, se perpetueaza si azi in Orient, tocmai pentru ca n-a fost un aranjament unanim acceptat. Nici eu nu pot fi de acord cu atata moarte si atatia copii victime. Sunt prezente in toata regiunea. Am aflat de catva timp ca in societatea israeliana exista si alte voci, foarte puternice, pentru o pace altfel construita. Sunt vocile adeptilor lui Rabin si a celui pe care il faci gunoi neofascist, Shimon Peres. Daca doresc o pace durabila, vor trebui sa investeasca mult, si ei, in structuri sociale functionale, la indemana palestinienilor. Deocamdata, a facut-o Hamas, cu bani iranieni si de la altii. O mare greseala. Orientul e locul unde pescuiesc in ape tulburi toate marile puteri, nu numai cea de obicei criticata.

Proiectilele cu fosfor alb sunt arme incendiare (masa incendiara se scurge peste tot), si nu sunt interzise de legile internationale. Fosforul alb arde atat timp cat este in contact cu oxigenul atmosferic, nu cu ce povestesti. Ti le spun, nu pentru ca sunt de acord cu aceasta munitie, care aduce aminte de momente groaznice din ultimul razboi (Dresda si altele), ci pentru ca te avanti prea tare.

Ma mira violenta limbajului si a judecatii dumneatale. Nu pot fi socotite normale. Ce te corodeaza pe dinauntru atat de tare ? Un fosfor verde ? Baga de seama, fosforul verde se hraneste cu oxigenul din creierul omului.

srelu
2009-01-20 02:55:59

Geaba chichirez galceava daca nema putirinta

Lui Hitler i-ar fi facut americanii proces ca lui Saddam dar a fost o problema. Apucaturile armatei Germaniei naziste nu prea semanau cu cele ale armatei irakiene.

Altfel, intre procesul lui Saddam si cel al lui Ceausescu nu prea exista diferente, amandoua au fost niste mascarade juridice.

Pyrrhon
2009-01-20 08:29:49

Istoria se repeta

Am calatorit prin Israel si cunosc situatia de la fata locului, cum se spune.
Soarta palestinienilor din Gaza seamana izbitor cu aceea a evreilor din Estul Europei din al doilea razboi mondial, din Varsovia de exemplu. Evreii au fost mai intai ghetoizati si infometati. Apoi, cand nu au mai putut suporta si s-au rasculat, au fost macelariti de catre armata. Dincolo de tot felul de abureli, acelasi lucru il fac azi in Gaza evreii impotriva palestinienilor.
Eu, ca om de cultura umanista, evident nu pot nicicum sa accept asa-ceva.
Apoi, in privinta Premiului Nobel, aceasta distinctie nu mai are nici o relevanta, cel putin premiile acordate pentru Literatura si pentru Pace. Aceste premii au fost acordate, de cativa ani buni incoace, pe criterii extraliterare si de contraperformantza. Conditia principala este sa fii evreu si sa fi smulat cat de cat ceva in domeniu. Pentru ce a fost acordat Nobelul lui Eile Wiesel sau Imre Kertesz? De ce nu a fost acordat Nobelul pentru Pace fostului papa Ioan Paul al II-lea?

Dan Petre
2009-01-20 09:27:25

Re: Istoria se repeta

La 2009-01-20 08:29:49, Pyrrhon a scris:

> Am calatorit prin Israel si cunosc situatia de la fata locului, cum se
> spune.
> Soarta palestinienilor din Gaza seamana izbitor cu aceea a evreilor
> din Estul Europei din al doilea razboi mondial, din Varsovia de
> exemplu. Evreii au fost mai intai ghetoizati si infometati. Apoi,
> cand nu au mai putut suporta si s-au rasculat, au fost macelariti de
> catre armata. Dincolo de tot felul de abureli, acelasi lucru il fac
> azi in Gaza evreii impotriva palestinienilor.

comparatia e deplasata, evreii nu au amenintat niciodata germania si nemtii nu au avut intentia sa pemita infiintarea unui stat nou al evreilor.

cind au inceput sa se intoarca in palestina evreii au cumparat pamintul arabilor, nu l-au luat cu forta. imediat dupa ce onu a recunoscut statut israel arabii au incercat sa rada de pe harta israelul, 1947 parca.

daca exista teritorii ocupate de evrei e pentru ca arabii au inceput 3 razboiae. pentru returnarea teritoriilor ocupate israelul pune o singura conditie, pacea.

Pyrrhon
2009-01-20 10:27:56

pt. Dan Petre

1. Dvs. afirmati: "Evreii nu au amenintat niciodata Germania..."; de planul Th. Morgenthau ati auzit?
2. Adevarul este ca nemtii au avut intentia de a permite infiintarea unui stat Israel, dar nu in Europa;
3. Comparatia eu o faceam dintr-un alt punct de vedere. Daca nu ne pastram in perimetrul aceluiasi punct de vedere pus in discutie, ajungem sa vorbim in sofisme (sofism de tipul quaternio terminorum).
4. De vreme ce nu ma contraziceti cu privire la acordarea Premiului Nobel, atunci eu inclin sa cred ca am dreptate.

arwil
2009-01-20 10:59:56

Re: UN GUNOI NEOFASCIST

La 2009-01-19 22:19:19, STRUL a scris:

> si Peres asta.
> Hitler a avut arma chimica dar nu a folosit-o NICIODATA (in primul
> razboi au folosit-o si francezii si englezii si americanii,chiar
> caporalul Hitler a fost orbit vreo 3 saptamini din cauza gazelor de
> lupta).Hitler nu a ordonat sa fie folosita nici in momentul cind isi
> organiza sinuciderea.A preferat sa moara dar sa nu o
> foloseasca,cunoscindu-i pe pielea lui efectele.In strafundurile
> sufletului sau Hitler mai avea o picatura de umanism.Spre deosebire
> de el,javrele militariste care conduc Israelul AU FOLOSIT MUNITIE CU
> FOSFOR IMPOTRIVA POPULATIEI CIVILE PALESTINIENE (cind o schja cu
> fosfor intra in carnea omului ea arde si nu mai poate fi stinsa pina
> nu se consuma in intregime,de regula omul moare de durere,chiar daca
> rana este superficiala,deoarece schja prin ardere se deplaseaza prin
> organism,cautindu-si singura oxigenul din tesuturile inca nearse,de
> aceea MUNITIA CU FOSFOR ESTE INTERZISA DE CONVENTII
> INTERNATIONALE).Fata de crimele impotriva omenirii savirsite de ciuma
> sionista,actiunile lui Hitler impotriva evreilor pot fi interpretate
> ca LEGITIMA APARARE.
> auzi ba strul, gunoi legionar roman, vad ca teoretic cunosti efectele bombei cu fosfor!!!! ce ar fi sa incercam una peste hoitul tau de bandit antisemit? se poate aranja ceva din israel, ce parere ai, sifiliticule!!!!!

D ANTON II
2009-01-20 11:56:32

CORECT

Insa si politicienii evrei ar trebui tratati ca Slobodan Milosevici si ceilalti criminali din fosta Yugoslavie !

Dan Petre
2009-01-20 12:28:26

Re: pt. Dan Petre

La 2009-01-20 10:27:56, Pyrrhon a scris:

> 1. Dvs. afirmati: "Evreii nu au amenintat niciodata Germania..."; de
> planul Th. Morgenthau ati auzit?

da, a fost o consecinta a exterminarii evreilor de catre nazisti. in ambele cazuri, germania si palestina, nu evreii au fost agresorii.

> 2. Adevarul este ca nemtii au avut intentia de a permite infiintarea
> unui stat Israel, dar nu in Europa;

???? nemtii nu dadea teritorii ci le luau.

> 3. Comparatia eu o faceam dintr-un alt punct de vedere. Daca nu ne
> pastram in perimetrul aceluiasi punct de vedere pus in discutie,
> ajungem sa vorbim in sofisme (sofism de tipul quaternio terminorum).

poti sa compari viata de zi cu zi a unui evreu din europa ww2 (dintre cei care au avut sansa sa nu intre in lagare) cu viata unui arab din palestina. atit. daca te uiti la cauze comparatia dispare.

> 4. De vreme ce nu ma contraziceti cu privire la acordarea Premiului
> Nobel, atunci eu inclin sa cred ca am dreptate.

tu zici ca premiul nobel nu are nici o valoare pentru tine. discutia ramine fara subiect.

FB
2009-01-20 12:47:05

Lista nu e completa

Su nu se opreste aici.Pe lista aia Cu Hitle si Saddam ar incapea si cei care sunt vinovati pentru genocidul de astazi din Palestina .In frunte cu P-ministrul de acum al Isrelului.

Evreu-rus
2009-01-20 14:42:08

Mai multe despre BESTIA SIONISTA Shimon Peres

Multi considera probabil ca Shimon Peres este un demn castigator al premiului Nobel si un om al pacii. Dar putini stiu ca Peres este un extremist israelian de cea mai joasa speta si un criminal de razboi pe ale carorui maini curge mult sange inocent.
In 1993, Peres si-a creat o falsa imagine de pacifist ptr rolul jucat in semnarea acordului de la Oslo, impreuna cu PLO.
Peres, nascut Szymon Perski in Vishniova, Belarus, in 1923, si-a inceput activitatea de criminal aderand la miscarile sioniste din Palestina.
Mai tarziu, prin 1957, a incheiat un acord secret, la Paris, cu premierul francez
Maurice Bourges-Maunoury, care prevedea cooperarea celor doua tari in domeniul cercetarii si productiei de arme nucleare. Prin urmare, bestia a jucat un rol extrem de important in lansarea programului nuclear israelian.
In urma ocuparii West Bank, Peres a sustinut entuziasmat campania extrem de agresiva a colonistilor evrei talmudici, cunoscuti drept Gush Emunim, ptr a fura cat mai mult pamant palestinian in scopul de a-si largi coloniile.
Peres si-a aratat fata de monstru prin 1996 cand, ca prim-ministru al Israelului, a ordonat IDF-ului sa bombardeze satul Qana unde sute de civili libanezi s-au refugiat ptr a scapa de teroarea israeliana exercitata asupra sudului Libanului.
Bombardamentul a facut 106 victime, in mare parte copii, femei si batrani, si 116 raniti.
Oficialii ONU din sudul Libanului au demonstrat ca bombardamentele au fost comise deliberat.
Ca de obicei, Israelul a respins raportul, insistand ca atrocitatea ar fi fost de fapt o "greseala", in urma careia au rezultat "victime colaterale".
Peres este sustinatorul asasinatelor executate asupra activistilor palestinieni, a exterminarii familiilor politicienilor palestinieni nationalisti.
Pe scurt, Peres nu este nimic mai mult decat un criminal de razboi dezgustator-dar nu atat de monstruos precum Ariel Sharon, un ucigas care a primit fara a avea cel mai mic merit, Premiul Nobel ptr Pace.
Deasemenea, faca parte din larga galerie a BESTIILOR SIONISTE premiate ptr crimele lor: Henry Kissinger, Itzak Rabin, Menachem Begin.

Zenn
2009-01-20 15:50:28

Re: Pe cand?

Nu mai e mult!La 2009-01-19 22:06:23, Eufrosin a scris:

> Atunci cand mega-criminalii sionisti vor atarna si ei in
> spanzuratori, in oprobriul intregii lumi, vor avea evreii dreptul de
> a cere condamnarea unora care nu le-au gresit cu nimic.
>
> Pana atunci, este de-a dreptul jenant ca rechinul fioros,
> sa ceara pierzania micului pestisor.
>

Zenn
2009-01-20 17:45:25

Sir Gerald Kaufman - Olmert, Livni and Barak are mass-murderers and war criminals

Olmert, Livni and Barak are mass-murderers and war criminals

Sir Gerald Kaufman
Youtube.com
Tue, 20 Jan 2009 07:34 UTC

The following transcript provided by liammacuaid.wordpress.com.


http://www.sott.net/articles/show/173538-Olmert-Livni-and-Barak-are-mass-murderers-and-war-criminals


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tiriac cercetat pentru tulburare de posesie (3321 afisari)
 Republica lui Traian Basescu (2228 afisari)
 Macel de criza (2162 afisari)
 Extremisti unguri in excursie prin Transilvania (1625 afisari)
 Molestata in ambulanta (1347 afisari)
 Din ciclul "mi-am bagat coltii in gatul lui": Lui Miron Mitrea i se pregateste ceva! (5548 afisari)
 Cat valoreaza Madonna dezbracata si cu par la subtiori! (4305 afisari)
 Pe Pamela Anderson nici macar bikini-i nu mai stau (VEZI FOTO) (4081 afisari)
 Ion Caraion in notele catre Securitate: Marin Preda facea sex pe dusumea cu Nina Cassian (3890 afisari)
 Olivia Newton-John arata senzational si la 60 de ani! (3487 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01334 sec.