Ziua Logo
  Nr. 4437 de vineri, 16 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-01-16
Ion Caramache (...@aol.com, IP: 64.12.116...)
2009-01-17 06:35
Stati putin!

Inainte de a va da cu parerea, cititi intii miine ce zice anticipistul Parvu. Apoi, toti cei care tipa si sunt contra ar trebui sa raspunda daca stiu ce date vor fi memorizate in aceste cipuri biometrice.
Pe de alta parte, cetateanul Justin Parvu poseda o carte de identitate si a posedat un buletin de inentitate. Aceste acte de identitate sunt pavoazate cu pozele cetateanului Parvu. Aceste poze contin in definitiv un anumit numar de date biometrice. A protestat, a refuzat sau a chemat cetateanul Parvu la boicotarea acestor acte?
In definitiv un act de identitate stabileste identitatea unei persoane cu ajutorul unor date care sunt unice pentru acea persoana. Un exemplu simplu este faptul ca amprentele sunt niste date biometrice care sunt unice. Aceste date pot fi inmagazinate pe un cip de memorie. Ce este rau in asta? Este cumva amprenta semnul diavolului? Sau cetateanul Parvu vrea numai sa tina de sase pe motiv ca 666 are prea multi sesari?

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.130...)
2009-01-17 11:31
Nene Caramache ...

Pana nu dai cu bata din dotare intr-o baltoaca mocirloasa pe unde-ti petreci matale vremea, de ne stropesti pana si pe noi astia aflati de partea cealalta a oceanului, nu te lasi !!!

In definitiv identitatea unei persoane se stabileste prin parintii ei care si acestia sunt unici ... Ba poti sa mergi (matale vei merge cu siguranta "apeland" si la "logica" binecunoscuta !) cu mintea si mai departe spunand ca numai mama este sigura !!! Ce propui matale sa fotografiezi de la mama, "biometric" vorbind ?!!!

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.117...)
2009-01-17 18:39
Re: Nene Caramache ...

La 2009-01-17 11:31:17, Liviu2002j a scris:

> Pana nu dai cu bata din dotare intr-o baltoaca mocirloasa pe unde-ti
> petreci matale vremea, de ne stropesti pana si pe noi astia aflati de
> partea cealalta a oceanului, nu te lasi !!!
>
> In definitiv identitatea unei persoane se stabileste prin parintii ei
> care si acestia sunt unici ... Ba poti sa mergi (matale vei merge cu
> siguranta "apeland" si la "logica" binecunoscuta !) cu mintea si mai
> departe spunand ca numai mama este sigura !!! Ce propui matale sa
> fotografiezi de la mama, "biometric" vorbind ?!!!
>
Ba Livake,
Pe Driver licence-ul meu din America ( care, printre altele tine loc si de bolitin de indentitate ) sunt incriptate adresa, amprentele, domitziliul, virsta, daca am ceva restrictii la condus, daca nu am respectat legile circulatiei si cum, persoana de contact in caz de urgenta, inaltimea, culoare ochilor si a parului, data nasterii, etc.
Nu exista nici-o fotografie digitala de-a parintilor, bunicilor ori strabunicilor, si nici ce fel de cetatenie am.
Informatii biometrice similare sunt inscrise si in cip-ul pasaportului meu american.
Problema pe care ai tu este aceea ca tu confunzi identitatea fizica cu identitatea civila. Cele de mai sus fac parte din identitatea civila si nu au nici-o legatura cu identitatea genetica unica. Fizionomia, culoarea ochilor, inaltimea, amprentele, domiciliul, data nasterii, sunt mijloace de identificare a unei persoane. Ce este rau in asta?
Chiar daca ai incercat sa fii ironic, te asigur ca nu am nici-o intentie ca "biometricele" mamei tale sa fie puse pe cipul tau. Si, sa fim sinceri, la ce ar folosi informatiile " biometrice" ale mamei tale pe pasaportul tau ? Sau IQ-ul tau.
Dar, daca esti schiop, ai semne particulare, duci lipsa de anumite organe anatomice ( ceea ce se pare ca este cazul tau), iti lipsesc degete, dinti sau alte chestii de-astea pe care le tii ascunse, de ce nu ar fi aceste informatii introduse in cip ? Ce, aceste lipsuri pe care le ai nu ajuta la stabilirea precisa a identitatii tale ? De unde stiu eu ca tu nu te dai drept mine si, la control, zici ca esti Ion Caramache din State ? Eu, te asigur, nu am nici-o intentie sa ma dau drept nimeni altcineva de pe mapamond. Sunt multumit cine sunt. Dar, evident ca am pretentia ca autoritatile americane sa cunoasca totul despre orice strain care vine pe acilea. Nu este normal dupa cite murdarii arunca astia despre America si americani ? De unde stiu eu ca nu vin aicea sa treaca de la vorba la fapta ?
Ce te sperie pe tine ba Livake la capitolul tau biometric personal ? Ai ceva de ascuns ?

P.S.
Tare mi-e frica ca cetateanul Iustin Parvu are ceva de ascuns la biometricele sale personale, si, de aceea, se opune din toate puterile ca acestea sa fie incodate pe cipul sau personal.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Invinsi de Securitate (2083 afisari)
 Gaza City sub senilele Israelului (2066 afisari)
 Adio, sange proaspat! (2016 afisari)
 Mama eroina (1609 afisari)
 Piept de curcan umplut (1531 afisari)
 UPDATE 19:36 Romania va putea incepe exploatarea hidrocarburilor din zona Marii Negre dupa anuntarea deciziei Curtii de la Haga (4374 afisari)
 UPDATE 19.34 - Poetul Grigore Vieru va fi transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala (ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!) (3722 afisari)
 Parintele Justin Parvu a ridicat Moldova impotriva cipurilor biometrice (VIDEO) (2657 afisari)
 Ministrul Apararii l-a schimbat pe seful serviciilor secrete din Armata (2302 afisari)
 Peste 3 milioane de computere raspandesc acelasi virus (1982 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00727 sec.