Ziua Logo
  Nr. 4437 de vineri, 16 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-01-16
Kermit (...@yahoo.ca, IP: 24.57.53...)
2009-01-17 00:17
Foarte Interesant ...

.... din cate mi-aduc bine aminte nici cand a murit Doina si Aldea Teodorovici soferii nu au avut nimic ..... s-ar putea pe langa medici sa fie nevoie si de niscai experti in busiri ... pe bune sau regizate.

griar din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.7...)
2009-01-17 11:04
Re: Foarte Interesant ...

Din cate se spune, scaunul soferului este cel ai bine protejat in caz de accident. Asta explica faptul ca in multe accidente mor doar pasagerii, soferii suprevietuiesc. Aici, soferul a suferit si el traumatisme... Daca ar fi, totusi, vorba de un "accident programat", asta s-ar fi putut face si fara stirea soferului.

La 2009-01-17 00:17:27, Kermit a scris:

> .... din cate mi-aduc bine aminte nici cand a murit Doina si Aldea
> Teodorovici soferii nu au avut nimic ..... s-ar putea pe langa medici
> sa fie nevoie si de niscai experti in busiri ... pe bune sau regizate.
>

griar din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.7...)
2009-01-17 12:20
Re: Foarte Interesant ...

Imaginile sunt cutremuratoare... Referitor la cadrele cu placuetele bilingve de la Comisariatul de Politie Ialoveni, da, pe la noi asa e, un fel de bilingvism al romanilor, care asigura, in continuare, monolingvismul alogenilor. Unde sunt multi minoritari, inteleg sa fie si placute in limba rusa. Ialoveni, insa, fiind un "raion" populat aproape exclusiv de romani, bilingvismul asta nu are nicio explicatie logica.

Kermit (...@yahoo.ca, IP: 24.57.53...)
2009-01-17 15:40
Re: Foarte Interesant K@Griar


> Nu e o regula ca soferul este mai protejat .... . soferul are controlul vehicolului si il poate rasuci cum vrea( pana la un punct). Daca ne uitam cu atentie la imagini ne dam seama ca Vieru nu avea centura de siguranta( capul lui Vieru a dat din plin in parbriz) .... si mie chestia mi se pare ciudata pt 1 noaptea ..... nu trebuie decat o usoara atingere a unui deget si esti decuplat din centura..... apoi despre Aldea si Doina acestia erau pe locurile din spate .... soferul si pasagerul din dreapta au avut contuzii minore .... asa ca exista numeroase semne de intrebare .. chir daca e posibil sa nu fi fost un atentat.

griar din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.6...)
2009-01-17 17:12
Re: Foarte Interesant K@Griar

Poate aveti dreptate. Eu circul foarte mult cu masina, am avut si cateva accidente, de fiecare data cel mai expus col a fost cel din dreapta soferului. Cat priveste centura, da pare ciudat. Desi pe al noi se circula inca in mod iresponsabil fara centura, stiu din surse sigure ca Vieru era foarte atent, pentru ca in ultimul timp avusese cateva accidente, pe care el le considera cel putin ciudate, daca nu chiar incercari de a-l rani pe el personal (nu spunea literalmente ca se teme ca va fi ucis, dar sugera aceasta teama - nu degeaba am facut trimitere la un interviu cu G.V., in care dumnealui se considera persecutat pe criterii politice).

Alt lucru care ma pune pe ganduri: nicio stire nu contine date, amanunte despre cei care au chemat ambulanta sau marturii de ale celor care i-au gasit primii. Nu se spune nici cand, la ce ora putea sa se fi intamplat totul, cat a durat pana a venit ambulanta... Nimic. Ceata. Or, stiu ca pe drumurile noastre se circula, totusi, iar miezul noptii (sau orele 1) inca nu e ora ATAT de tarzie... Nu si-a pus nimeni problema astfel, inteleg, pentru ca era o situatie de urgenta. Dar ziaritii au datoria sa puna intrebari si sa caute raspunsuri. Pana acum, n-am vazut nici urma de curiozitate jurnalistica, nici macar la cei prin presa de opozitie, care, in principiu, nu pierd nicio ocazie sa-l "incolteasca" pe Voronin. Daca nici de luni incolo, nu urmeaza o ancheta serioasa in acest sens, atunci... Impresia generala ar fi ca da, a fost accident. Dar, inainte de a trage o concluzie, trebuie stiute toate detaliile, asa mi se pare corect.

La 2009-01-17 15:40:54, Kermit a scris:

>
> > Nu e o regula ca soferul este mai protejat .... . soferul are controlul vehicolului si il poate rasuci cum vrea( pana la un punct). Daca ne uitam cu atentie la imagini ne dam seama ca Vieru nu avea centura de siguranta( capul lui Vieru a dat din plin in parbriz) .... si mie chestia mi se pare ciudata pt 1 noaptea ..... nu trebuie decat o usoara atingere a unui deget si esti decuplat din centura..... apoi despre Aldea si Doina acestia erau pe locurile din spate .... soferul si pasagerul din dreapta au avut contuzii minore .... asa ca exista numeroase semne de intrebare .. chir daca e posibil sa nu fi fost un atentat.
>
>


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Invinsi de Securitate (2083 afisari)
 Gaza City sub senilele Israelului (2066 afisari)
 Adio, sange proaspat! (2016 afisari)
 Mama eroina (1609 afisari)
 Piept de curcan umplut (1531 afisari)
 UPDATE 19:36 Romania va putea incepe exploatarea hidrocarburilor din zona Marii Negre dupa anuntarea deciziei Curtii de la Haga (4374 afisari)
 UPDATE 19.34 - Poetul Grigore Vieru va fi transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala (ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!) (3722 afisari)
 Parintele Justin Parvu a ridicat Moldova impotriva cipurilor biometrice (VIDEO) (2657 afisari)
 Ministrul Apararii l-a schimbat pe seful serviciilor secrete din Armata (2302 afisari)
 Peste 3 milioane de computere raspandesc acelasi virus (1982 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00688 sec.