Ziua Logo
  Nr. 4404 de marti, 2 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-12-02

Comentarii: 4, forum INCHIS

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

rosu.costel55
2008-12-02 15:11:54

trist

Daca pe cei vorbitori de limba rusa ii mai inteleg,..dar ce te faci cu ticalosi romani ,care murdaresc sarbatoarea nationala.Daca cititi numarul de ieri al ziarului MOLDOVA SUVERANA,..ve-ti gasi o murdarie de articol scrisa de un individ,care-si spune ziarist roman MIHAIL CONTIU.Acest individ abject,fugarit de la toate ziarele din Romania pentru bautura si homosexualitate,.isi permite sa denigreze natia romana, sa spurce adevarul istoric,si sa jigneasca o multime de personalitati ale Romaniei.Moldovenii trebuie sa hotarasca singuri pentru viitorul lor...noi nu ne putem implica mai mult decat permit normele internationale

Erou Al Muncii Capitaliste
2008-12-02 19:32:41

re Rosu

Problema unirii vine mai mult din partea Romaniei. Am citit undeva ca, ca conditie la aderare in NATO si UE, Romania trebuia sa reglementeze toate pretentiile teritoriale inainte de a fi primita in aceste organizatii.

Pe de alta parte si Moldoveni sint mai interesati in cetatenia Romana si prospectele de capsunarit prin Europa, decit in unirea cu Romania.

Vom vedea.

Erou Al Muncii Capitaliste
2008-12-02 20:58:00

citat din Moldova Suverana

...dar la capitolul detinerii celei de-a doua cetatenie de catre moldoveni nu cea romaneasca este in top, ci, IN ORDINE, CEA RUSA, UCRAIEANA, BULGARA SI ABIA APOI CEA ROMANA. Gde denghi, tavarisci Romania? Denghi aia de milioane de dolari pe care i-ai pompat in profitorii "basarebenismului"! Fie si pentru aceste fraude, babusca nemernica de Ion Iliescu ar trebui sa-i putrezeasca oasele in patrioticele puscarii ale scumpei Romanii, pentru ca de crimele de care-i vinovat a cam scapat aceasta nemernica fosila. Nemilosul spatiu tipografic ma obliga sa ma opresc aici, sa fac o pauza pina voi reveni la aceasta tema. Igen? Haraso?

Igor
2008-12-03 09:17:07

Eroilor

cazuti in second world war, fosilele, care mai apar in publicatiile romanesti, incercand sa manipuleze opinia cu mintile lor otravite. Cei, care vorbesc despre Marea Unire, ca despre o sezatoare de prosti, care nu isi dau seama, ca nobilii au incercat sa faca din aceste pamanturi niste fiinte umane cu arace infipte in sira spinarii, dezdoindu-le spinarile garbovite. Dar. Capul plecat sabia nu il taie... Filozofia "iobagilor romani", "evreilor rusi", etc, etc, care nu s-a schimbat de secole. Cine dintre acesti "romani" poate sa imi arate fruntea ridicata, cine din ei are verticalitate, aia, lingepupincuristii, care umbla tarandu-se la picioarele unor pitecantropi? Aia, care, pentru un osisor aruncat de la masa barbarilor sunt gata sa bage limba in anusul mainilor paroase, aia, care sunt niste sadomazohisti, care le plac pervertiile lumesti, cu "orientarile sexuale schimbate" - vorba maldavenilor. Mi-e scarba sa citesc "postarile" acestor cadavre..


« Sumar articole
Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Te-am infrant, Voiculescule! (8672 afisari)
 Ceata la PSD: Doamne, suntem iar pe primul loc! (4056 afisari)
 Cum l-am invins pe Felix (2614 afisari)
 Prostituata de Bombay (1719 afisari)
 Pana la capat (1449 afisari)
 UPDATE 20:50 - Numele noilor parlamentari, pe judete si colegii  (4871 afisari)
 Nu are buric, dar Karolina Kurkova compenseaza cu un posterior de nota zece! (VEZI FOTO) (3666 afisari)
 Marturie-soc a unei romance de 17 ani care vrea sa fie prostituata (2622 afisari)
 Tot mai multe OZN-uri dau tarcoale bazelor secrete din Berezovski si Ekaterinburg (2399 afisari)
 Statele Unite, Germania, Franta si Marea Britanie au ajuns la o solutie de compromis in problema aderarii Ucrainei si Georgiei la NATO (2164 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01518 sec.