Ziua Logo
  Nr. 4420 de sambata, 20 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-12-20

Comentarii: 8, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

MirceaS
2008-12-20 16:59:21

NormanFinkel5
2008-12-20 17:05:12

Daca pleaca romanii s-au dat dreakului americanii ! Asa le-a mers si nemtzilor in '44, atzi vazut !

STRUL
2008-12-20 17:45:49

BRAVO IRAK,RUSINE ROMANIA

Armata de mercenari se va intoarce in Romania cu coada intre picioare,cu mii de euro in conturi ,dar si cu constiinta ca este responsabila de moartea fiecarui civil irakian.Mercenarii romani nu au adus democratia in Irak,au sprijinit doar un guvern marioneta instalat de americani,urit de fiecare irakian.In Irak nu sunt militari romani ci SCURSURA ARMATEI ROMANE,indivizi de teapa celor care au tras in fratii lor in Decembrie 1989.

srelu
2008-12-20 22:06:25

Re: BRAVO IRAK,RUSINE ROMANIA

La 2008-12-20 17:45:49, STRUL a scris:

> Armata de mercenari se va intoarce in Romania cu coada intre
> picioare,cu mii de euro in conturi ,dar si cu constiinta ca este
> responsabila de moartea fiecarui civil irakian.Mercenarii romani nu
> au adus democratia in Irak,au sprijinit doar un guvern marioneta
> instalat de americani,urit de fiecare irakian.In Irak nu sunt
> militari romani ci SCURSURA ARMATEI ROMANE,indivizi de teapa celor
> care au tras in fratii lor in Decembrie 1989.
>

In principiu sunt de acord cu ce ai scris pe aici cu exceptia ultimei fraze. Militarii nu prea au nici o vina, ei se duc unde sunt trimisi si executa ordinele primite. Pe politicienii care i-au trimis acolo trebuie sa-i iei de guler.

Laurentiu Cremene
2008-12-20 22:20:58

...vor fi mutati in Afganistan

....sau ce credeati ,cumetrilor,doar suntem in NATO,nu?

Stalinz
2008-12-21 09:01:22

De ce sint nemultimiti irakieni

Numai ca era ucis liderul statului sub acuzatia falsa (nepotul lui Stalin? - asha spunea unii istorici mai informati) shi disparuse inca peste un milion de cetateni - asta sint fleacuri.
Poate e de vina scaderea pretului la petrol. Chiar coincidenta curiosa - petrol a devenit ieftin shi acuma nimeni nu mai interesnt in propagarea democratiei in stil american shi NATO prin regiuni cu mari zacamninte de petrol

knowbothsystems
2008-12-21 09:37:58

Aseara la Audierea noului Ministrul Apararii =i exConsilier basesc :

Era clar ca cei 2 vor sa tina trupele in Irak " intre 6 luni si 2 ani ".
La intrebarea adresata lui, dupa audierea Comisiei, de catre tocatorii-talkshow TV, individul lui Basescu trebuia sa raspunda CORECT "mandatul ONU se termina la 31 Dec. 2008 ..si.. dupa, functie de ce vrea Irak". Dar n-a raspuns asa !

I-a fost repetata intrebarea "cit timp mai stau trupele in Irak" si Sprincenatul (la propriu) lui Basescu a repetat iritat, le-a spus, "intre 6 luni si 2 ani", nepomenind nimic de Mandat ONU-over Dec. 31, 2008.
Acelasi a repetat insa si explicatia repetata de Basescu " stam, sa ne tinem cuvintul ca sa fim credibili...ca de prea multe ori ni l-am calcat".

Ca dealungul istoriei ne-am calcat cuvintul, e real si NU E BINE ca natiune. Asta demonstrind vesnicul execrabil serviciu Externe si Info Externe, care intii Interesele tarii sa apere nu pe ale vreunei gasti- ajunsa in capul tarii.
Fapta reiterata "Cuvint Calcat" se refera IN SPECIAL la Alierea in '41 cu Germania,

(cu Hitler !--care insa pe ascuns isi facuse cu Stalin Pactul Ribentrop-Molotov, cu cedarea Moldovei, Rusiei lui Stalin)
(alierea legionarilor romani sub Maresal Antonescu, nu a romanilor-popor neintrebat daca vrea--- Pozele vremii, in cartea-document "50 de ani dela Victoria Aliatilor" 1995, cu intrarea trupelor germane in Buc, arata trotuare pline de romani INMARMURITI fara miini in sus)

aliere deci impotriva naturii= impotriva aliatilor obisnuiti noua ca Franta.

Acea Aliere nu ne-a fost iertata nici azi cind e sa ni se scoata ochii cu "cuvint calcat', sa acceptam.....altceva (ex.sedere in Irak cu trupe).
Nu ni s-a iertat, chiar daca....... (sau poate... pentru ca) din nou (de data aceea, la ordinul Regelui Mihai)..... in '44 ne-am intors armele (impotriva lui Hitler) si deci ne-am dat cu "ei-Aliatii =Vestul cu Stalin) ; in timp ce Ungariei ' i s-a iertat' alierea cu Hitler...chiar daca ea a terminat-pierdut razboiul inca aliata cu Hitler ; si totusi ea n-a fost judecata 'atit de grav' pentru gestul alierii cu Hitler- gratie sigur si lobby depus de emigratii unde trebuia, unde stateau.

Dar, acum 'chiar ajutind ordinea interna', sa stam romani in capul irakienilor fara Mandat ONU si fara voia irakienilor, in anii - 2000 end, nu inseamna mai degraba abuz asupra lor (de nu, altceva) si nicidecum "tinere de cuvint" cind cuvintul tinut-pina mandat ONU incheiat peste citeva zile !?
Republicanii insa, acasa, au nevoie de suport, si-l cauta si prin aruncat publicului pisica..... 'uite si altii ii ajuta pe ei sa scape Irakul...de.. (Saddam mort demult)'...... pisica aruncata unui public demult impotriva acestui razboi, si a tuturor razboaielor de dupa cel Vietnam, pierdut- e una, dar lasind urme adinci acasa ( multi soldati morti, disparuti, multi refuzind inrolarea-Clinton e unul, plus acei(aisi) veterani tot scosi inca in fata, ca McCain, candidati pierzanti si pentru acest motiv-ca lupta in razboaie de dupa ww2 nu mai e vazuta virtute.

Explicatia razboaielor moderne data intr-o discutie off- profession, de un englez sadea, pe cind la ei PrimeMinister 'Doamna de Fier' (porecla lor) Tchatcher, care ii enerva ca o tinea 'lan-ga' cu lupte in insulele.F...land :
"conducatori ca ea au nevoie de razboaie, sa le mearga industria, sa nu concedieze, cind ei insisi si-ar periclita postul , ca ar intra in conflict cu acele sindicate ale industriei de armament--ca nu are grija de viitorul lor care i-a ales; si cine le cumpara 'produsul muncii' ? Statul, adica banul public". Am incheiat citatul englezesc, auzit nu citit.

Revenind la subiectIrak-Basescu-Stanisoara, intr-o televizata aparitie Basescu insusi : " sintem (adica este !) acolo...si vom sta (adica va sta !)...cit e nevoie". Dixit Basescu--pentru noi toti, neintrebati daca vrem si noi ce vrea el-Basescu.


Pe scurt, Basescu - acum prin Stanisoara al lui consilier mutat dela urechea lui din palat la Min. Aparare : ieri (in tv) - voiau sa stea in Irak "intre 6 luni si 2 ani"....dar azi ( in articol) nu vor irakienii decit pina la 31 Dec 2008 cind mandat ONU incheiat. Decidem noi la irakieni, sau irakienii la ei acasa ?

georgems
2008-12-21 10:42:17

Re: BRAVO IRAK,RUSINE ROMANIA

La 2008-12-20 17:45:49, STRUL a scris:

> Armata de mercenari se va intoarce in Romania cu coada intre
> picioare,cu mii de euro in conturi ,dar si cu constiinta ca este
> responsabila de moartea fiecarui civil irakian.Mercenarii romani nu
> au adus democratia in Irak,au sprijinit doar un guvern marioneta
> instalat de americani,urit de fiecare irakian.In Irak nu sunt
> militari romani ci SCURSURA ARMATEI ROMANE,indivizi de teapa celor
> care au tras in fratii lor in Decembrie 1989.
>
Corect ,matrozu nici cu suturi in fund nu vrea sa plece. Iar soldatii isi fac doar datoria si ceva euroi, cu riscul meseriei bineinteles.


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cum a murit regimul Ceausescu (3971 afisari)
 Coproductia CIA - KGB din Decembrie '89 (2510 afisari)
 Buba Felix (2418 afisari)
 Banii si sictirul (2207 afisari)
 Declaratia secreta a lui Lucretiu Patrascanu (2171 afisari)
 Amy Winehouse loveste din nou: Topless de zile mari pe o plaja din Caraibe! (VEZI FOTO) (4188 afisari)
 Perle ale miništrilor din timpul audierilor (2909 afisari)
 Seful Politiei Comunitare sector 1, filmat de un coleg in timp ce se uita la filme porno - IMAGINI INTERZISE MINORILOR (2844 afisari)
 Un afis care va fi folosit intr-o campanie electorala din Elvetia infatiseaza doi tigani din Romania care jefuiesc o casa  (2605 afisari)
 Cu vocea tremuranda, Elena Udrea a numarat ''nenumaratele statiuni'' ale Romaniei (2232 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00653 sec.