Ziua Logo
  Nr. 4425 de marti, 30 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-12-30

Comentarii: 18, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

iobagul sovietic
2008-12-30 13:01:48

iarta-i doamne

se ciuruiesc si ei un pic

cercetas
2008-12-30 14:02:20

SA FIE ARUNCATI IN MARE !!! Caci nu om sa innoate bine cu rachete in buzunar.....

asa se alege graul de neghina.
neghina cade la fund.

MirceaS
2008-12-30 14:32:58

scop de razboi

Un ziarist "antisemit" (Ethan Bronner), scrie ntr-un ziar "antisemit" (International Herald Tribune):

Credibilitatea disuasiunii israeliene.

Si daca veritabilul scop de razboi ar fi sa se redea credibilitate Tsahal-ului, armata israeliana, a carui mit de invicibilitate a loat o serioasa lovitura n timpul razboiului din Liban, n 2006, n fata Hezbollah-ului.

Toata doctrina de disuadare a statului evreiesc s-a gasit fragilizata, iar Gaza trebuie, n ochii conducatorilor israelieni, sa permita restaurarea ei n fata lumii. A lumii musulmane n primul rnd, mai ales Iran.

Mark Heller, un expert strategic israelian reputat, citat luni de Ethan Bronner n International Herald Tribune, l-a explicat n termeni clari:

"Este de doi ani un sentiment recurent de incertitudine asupra faptului daca mai are cineva frica de Israel. Conceptul este ca n trecut - poate un trecut mitificat - nimeni nu se lega de Israel de frica consecintelor.
Astazi, regiunea este plina de retorici agresive calificnd Israel de tigru de hrtie. Aceasta operatie este o tentativa de a restabili sentimentul ca daca ameninti sau ataci Israelul, vei plati un pret disproportionat."

Acest triplu obiectiv - oprirea lansarii rachetelor, rasturnarea Hamas-ului, restabilirea fricii de Tsahal...- pune stacheta foarte sus pentru acest conflict si semnifica ca nu este aproape de a nceta.

Artistul2007
2008-12-30 14:35:39

Sa ajutam pe cei fara locuinte sa nu mai inghete de frig. E rusine sa vezi la stiri oameni inghetati

Sa ajutam pe cei fara locuinte sa nu mai inghete de frig. E rusine sa vezi la stiri oameni inghetati in autobuz in Romania anului 2008.

Cat costa sa dea primariile un teren dezafectat + locuinte vechi sau dezafectate + ceva mancare sa salvam niste oameni. Sa ii lase sa-si faca buletij temporar sa poata munci apoi. Orice solutie cel putin TEMPORAR CAT E IARNA e binevenita vagoane transformate in garsoniere, corturi de la armata. OAMENII ASTIA AU NEVOIE DE AJUTOR ACUM.

Locuinte-container pentru saraci
Data: 10 apr 2002
69 afiri
Mrime text:
Pretul "garsonierei" - 40 de milioane
Publicitate Primarul municipiului Piatra Neamt, Ion Rotaru, intentioneaza sa amenajeze pentru persoanele fara adapost locuinte-container din vagoane de cale ferata, transmite corespundentul Mediafax. El a declarat, luni, ca ideea o are dintr-o revista austraiaca. Potrivit primarului, un asemenea container are o suprafata de aproximativ 12,5 metri patrati si ca din doua "vagoane" de acest fel s-ar putea face o garsoniera care sa fie "chiar spatioasa". "Din containerele care raman dupa ce sunt exploatate de cei de la Caile Ferate Romane putem realiza locuinte. Din doua containere ar putea iesi o garsoniera. In primul ar fi baia, bucataria si un mic hol, iar in al doilea, o camera. Am vazut aceasta idee intr-o revista din Austria. Pe langa suprafata, inaltimea de 2,30 metri este si ea buna. Garsonierea ar avea o suprafata de aproximativ 25 de metri patrati, mai mare decat o locuinta asemanatoare de la blocul 40 sau D3", a spus primarul Rotaru. El a afirmat ca doreste ca acest proiect sa nu ramana la stadiul de idee si a anuntat ca joi, va participa la Regionala CFR Iasi la o licitatie pentru achizitionarea a patru containere. "Costa 250 de dolari un asemenea container si pretul nu le creste la licitatie pentru ca nu se inghesuie nimeni pentru ele. Dupa ce le vom adapta, le vom expune in centrul orasului, ca sa le viziteze toata lumea. Cele pe care le-am vazut in revista erau foarte elegante, cu gresie, faianta. Cred ca primele doua locuinte vor fi gata in doua luni. Vor fi vopsite la exterior, vor avea un aspect cu totul deosebit fata de actualele containere", a mai spus Rotaru. El a precizat ca toate aceste noi locuinte vor fi izolate termic cu "vata de sticla" si cu un strat de rigips. Pretul unei asemenea garsoniere va fi de 35-40 de milioane de lei. Rotaru a mai spus ca aceste locuinte-containere vor fi instalate in cartierul Speranta unde, in prezent, foste ferme de gaini urmeaza sa fie transformate in spatii de locuit. "Dupa ce vor fi instalate la Speranta trebuie sa rezolvam si problema utilitatilor. Vor fi bransate la reteaua de gaz metan, vor avea apa potabila si apa calda. Doar ca dupa bransare nu mai pot fi mutate", a mai spus Ion Rotaru.

Evreu-rus
2008-12-30 16:04:16

Un ziarist norvegian a pus la indoiala dreptul Israelului de a exista in forma sa actuala

Intr-un articol dintr-un cunoscut ziar norvegian s-a afirmat ca Israelul si-a pierdut dreptul de a exista in forma sa prezenta.
Intitulat "Alesii Domnului" articolul semnat de Jostein Gaarder a starnit o adevarata furtuna in Norvegia. Gaarder, autorul cartii "Sophie's World" a comparat guvernul israelian, regimul taliban afgan si apartheidul din Africa de Sud, sustinand ca "nu mai recunoastem statul israelian" si "statul israelian in forma sa curenta este istorie".
"Numim crimele asupra copiilor crime asupra copiilor si nu vom accepta niciodata ca ei au o misiune divina sauu istorica ptr a le scuza comportamentul scandalos".
"Statul israelian a esuat sa recunoasca, sa respecte sau sa apere legea internationala. Deorece Israelul vrea mai multe decat are, mai multa apa, mai mult pamant. Ptr a obtine ce isi doreste, cu ajutorul Domnului, au pregatit o solutie finala la problema palestiniana".

http://www.haaretz.com/hasen/spages/749493.html

STRUL
2008-12-30 16:49:41

SINGURII JIDANI BUNI SUNT JIDANII ..MORTII

cine dracu a spus asta,ca tare bine le mai zice ?

georgems
2008-12-30 17:16:54

Foarte bine

Sa-si de-a in cap unii altora ca-s la fel de fanatizati religios(poate arabii mai mult). Europa sa nu-si mai bage nasul ca oricum nu-s in stare sa rezolve nimic, nici bani la pales nici avantaje si protectie, din spirit de vinovatie fata de ww 2 ,la evrei. Trebe lasati evreii sa-si rezolve problemele milenare cu filistinii, cu gard ,cu bombe ,cu ce or sti si putea.Si asa santem si prea multi si in criza .Amin.

arwil
2008-12-30 19:18:34

Re: SINGURII JIDANI BUNI SUNT JIDANII ..MORTII

La 2008-12-30 16:49:41, STRUL a scris:

> cine dracu a spus asta,ca tare bine le mai zice ?
> morti cu romanii tai antisemiti se neam de legionari, gunoiule!!!

STRUL
2008-12-30 19:56:27

PENTRU ARWIL

mai,arwil,baiatule,acum mi-am amintit de tine,bata-te rachetele Hamas-ului sa te bata,nu esti tu baiatul ala ca dormeai acuma citiva ani in tomberonul din fata ambasadei Israelului in Bucuresti si ma pacaleai ca esti omul de serviciu al ambasadei si imi cereai bacsis,ca sa ma lasi sa intru in ambasada ? Cum,mai,nu-ti mai amintesti de mine,de Georgica,mai,lovite-ar si rachetele Hezbolah-ului,ala care iti tot dadeam suturi in fund ? (mai tii minte,aveam nevoie de o viza,pentru ca o prietena de-a mea,prostituata,voia sa mearga la Ierusalim sa de-a cu curul de zidul plingerii,ala unde dati voi cu capul,ca sa va vina inspiratia pentru comentariile de pe forum)

nellu
2008-12-30 22:05:08

Re: SINGURII JIDANI BUNI SUNT JIDANII ..MORTII

La 2008-12-30 16:49:41, STRUL a scris:

> cine dracu a spus asta,ca tare bine le mai zice ?

Dragul meu Strul iti mai lipseste numai prenumele Itzic si esti un jidan scarbos perfect.Ma asociez la declaratia ta si iti amintesc ca intradevar jidanii morti sunt cei mai venerati de aceea te inchin tu si gasca ta la Primul Jidan Scarbos Isus din Nazareth.Daca ai un cult al mortii iti recomand sa-ti alegi totusi alt dumnezeu sa te inchini ca ala al tau a crapat ca un sobolan cracanat ca sa i se vada si organul sexual taiat imprejur si perciunii plini de usturoi.A crapat ca regele evreiilo -jidanii tai de azi.

nellu
2008-12-30 22:15:36

Re: PENTRU ARWIL

La 2008-12-30 19:56:27, STRUL a scris:

> mai,arwil,baiatule,acum mi-am amintit de tine,bata-te rachetele
> Hamas-ului sa te bata,nu esti tu baiatul ala ca dormeai acuma citiva
> ani in tomberonul din fata ambasadei Israelului in Bucuresti si ma
> pacaleai ca esti omul de serviciu al ambasadei si imi cereai
> bacsis,ca sa ma lasi sa intru in ambasada ? Cum,mai,nu-ti mai
> amintesti de mine,de Georgica,mai,lovite-ar si rachetele
> Hezbolah-ului,ala care iti tot dadeam suturi in fund ? (mai tii
> minte,aveam nevoie de o viza,pentru ca o prietena de-a
> mea,prostituata,voia sa mearga la Ierusalim sa de-a cu curul de zidul
> plingerii,ala unde dati voi cu capul,ca sa va vina inspiratia pentru
> comentariile de pe forum)

Mai Strul cioara vopsita de cand ai abilitati de peste ? Ai uitat la Gaza vreo curva din cele cateva mii de romance ?Vezi ca iti vin indata in garsoniera cu cei cateva mii de prunci taiati imprejur.Si in mod sigur nu le vei putea folosi caci dupa traditia semitica le-a fost extirpat clitorisul( in limba ta lindic).Si la interviul de acum o ora la TV au declarat ca au preferat soti taiati imprejur ca sau saturat de "branza taraneasca "........

nellu
2008-12-30 22:23:37

Re: SINGURII JIDANI BUNI SUNT JIDANII ..MORTII

La 2008-12-30 19:18:34, arwil a scris:

> La 2008-12-30 16:49:41, STRUL a scris:
>
> > morti cu romanii tai antisemiti se neam de legionari, gunoiule!!!


Draga domn Arwil nu mai instiga la crima cum poti sa spui ca Strul este antisemit ?In primul rand si-a ales un pseodonim de jidan,este de origine si religie jidoveasca caci se inchina la un jidan singura problema ar fi ca nu este taiat imprejur probabil si atunci i s-a urcat branza taranesca la cap.Poate ca te referi ca este antisemit la partea araba de mai este si omul nervos ca vreun arabete este casatorit cu sora-sa si este ingrijorat de soarta ei.


nellu
2008-12-30 22:33:23

Re: Sa ajutam pe cei fara locuinte sa nu mai inghete de frig. E rusine sa vezi la stiri oameni inghetati

La 2008-12-30 14:35:39, Artistul2007 a scris:

> Sa ajutam pe cei fara locuinte sa nu mai inghete de frig. E rusine sa
> vezi la stiri oameni inghetati in autobuz in Romania anului 2008.

Cred ca ai gresit forumul nu vezi ca toata lumea este ocupata cu problemele din orient ?Sau te gandesti la o solutie umana pt cele cateva mii de intelectuale mioritice insotite de alte cateva mii de purandei taiati imprejur pe care trebuie Strul sa-i evacueze diu Gaza Strip.

Daca nu gresesc ai o multime de forumisti samariteni care o sa fie gata sa te ajute la fapta nobila caci intradevar este o cruciada cruda a judeo-crestinilor fata de porumbeii albi musulmani .(care mai au si ceva amestecuri mioritice minoritare).

Duras
2008-12-30 23:45:57

Lansator mobil?

pare mai degraba un pick-up care incarca doua tuburi de oxigen.La un moment dat unul dintre cei de pe platforma impinge cu piciorul cilindrul respectiv pentru a-l aranja in lungul axei.

evreu mandru din israel
2008-12-31 00:26:38

Re: Nonsense...

Doctrina de disuadare a statului evreiesc n-are nevoie de nicio restaurare.
Fact , Hezbollah are 40.000 de rachete si de cand s-a terminat razboiul din 2006, nu indrazneste sa traga pe Israel nici macar un singur gloante, cu toate ca Israelul se afla in Fermele Sheba, considerate de Hezbollah teritoriu libanez, si avione israeliene trec zilnic granita libaneza.La 2008-12-30 14:32:58, MirceaS a scris:

> Un ziarist "antisemit" (Ethan Bronner), scrie ntr-un ziar "antisemit"
> (International Herald Tribune):
>
> Credibilitatea disuasiunii israeliene.
>


> Si daca veritabilul scop de razboi ar fi sa se redea credibilitate
> Tsahal-ului, armata israeliana, a carui mit de invicibilitate a loat
> o serioasa lovitura n timpul razboiului din Liban, n 2006, n fata
> Hezbollah-ului.
>
> Toata doctrina de disuadare a statului evreiesc s-a gasit fragilizata,
> iar Gaza trebuie, n ochii conducatorilor israelieni, sa permita
> restaurarea ei n fata lumii. A lumii musulmane n primul rnd, mai
> ales Iran.
>
> Mark Heller, un expert strategic israelian reputat, citat luni de
> Ethan Bronner n International Herald Tribune, l-a explicat n
> termeni clari:
>
> "Este de doi ani un sentiment recurent de incertitudine asupra
> faptului daca mai are cineva frica de Israel. Conceptul este ca n
> trecut - poate un trecut mitificat - nimeni nu se lega de Israel de
> frica consecintelor.
> Astazi, regiunea este plina de retorici agresive calificnd Israel de
> tigru de hrtie. Aceasta operatie este o tentativa de a restabili
> sentimentul ca daca ameninti sau ataci Israelul, vei plati un pret
> disproportionat."
>
> Acest triplu obiectiv - oprirea lansarii rachetelor, rasturnarea
> Hamas-ului, restabilirea fricii de Tsahal...- pune stacheta foarte
> sus pentru acest conflict si semnifica ca nu este aproape de a
> nceta.
>
>

evreu mandru din israel
2008-12-31 00:33:32

Re: Un ziarist norvegian a pus la indoiala dreptul Israelului de a exista in forma sa actuala

tz tz tz tz tz tz....


La 2008-12-30 16:04:16, Evreu-rus a scris:

> Intr-un articol dintr-un cunoscut ziar norvegian s-a afirmat ca
> Israelul si-a pierdut dreptul de a exista in forma sa prezenta.
> Intitulat "Alesii Domnului" articolul semnat de Jostein Gaarder a
> starnit o adevarata furtuna in Norvegia. Gaarder, autorul cartii
> "Sophie's World" a comparat guvernul israelian, regimul taliban afgan
> si apartheidul din Africa de Sud, sustinand ca "nu mai recunoastem
> statul israelian" si "statul israelian in forma sa curenta este
> istorie".
> "Numim crimele asupra copiilor crime asupra copiilor si nu vom
> accepta niciodata ca ei au o misiune divina sauu istorica ptr a le
> scuza comportamentul scandalos".
> "Statul israelian a esuat sa recunoasca, sa respecte sau sa apere
> legea internationala. Deorece Israelul vrea mai multe decat are, mai
> multa apa, mai mult pamant. Ptr a obtine ce isi doreste, cu ajutorul
> Domnului, au pregatit o solutie finala la problema palestiniana".
>
> http://www.haaretz.com/hasen/spages/749493.html
>
>

Liviu2002j
2008-12-31 01:07:50

Nelule ...

Limbricosule, "comentariili" tale cu referiri la curve si branza sa le tii pentru tine !

P.S. M-am ras !

Crusader
2008-12-31 04:20:13

Curat adevarat

Singura diferenta intre al treile Reich (care trebuia sa dureze 1000 de ani) si Israel este ca primul a existat intre 32-45, iar al doilea 48-2009. Asa sa va ajute Dumnezeu.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Traian cel Mare. Si tare. (2451 afisari)
 Camelia Voiculescu judecata in locul tatalui (1856 afisari)
 "Am fost martor al prabusirii Romaniei" (1660 afisari)
 Marea imparteala (1610 afisari)
 Hamas incendiaza Orientul Mijlociu (1514 afisari)
 Un Hilton in pornografie! (2593 afisari)
 Un roman a inventat cel mai subtire LCD din lume (2261 afisari)
 SURSE: Fostul consilier al lui Iliescu, Ioan Talpes, promovat de PDL secretar de stat (2212 afisari)
 Perle de neuitat: Topul gafelor politice in 2008 (1897 afisari)
 GAZPROM: falimentul unei politici nationale? (1798 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01455 sec.