Ziua Logo
  Nr. 4439 de luni, 19 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-01-19

Comentarii: 3, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Eufrosin
2009-01-19 17:41:30

Binevoitori, ca de-obicei

Dupa ce groaznicul macel care a ucis si ranit mii de oameni nevinovati, intre care multime de femei si copii, le-a astamparat setea de sange deocamdata, curajosii sionisti au decis ca momentul este prielnic pentru a dovedi intregii lumi, bunavointa lor.

Din pacate, pe astia nu-i mai potolesc decat rachetele Rusesti, lansate de un front arab comun. Pe slugile lor americane, nu se mai poate conta decat pentru alte trilioane de dolari rupte de la cetatenii lor si trimise ca "ajutor".

gheorghe vlasceanu
2009-01-19 20:11:49

Care a fost scopul?

Premierul israelian Ehud Olmert a explicat duminica ca ofensiva declansata de tara sa impotriva gruparii Hamas si-a atins scopul.

Chiar ma intreb care a fost scopul? Aratarea muschilor, omor la greu, demolarea unor cladiri, printre care di a ONU, experimentarea munitiilor, studierea efectelor si cite si mai cite. Chiar ma intreb care a fost scopul? Totul a fost asa, ca o aplicatie cu trupe, cu trageri de lupta si exersarea capabilitatii armatei de a solutiona o criza, dezvoltarea spiritului de echipa al militarilor, cooperarea intre categoriile de forte, coordonarea tirului incrucisat pe obiective marcate din satelit, antrenament privind ducerea luptei in localitati, in spatii inchise unde nu se pot desfasura trupe, intarirea moralului armatei si a increderii cetatenilor care o sustin cu taxe si impozite, determinarea liderilor politici in a solutiona o criza etc etc etc. Nu are rost sa vorbim de combinata dintre Rusia si Israel, atit in Georgia cit si cu gazele in Europa. S-a demonstrat ca Israelul si Rusia nu mai pot fi puse la punct de nici-un argument politic al Europei. Tarile Europei, mai bine zis UE, e un rahat teoretic, fara nicio capabilitate de interventie practica. Vezi si razboiul iugoslav. Franta, prin baietasul bun sa alerge pe maghrebieni, Sarkozy, Angelica lu Merkel, nea Baroso si toti amploiatii Uniunii nu sunt in stare de nimic. Mesajul e clar! Europo, gata ciocu mic, spun americanii, ori facem o forta de interventie europeana, ori va lasati, nene, de politica. Ma mir de ce armata Frantei rugineste prin cazarmi cu toata politica lor la nivel strategic? Daca as fi francez as ridica problema asta. Totusi care a fost scopul uciderii de copii, femei, schilodirii atitor palestinieni? Ca stau in cazarma Gaza? Dar unde sa stea? Au unde? Gaza e un ghetou rivnit, un poligon de experiente si un cuib de vipere Hamas. Cit va mai dura asta? Cum cit, pina la vara? Cind incepe repriza a treia si nenea Obama, reinviatul Lincoln, schimbatorul de viteze al lumii, sfatuit de mai marii de deasupra lumii, va zice gata, sa inceapa circul final - Iranul. Numai asa vom invia economia si vom da da lucru la popor, ca altfel ne ia mama dracu, ca noi nu suntem invatati sa fierbem urzici s

Eufrosin
2009-01-19 22:55:27

Re: Care a fost scopul?

Din cate se cunoaste, SUA impreuna cu statul Israel si-au bagat labele in afacerile Rusiei, zgandarind, antrenand si echipand pe mancatorul de cravate care printr-o manevra CIA, a ajuns presedintele Georgiei.

In rest, ai dreptate.


La 2009-01-19 20:11:49, gheorghe vlasceanu a scris:

> Nu are rost sa vorbim de combinata dintre Rusia si
> Israel, atit in Georgia cit si cu gazele in Europa. S-a demonstrat ca
> Israelul si Rusia nu mai pot fi puse la punct de nici-un argument
> politic al Europei.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tiriac cercetat pentru tulburare de posesie (3321 afisari)
 Republica lui Traian Basescu (2228 afisari)
 Macel de criza (2162 afisari)
 Extremisti unguri in excursie prin Transilvania (1625 afisari)
 Molestata in ambulanta (1347 afisari)
 Din ciclul "mi-am bagat coltii in gatul lui": Lui Miron Mitrea i se pregateste ceva! (5548 afisari)
 Cat valoreaza Madonna dezbracata si cu par la subtiori! (4305 afisari)
 Pe Pamela Anderson nici macar bikini-i nu mai stau (VEZI FOTO) (4081 afisari)
 Ion Caraion in notele catre Securitate: Marin Preda facea sex pe dusumea cu Nina Cassian (3890 afisari)
 Olivia Newton-John arata senzational si la 60 de ani! (3487 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00634 sec.